Zoeken naar meditatie reis nepal

meditatie reis nepal
Boeddhistische pelgrimages door India, Nepal en Sri-Lanka.
Hoewel elke reis anders is zijn het alle drie geen vakantiereizen die van alle gemakken voorzien zijn, dit geldt vooral voor In" de Voetsporen v/d Boeddha" en Spirituele" reis door de Himalaya. De focus ligt elke keer op de Dharma, boeddhistische filosofie, meditatie, mindfulness en cultuur.
Groepsreis Tibet en Nepal Baobab reizen.
Het eerste stuk naar de voet van de berg leg je samen met pelgrims per bus af, daarna begint de pittige klim van twee uur naar de grotten. Je krijgt hier een goed beeld van het leven van deze monniken en nonnen, die hier lange tijd verblijven om hun leven te wijden aan het boeddhisme en om via meditatie de staat van verlichting te verkrijgen. Als je deze wandeling te zwaar vindt, kun je ook een schitterende wandeling maken rondom de Hepo Ri heuvel, achter het Samye klooster. Vanaf de top van de heuvel heb je een mooi uitzicht op het klooster en de omgeving. naar Gyantse 3950 m We vervolgen onze reis over de Tibetaanse hoogvlakte richting Nepal.
In de voetsporen v/d Boeddha Dharma-Lotus.
Het belangrijkste thema ben jezelf en de reis geeft je de mogelijkheid dit zelf een grondig te onderzoeken vanuit de boeddhistische visie. We blijven lang op 1 plaats, doen veel aan meditatie en contemplatie, en zorgen voor zo weinig mogelijk afleiding door andere thema's' erbij te betrekken.
Aman India Reizen / vliegtickets IndiaDelhi, mumbai Meditatie-tour Nepal.
Kathmandu, Lumbini, Pokhra, Kathmandu. Veel reizigers komen naar Nepal voor meditatie, yoga, astrologie en om te fuseren met de machtige Himalaya. De activiteiten zijn voornamelijk gericht rond de Kathmandu-vallei, maar Pokhara wordt steeds populairder. Tijdens deze tour zult u geheel tot uwzelf komen.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Daar worden we opgehaald door de taxitransfer naar Chilianaula, een dorpje in de regio Kumaon Uttaranchal, dichtbij de grens met Tibet en Nepal. Dit gebied is spiritueel zeer interessant en heeft bovendien talloze gunstige gezondheidsvoordelen. Spirituele reis India: shirodhara is het behandelen van het hoofd met warme kruidenolie, als onderdeel van panchakarma. We verblijven daar in Ashram Anandapuri vlak naast Bhole Baba Ayurvedic Hospital and Research Centre, dat gespecialiseerd is in holistische behandeling door middel van ayurveda, yoga en meditatie.
Meditatie cursus in het stilte klooster BackpackenInAzië.nl.
Het is fijn om even je stem te laten horen. 1900: uur: individuele meditatie. 2100: uur: de dag is voorbij. Je gaat op tijd naar bed, want de wekker gaat alweer on 5 uur! Lijkt jou dit wat? Zorg ervoor dat je op tijd reserveert zodat je verzekerd bent van een plek. De kosten van de cursus zijn op basis van een donatie. Je kan zelf bepalen hoeveel geld je wilt geven voor jouw verblijf. Bezoek voor meer informatie de website van het project. Regelen voor je reis.
vipassana boeddhisme boek meditatie reis nepal.
Budget Reis Nepal Familieavontuur Groepsreizen Nepal en Tibet Himalaya Trekking Inspiratie Reis Luxe Reis Bhutan Luxe Reis Nepal Natuurbeleving Nepal trekking Privéreizen en Maatwerk Rondreis Bhutan Rondreis met trekking Rondreis Nepal Rondreizen Spirituele Reis Verblijf Tibetaans klooster. Groepsreis Tibet en Nepal Baobab reizen. Je krijgt hier een goed beeld van het leven van deze monniken en nonnen, die hier lange tijd verblijven om hun leven te wijden aan het boeddhisme en om via meditatie de staat van verlichting te verkrijgen.
REISJUNK Interview: 10 dagen in een Thais stilteklooster.
Zelf wilde ik ook graag op reis en mijn vader wilde nog eens terug naar het klooster. Daarom heb ik besloten om in de voetsporen van mijn vader te treden en me aan te melden voor het verblijf. Kun je vertellen hoe jouw gemiddelde dag in het klooster eruit zag? Om 0400: uur werd ik gewekt door een grote gong, die werd gebruikt om de monniken en andere deelnemers bijeen te roepen. Een half uur later vond er een ochtendritueel plaats, gevolgd door een zittende meditatie die, net als alle andere meditaties, drie kwartier duurde.
Spirituele Reizen, spiritueel op reis, spirituele vakanties.
Spirituele reis boeken naar India, Tibet, Nepal of Sri Lanka? Op deze pagina vind je de gegevens van organisaties die Spirituele reizen en mindfulness groepsreizen organiseren. Een spirituele reis kan een reis zijn naar een nieuwe wereld, naar anderen of een reis naar jezelf. Een spirituele reis is ondekken, voelen, tot rust komen. Er zijn vele soorten spirituele reizen, bijvoorbeeld spirituele reizen met yoga, meditatie of ayurveda.
Groepsreis Nepal Travel Active.
Maak kennis met yoga en meditatie, een manier van ontspannen die voor de Nepalezen heel belangrijk is. Wandel op je gemak door oude dorpjes met gezellige marktjes en de omliggende rijstvelden om in de laatste week terug te keren naar Kathmandu. De laatste week van deze reis staat in het teken van vrijwilligerswerk op een educatief of sociaal project, waardoor jij een steentje bijdraagt aan dit prachtige land dat jij in de afgelopen weken hebt leren kennen. Ga mee naar Nepal en beleef een onvergetelijke ervaring die je voor altijd bij zal blijven!
Spirituele Reis in Nepal Tibet Bhutan Top of the World Reizen.
Wat wil je doen? Budget Reis Nepal Familieavontuur Groepsreizen Nepal en Tibet Himalaya Trekking Inspiratie Reis Luxe Reis Bhutan Luxe Reis Nepal Natuurbeleving Nepal trekking Privéreizen en Maatwerk Rondreis Bhutan Rondreis met trekking Rondreis Nepal Rondreizen Spirituele Reis Verblijf Tibetaans klooster.

Contacteer ons