Resultaten voor spirituele reis boeddhisme

spirituele reis boeddhisme
Meditatie Reizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Reis op maat. Vertrouwd op reis.
Spirituele reis in de voetheuvels van de Himalaya in India incl meditatie retraite.
Mijn verbinding met het boeddhisme en mijn liefde voor India maken dat ik deze reis met heel veel liefde en enthousiasme organiseer. Ik hoop mensen die interesse hebben in meditatie en boeddhisme, maar niet snel alleen naar India zouden gaan, de kans te geven dit prachtige land ontmoeten.
Spirituele Reizen in Nepal Het Andere Nepal.
REISINSPIRATIE SPIRITUELE REIZEN. Ben je op zoek naar een reis waarin ruimte is voor bezinning en nieuwe energie? Spiritualiteit is onlosmakelijk verbonden met het dagelijks leven in Nepal. De vele tempels, stupas en kloosters maken dit concreet. Maar ook in de natuur zie je het terug aan de vele heilige rivieren, meditatiegrotten en offerplaatsen. Ontdek zelf hoe de vriendelijke en gastvrije bevolking in Nepal religie in hun dagelijks leven ervaren. Maak kennis met traditionele behandelingen en massages zoals ayurveda. Natuurlijk hoort een verblijf van enkele dagen in een yoga en meditatiecentrum hier ook bij. Neem contact met ons op voor vragen en informatie, wij stellen je reis graag geheel op maat samen. 2 dagen vanaf 43. Nepals oudste en grootste stupa. 2 dagen vanaf 135. Pure Rust en Stilte. verblijf bij de monniken. inclusief drie gangen lunch in Eco resort. 3 dagen vanaf 125. Dorp uit een Sprookje. spiritueel dorpje in de Kathmandu Vallei. kloosters en monniken. verblijf in een comfortabel guesthouse. Yoga en Meditatie. retraites vanaf 1 dag. meerdaagse verblijven bij monniken. Kathmandu vallei of Pokhara. 3 dagen vanaf 115. Boeddhisme in Lumbini.
Tibetaans boeddhisme.
Cultuur reis 1. Natuur reis 1. Verenigde Arabische Emiraten. Rondreis China Tibet. Magazine China en Tibet. op naar een volgend leven Steeds meer mensen in de westerse wereld lukt het niet om het geluk en de rust te vinden die ze zoeken. Het boeddhisme en de boeddhistische monniken die vrijwel hun hele leven wijden aan spirituele ontwikkeling en een ongekende innerlijke rust uitstralen, spreken daarom steeds meer tot de verbeelding.
In de voetsporen van Boeddha, culturele spirituele rondreis Treasury Travel.
In de voetsporen van Boeddha, culturele spirituele rondreis. Het leven van Boeddha en het boeddhisme staan centraal in deze mooie reis. Op een mooie en speelse manier volgt u de voetsporen van Boeddha van India tot Kathmandu in Nepal waarbij u veel spirituele plaatsten bezoekt.
Boeddhistisch India Lumbini spirituele reis PANGEA Travel.
Vraag deze reis aan. home India Rondreizen In het spoor van de Boeddha. 19-daagse spirituele reis voor iedereen die geïnteresseerd is in het Boeddhisme. U bezoekt de belangrijkste bedevaartsplaatsen van India en Nepal, vaak verbonden met gebeurtenissen uit het leven van Siddharta Gautama, de historische Boeddha.
Spirituele reis in de Himalaya van India 2018 naar Spiti.
Ik ben ingewijd in de 4 graden van Shambhala Healing en geef al een aantal jaren inwijdingen door aan mensen. In het Tibetaans boeddhisme is Shambhala een plaats in Tibet waar mensen, eeuwen geleden, in een hoog bewustzijn samenleefden. Shambhala Healing energie een vervolg op het meer bekende Reiki is overgekomen naar het Westen waarin mensen kunnen worden ingewijd. Shambhala is een universele energie gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Loskomen van oude patronen. Herinneren wie je in wezen bent. Bijzonder mooi vind ik de wijsheid en verhalen over Shambhala door te kunnen geven aan de mensen die deelnemen aan dit India programma. De ruimte creëren, gezamenlijk stil zijn en mediteren waarin de energie moeiteloos is. Ik voel me zeer thuis in het van oorsprong Tibetaanse gebied in India. Weet te vertellen over de boeddhistische kloosters in het gebied en ken de krachtplaatsen voelbaar in de bergen. En hoe mooi is het tijdens de reis in de ochtend te kunnen mediteren in die krachtige energie van de bergen? Ik kijk er altijd weer naar uit de spirituele reis naar India met mensen te mogen doen.
Meditatiereizen Reis-idee.:
Hoe kiest u de juiste meditatiereis? De spirituele vakantie is aan een ware opmars bezig. Er worden steeds meer body mind-vakanties, yoga mindfulness-weekenden en retraites in kloosters aangeboden. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende soorten meditatie. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U vraagt zich misschien af: welke vakantie past bij mij? Laat u adviseren door een expert. Reis-idee werkt samen met Marnix van Rossum. Marnix is psycholoog, studeerde af op Mindfulness aan de Universiteit van Amsterdam en reisde 6 jaar door Azië. Hij verbleef hoofdzakelijk in meditatiecentra en kloosters in India, Myanmar, Nepal, Thailand en Maleisië. Gedurende deze periode woonde hij bijna twee jaar als boeddhistisch monnik in een Birmees klooster. De benadering van Marnix is ondogmatisch. Hij heeft een achtergrond in zowel het Tibetaans boeddhisme, als in verschillende mindfulness-Vipassana tradities, zoals Goenka, Mahasi en Ashin Tejaniya. Hij is oprichter van MINDFULNESS.in. Wilt u persoonlijk kennismaken met Marnix? Neem gerust contact op. Soms organiseren we een themalunch. De reis die u verder helpt in het leven.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Onze vlucht vertrekt in de vroege ochtend van 28 februari. Spirituele reis India: We beëindigen de achttiendaagse reis met een mooie groepsfoto, met linksonder Mario van den Bree hier: 2013. Begeleider tijdens de reis is Mario van den Bree, Swami Prem Vijay.
Yoga en Boeddhisme in Nepal Happysoultravel.nl.
Wil je deze Yoga en Boeddhisme week in Nepal verlengen met bijvoorbeeld een trekking door de bergen en/of een ayurvedisch arrangement? We brengen je dan heel graag met onze lokale agent in contact. De minimale groepsgrootte voor deze reis is 5 en maximaal 14.

Contacteer ons