Op zoek naar stilte retraite belgie gratis?

stilte retraite belgie gratis
Advaita Stiltegroepen Geïnspireerd door Douwe Tiemersma.
Welkom bij de Advaita Stiltegroepen. Op een aantal plaatsen in Belgie en Nederland worden regelmatig stilte en meditatie bijeenkomsten gehouden. Midden Nederland Utrecht e.o. Stiltedagen was de groep Gouda. Zij organiseren om de 2 maanden een stiltedag op zondag. De groepen ontmoeten elkaar half-jaarlijks in de Contactgroep.
Vakantiehuisjes weg van de massa! Natuurhuisje.nl.
Ze doorstaan stormen en liggen soms in onherbergzame regios, maar bieden jou als vakantieganger altijd een prettige verblijfplaats om je vakantie in door te brengen. Een natuurhuisje is niet zomaar een slaapplaats tijdens je reis, het is een manier van vakantie vieren.
Wandelen over oude vulkanen in de Monts d'Ardèche' Tips voor je vakantie in Frankrijk.
Zoek en koop reisgidsen en routekaarten van Frankrijk. Tip: Boek een rondreis door Frankrijk. Gratis Frankrijktips per mail. Laat dit veld leeg. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden van nieuwe berichten op Frankrijk Puur. Populaire blogs deze maand.
Meditatie Stilltedag door Patricia Lie Versterk je bewustzijn.
Of ben je toe aan een dag van stilte waarin je weer even tot jezelf kunt komen? Dan is de workshop Meditatie verdiepingsdag echt iets voor jou! Deze stiltedag is één van de meest bijzondere cursussen die Bridgeman organiseert. De training wordt gegeven door Patricia Lie, Boeddhist en onze zeer ervaren Bridgeman Meditatietrainer.
Kloostergids.
Matthias Trier Klooster Drübeck Klooster Frenswegen Nordhorn Klooster Mariensee Neustadt am Rübenberge Klooster Nütschau Travenbrück Klooster Wennigsen Abdij Notre Dame de Cîteaux Saint-Nicolas-lès-Cîteaux Abdij Notre Dame du Bec Le Bec-Hellouin Abdij Notre Dame du Wisques Abdij Saint Paul de Wisques Abdij Saint Wandrille Saint-Wandrille-Rançon Abdij Saint-Martin Mondaye Juaye-Mondaye Abdij Saint-Martin de Ligugé Abdij Saint-Pierre de Solesmes Abdij Sainte-Anne Kergonan Plouharnel Abdij van Katsberg Godewaersvelde Klooster van Broussey Rions.
Start.
c 2018 Christelijke Meditatie België vzw disclaimer webmaster. wat is mediteren? start to meditate. start to meditate. 20 minuten mediteren. 25 minuten mediteren. 30 minuten mediteren. start een groep. van woord naar stilte. het essentiele onderricht. onderricht van John Main.
Spirituele agenda Utrecht.
DO 4 19.30-22.00 de Viering van het Zijn open avond over stilte retraite in Klooster Rosario, Bever, België, Chris Kersten, gratis. DO 4 19.30-22.00 In het Hart van het Leven open avond over zomer retraite in Klooster Rosario, België, Stilte Retraite, Ronny van der Kam, gratis.
Verdeling beleggingscategorieën.
Goedemorgen, de AEX staat nu op 518.86 en dat is een min van 0.09% en ook de rest van de. Stilte voor de storm? Goedemorgen, de AEX staat op 520.10, een winst van 0.23% en ook de andere Europese beur.
Issuu Het Hele Westland Uitgeverij West Media.
T 0174 62 42 12. F 0174 62 28 40. Het Hele Westland. De Schakel Midden. De Hoekse Krant. Het Hele Westland. Het Hele Westland. De Schakel MiddenDelfland. De Hoekse Krant. Copyright 2014 West Media BV. Website door: WL Media.
Retraites.
We ondersteunen elkaar bij de beoefening en bouwen zo samen aan de stilte. Wat mag je verwachten? Ehipassiko organiseert korte en lange retraites. Zo kan je een meditatiedag bijwonen of deelnemen aan een retraite van enkele dagen tot een paar weken in binnen of buitenland.
stilte bezinning ITIP.
Een week lang door de woestijn lopen, de stilte tot in het diepst van je wezen laten doordringen. Lees meer: Bezinningstocht Nepal. Op deze bezinningstocht treden we in de voetsporen van de yogi's' en de Tibetaanse monniken. Lees meer: Intensieve retraite. Stiltedagen met persoonlijke begeleiding voor mensen die een wezenlijke wending willen maken in hun leven. Leer ons kennen. Pijlers van zelfkennis. De ITIP Opleiding. Instrument voor hulp. De Juiste Maat. Wie wij zijn. begeleiders in opleidingen. begeleiders in organisaties. ITIP in de media. Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij. ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl. Meld je aan voor onze activiteitenladder. Volg ons op sociale media. ITIP school voor leven en werk Marspoortstraat 16 7102 JC Zutphen telefoon 0575 510 850 e-mail opleiding@itip.nl. Openingstijden maandag donderdag 09.00 16.00. vrijdag 09.00 13.00. Ontvang 2x per jaar het gratis ITIP Magazine.

Contacteer ons