Meer resultaten voor spirituele reis india

spirituele reis india
Spirituele reis in de Himalaya van India 2019 naar Spiti.
Tijdens de spirituele reis in de Himalaya van India kom je in contact met hoge energieën. Zachte krachtige energie. En om de spirituele reis in India zoveel mogelijk voor je te laten betekenen, ontmoeten wij en je spirituele medereizigers elkaar een aantal weken voor vertrek.
Rondreis India Bezoek het fascinerende India Djoser.
India, Nepal, Tibet en China. Tijdens deze rondreis door India, Nepal, Tibet en China bezoek je de Taj Mahal en de heilige Ganges in India. Via een spectaculaire route reis je naar Lhasa en je bezoekt het terracottaleger en de Chinese Muur in China.
Spirituele reis India on Vimeo. Menu. Search.
Please enable JavaScript to experience Vimeo in all of its glory. Spirituele reis India. from Bezielen PRO. 5 years ago. Spirituele reis India. Did you know? Vimeo is an amazing video service for original creative work, but its also a company with real human employees.
Meditatiereizen Reis-idee Reis-idee.:
De spirituele vakantie is aan een ware opmars bezig. Er worden steeds meer body mind-vakanties, yoga mindfulness-weekenden en retraites in kloosters aangeboden. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende soorten meditatie. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U vraagt zich misschien af: welke vakantie past bij mij? Laat u adviseren door een expert. Reis-idee werkt samen met Marnix van Rossum. Marnix is psycholoog, studeerde af op Mindfulness aan de Universiteit van Amsterdam en reisde 6 jaar door Azië. Hij verbleef hoofdzakelijk in meditatiecentra en kloosters in India, Myanmar, Nepal, Thailand en Maleisië. Gedurende deze periode woonde hij bijna twee jaar als boeddhistisch monnik in een Birmees klooster. De benadering van Marnix is ondogmatisch. Hij heeft een achtergrond in zowel het Tibetaans boeddhisme, als in verschillende mindfulness-Vipassana tradities, zoals Goenka, Mahasi en Ashin Tejaniya. Hij is oprichter van MINDFULNESS.in. Wilt u persoonlijk kennismaken met Marnix? Neem gerust contact op. Soms organiseren we een themalunch. De reis die u verder helpt in het leven.
Zuid-India Tamil Nadu reis Inleiding.
Spirituele tempelreis door Zuid-India. Deze individuele India reis volgt de belangrijkste tempels van Zuid-India. Hier vindt u de beroemde hindoeistische tempels met hun beroemde rijk bewerkte gopurams toegangspoorten. De tempels zijn vaak grote complexen waar honderden pelgrims en sadhu's' rondlopen.
Individuele Rondreis India.
Attracties: Tubchiling-kloosterZingzingbar, Baralacha La, Shankar Gompa, Chang Gali. Verderop gaat de reis over de op één na hoogste berijdbare pas ter wereld Tanglang La 5.336 mts. Attracties: Thiksay-klooster, Shey Palace, Hemis-kloosterStok, Palace. Klassiek Zuid India. Ontdek de traditionele gedeelte van India Zuid India. Dit is een perfecte eerste stap in de Indiase cultuur. Deze regio staat bekend als een culturele hotspot met een rijke geschiedenis, adembenemende natuur en overheerlijk eten. Mahabalipuram I Chennai I Pondicherry I Tiruchirappalli I Thanjavur I Karaikudi I Madurai I Munnar I Thekkady I Alleppey I Ernakulam I Kovalam. Tip: Madurai Story Trail. Mahabalipuram is bekend om zijn rotstekeningen en monolithische sculpturen heeft het de beroemde kusttempel, de enige die de verwoestingen van de natuur heeft overleefd. Attracties: Shore-tempel, Mandapams/Cave Tempels, Arjunas Penance. Pondicherry is een mengeling van spirituele instellingen, Frans koloniaal erfgoed, Tamil cultuur en een kosmopolitische levensvorm.
Spirituele Reis in Nepal Tibet Bhutan Top of the World Reizen.
Wat wil je doen? Budget Reis Nepal Familieavontuur Groepsreizen Nepal en Tibet Himalaya Trekking Inspiratie Reis Luxe Reis Bhutan Luxe Reis Nepal Natuurbeleving Nepal trekking Privéreizen en Maatwerk Rondreis Bhutan Rondreis met trekking Rondreis Nepal Rondreizen Spirituele Reis Verblijf Tibetaans klooster.
Groepsreizen Spirituele-agenda.nl.
Programma met 20-daagse reis naar de Himalaya in India. Atma Reizen Lydia Atema. Spirituele Familie Week Frankrijk. Healing Centre Beyond Medicine. La Vie Tara Maison de Terre Neuve, Lalouvesc, France. Vanaf 945, all inclusive. Mystieke Reis naar Italië. Spirituele reis Schotland.
Spirituele Reizen.
Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Voeg reis toe. Copyright Spirituele Reizen 2018.
India informatie voor je India vakantie of India reis.
Je kunt er fantastisch backpacken, rondreizen en cityhoppen. Voor de spirituele reiziger is India extra speciaal. Er gaan zelfs speciaal georganiseerde spirituele reizen naar India, waarbij je in een Ashram kunt verblijven en leert mediteren. Ben je meer van het ontdekken van bijzondere plaatsen en gebouwen?
India reis Yoga Maarssen.
Het hele programma is gericht op traditionele yoga. In India is alles anders en zeker in de ashram gaat er een nieuwe wereld voor je open. De een vindt het geweldig en een ander vindt het confronterend. Ik vind het er geweldig en iedere keer weer ONT-DEK ik een stukje van mezelf. Ga je mee op een persoonlijke en spirituele ontdekkingsreis?

Contacteer ons