Op zoek naar spirituele reis boeddhisme?

spirituele reis boeddhisme
WRM Magazine.
Zo dachten er meer: wereldwijd kent het geloof, dat vooral in Azië te vinden is, zon 376 miljoen aanhangers. Best een grote beweging, dus vroeg ik me af: WRM boeddhisme? Eeuwen geleden bewandelde een beste man genaamd Siddartha Gautama de aardbol. Wanneer precies is nooit bekend geworden, maar naar schatting leefde hij van 450 voor Christus tot circa 370 voor Christus. 80 jaar oud werd hij, daar is men het wel over eens. Deze man kreeg later de naam Gautama Boeddha, omdat hij volgens eeuwenoude bronnen zelfstandig de Dhamma de manier waarop de natuurlijke wereld in elkaar zit heeft ontdekt en verlichting heeft bereikt. Kortom, hij vond de waarheid. Gautama zou zijn geboren in Nepal, als prins van het Sakya-volk. Hij trouwde en schonk zijn prinses een zoon, waarmee hij zijn plicht om te zorgen voor een troonopvolger volbracht. Daarna ging hij op reis, omdat hij schrok van het lijden van de mensen buiten de paleismuren. Hij maakte niet zomaar een reis, maar een spirituele: hij ging op zoek naar verlichting.
Spirituele vakantie in Toscane.
het slechts één maaltijd per dag eten in de ochtend. niet gaan liggen als men rust. geen geld gebruiken of ontvangen tevreden zijn met wat je hebt. Het spirituele programma van de monniken en nonnen bestaat o.a. Puja gedenkdagen in september/oktober.
Mediteren Thailand: tien dagen stilte bij Doi Suthep, Chiang Mai Travellust.nl.
Zelfs als je niet geinteresseerd bent in het Boeddhisme, kan meditatie waardevol zijn. Als je de kunst van het mediteren onder de knie hebt, kan je een gevoel van innerlijke rust en vrede ervaren. Een gevoel dat uitstijgt boven het gevoel van levensvreugde. Verder zou mediteren leiden tot een positiever, evenwichtiger en gelukkiger leven. De reden dat ik ervoor gekozen heb om 10 dagen te gaan mediteren, heeft weinig te maken met bovenstaande. Tijdens mijn reis ben ik mensen tegengekomen die heel positief waren over de retraite, puur uit nieuwsgierigheid heb ik besloten het een kans te geven.
Tien dagen lang deed ik niets anders dan mediteren de Kanttekening.
Het anarchisme en het boeddhisme hebben veel dingen gemeen, het belang van gelijkheid bijvoorbeeld. In beide stromingen is er geen hiërarchie. Anarchisme strijdt tegen ongelijkheid en het boeddhisme tegen het klassensysteem. Een belangrijk verschil is natuurlijk dat het anarchisme een politieke stroming is en het boeddhisme een spirituele.
Lijst van boeddhistische lokale termen Wikipedia.
Boeddhisme van A tot Z. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Thai: leraar R bewerken. Een titel voor.: Erkende wedergeboorte van een Tibetaanse boeddhistische leraar ook wel tulku genoemd in het Tibetaans. Japans: gerespecteerde meester. Een titel niet van status, maar van zijn voor.: De persoon die aan het hoofd van een klooster staat. Meester die zenonderricht geeft voornamelijk als begeleider van de student op zijn spirituele reis.
Boeddhistisch India Lumbini spirituele reis PANGEA Travel.
home India Rondreizen In het spoor van de Boeddha. 19-daagse spirituele reis voor iedereen die geïnteresseerd is in het Boeddhisme. U bezoekt de belangrijkste bedevaartsplaatsen van India en Nepal, vaak verbonden met gebeurtenissen uit het leven van Siddharta Gautama, de historische Boeddha.
Spirituele reizen Happy Boeddha retraite Magical Tours.
Waarom op vakantie met Magical Tours? Wat zijn spirituele" reizen? Respect voor aarde, mens en dier! Magische reis op Malta en Gozo. Magische reis rond de Schotse Hebriden. Magische reis in Engeland. Magische reis in Zuidwest Ierland. Magische reis in Schotland.
Spirituele reis in de voetheuvels van de Himalaya in India incl meditatie retraite.
Mijn verbinding met het boeddhisme en mijn liefde voor India maken dat ik deze reis met heel veel liefde en enthousiasme organiseer. Ik hoop mensen die interesse hebben in meditatie en boeddhisme, maar niet snel alleen naar India zouden gaan, de kans te geven dit prachtige land ontmoeten.
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
De afgelopen drie á vier jaar hebben retraites het grote publiek bereikt. Vroeger kozen mensen zon reis als tweede of derde vakantie, nu is het steeds vaker de eerste keuze. Men is op zoek naar zingeving en rust: dat is ook zeker nodig in de digitale gekte waarin we verkeren. Retraites kunnen dan ook een soort digitale detox zijn. Monique vertelt dat de media een grote invloed hebben gehad op de populariteit. Kijk naar het succes van het spirituele tijdschrift Happinez: het draait om zingeving, maar dan zonder de geitenwollensokkensfeer.
Boeddha Citaten en wijsheden Citaten.net.
Gautama Boeddha of Siddhartha Gautama Boeddha Sanskriet, Pali: Gotama Boeddha was een spirituele leider die volgens de historische wetenschap waarschijnlijk leefde van ca. Door moderne geleerden wordt ook ca. Er zijn ook alternatieve data die gangbaar zijn vanuit de geloofstradities zelf.
Spirituele Reizen.
Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Voeg reis toe. Copyright Spirituele Reizen 2018.

Contacteer ons