Resultaten voor spirituele reis nepal

spirituele reis nepal
Inspiratie Reizen Spirituele Reizen naar Nepal Nepal.
Interview met Thomas Tierolff over de reis naar Nepal. Voor reacties van reisgenoten, KLIK HIER! De Inspiratie Reizen zijn geschikt voor alle leeftijden en vereisen een goede conditie. Tijdens het vrijblijvende telefonische kennismakingsgesprek beantwoorden we je vragen. Veiligheid en gezondheid staan voor ons altijd op nummer 1. Training van je zintuigen is net zo hard nodig om je goed te bewegen in je binnenwereld als training van het bewegingsapparaat nodig is om je goed in de buitenwereld te bewegen. We nodigen je uit om tijd en ruimte te nemen om hierin een nieuwe balans te vinden voor jezelf. Je geeft invulling aan persoonlijk leiderschap en leert daarvoor de mentale, emotionele en fysieke route kennen. En inspiratie voor een nieuwe stap in je leven als je weer thuis bent. Thuiskomen met een fantastische ervaring en met nieuwe energie is daarmee het uiteindelijke doel van het programma. Thomas Tierolff Work at Balance. email address: Leave this field email-address blank.: Homepage: Leave this field homepage blank.: URL: Leave this field url blank.: Comment: Leave this field comment blank.: Inspiratie Reizen Spirituele Reizen naar Nepal.
Spirituele reis Tibet en Nepal. Reisverslagen van Wil WaarBenJij.nu.
Reisverslagen van Spirituele reis Tibet en Nepal. Nijmegen 6 november 2016. Aantal reacties 2. Nameste, een terugblik. Vandaag 6 november 2016, de laatste blog met een terugblik op de afgelopen 2 maanden op mijn spirituele reis door Tibet en Nepal.
Rondreis Tibet Reizen Tibet Djoser.
Rondreis Tibet Nepal, 21 dagen. Dé rondreis om uitgebreid kennis te maken met het bijzondere Nepal en Tibet. Reis via Nepal over hoge passen naar Tibet en ontmoet monniken en pelgrims in de kloosters. Wanneer naar Tibet? Tibet kent een koud klimaat.
Spirituele Reizen in Nepal Het Andere Nepal.
YOGA, MEDITATIE EN SPIRITUALITEIT. REISINSPIRATIE SPIRITUELE REIZEN. Ben je op zoek naar een reis waarin ruimte is voor bezinning en nieuwe energie? Spiritualiteit is onlosmakelijk verbonden met het dagelijks leven in Nepal. De vele tempels, stupas en kloosters maken dit concreet.
Rondreis Spiritueel Nepal cultuur, natuur, privé-rondreis Namasté Reizen.
Jane maakte als kind haar eerste verre reis naar familie in Indonesië. Sindsdien heeft zij het reisvirus te pakken! Zij ging meerdere keren terug naar haar familie, maar bezocht ook andere bestemmingen in Azië zoals India, Vietnam, Bhutan en Nepal.
Spirituele Reis in Nepal Tibet Bhutan Top of the World Reizen.
Wat wil je doen? Budget Reis Nepal Familieavontuur Groepsreizen Nepal Himalaya Trekking Inspiratie Reis Luxe Reis Bhutan Luxe Reis Nepal Natuurbeleving Nepal trekking Privéreizen en Maatwerk Rondreis Bhutan Rondreis met trekking Rondreis Nepal Rondreizen Spirituele Reis Verblijf Tibetaans klooster. Alle 2 resultaten.
Meditatie Reizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Nepal is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie. Naast aandacht voor meditatie, yoga en ayurveda is er natuurlijk ook álle gelegenheid om te genieten van het adembenemend mooie land.
Mindfulness holiday in Nepal Spirituele Reizen.
In dit prachtige land kan je door de inspirerende en spirituele energie, aangevuld door beoefenen van Mindfulness nog meer genieten in het NU moment. Wellicht kan je met deze combinatiereis ook zonder veel inspanning werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Mindfulness leert je vaker in het NU te zijn en waar te nemen wat zich werkelijk op dit moment in jou en om je heen afspeelt. Je geniet nog intenser van de prachtige natuur, de dieren en de rust. Even geen agenda en to-do lijstjes. Nepal biedt nog veel andere mogelijkheden.
Yoga en Boeddhisme in Nepal Happysoultravel.nl.
De reis is ideaal voor iedereen die van yoga houdt of ermee kennis wil maken én die de sfeer, oudheid, natuur en cultuur van het prachtige Nepal het dak van de wereld wil ervaren. De omgeving en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke kracht, bezinning en nieuwe ervaringen.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Op donderdag 15 februari vertrekken we in de middag met de trein van Varanasi naar de stad Bareilly, aan de voet van de Himalaya. Daar worden we opgehaald door de taxitransfer naar Chilianaula, een dorpje in de regio Kumaon Uttaranchal, dichtbij de grens met Tibet en Nepal. Dit gebied is spiritueel zeer interessant en heeft bovendien talloze gunstige gezondheidsvoordelen. Spirituele reis India: shirodhara is het behandelen van het hoofd met warme kruidenolie, als onderdeel van panchakarma.
In de voetsporen van Boeddha, culturele spirituele rondreis Treasury Travel.
In de voetsporen van Boeddha, culturele spirituele rondreis. Het leven van Boeddha en het boeddhisme staan centraal in deze mooie reis. Op een mooie en speelse manier volgt u de voetsporen van Boeddha van India tot Kathmandu in Nepal waarbij u veel spirituele plaatsten bezoekt.

Contacteer ons