Meer resultaten voor meditatie retraite nederland

meditatie retraite nederland
Rigpa Nederland Centrum voor Tibetaans Boeddhisme.
Wil je kennismaken met meditatie of je meditatie-beoefening verdiepen? En ben je ook benieuwd naar de eeuwenoude traditie uit Tibet, die in ons moderne leven actueler is dan ooit? Dan is deze meditatiecursus, bestaande uit een weekend en extra cursusdag, iets voor jou! 13 april 2019 1030: uur @ Amsterdam Rigpacentrum. Bekijk het openbare programma. Bekijk het Sangha programma. Lerab Ling is. Dzogchen Beara is een retraite centrum in Ierland waar cursussen en retraites gegeven worden, in een mooie natuurlijke omgeving. Op de internationale website van Rigpa vind je actuele informatie en een overzicht van alle activiteiten en centra over de hele wereld. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief! Leave this field empty if you're' human.: Volg Rigpa Nederland op Facebook.
Zen.nl Sesshin.
Zen.nl Nederland Sesshins.: Data komende sesshins. De wintersesshin 2019 is van zondag 20 t/m zaterdag 26 januari o.l.v. Thema: De zin van het leven. De voorjaarsesshin 2019 is van zondag 12 mei t/m zaterdag 18 mei o.l.v. De zomersesshin 2019 is van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli o.l.v. De herfstsesshin 2019 is van zondag 6 t/m zaterdag 12 oktober o.l.v. Lilian Daishin van der Vaart. Een zenretraite wordt sesshin genoemd. Het zevendaagse programma bestaat uit vele uren meditatie per dag, steeds opgebouwd uit perioden van 25 minuten, afgewisseld met perioden van ongeveer 10 minuten loopmeditatie.
Aanmelden Yoga meditatie retraite in Nederland.
Aanmelden Yoga meditatie retraite in Nederland. Yoga Mindfulness Retraite 15 tot en met 17 september 2017. Ik schrijf me in voor de Yoga Meditatie Retraite 3-daags en ik ga akkoord met de kosten van 395, euro per persoon voor een gedeelde 2 persoonskamer en 440, euro per persoon voor een 1-persoonskamer.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
Ga terug naar: home eten drinken Oude Artikelen. Top 7 markante kloosters: in retraite. Flip van Doorn 2 Gepubliceerd: 10-01-2011 Gewijzigd op: 08-12-2016. Plus Magazine selecteerde zeven markante kloosters, waar u een gastvrij onthaal vindt voor bezinning en meditatie! Abdij Rolduc L. Het complex van Abdij Rolduc in Kerkrade is zo omvangrijk dat het lijkt of de paus hier woont, of toch minstens een bisschop. Toch deed de laatste abt er al in 1796 het licht uit, daartoe gedwongen door de Franse overheersers. Sindsdien hebben de gebouwen onder andere dienst gedaan als internaat en priesteropleiding, maar een echt klooster is Rolduc nooit meer geworden. Dat neemt niet weg dat dit het grootste nog bestaande kloostercomplex van Nederland is.
Retraite in Drenthe Kom onthaasten in de boshut.
Een unieke locatie voor een retraite vakantie of stilteretraite in Drenthe, Nederland. Vlakbij de boshut vind je het labyrint met een doorsnede van circa 75 meter. Je kunt er niet in verdwalen. Als je eenmaal begint met lopen, hoef je alleen maar het pad te volgen naar het middelpunt. Het labyrint is een oeroude en symbolische vorm, welke sinds 2000 op Heidehof is opgenomen in het landschap. Het begeleidt je bij jouw innerlijke zoektocht. Tijdens het aandachtig uitlopen van deze vorm, gaat samensmelten met de natuur haast vanzelf. Natuur en inzichtspel. Laat je uitnodigen en prikkelen, laat je fantasie een loopje met je nemen Wil je toch graag wat inspiratie tijdens het retraiteweekend? Trek een kaart uit het natuur en inzichtspel en ontdek je eigen natuur! Klik hier voor meer informatie over het natuur en inzichtspel. Een retraite bij de boshut kan voor maximaal twee personen worden geboekt. Dit maakt de boshut op Landgoed Heidehof zeer geschikt voor een meditatie weekend of een stilte retraite.
Homepage Sietske de Haan.
Dit betekent dat ik een energiek en vervullend leven heb in Spanje en Nederland ondanks een chronische ziekte. Ik ontmoet je graag in mijn retraites of coaching. Kijk hier voor mijn volledige agenda. Voor jou trainde ik al meer dan 1800 mensen, waaronder veel artsen, managers, ondernemers en vele anderen die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun leven. Lees hier meer over hun ervaringen. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag tot ziens! Mindfulness en coachingsretraites. Lees hieronder meer. Mindfulness en coachingsretraites met impact. Tijd voor jezelf nodig? Onderzoeken wat echt belangrijk is in jouw leven? En wil je dat doen op een mooie plek onder de zon? Meld je dan nu aan voor een retraiteweek! Je kunt nog mee! 2 9 maart 2018 retraite is op een locatie direct aan het strand.
Meditatie retraite in de natuur biedt je alles om helemaal tot rust te komen.
Je maakt kennis met verschillende meditatie technieken, zo kun je ontdekken met welke meditatie techniek je het meest resoneert. Gedurende de week geniet je van vegatarische gerechten en ontmoet je inspirerende mensen met verschillende achtergronden. De meditatie retraite wordt gegeven door Raymond Besems.
AYP Advanced Yoga Practise Retraite Nederland PureYoga.Life Voorschoten.
Home AYP Retraite Nederland. AYP Yoga Retraite, juli 2018. Van 19 23 juli ben je van harte welkom deel te nemen aan de vijfdaagse Advance Yoga Practise AYP Retraite op het Groningse platteland. Deze retraite biedt je de mogelijkheid om in een rustige en koesterende omgeving enkele dagen de tijd te nemen om te landen in je lichaam en je te verdiepen in je yoga en meditatiebeoefening. AYP staat voor de beoefening van gevorderde, maar eenvoudige, yoga technieken en biedt iedereen, of je nou wel of geen yoga/meditatie ervaring hebt, veel verdieping. De technieken zijn een integratie van Hatha, Kundalini en Tantra principes, die allen tezamen leiden tot een gestage cultivering van innerlijke vrede en verlichting door middel van dagelijkse oefening. Tijdens de retraite staan de volgende technieken centraal.: Diepe meditatie Deep Meditation waarin een efficiënte, universele mantra wordt gebruikt.;
Dhammakaya Benelux Dhammakaya meditatie.
Stichting Dhammakaya Nederland. Retraites in België. Meditatiedagen in Nederland. Waar kan je terecht? Meld je aan voor een rondleiding in België of Nederland. Een bijdrage aan een mooi bos. 11 mei 2018 gepost door LP Sander Weekendretraite. Meditatiedag op 26 mei 2018 in Wat Phra Dhammakaya Benelux België.
Retreat Center Yoga en Meditatie weekenden, Yoga Retraite Nederland.
Wil je dat de wereld anders is? Meditatie vanuit de yogi traditie. Eenvoud, krachtig en diepgaand. op The Land of Now. Online shop met The Land of Now producten uit onze boutique. Retreat Center Yoga en Meditatie Retraite, Yogaweekend Nederland Frank 2018-11-30T1432560000.:
Krijtberg Meditaties en retraites.
Jezuïeten in Nederland en Vlaanderen. Jezuïeten in Noordwest Europa. Adres en openingstijden. 360 virtual tour. Fotos en videos. Stichting tot Behoud van de Krijtberg. Ansichtkaarten en publikaties. ANBI / fiscaal. Vraag aan Rector Bart Beckers SJ. Vraag aan koster Gerwin Roffel. Meditaties en retraites. Home Meditaties en retraites. Iedere dinsdagochtend, buiten de vakantietijden, wordt er in de gebedsruimte van het Ignatiushuis een meditatie aangeboden volgens de Ignatiaanse methodiek.

Contacteer ons