Op zoek naar meditatie retraite nederland?

meditatie retraite nederland
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Uiteraard zullen we hier ook gaan wandelen. De waterval die je in dit bos vindt is met 15 meter de hoogste in Nederland. Een andere bezienswaardigheid is de stoomtrein, die rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en tussendoor ook Loenen aandoet. Je zou dus zelfs met de stoomtrein kunnen komen! kijk hier voor de dienstregeling Tot slot ligt op een steenworp van de ashram het statige zestiende eeuwse Kasteel Ter Horst. Mario van den Bree. Mario van den Bree, monniksnaam swami Prem Vijay Linda koeman, samen met het geweldige team van de ashram maken het weekend mogelijk. Hun jarenlange ervaring in het lesgeven en het begeleiden van groepsprocessen maakt het meditatie weekend compleet. Bezielen Academy werkt bij dit meditatieweekend samen met de Universiteit van Maastricht, dat een internationaal Engelstalig onderzoek uitvoert naar verschillende staten van bewustzijn. Het onderzoek bestaat uit online vragenlijsten en taken vooraf, tijdens en na afloop van het weekend. Totale duur is ongeveer 15, uur. Op zondag tijdens het meditatie retraite zal het onderzoeksteam de studie toelichten.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
Nu Even Nu. Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Mindfulness stilte retraite weekend in Groningen. Mindfulness stilte weekend retraite in Groningen. Op je eigen manier kunt kennismaken met de stilte. Ons retraite weekend is ongedwongen en persoonlijk van opzet. De combinatie van twee mindfulness trainers en een groepje van maximaal zes personen is een recept voor zowel verstilling als verbinding. Karst en Janco zijn niet alleen trainers en gastheren, maar doen zelf ook actief mee aan de retraite. Door de kleine groep is er de ruimte om alle mindfulness lessen helemaal op jou aan te passen. Hierdoor zul je veel sneller ontspannen en verstillen. Het is een stilte retraite, maar door de vele lessen en individueel contact ben je niet de hele dag stil. Je bent dus heel veel uren stil, maar wij gaan niet heel dogmatisch om met de stilte. Zo mag er tijdens het koken en eten best gepraat worden. Je bent geheel vrij in het indelen van je stilte-retraite. De enige tijden die vast staan zijn het ontbijt, de lunch en het diner. Je kunt zelf bepalen of je de stilte-retraite vooral besteed aan geleide meditatie, wandelen, yoga of het lezen van een boek.
Retraitehuis vlakbij Nederland.
Wandelen Kerstmis 2019 landschap en kunst kijken. Boeddhistische meditatie avonden. Vakantie Mindfulness Meditatie. Mindfulnesstraining in de vakantie. Moe van IVF of ICSI. Voor ouder en Kind. Boeddhistische meditatie retraite. Weekend mindfulnesstraining v.a. Vipassana Metta Shamatha weekend. Wandelen Kerstmis 2018 landschap en kunst kijken.
Retraite in Drenthe Kom onthaasten in de boshut.
Een unieke locatie voor een retraite vakantie of stilteretraite in Drenthe, Nederland. Vlakbij de boshut vind je het labyrint met een doorsnede van circa 75 meter. Je kunt er niet in verdwalen. Als je eenmaal begint met lopen, hoef je alleen maar het pad te volgen naar het middelpunt. Het labyrint is een oeroude en symbolische vorm, welke sinds 2000 op Heidehof is opgenomen in het landschap. Het begeleidt je bij jouw innerlijke zoektocht. Tijdens het aandachtig uitlopen van deze vorm, gaat samensmelten met de natuur haast vanzelf. Natuur en inzichtspel. Laat je uitnodigen en prikkelen, laat je fantasie een loopje met je nemen Wil je toch graag wat inspiratie tijdens het retraiteweekend? Trek een kaart uit het natuur en inzichtspel en ontdek je eigen natuur! Klik hier voor meer informatie over het natuur en inzichtspel. Een retraite bij de boshut kan voor maximaal twee personen worden geboekt. Dit maakt de boshut op Landgoed Heidehof zeer geschikt voor een meditatie weekend of een stilte retraite.
Yoga vakantie in Nederland: Retraites met Yoga, Meditatie Mindful Zijn.
Kun je geen Engels verstaan; geen probleem; in dat geval vertaal ik en zijn de lessen in het Engels en Nederlands. Boek deze Yoga Retraite Vakantie nu. Meld je hieronder aan: gratis meditatie cursus tips. Deel en volg ons. Yogaweekend, Retraite Relaxen op het Duurzaamste Passagiersschip van Nederland: Andere Boeg.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Retraites voor ieder wat wils. Agenda retraites 2019. Welke retraite past bij mij? Agenda retraites 2019. Reacties deelnemers retraite. Over Monique Oostdam. Info retraites kloosters. Over Monique Oostdam. Wat is een stilte retraite. Kloosters in Nederland. Waarom doen mensen een retraite? Retraites maart 2019.:
Locatie Nederland Retraite Academie.
Het ABC voor retraites. Complete retraite boeken? Selecteer een pagina. Retraitelocaties in Nederland. Conferentiecentrum Samaya Werkhoven Utrecht. Type retraites: yoga, persoonlijke ontwikkeling, stilte, business, event. Vanaf 182, p.p. inclusief overnachting, maaltijden, koffie/thee en zaalhuur. Dominicanen Klooster Huissen Huissen Gelderland. Type retraites: yoga, persoonlijke ontwikkeling, stilte, business, event.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite.
In retraite gaan Diamantweg Boeddhisme Nederland.
Diamantweg Boeddhisme Nederland. Karma Kagyu linie. Wat is boeddhisme? Wat is meditatie? Wie is Boeddha? Wie is Karmapa? De Karma Kagyu linie. In retraite gaan. What is Buddhism? What is meditation? Who is Buddha? The Karma Kagyu lineage. Our meditation centers. In retraite gaan.
Avontuur van h'eerlijk' leven Stilteweekend.
We gaan samen de stilte in met behulp van een geleide meditatie waarbij je overgaat van praten, drukte en doen naar stilte, aandacht en zijn. Dan is er een relaxte intuïtieve yogales voor de liefhebbers. We sluiten deze dag af met een twee gangen diner en gezamenlijk moment van stilte.
Dhammakaya Benelux Thais boeddhisme.
Bovendien zullen we gewoon heel veel stilte in concentratie en aandacht met elkaar delen als afsluiting van het jaar. Iedereen is welkom om mee te doen met deze retraite vóór de kerst en het oud en nieuw. Leraar zal dit keer luang phi Sander zijn. Voor meer informatie over onze retraites en de kosten, zie hier. Er is ook de mogelijkheid enkel de zaterdag mee te doen. 18 oktober 2018 gepost door LP Sander Geen categorie 4 Comments. België: Dhammakaya-meditatie voor starters begint. Komende weken zal in ons klooster in België de cursus voor beginners aanvangen. De serie lezingen en begeleide meditaties zullen worden gehouden op donderdagen van 19.30 tot 21.30 uur, en online worden gegeven en in de medittaieruimte worden uitgezonden. Er zijn tien lessen. De komende avonden zullen we de volgende onderwerpen behandelen.: Houding, aandacht en welzijn. geen les ivm viering. Visualiseren in meditatie.

Contacteer ons