Meer resultaten voor meditatie retraite belgie

meditatie retraite belgie
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
En aan mensen die al veel geoefend hebben en er dagelijks de positieve gevolgen van ervaren. Lees meer over mindfulness en meditatie overMindfulness en stilte retraite. Meerdaagse Vipassana retraite. Vijf dagen in volledige stilte doorbrengen is een uitdagende en inspannende opgave.
Joey Brown Schrijf en expressiecoach Joey Brown.
Mijn retraites zijn telkens unieke combinaties van schrijven, stilte, creatief-expressief werk en meditatie. Ik woon momenteel in Griekenland, op het eiland Ikaria. Wie ben jij? Mag ik je helpen om je verhaal en je boodschap in de wereld te zetten? Vanaf 1 juli 2017 start ik de reis naar mijn eerste eigen boek. Op mijn webpagina SCHRIJFREIS vind je wekelijks nieuwe blogs over mijn schrijfproces, met tips en adviezen voor jou. Ik nodig je uit om deze zomermaanden samen met mij die gedroomde pen op te pikken, en toe te vertrouwen aan het papier. Het maakt niet uit wanneer je begint. Zet je pen neer, en kijk wat er komt. Schrijf je mee? naar de schrijfreis. lees meer over Joey. wat anderen zeggen. Joey begeleidt je in de stilte. Dat is handig als je net zoals ik een druk gezin hebt en de stilte niet meer gewend bent. Joey opent en sluit elke nieuwe dag van een retraite met inspirerende meditaties.
Praktische informatie sampoorna yoga weekend retraite Sampoorna Yoga Bruges, Belgium.
yoga en kook weekend. Praktische informatie sampoorna yoga weekend retraite. 1800: Aankomst en inchecken. 2000: Welkom, inleiding en satsang mantra zingen en meditatie. 0530: ontwaken optioneel: pranayama. 0600: Meditatie, chanten, yogalezing. 0800: Hatha yoga: pranayama, asana, relaxatie. 1000: Brunch ontbijt.
Leven in Aandacht Leven in Aandacht.
Op mijn 15de dacht ik dat ik volwassen was, op mijn 25ste begon ik daar sterk aan te twijfelen en nu, op mijn 35ste, besef ik dat volwassen worden toch niet zo gemakkelijk is. Plum Village 21 28 september: Happy Farm Experience Week.
Gastenhuis Sint-Sixtusabdij Westvleteren.
Er zijn een aantal afspraken die de stilte waarborgen. De deelname aan de gebedsdiensten is voor ons wezenlijk en behoort tot het hart van de gastvrijheid. Wij nodigen de gasten uit zo ruim mogelijk deel te nemen aan dit getijdengebed.
Stilte Dagen en Retraites Tijn Touber.
STILTE SAUNA/WELLNESS DAGEN. Geniet in stilte van de uitgebreide spa en wellness faciliteiten en het fantastisch comfortabele nachtje in Hotel Thermen Bussloo. Binkie en Tijn delen inzichten en inspiratie om je naar de stilte te leiden. Ze sluiten de retraite af met een SEVEN meditatie concert.
breathworks mindfulness centrum Gent sinds 2009.
Als je met de beoefening van mindfulness aan de slag wilt gaan, biedt de cursus mindfulness bij stress een heel geschikt kader waarin je met de basisprincipes en beoefeningen van mindfulness aan de slag kan gaan. eerstvolgende activiteiten in Gent.:
Yoga Stilte Retraites in België met Beoordelingen.
2 personen nu geïnteresseerd. 3-Daags Stilteweekend met Yoga en Meditatie in het Sint Lioba Klooster in Egmond-Binnen, Nederland. Alle maaltijden inbegrepen. Geschikt voor vegetariërs. 3 dagen / 2 nachten. Verwijder deze listing van Mijn wishlist Voeg toe aan Mijn wishlist. 2 personen nu geïnteresseerd. 5-Daagse Stilte en Yoga Retraite in Klooster Arnhem, Nederland.
Activiteitenkalender Bois-le-Comte.
25-30: Formation professionnelle en Relation d'aide' par le toucher met Fabrice Mascaux. 16-21: Mindfulness retraite in stilte met Institut de Pleine Conscience. 22-27: Formation professionnelle en Relation d'aide' par le toucher met Fabrice Mascaux. 27-30: Yoga meditatie met Michelle Verhulst.
Leren Mediteren 1: Ontspannen 4 lessen Zennergi.
Meditatie heb ik ook al een aantal keer gevolgd ik kan alleen maar zeggen van het 1 komt het ander. Thanks voor al de mooie ervaringen die ik al heb gehad en zeker nog zal krijgen. Leren Mediteren 1: Ontspannen 4 lessen. 4.9655172413793 out of 5 based on 29 user ratings. Meer lezen 26. Open Time Close Time Trainer Adres. 24 januari 2019. Michael Star Stone. Bilzen, Brugstraat 30, Belgie.
Retraites.
Wat is meditatie? Hoe leer je mediteren? In het dagelijks leven. Wat is boeddhisme? Wat is het Theravada Boeddhisme? In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit doe je op twee manieren, lichamelijk en geestelijk. Voor het lichamelijk terugtrekken ga je naar een plaats waar het stil is en waar de voorzieningen zo zijn dat je tot rust komt.

Contacteer ons