Op zoek naar spirituele reis india?

spirituele reis india
Boeddhistisch India Lumbini spirituele reis PANGEA Travel.
Vraag deze reis aan. home India Rondreizen In het spoor van de Boeddha. 19-daagse spirituele reis voor iedereen die geïnteresseerd is in het Boeddhisme. U bezoekt de belangrijkste bedevaartsplaatsen van India en Nepal, vaak verbonden met gebeurtenissen uit het leven van Siddharta Gautama, de historische Boeddha.
Spirituele reis in de Himalaya van India 2018 naar Spiti.
Tijdens de spirituele reis in de Himalaya van India kom je in contact met hoge energieën. Zachte krachtige energie. En om zoveel mogelijk te halen uit je spirituele reis in India ontmoeten wij en je spirituele medereizigers elkaar een aantal weken voor vertrek.
Spirituele reis India incl meditatie retraite Live Mindfully.
Spirituele reis India incl meditatie retraite livemind 2017-12-19T1917440000.: Jaarlijks organiseer ik twee prachtige spirituele reizen in India. India is een land dat doordrenkt is van spiritualiteit en devotie en dat mij blíjft verassen en inspireren, hoe vaak ik er ook geweest ben.
Groepsreis India on a Budget.
Deze India on a budget reis brengt je in het exotische noorden van India, maar eerst bezoek je dé spirituele hoogtepunten van het land. Per trein reis je naar de Gouden Tempel in Amritsar waar de sikhs al eeuwenlang samenkomen.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Spirituele reis India: uitzicht op de hoogste berg van India vanuit ashram Ananpuri. Van den Bree: Elke keer valt het afscheid van India me zwaar. Hoewel India altijd erg vermoeiend is; elke keer als ik thuis kom voel ik me sterk, met een gevoel van lichtheid.
Op zoek naar spiritualiteit in een ashram in India Bedrock. bedrock_logo_zwart copy 2.
Ik heb veel geleerd tijdens mijn studie aan de UvA, maar ik heb de meest waardevolle dingen geleerd tijdens de 15, jaar dat ik nu de wereld rond reis. De beste levenslessen leer je als je uit je comfortzone stapt en in het onbekende durft te springen. Na twee maanden door India reizen besluit ik aangekomen in Rishikesh de yoga capital of the world ook in de voetsporen van The Beatles te treden: ik ga voor 7 dagen in een ashram wonen. Net als de meerderheid van mijn mede-backpackers in Rishikesh overigens. De stad is gevuld met yoga-freaks en meditatie-fanaten en er wordt hier net zo vaak gesproken over spiritualiteit, mindfullness en leven in het nu, als wij in Nederland praten over het weer. Uiteraard zijn er ook een aantal spiritu-leken, zoals ik. Zonder per se op zoek te zijn naar verlichting ben ik wel geïnteresseerd in deze voor mij volledige onbekende wereld. In mijn hoofd lijkt een ashram een spirituele versie van een wellness retreat: veel ontspanning, een paar uur per dag yoga en meditatieles, vroeg naar bed, gezonde voeding, geen alcohol of sigaretten en een week lang alleen maar focussen op jezelf.
Reizen Ayurvedica.
Data en Prijzen. Spirituele reis India16: daagse rondreis naar de volgende steden.: Delhi, Jaipur, Agra, Mathura, Vrindavan, Haridwar, Rishikesh, Chandigarh en Amritsar. Een boeiende rondreis door het exotische noorden van India, waarbij je dé spirituele hoogtepunten van het land bezoekt en natuurlijk hoort daarbij ook een bad in de heilige rivier de Ganges om alle negativiteit van het leven weg te spoelen.
Spirituele reizen 2018 naar India, Peru, Zuid Frankrijk en Egypte met Atma Reizen.
Je herkent en verbindt je weer met deze energie zodat er meer impact dóór jou is in je werk en in de maatschappij. Een reis die je leven verrijkt! Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma Egypte. India spirituele reizen.
Meditatie Reizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Noord India en Rajasthan. Stel je eigen reis samen. Trans Mongolië Express. Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen. Stel je eigen reis samen.

Contacteer ons