Op zoek naar vipassana belgie?

vipassana belgie
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders.
Interessant, herkenbaar en grappig. Vipassana gaat over bewustwording van jezelf en een beter leven voor jezelf, en voor anderen. Dat het belangrijk is om goed bezig te zijn, anderen geen kwaad te doen, het voor anderen mogelijk te maken om ook een goed leven te leiden.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Wat is Vipassana-meditatie? Vipassana betekent de dingen zien zoals ze zijn en is een van de oudste meditatietechnieken uit India. Het is een universele remedie voor universele kwalen, een kunst om te leven. Bekijk een introductie tot Vipassana door Dhr.
Vipassana Meditatie Centrum.
Deze cursussen zijn toegankelijk voor serieuze oud-studenten die tenminste drie 10-daagse cursussen hebben voltooid, geen andere meditatietechnieken hebben beoefend sinds hun laatste 10-daagse cursus, deze techniek van Vipassana minstens één jaar hebben beoefend, en die proberen om de vijf voorschriften in hun dagelijks leven te handhaven.
Yoga Coaching Arnhem Petra van Westing PEET.
10 dagen in stilte.
Ook fysiek geeft het de nodige uitdagingen, aangezien de dag bestaat uit lange periodes van zitten en er geen gestructureerde afwisseling aangeboden wordt die het iets vriendelijker voor je lichaam maakt, zoals bij de zen-meditatie zitten lopen zitten. Maar als je jezelf eens flink onder ogen wil zien en de diepte in jezelf wilt verkennen, is de Vipassana zoals onderwezen door S.N.
Vipassana: wat doet tien dagen stilte met je?
Via deze link vind je het vipassana centrum in België: https//www.pajjota.dhamma.org/nl/het-centrum-in-belgie/: Geef je op tijd op, want ze zitten vaak vol. Maar als ze vol zitten, laat je dan vooral op de wachtlijst zetten, want er komt vaak nog een gaatje vrij. Robert van Boxtel schreef.: maandag 19 februari, 2018 om 1700: uur. Ik heb dit inmiddels 4x gedaan, 2 x in Belgie net over de grens.
Krystl: STILTE.
Wat is Vipassana meditatie precies? Vooropgesteld; alles wat ik hierover opschrijf is te weinig. Het is zo veelomvattend en daarnaast ervaart iedereen het anders. Vipassana betekent het observeren van dingen zoals ze werkelijk zijn, niet zoals ze schijnen te zijn.
Vipassana Meditation: Cursussen.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. Inschrijven voor deelname.
Mijn eerste Vipassana Meditatie Ervaring Maria Johanna.
Het is ook in Belgie als je dat fijner vindt. 5 juni 2016 op 2312.: Wat een bijzonder verhaal, heel leuk om te lezen! Ik wil deze zomer ook een vipassana meditatie gaan doen in Thailand of in Bali. In welk meditatie centrum / tempel ben jij geweest op Bali?
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Je kunt het dus echt zien als een cursus om veel meer focus te creëren en in het nu te leven. Deze cursus kan door iedereen met elke religieuze achtergrond gevolgd worden. Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie.
7 redenen waarom mijn generatie Vipassana moet beoefenen Bodhitv.
7 redenen waarom mijn generatie Vipassana moet beoefenen. René vindt Vipassana niet altijd makkelijk, maar wel heel nuttig. Vooral generatie Y zou ervan kunnen profiteren. 7 redenen waarom mijn generatie Vipassana moet beoefenen. René van der Stok. Geschreven op: 30-10-2014.

Contacteer ons