Meer resultaten voor stilte retraite belgie gratis

stilte retraite belgie gratis
stilte retraite klooster klooster stilte retraite vipassana retraite gratis.
Meer resultaten voor vipassana retraite gratis. stilte retraite belgie. klooster stilte retraite. meditatie retraite belgie. vipassana retraite gratis. stilte retraite nederland. stilte retraite week. stilte retraite frankrijk. stilte retraite slangenburg. vipassana retraite nederland. vipassana retraite gratis. vipassana retraite 10 dagen.
vipassana boeddhisme boek stilte retraite belgie gratis.
Matthias Trier Klooster Drübeck Klooster Frenswegen Nordhorn Klooster Mariensee Neustadt am Rübenberge Klooster Nütschau Travenbrück Klooster Wennigsen Abdij Notre Dame de Cîteaux Saint-Nicolas-lès-Cîteaux Abdij Notre Dame du Bec Le Bec-Hellouin Abdij Notre Dame du Wisques Abdij Saint Paul de Wisques Abdij Saint Wandrille Saint-Wandrille-Rançon Abdij Saint-Martin Mondaye Juaye-Mondaye Abdij Saint-Martin de Ligugé Abdij Saint-Pierre de Solesmes Abdij Sainte-Anne Kergonan Plouharnel Abdij van Katsberg Godewaersvelde Klooster van Broussey Rions. stilte retraite belgie gratis.
Een week in een klooster met persoonlijke begeleiding.
Want dit kruis stond prachtig in een hoek van onze meditatieruimte opgesteld. En het gebed dat hebben we in de loop van de week vele. Samen zijn, wie wij ten diepste zijn. Onlangs nam ik voor een tweede keer deel aan een franciscaanse stille retraite bij de broeders in Megen. Zes dagen lang stilte is voor mij niet het moeilijkst. Zes dagen lang mij niet volstoppen met allerlei klusjes, kranten en boeken, dat is het voor mij een grotere uitdaging. Zes dagen optrekken met een groep mensen. Stilte is het roepen horen Stilte is waar je leven hoort Grietje Horjus. In stilte ontvankelijk worden voor wat ontroert en raakt: Een woord, een lied Een biddende valk Een bloeiende boom Een warm gesprek Gedragen door het ritme van het klooster en de zorg van de zusters Ontstaat ruimte om te ervaren wat zich langzaam onthult.
Betaalbare yoga en meditatievakanties in 2017 Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Het klooster wordt diverse keren per jaar opengesteld voor buitenstaanders ook niet-boeddhisten die dan kunnen deelnemen aan een korte of langere retraite. Die retraites richten zich op het oefenen van mindfulness via meditaties, lezingen van Tai, groepsgesprekken, rituelen en het betrachten van stilte gedurende een deel van de dag.
Paul Baatsen leven vanuit stilte Boeddhistisch Dagblad.
Paul Baatsen en Paul Van hooydonck leerden elkaar 20 jaar geleden kennen tijdens een retraite met Aziz in India en bleven goede spirituele vrienden. Praktisch: Vrijdag 2 juni 2017 van 20.00 tot 21.30 uur. De Sevillastraat 89, Deurne-Zuid, Vlaanderen, België. Omslagfoto Prixabay CCO, public domain. Delen is rijkdom.: Ochtend of avondeditie. We hebben een gratis mailinglijst. Abonneer je op onze ochtend of avondeditie. Categorieën: Boeddhisme en Nieuws Tags: horen, luisteren en stilte.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
Tijdens deze retraite met Juno en Tijn hoef je niet uren in pijnlijke houdingen te zitten, je hoeft niets te doen tijdens de bewust ingelaste lummeltijd. Het bewust samen zijn met anderen in stilte is de basis voor een transformerende ervaring.
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders.
Alles ging via audio-opnames van Mr. Goenka, de man die Vipassana op grote schaal over de gehele wereld verspreid heeft. Hij vertelde in het Engels met een dik Indiaans accent wat we moesten weten en doen, gevolgd door een Nederlandse vertaling. We werden nogmaals op gewezen op alle regels en dat we er voor kozen om de volgende vijf voorschriften strikt na te leven tijdens de cursus.: zich onthouden van het doden van welk levend wezen dan ook.; zich onthouden van stelen.; zich onthouden van alle seksuele activiteiten.; zich onthouden van liegen.; zich onthouden van alcohol en/of drugs. Na een uur zitten mochten we de ruimte verlaten. Ook de Edele Stilte was vanaf nu ingegaan: stilte van lichaam, spraak en geest.
Meditatie Stilltedag door Patricia Lie Versterk je bewustzijn.
Of ben je toe aan een dag van stilte waarin je weer even tot jezelf kunt komen? Dan is de workshop Meditatie verdiepingsdag echt iets voor jou! Deze stiltedag is één van de meest bijzondere cursussen die Bridgeman organiseert. De training wordt gegeven door Patricia Lie, Boeddhist en onze zeer ervaren Bridgeman Meditatietrainer.
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. B 3650 Dilsen-Stokkem.
Vallei Autoverhuur Huurauto's' Shortlease Auto huren Euromobil. car. car. car.
Vallei Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurautos en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en KODA. Met vestigingen in Wageningen, Ede, Veenendaal en Scherpenzeel kan Vallei Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.
Locatie Belgie Retraite Academie.
Complete retraite boeken? Selecteer een pagina. Retraitelocaties in Belgie. Koningsteen Kapelle op-den Bos. Type retraites: yoga, persoonlijke ontwikkeling, business. Kleurrijke, vegetarische en biologische maaltijden. Vanaf 13670, inclusief overnachting, 2 dagen zaalhuur, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, koffie/thee en koekje. Elzenveld Hotel-Seminarie Antwerpen. Type retraites: persoonlijke ontwikkeling, business. Gevarieerd aanbod aan maaltijden. Vanaf 195, p.p. inclusief overnachting, ontbijt, lunch, diner, zaalhuur en drankjes. Kasteelhoeve Wange Wange. Type retraites: yoga, stilte, persoonlijke ontwikkeling, business, event.

Contacteer ons