Resultaten voor in trance raken

in trance raken
Wat is hypnose en wat is trance? Zoninjeleven.nl.
Dat komt vooral doordat mensen hierbij vooral denken aan dat wat ze over hypnose hebben gehoord of gezien, bijvoorbeeld via televisieprogrammas. Ook de begrippen hypnose en trance wekken nogal eens verwarring. Ik maak onderscheid tussen hypnose en trance. Hypnose is een manier om in trance te gaan.
Trance de betekenis volgens Redactie Ensie. mail.
Trance is niet hetzelfde als hypnose. Trance wordt gezien als een manier om in hypnose te raken. Trance kan dus een techniek zijn die wordt gebruikt om mensen in hypnose te brengen. Bij trance kan men evalueren wat hij/zij op dat moment ervaart; dit is niet of slechts beperkt mogelijk bij hypnose.
Trance bewustzijn Wikipedia.
Een trance is een dissociatief verschijnsel waarbij iemand een ander bewustzijnsniveau heeft. Wie in trance is, is minder gevoelig voor prikkels van buitenaf, maar is niet bewusteloos en slaapt ook niet. Het persoonlijke identiteitsgevoel 1 kan verminderd zijn. Er zijn verschillende omstandigheden waaronder iemand in trance kan raken.
WAT IS TRANCE.
Wat is trance? Trance is een zeer natuurlijk gebeuren. Iedereen die echt verdiept kan raken in iets, bijv. een boek of film, komt daarbij in lichte trance. He t is een toestand van een verhoogd niveau van bewustzijn, van een naar binnen gerichte, verhoogde concentratie.
7 Wetenswaardigheden over trance www.acutesense.nl.
Niet zelden ontdekken cliënten in trance oplossingen voor hun hulpvragen die erg eenvoudig, voor-de-hand-liggend en vanzelfsprekend zijn. Toch konden ze deze oplossingen niet bedenken, omdat ons bewustzijn functioneert volgens vaste patronen. Het lukt ons daardoor niet gemakkelijk om buiten kaders te denken. Pas wanneer we in trance raken, komen we in contact met ons onderbewustzijn en blijken antwoorden soms opmerkelijk eenvoudig.
Trance 11 definities Encyclo.
Een kenmerk van trance is dat je helemaal in het gevoel verdiept bent, maar dat je er ook op elk moment zelf uit kunt komen. Net zoals je kunt opkijken van een spannende film en een gesprek kunt beginnen met iemand die iets tegen je zegt.
In trance raken: wist je dat je dat zelf direct kunt doen? UNLP.
Kun je dat bij jezelf en bij anderen doen? In dit artikel leer je alles over trance en hoe je in trance kunt raken: hoe het werkt én dat het mogelijk is om dit zelf in te zetten. Trance is een woord dat veelal extreme reacties bij mensen oproept.

Contacteer ons