Resultaten voor vipassana belgie

vipassana belgie
Vipassana meditatie is eenvoudig praktisch, 10-daagse cursus.
Daarom ben ik afgelopen weekend weer tot de conclusie gekomen dat ik toe was aan een cursus en heb ik me ingeschreven voor een 10 daagse Vipassana meditatie cursus, het heet Dhamma Pajjota en ligt in Dilsen-Stokkem Belgiƫ. Net over de grens met Nederland.
Vipassana: wat doet tien dagen stilte met je?
Via deze link vind je het vipassana centrum in Belgiƫ: https//www.pajjota.dhamma.org/nl/het-centrum-in-belgie/: Geef je op tijd op, want ze zitten vaak vol. Maar als ze vol zitten, laat je dan vooral op de wachtlijst zetten, want er komt vaak nog een gaatje vrij. Robert van Boxtel schreef.: maandag 19 februari, 2018 om 1700: uur. Ik heb dit inmiddels 4x gedaan, 2 x in Belgie net over de grens.
Vipassana retraite vipassana Nederland Vipassana Belgie retraites.
Trefwoorden: vipassana retraite vipassana Nederland vipassana Belgie retraites Retraite Zomer 2014 Retraite najaar 2014 in het buitenland tot rust komen ontspannen stilte meditatie vakantie meditatie reizen meditatie weekend individuele retraite yoga retraite Nederland yoga vakantie Frankrijk retraite belgie retraite frankrijk retraite nederland retraite thailand retraite zweden retreat retreats mediteren mindfulness spiritueel wellness spiritualiteit wellness visualiseren yoga retraite stilteretraite inspiratiereis inspiratie dat zit zo.
Mijn Vipassana ervaring Sjaak's' blog.
Ik ben van plan volgend jaar in Belgie de 10 daagse Vipassana cursus te gaan doen en heb veel inzicht gekregen door jouw post. Maar ik maak me ook wel een beetje zorgen; ik heb een hele slechte rug en zitten UBERHAUPT doet bij mij pijn.
Over mijn 10 daagse Vipassana retraite meh.
Drie dagen lang oefen je op Anapana, watching the natural breath, as it goes in, as it goes out. Dag 4: Het programma voor dag 4 is lichtelijk anders: om 14 uur wordt in een 2 uur durende sessie de Vipassana meditatie uitgelegd zie boven.
MBSR/MBCT Heart Systems.
Meer dan dertig jaar geleden begon hij met de beoefening van vipassana of inzichtmeditatie, een oude beproefde meditatietechniek die haar oorsprong vindt in het boeddhisme, zoals dat in Thailand en Birma beoefend wordt. Hij ervaarde de ontspannende en ruimte scheppende effecten en wilde er graag iets mee gaan doen.
Vipassana meditatie cursus/ retraite. Gratis voor iedereen!
19 november 2015. tie_full_img/tie_full_img Vipassana meditatie Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Wat is Vipassana-meditatie? Vipassana betekent de dingen zien zoals ze zijn en is een van de oudste meditatietechnieken uit India. Het is een universele remedie voor universele kwalen, een kunst om te leven. Bekijk een introductie tot Vipassana door Dhr.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
De stilte en de vertraging heb ik als erg prettig ervaren. Ik heb veel geleerd over vipassana, boeddhisme en de toepa. De vipassana 10-daagse retraite was goed gestructureerd, goede opbouw en inhoud, fijn dagschema en goede kennis van zaken door leraren.
Mijn eerste Vipassana Meditatie Ervaring Maria Johanna.
Het is ook in Belgie als je dat fijner vindt. 5 juni 2016 op 2312.: Wat een bijzonder verhaal, heel leuk om te lezen! Ik wil deze zomer ook een vipassana meditatie gaan doen in Thailand of in Bali. In welk meditatie centrum / tempel ben jij geweest op Bali?
De 10-daagse Vipassana retraite Bas Kniest.
Hoewel Vipassana als techniek is ontwikkeld door Boeddha is de beoefening ervan dus niet beperkt tot Boeddhisten. De tien dagen zijn eigenlijk nog relatief kort om tot de diepste lagen van het onderbewustzijn door te dringen en om diepgewortelde complexen uit te roeien.

Contacteer ons