Resultaten voor meditatie retraite belgie

meditatie retraite belgie
Yoga Stilte Retraites in België BookYogaRetreats.
4-Daagse Yoga Retraite met Stilte in Klooster Arnhem, Nederland. Alle maaltijden inbegrepen. Geschikt voor vegetariërs. 4 dagen / 3 nachten. Verwijder deze listing van Favorieten Voeg toe aan Favorieten. 8-Daagse Meditatie en Natuurreis met Yoga op São Miguel, Azoren, Portugal.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
We moeten teveel in deze samenleving! Tijdens deze retraite speciaal gericht op burn-outs leer je alles wat nodig is om een burn-out te voorkomen, maar er ook van te genezen. Yoga Meditatie Weekend op de Veluwe. 19-07-2019 21-07-2019 in Heerde, Veluwe.
Taoyou.nl.
Voorjaar stilte retraite België Najaar stilte retraite België. Stilte Retraite België Najaar. Gedurende het weekend verblijf je in La Foresta. Dat is een prachtig klooster gelegen in een mooie bosrijke omgeving. De rust in het klooster en de vele mooie plekjes eromheen nodigen uit tot bezinning, contemplatie, meditatie en aandachtig zijn.
Privé Retraite in de Belgische Ardennen wishtrips.nl.
Tegelijkertijd ging zij op onderzoek uit naar het mysterie van leven. Via meditatie, hypnotherapie en sjamanisme vond zij uiteindelijk haar heil bij Nâm Yoga en laat zij zich inspireren door de mysticus Yoginâm Abbahjí. Irma verzorgd inmiddels ruim tien jaar cursussen op het gebied van bewustwording. Lange tijd heeft zij dit in samenwerking met een kudde paarden gedaan. Tegenwoordig legt zij zich exclusief toe op de verdieping van Nâm Yoga en is zij gastvrouw en facilitator in het retraite centrum in de Belgische Ardennen waar alle cursussen, retraites en vakanties ook plaatsvinden.
Lommel Vipassana Meditatie in Limburg België.
Deelnemers worden verzocht tijdig aanwezig te zijn zodat de meditatie in stilte en onverstoord kan plaatsvinden. De meditatie wordt beoefend volgens de principes van inzichtsmeditatie Vipassana zoals aangereikt door S.N.Goenka in de traditie van U-Ba-Khin. Zie ook www.pajjota.dhamma.org. Iedere derde zondag wordt er metta meditatie, dit is meditatie in liefdevolle vriendelijkheid, beoefend.
Rusten in Zijn driedaagse retraite Moerkerke-Damme België Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde Begeleiders.
Zijnsmeditatie op woensdagochtend Utrecht. Een driedaagse retraite waarin je uitgenodigd wordt om tot diepe ontspanning te komen. Wil je ervaren wat Zijnsmeditatie en stilte met je doet? Je oefent met diep loslaten, onthechten van de woelige bovenlaag in je geest.
Home.
Je beschikt over een 1-persoonskamer. Ben je geïnteresseerd in deze retraite dan kan je een mail sturen met. vermelding van de activiteit en datum. een korte motivatie. je adres en telefoonnummer. Of telefonisch: 00320 499.40.63.51. Indien je binnen 5 dagen geen antwoord ontvangt, neem dan opnieuw contact op. Voor meer informatie kan je een mail sturen of telefonisch: 00320 499.40.63.51. Weekend meditatie retraites.
Yoga Federatie.
YFN vzw is het overkoepelende orgaan dat waakt over de kwaliteit van het onderricht van de duizenden jaren oude yogatraditie uit India. Deze wordt zo zuiver mogelijk doorgegeven zonder deze te vermengen met andere welzijnsactiviteiten. 32 474 31 19 76.
Stilteweekend Stilte retraite België Op het ritme van de stilte.
Je hoeft zeker geen ervaring te hebben met meditatie want we geven je ook een inleiding in de meditatietechniek. We reiken je hulpmiddelen aan om de diepere laag van stilte in jezelf te vinden, om de obstakels te begrijpen die zich daarbij aandienen en ook wat voor moois de stilte kan brengen. Verder geven we antwoord op de vraag: hoe ga ik om met gedachten en gevoelens die naar boven komen tijdens een stilte retraite?
Stilte Dagen en Retraites Tijn Touber.
5 augustus 5-08. Zeven Stappen naar Stilte Midweek Retraite. De Hoorneboeg, Hilversum. Info en opgeven. 6 september 6-09. Silent Retreat Mandali Italy. Info en opgeven. 1 november 1-11. De Hoorneboeg, Hilversum. Info en opgeven. 20 december 20-12. De Schouw, Zeeland. Info en opgeven. 25 januari 25-01. Silent Retreat Mandali. Mandali Retreat Centre, Italy. Info en opgeven. 29 maart 29-03. Silent Retreat Mandali. Mandali Retreat Centre, Italy. Info en opgeven. Je hebt gedachten. Je bent ze niet. Je kunt emoties niet loslaten. Je kunt ze alleen toelaten. Iedere emotie die je toelaat, laat jou los. Je bent allang verlicht. Zoek niet langer naar verlichting, maar herinner je oorsprong. Je kunt niet verlicht worden. Je kunt alleen verlicht zijn. De belangrijkste vraag is niet: Wie ben ik, maar: Wie wil ik zijn? Are you able to smile at your opinions, judgements and projections? Pijn is verzet tegen wat is. Je kunt jezelf steeds opnieuw uitvinden. Stilte komt vanzelf als je je verzet tegen het leven opgeeft. Meditatie is een serene geest, een warm hart, gebalanceerde emoties en flow in alles wat je doet.
Leven in de maalstroom Leven in de Maalstroom.
Op deze website vind je alle info in verband met mindfulness en zen, alsook teksten en meditaties. Aanmelden voor een activiteit doe je best online via de formulieren op deze site. Een afspraak voor een intakegesprek of een follow-upgesprek kun je maken via de afsprakenplanning van ZNA.

Contacteer ons