Resultaten voor stilte retraite belgie gratis

stilte retraite belgie gratis
Vipassana Meditation.
We zorgen voor het extra voedsel dat ze nodig hebben en vragen hen op een ontspannen manier te werken. Waarom wordt een cursus in stilte gegeven? Alle deelnemende studenten nemen edele stilte in acht, dat betekent stilte van lichaam, spraak en geest.
Mijn eerste Vipassana Meditatie Ervaring Maria Johanna.
Tags: ervaring vipassana meditatie, experience vipassana retreat, mindfulness meditatie, Sayadaw U Nyanaramsi, Sayadaw U Nyanaramsi teacher, Sayadaw U Nyanaramsi Vipassana, stilte retraite, stilte retraite bali, stilte retreat, vipassana, vipassana bali, vipassana meditatie, vipassana meditatie bali, vipassana meditation, vipassana myanmar, vipassana retreat Bali.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
De Sint Willibrords Abdij in Doetinchem beschikt over een bijzonder gastenverblijf. In het nabijgelegen Kasteel Slangenburg ontvangen de benedictijner monniken hun bezoekers. In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Deze activiteiten zijn overigens geheel vrijblijvend. Lees meer onder het kopje Programma stilte retraite. Deze stilte retraite is geschikt voor zowel de beginners, degene die willen ervaren wat de stilte met hen doet, als voor de ervaren liefhebbers. Retraite Klooster tot kloosterwandeling.
Tien dagen stilte: mediteren in Thailand Travellust.nl.
11 gedachten over Tien dagen stilte: Mediteren in Thailand. Laura What about her 5 juni 2014 om 1435.: Dat zou ik ook nog wel eens willen doen. Echt in retraite. Ik wil dan het liefst naar een ashram in India.
Centrum Zijnsorientatie Jezelf en de wereld tot bloei brengen.
Klik hier voor een overzicht van onze Retraites Stilte Retraites Stilte is balsem voor je ziel Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust kan zijn. Zomer Stilte Retraite: In het Hart van het Leven. Klik hier voor een overzicht van onze Retraites Stilte Retraites Stilte is balsem voor je ziel Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust kan zijn. Mijn Centrum Zijnsorientatie. Boeken Opleiding Zijnsoriëntatie. Wil je inzicht krijgen in wat we precies doen tijdens het basisjaar van de opleiding? Dan kan dit boek je daarbij helpen. Bestel hier het boek en/of de gratis pdf-versie van dit boek.
stilteretraite Erik Raspoet.
Benedictijns verstillen kan desnoods onlinemaar, voor de echte ervaring moet je nog altijd bij de Trappisten zijn. Een reportage over ora et labora, in gewijde stilte gemaakt vanuit Westmalle. De retraite begint al bij het afstappen van de bus. Hoe het geluid van de Antwerpsesteenweg langzaam wegsterft in de abdijdreef.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Tussendoor wordt er heerlijk vegetarisch gekookt. De Yoga en Mindfulness weekend retraite wordt gegeven door Hans Kloosterman. Hans geeft veiligheid en vertrouwen. Hij verbindt de boeddhistische waarden met het leven waar de meesten van ons dagelijks mee te maken hebben: een leven vol drukte, files en gedoetjes. En juist dat maakt zijn retreat bijzonder waardevol. Hij is nuchter en wat hij zegt is doorleefd. Ik wil graag later nog eens bij Hans terugkomen op retreat. Stilte Weekend Boeddhistisch Programma.
10 dagen in stilte.
10 dagen in stilte. Ervaringen van een Vipassana-meditatie. Over duivelse bomen, zingende krekels en groene appeltjesshampoo. In de zomer van 2013 nam ik voor de tweede keer deel aan een 10-daagse stilteretraite. Wie denkt aan een retraite krijgt al snel het beeld voor ogen van uren dromerig voor je uit staren, relaxt je eigen flow volgen en lekker je hoofd leegmaken.
De 10-daagse Vipassana retraite Bas Kniest.
De retraite is gratis, op basis van dana, mocht je er profijt van hebben ondervonden dan mag je eventueel later wel wat doneren. Vooral oud studenten, dus wanneer ik volgend jaar weer zou gaan, zodat je de ervaring ook voor anderen weer mogelijk maakt.

Contacteer ons