Meer resultaten voor spirituele reis nepal

spirituele reis nepal
REISJUNK 8 Verschillende typen backpackers.
Over het algemeen vind je de spirituele reiziger in Zuid-Amerika, India, Nepal of Zuidoost Azië. De tussenjaar reiziger. Meestal net klaar met een studie of gaat direct na de reis starten met een nieuwe studie. Wat ook vaak voorkomt is dat de tussenjaar reiziger net een einde heeft gemaakt aan een lange relatie.
Boeddhistisch India Lumbini spirituele reis PANGEA Travel.
home India Rondreizen In het spoor van de Boeddha. 19-daagse spirituele reis voor iedereen die geïnteresseerd is in het Boeddhisme. U bezoekt de belangrijkste bedevaartsplaatsen van India en Nepal, vaak verbonden met gebeurtenissen uit het leven van Siddharta Gautama, de historische Boeddha.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Daar worden we opgehaald door de taxitransfer naar Chilianaula, een dorpje in de regio Kumaon Uttaranchal, dichtbij de grens met Tibet en Nepal. Dit gebied is spiritueel zeer interessant en heeft bovendien talloze gunstige gezondheidsvoordelen. Spirituele reis India: shirodhara is het behandelen van het hoofd met warme kruidenolie, als onderdeel van panchakarma.
Spirituele Reizen.
Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Voeg reis toe. Copyright Spirituele Reizen 2018.
Boeddhistische pelgrimages door India, Nepal en Sri-Lanka.
Hoewel elke reis anders is zijn het alle drie geen vakantiereizen die van alle gemakken voorzien zijn, dit geldt vooral voor In" de Voetsporen v/d Boeddha" en Spirituele" reis door de Himalaya. De focus ligt elke keer op de Dharma, boeddhistische filosofie, meditatie, mindfulness en cultuur.
Mooiste van India Nepal Groepsreizen India NRV.
Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren. Mocht u uw reis combineren met Nepal, dan zal u begeleid worden door dezelfde Nederlandssprekende reisbegeleider als tijdens uw reis in India.
The Journey of Beauty Etos.
Het resultaat: een luxe collectie bad, douche, hand en body producten die een weldaad zijn voor de huid. Ga met ons mee op wereldreis en laat je meevoeren door het spirituele en authentieke Nepal, het warme en kleurrijke Afrika, het exotische en zonnige eiland Hawaï en de ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland.
Tibet Reizen Alle reizen en vakanties in Tibet.
Reis in Stijl. Talisman Travel Design. The Mexican Traveller. Van Ham Reizen. Van Nood Reizen. VNC Asia Travel. Xplore The Himalaya. U kunt bij ReisOrakel de volgende Tibet reizen en vakanties vergelijken.: Rondreis Bekijk alle reizen Bekijk reisorganisaties. Populaire vakanties in Tibet. Hieronder vindt u de top 10 vakanties in Tibet. Rondreis China Tibet, 30 dagen. Landen: China Tibet. Prijs: vanaf 2.89500., Rondreis CHINA, TIBET EN NEPAL 29 dagen; Per spoor naar het Dak van de Wereld. Landen: Tibet China Nepal. Prijs: vanaf 3.39500., Rondreis Tibet en Nepal. Landen: Nepal Tibet. Prijs: vanaf 2.89800., Rondreis TIBET MOUNT KAILASH 29 dagen; Zetel van de goden. Landen: China Tibet. Prijs: vanaf 3.99500., Rondreis CHINA EN TIBET 18 dagen; Hemeltrein, monniken en panda's.' Landen: Tibet China. Prijs: vanaf 2.79500., Groepsreis Tibet Nepal; Het dak van de wereld: een adembenemend avontuur. Landen: Tibet China Nepal. Prijs: vanaf 2.59900., Rondreis Tibet Nepal, 20 dagen. Landen: Nepal Tibet. Prijs: vanaf 2.59500., Groepsreis Tibet in 2 weken; Het spirituele Dak van de Wereld.
Rondreis Spiritueel Nepal cultuur, natuur, privé-rondreis.
Jane maakte als kind haar eerste verre reis naar familie in Indonesië. Sindsdien heeft zij het reisvirus te pakken! Zij ging meerdere keren terug naar haar familie, maar bezocht ook andere bestemmingen in Azië zoals India, Vietnam, Bhutan en Nepal.
bol.com De reis van je leven, Hans Peter Roel 9789055991198 Boeken.
Hans Peter Roel Soest, 21 januari 1964 is een Nederlandse schrijver. Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit het boek Ki, kracht van binnenuit, in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. Hans Peter Roel schrijft al meer dan vijfentwintig jaar met hart en ziel. In zijn boeken geeft hij de boodschap mee om mensen te bewegen om hun hart te volgen. Enkele van zijn zeer succesvolle spirituele boeken zijn: Ki, kracht van binnenuit; De vierde dimensie; Op zoek naar de hemel2017.
Reisprogramma PURE NEPAL TREKKING EXPEDITION.
Reis op maat. Stage in Nepal. Schrijf uw eigen reisverslag. Search for: Search. PURE NEPAL TREKKING EXPEDITION. Duurzaam reizen in Nepal. Skip to content. Reis op maat. Stage in Nepal. Schrijf uw eigen reisverslag. Search for: Search. Volg ons op Facebook!

Contacteer ons