Zoeken naar stilte retraite belgie gratis

stilte retraite belgie gratis
Advaita Stiltegroepen Geïnspireerd door Douwe Tiemersma.
Welkom bij de Advaita Stiltegroepen. Op een aantal plaatsen in Belgie en Nederland worden regelmatig stilte en meditatie bijeenkomsten gehouden. Midden Nederland Utrecht e.o. Stiltedagen was de groep Gouda. Zij organiseren om de 2 maanden een stiltedag op zondag. De groepen ontmoeten elkaar half-jaarlijks in de Contactgroep.
Wandelen over oude vulkanen in de Monts d'Ardèche' Tips voor je vakantie in Frankrijk.
Zoek en koop reisgidsen en routekaarten van Frankrijk. Tip: Boek een rondreis door Frankrijk. Gratis Frankrijktips per mail. Laat dit veld leeg. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden van nieuwe berichten op Frankrijk Puur. Populaire blogs deze maand.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Een weekend leven in stilte met jezelf. Het hoofd een paar versnellingen omlaag, meer voelen en gevoed worden met meditatie, yoga en mindfulness oefeningen en informatie. Ik kan het iedereen aanbevelen. De retraite van Hans en zijn team brengt rust, ontspanning en inzicht.
Meditatie Stilltedag door Patricia Lie Versterk je bewustzijn.
Of ben je toe aan een dag van stilte waarin je weer even tot jezelf kunt komen? Dan is de workshop Meditatie verdiepingsdag echt iets voor jou! Deze stiltedag is één van de meest bijzondere cursussen die Bridgeman organiseert. De training wordt gegeven door Patricia Lie, Boeddhist en onze zeer ervaren Bridgeman Meditatietrainer.
Vipassana Vipassana Meditation: Meditation: Het Het centrum centrum in in België. België.
Ook bevindt zich er het kantoor en de accommodatie voor vrijwillige medewerkers. Vipassana vzw, Belgium BE 0464.797.967 All Rights Reserved. Dhamma.org Mobile App.: Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin.
Plum Village Frankrijk Leven in Aandacht.
Ze kweken biologische groenten en fruit voor de maaltijden in het klooster. Jaarlijks wordt hier een grote retraite gegeven over ecologie en mindful living die door veel jongeren wordt bezocht. Je kunt ook op andere tijden in het jaar mee komen werken en leven.
Locatie Belgie Retraite Academie.
Complete retraite boeken? Selecteer een pagina. Retraitelocaties in Belgie. Koningsteen Kapelle op-den Bos. Type retraites: yoga, persoonlijke ontwikkeling, business. Kleurrijke, vegetarische en biologische maaltijden. Vanaf 13670, inclusief overnachting, 2 dagen zaalhuur, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, koffie/thee en koekje. Elzenveld Hotel-Seminarie Antwerpen. Type retraites: persoonlijke ontwikkeling, business. Gevarieerd aanbod aan maaltijden. Vanaf 195, p.p. inclusief overnachting, ontbijt, lunch, diner, zaalhuur en drankjes. Kasteelhoeve Wange Wange. Type retraites: yoga, stilte, persoonlijke ontwikkeling, business, event.
Issuu Het Hele Westland Uitgeverij West Media.
T 0174 62 42 12. F 0174 62 28 40. Het Hele Westland. De Schakel Midden. De Hoekse Krant. Het Hele Westland. Het Hele Westland. De Schakel MiddenDelfland. De Hoekse Krant. Copyright 2014 West Media BV. Website door: WL Media.
stilte bezinning ITIP.
Een week lang door de woestijn lopen, de stilte tot in het diepst van je wezen laten doordringen. Lees meer: Bezinningstocht Nepal. Op deze bezinningstocht treden we in de voetsporen van de yogi's' en de Tibetaanse monniken. Lees meer: Intensieve retraite. Stiltedagen met persoonlijke begeleiding voor mensen die een wezenlijke wending willen maken in hun leven. Leer ons kennen. Pijlers van zelfkennis. De ITIP Opleiding. Instrument voor hulp. De Juiste Maat. Wie wij zijn. begeleiders in opleidingen. begeleiders in organisaties. ITIP in de media. Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij. ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl. Meld je aan voor onze activiteitenladder. Volg ons op sociale media. ITIP school voor leven en werk Marspoortstraat 16 7102 JC Zutphen telefoon 0575 510 850 e-mail opleiding@itip.nl. Openingstijden maandag donderdag 09.00 16.00. vrijdag 09.00 13.00. Ontvang 2x per jaar het gratis ITIP Magazine.
Joey Brown Schrijf en expressiecoach Joey Brown.
wat anderen zeggen. Joey begeleidt je in de stilte. Dat is handig als je net zoals ik een druk gezin hebt en de stilte niet meer gewend bent. Joey opent en sluit elke nieuwe dag van een retraite met inspirerende meditaties.
Waarom mediteren niet ontspannen is integendeel Sportrusten.
Ik zeg wel eens tegen mensen die vragen wat je doet in een retraite Zen in mijn geval dat je probeert de draaimolen in je hoofd langzamer te laten draaien maar dat je hem nooit kunt laten stoppen. 25 januari 2016 om 1113.: Dank je voor het delen. 25 januari 2016 om 1119.: 25 januari 2016 om 0843.: Ja, is heel goed. Ik doe al vaak wel kortere meditatieretraites, de 10 daagse wilde ik me al voor inschrijven sinds eind vorig jaar, maar in de planning was dat lastig. In Nederland is de volgende beschikbare 10 daagse rond de jaarwisseling, dan moet ik werken. Maar wellicht gaat het wel in Belgie.

Contacteer ons