Zoeken naar spirituele reis nepal

spirituele reis nepal
Spirituele Reizen.
Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Voeg reis toe. Copyright Spirituele Reizen 2018.
Meditatiereizen Reis-idee Reis-idee.:
De spirituele vakantie is aan een ware opmars bezig. Er worden steeds meer body mind-vakanties, yoga mindfulness-weekenden en retraites in kloosters aangeboden. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende soorten meditatie. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U vraagt zich misschien af: welke vakantie past bij mij? Laat u adviseren door een expert. Reis-idee werkt samen met Marnix van Rossum. Marnix is psycholoog, studeerde af op Mindfulness aan de Universiteit van Amsterdam en reisde 6 jaar door Azië. Hij verbleef hoofdzakelijk in meditatiecentra en kloosters in India, Myanmar, Nepal, Thailand en Maleisië. Gedurende deze periode woonde hij bijna twee jaar als boeddhistisch monnik in een Birmees klooster. De benadering van Marnix is ondogmatisch. Hij heeft een achtergrond in zowel het Tibetaans boeddhisme, als in verschillende mindfulness-Vipassana tradities, zoals Goenka, Mahasi en Ashin Tejaniya. Hij is oprichter van MINDFULNESS.in. Wilt u persoonlijk kennismaken met Marnix? Neem gerust contact op. Soms organiseren we een themalunch. De reis die u verder helpt in het leven.
Mooiste van India Nepal Groepsreizen India NRV.
Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren. Mocht u uw reis combineren met Nepal, dan zal u begeleid worden door dezelfde Nederlandssprekende reisbegeleider als tijdens uw reis in India.
Inspiratie Archieven Dagelijkse Gedachte.
Vier dan OudNieuw in Nepal tijdens de adembenemend mooie Nepal Reis Poort naar de Sanctuary. Je vertrekt op 27 december met Thomas Tierolff en zijn Nepalese vrouw Holi Maya die samen al vele jaren perfect georganiseerde reizen naar dit bijzondere land verzorgen.
SNP Natuurreizen Actieve rondreizen, wandelvakanties en fietsvakanties.
SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.
Rondreis Spiritueel Nepal cultuur, natuur, privé-rondreis.
Tijdens uw reis wordt onderstaande route afgelegd. Vandaag komt u aan in Kathmandu, waar u wordt verwelkomd door onze lokale agent. Welkom in Nepal! U ontvangt de vouchers voor de reis en u heeft de mogelijkheid om vragen te stellen.
Groepsreis India on a Budget.
Deze India on a budget reis brengt je in het exotische noorden van India, maar eerst bezoek je dé spirituele hoogtepunten van het land. Per trein reis je naar de Gouden Tempel in Amritsar waar de sikhs al eeuwenlang samenkomen.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Daar worden we opgehaald door de taxitransfer naar Chilianaula, een dorpje in de regio Kumaon Uttaranchal, dichtbij de grens met Tibet en Nepal. Dit gebied is spiritueel zeer interessant en heeft bovendien talloze gunstige gezondheidsvoordelen. Spirituele reis India: shirodhara is het behandelen van het hoofd met warme kruidenolie, als onderdeel van panchakarma.
In de voetsporen v/d Boeddha Dharma-Lotus.
De reis wordt geen droge opsomming van wetenswaardigheden begeleidt door een gids met paraplu follow" me please and hurry up, we have to catch the next spot. Voor velen zal het de eerste keer zijn dat ze in India en Nepal rondlopen en er zal genoeg ruimte zijn om deze indruk op je in te laten werken. Vrijheid om je eigen weg te gaan als we een plaats bezoeken of met Ivar/Monique mee te gaan. Een rondreis door zoals deze wordt door meerdere reis organisaties aangeboden. Waarin verschillen wij.: deze reis is een stuk goedkoper. we reizen in een kleine groep van max. 2 reisbegeleiders met veel ervaring van het gebied en het boeddhisme. de reisbegeleiders zijn continu aanspreekbaar en actief, van 0600: 2200: uur. dagelijks lezingen en veel uitleg en meditaties. volledig dagprogramma waar je vrijwillig aan mee doet. ga je alleen iets doen kan je alle tips, kaarten, boekjes vragen. veel inbreng mogelijk, het dagprogramma ligt niet vast. lokaal vervoer dus veel contact met de lokale bevolking. slapen in Bed-and-Breafasts, in een klooster en kleine guesthousjes ipv grote saaie hotels. Belangrijk te beseffen is dat deze reis een boeddhistische pelgrimage is en geen spirituele vakantie.
Meditatiereizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Nepal is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie. Naast aandacht voor meditatie, yoga en ayurveda is er natuurlijk ook álle gelegenheid om te genieten van het adembenemend mooie land.
Rondreis India en Nepal: een onvergetelijke vakantie! Holidayguru.nl.
In India droom weg bij de gracieuze Taj Mahal, snuif de rook op van geurige wierook dat ieder tempeltje lijkt te omringen of proef de bijzondere sfeer en historie in het kleur en cultuurrijke Rajasthan. Deze geweldige reis neemt je ook mee naar het spirituele Nepal!

Contacteer ons