Op zoek naar meditatie retraite nederland?

meditatie retraite nederland
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfuness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Ervaar hoe fijn deze offline retreat is, een digitale detox gebaseerd op het principe van geen telefoon, Wifi, internet, tv, pc of andere digitale middelen. Ik wil jullie laten weten dat ik me zó veel prettiger voel dan voor de retraite.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Thérèse van den Akker geeft Rebalancing-sessie in 2002 in haar praktijk bij Epe. Ze is aangesloten bij het platform Rebalancing Nederland. Bijdrage voor haar massages; 50 euro voor 1 uur en 75 euro voor 15, uur. Kosten en Data. De kosten voor dit weekend bedraagt 350 euro incl. Het Bestseller boek van Snob tot Monnik kan ter plaatse gekocht en gesigneerd worden door Hans. Inschrijven verloopt via de site van Helios. Het klikken op de knop inschrijven brengt u naar hun site. Voorovernachting is mogelijk voor 25 euro incl ontbijt. De Yoga en Mindfulness Retraite in Heerde vinden dit jaar plaats op de volgende data.; Weekend Yoga Mindfulness 06 08 april 2018 in centrum Helios. Weekend Yoga Mindfulness 29 juni 1 juli 2018 in centrum Helios. Er is daarnaast nog een YOGA, MEDITATIE MINDFULNESS 5-DAAGSE VIPASSANA RETRAITE IN STILTE OP DE VELUWE van 23 t/m 27 juli 2018.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Retraites voor ieder wat wils. Welke retraite past bij mij? Klooster tot Kloosterwandeling. Stilte retraite alle leeftijden. Stilte weekend tot 35 jaar. Reacties deelnemers retraite. Over Monique Oostdam. Info retraites kloosters. Over Monique Oostdam. Wat is een stilte retraite. Kloosters in Nederland.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Sinds 2010 beoefent hij jaarlijks een paar maanden in de bakermat van de Mahasi-methode: Bij Panditarama onder wijlen Sayadaw U Pandita in Myanmar Birma en bij de Duitser U Vivekananda in Nepal. De rest van het jaar deelt hij zijn ervaringen door het begeleiden van 5 en 10-daagse retraites in Nederland en Engeland. Organisatie en begeleiding: Jerome Stoel draagt zorg voor de organisatie en assisteert Guus in het begeleiden van de retraite. Maximaal aantal deelnemers: 19 personen. vierpersoonskamer 350, donatie voor de begeleiders. tweepersoonskamer 525, donatie voor de begeleiders. éénpersoonskamer 625, donatie voor de begeleiders. Klik op de knop om je direct aan te melden. 35000, 62500, plus donatie Direct Aanmelden. Meer over de donatie. Achteraf vragen wij een donatie. Dit gebruiken wij voor ons levensonderhoud en om toekomstige retraites mogelijk te maken. Belangrijk is dat wat je geeft, vanuit je hart komt. Voor iedereen, ook voor ons is het een oefening in vrijgevigheid en onvoorwaardelijke dankbaarheid. Dit is waar vipassana meditatie over gaat.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
Nu Even Nu. Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Mindfulness stilte retraite weekend in Groningen. Mindfulness stilte weekend retraite in Groningen. Op je eigen manier kunt kennismaken met de stilte. Ons retraite weekend is ongedwongen en persoonlijk van opzet. De combinatie van twee mindfulness trainers en een groepje van maximaal zes personen is een recept voor zowel verstilling als verbinding. Karst en Janco zijn niet alleen trainers en gastheren, maar doen zelf ook actief mee aan de retraite. Door de kleine groep is er de ruimte om alle mindfulness lessen helemaal op jou aan te passen. Hierdoor zul je veel sneller ontspannen en verstillen. Het is een stilte retraite, maar door de vele lessen en individueel contact ben je niet de hele dag stil. Je bent dus heel veel uren stil, maar wij gaan niet heel dogmatisch om met de stilte. Zo mag er tijdens het koken en eten best gepraat worden. Je bent geheel vrij in het indelen van je stilte-retraite. De enige tijden die vast staan zijn het ontbijt, de lunch en het diner. Je kunt zelf bepalen of je de stilte-retraite vooral besteed aan geleide meditatie, wandelen, yoga of het lezen van een boek.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Vipassana retraite. Over De Maanhoeve. In de loop der jaren is De Maanhoeve een plek geworden waar mensen uit Nederland en België naartoe komen om meditatie, mindfulness en stilte te beoefenen. Lees meer over de Maanhoeve overOver De Maanhoeve.
Stichting Inzichts Meditatie Agenda.
Centra in Nederland. Centra in het buitenland. Een retraite biedt de gelegenheid om in een groep onder leiding van een leraar gedurende meerdere dagen intensief te mediteren in een daarvoor geschikte accommodatie. Het is zo mogelijk tot een diepe aandacht te komen artikel.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.

Contacteer ons