Meer resultaten voor spirituele reis india

spirituele reis india
Rondreis India Bezoek het fascinerende India Djoser.
India, Nepal, Tibet en China. Tijdens deze rondreis door India, Nepal, Tibet en China bezoek je de Taj Mahal en de heilige Ganges in India. Via een spectaculaire route reis je naar Lhasa en je bezoekt het terracottaleger en de Chinese Muur in China.
Untitled Page.
Gevorderden ma 18u40. Spirituele reis naar Noord-India febr 2019. Een georganiseerde reis van 21 dagen, waarin je een diepe ontmoeting met jezelf en India kunt verwachten. Genieten, mediteren en bezinning staan centraal Het is een reis naar krachtplaatsen langs de Ganges, een reis langs bijzondere tempels, steden, bomen, bergen, rivieren en mensen.
India reis Yoga Maarssen.
Het hele programma is gericht op traditionele yoga. In India is alles anders en zeker in de ashram gaat er een nieuwe wereld voor je open. De een vindt het geweldig en een ander vindt het confronterend. Ik vind het er geweldig en iedere keer weer ONT-DEK ik een stukje van mezelf. Ga je mee op een persoonlijke en spirituele ontdekkingsreis?
Spirituele reis in de Himalaya van India 2019 naar Spiti.
In Spiti is de paradijselijke Shambhala energie voelbaar in de bergen, de aarde en de ruimte om je heen. In de reis is er geen moeite de energie te stromen. De krachtige energie is eenvoudig in en om je heen aanwezig. Ik ben ingewijd in de 4 graden van Shambhala Healing en geef al een aantal jaren inwijdingen door aan mensen. In het Tibetaans boeddhisme is Shambhala een plaats in Tibet waar mensen, eeuwen geleden, in een hoog bewustzijn samenleefden. Shambhala Healing energie een vervolg op het meer bekende Reiki is overgekomen naar het Westen waarin mensen kunnen worden ingewijd. Shambhala is een universele energie gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Loskomen van oude patronen. Herinneren wie je in wezen bent. Bijzonder mooi vind ik de wijsheid en verhalen over Shambhala door te kunnen geven aan de mensen die deelnemen aan dit India programma.
Yoga en Ayurveda in Goa India Happysoultravel.nl.
Lees het artikel over deze reis.: Yoga Magazine, sept. Ik wilde heel graag al een keer yoga in India doen, maar had ook wel zin in zee, strand, ontspanning en een beetje luxe. Ik ben net terug uit India waar ik 10 dagen gereisd heb.
Spirituele reizen platform Spirituele Reizen.
Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Voeg reis toe. Copyright Spirituele Reizen 2018.
Magisch Varanasi, reizen door het ultieme India.
India is niet de makkelijkste bestemming om te bereizen, maar eenmaal gewend aan alle chaos en indrukken sluit je het land al snel in je hart. Je kunt er op spirituele reis naar Varanasi, op een kameel rijden in de buurt van Rajasthan en aan het eind van de reis een paar dagen bijkomen op de mooie stranden van Goa.
Spirituele Reizen en Retraites bij Yogisan Boek je Reis vandaag nog.
Via Yogisan kun je de yoga reis boeken die je balans geeft en in verbinding brengt. Bekijk alle yoga reizen. Ayurveda is al duizenden jaren oud en nog steeds kun je de kracht van deze traditionele Indiase gezondheidsleer ervaren. De leer heeft als doel om te genezen, maar ook om ziekten te voorkomen. Ayurveda is daarmee perfect geschikt voor iedereen die van gezondheid een way of life maakt. Spirituele reizen met een nadruk op ayurveda zijn een rijke kennismaking met de positieve werking van deze leer van het leven. Dagelijkse behandelingen in een ayurvedische wellness kuur zijn erop gericht de balans in je lichaam en geest te herstellen en om je van top tot teen te revitaliseren. En de zon daar bovenop doet wonderen! India en Sri Lanka zijn the place to go voor jouw ayurveda vakantie.
In de voetsporen van Boeddha culturele spirituele India rondreis.
Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha treinreis naar Varanasi boottocht over de Ganges paleizen van Jaipur Taj Mahal Ganga Aarti hindoe boeddhistische tempels Bodhagaya heilige boom stoepas Kathmandu, Nepal. Naast een aantal belangrijke highlights van India staat het leven van Boeddha en het boeddhisme staan centraal in de In de voetsporen van Boeddha culturele spirituele India rondreis.
Yogareis naar India svaha.
Slenteren door de pittoreske sfeervolle straatjes van het spirituele Rishikesh en het heilige Hardwar. Les krijgen van Indiase yogaleraren, ondergedompeld worden in de yogafilosofie, vertoeven in Ashrams en vele spirituele leraren ontmoeten. De omgeving verkennen plaatsnemen aan de Heilige Ganges, NewDelhi en Agra bezoeken. Al met al: India beleven!
Meditatiereizen Reis-idee Reis-idee.:
De spirituele vakantie is aan een ware opmars bezig. Er worden steeds meer body mind-vakanties, yoga mindfulness-weekenden en retraites in kloosters aangeboden. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende soorten meditatie. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U vraagt zich misschien af: welke vakantie past bij mij? Laat u adviseren door een expert. Reis-idee werkt samen met Marnix van Rossum. Marnix is psycholoog, studeerde af op Mindfulness aan de Universiteit van Amsterdam en reisde 6 jaar door Aziƫ. Hij verbleef hoofdzakelijk in meditatiecentra en kloosters in India, Myanmar, Nepal, Thailand en Maleisiƫ. Gedurende deze periode woonde hij bijna twee jaar als boeddhistisch monnik in een Birmees klooster. De benadering van Marnix is ondogmatisch. Hij heeft een achtergrond in zowel het Tibetaans boeddhisme, als in verschillende mindfulness-Vipassana tradities, zoals Goenka, Mahasi en Ashin Tejaniya. Hij is oprichter van MINDFULNESS.in. Wilt u persoonlijk kennismaken met Marnix? Neem gerust contact op. Soms organiseren we een themalunch. De reis die u verder helpt in het leven.

Contacteer ons