Meer resultaten voor spirituele reis nepal

spirituele reis nepal
Rondreis Spiritueel Nepal cultuur, natuur, privé-rondreis.
Jane maakte als kind haar eerste verre reis naar familie in Indonesië. Sindsdien heeft zij het reisvirus te pakken! Zij ging meerdere keren terug naar haar familie, maar bezocht ook andere bestemmingen in Azië zoals India, Vietnam, Bhutan en Nepal.
Vind de perfecte reis en informatie over spirituele reizen in nepal.
Spirituele retraite in Chili. Spirituele week in Ierland. Reizen in Nepal. Auto vakantie in Nepal. Avontuurlijke vakantie in Nepal. Backpack reis in Nepal. Chi kung retreat in Nepal. City trip in Nepal. Coaching reis in Nepal. Creatieve vakantie in Nepal.
Meditatiereizen Reis-idee Reis-idee.:
De spirituele vakantie is aan een ware opmars bezig. Er worden steeds meer body mind-vakanties, yoga mindfulness-weekenden en retraites in kloosters aangeboden. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende soorten meditatie. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U vraagt zich misschien af: welke vakantie past bij mij? Laat u adviseren door een expert. Reis-idee werkt samen met Marnix van Rossum. Marnix is psycholoog, studeerde af op Mindfulness aan de Universiteit van Amsterdam en reisde 6 jaar door Azië. Hij verbleef hoofdzakelijk in meditatiecentra en kloosters in India, Myanmar, Nepal, Thailand en Maleisië. Gedurende deze periode woonde hij bijna twee jaar als boeddhistisch monnik in een Birmees klooster. De benadering van Marnix is ondogmatisch. Hij heeft een achtergrond in zowel het Tibetaans boeddhisme, als in verschillende mindfulness-Vipassana tradities, zoals Goenka, Mahasi en Ashin Tejaniya. Hij is oprichter van MINDFULNESS.in. Wilt u persoonlijk kennismaken met Marnix? Neem gerust contact op. Soms organiseren we een themalunch. De reis die u verder helpt in het leven.
bol.com De reis van je leven, Hans Peter Roel 9789055991198 Boeken.
Hans Peter Roel Soest, 21 januari 1964 is een Nederlandse schrijver. Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit het boek Ki, kracht van binnenuit, in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. Hans Peter Roel schrijft al meer dan vijfentwintig jaar met hart en ziel. In zijn boeken geeft hij de boodschap mee om mensen te bewegen om hun hart te volgen. Enkele van zijn zeer succesvolle spirituele boeken zijn: Ki, kracht van binnenuit; De vierde dimensie; Op zoek naar de hemel2017.
REISJUNK 8 Verschillende typen backpackers.
Over het algemeen vind je de spirituele reiziger in Zuid-Amerika, India, Nepal of Zuidoost Azië. De tussenjaar reiziger. Meestal net klaar met een studie of gaat direct na de reis starten met een nieuwe studie. Wat ook vaak voorkomt is dat de tussenjaar reiziger net een einde heeft gemaakt aan een lange relatie.
Nepal-Tibet reis: Een reis dwars door de Himalaya Riksja Nepal.
Een reis vol cultuur, avontuur en eindeloze landschappen. Je start in Nepal en nadat je de belangrijkste tempels van Kathmandu hebt bezocht, vlieg je vervolgens over het dak van de wereld naar Tibet. In Lhasa voel je dat je in het spirituele hart bent beland.
vipassana boeddhisme boek spirituele reis nepal.
Belangrijk te beseffen is dat deze reis een boeddhistische pelgrimage is en geen spirituele vakantie. Meditatiereizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië! Nepal is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie.
Spirituele Reizen.
Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Voeg reis toe. Copyright Spirituele Reizen 2018.
Boeddhistische pelgrimages door India, Nepal en Sri-Lanka.
Hoewel elke reis anders is zijn het alle drie geen vakantiereizen die van alle gemakken voorzien zijn, dit geldt vooral voor In" de Voetsporen v/d Boeddha" en Spirituele" reis door de Himalaya. De focus ligt elke keer op de Dharma, boeddhistische filosofie, meditatie, mindfulness en cultuur.
Mooiste van India Nepal Groepsreizen India NRV.
Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren. Mocht u uw reis combineren met Nepal, dan zal u begeleid worden door dezelfde Nederlandssprekende reisbegeleider als tijdens uw reis in India.
The Journey of Beauty Etos.
Het resultaat: een luxe collectie bad, douche, hand en body producten die een weldaad zijn voor de huid. Ga met ons mee op wereldreis en laat je meevoeren door het spirituele en authentieke Nepal, het warme en kleurrijke Afrika, het exotische en zonnige eiland Hawaï en de ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland.

Contacteer ons