Zoeken naar stilte retraite belgie gratis

stilte retraite belgie gratis
Agenda Boeddhistische Unie Nederland.
De retraite vindt voor het grootste gedeelte in stilte plaats. Dit is een op zichzelf staande meditatie-beoefening en zorgt voor meer rust en introspectie. L o c a t i e. De retraite locatie bevindt zich in de gemeente Koudekerke op het schiereiland Walcheren in Zeeland.
Start.
c 2018 Christelijke Meditatie België vzw disclaimer webmaster. wat is mediteren? start to meditate. start to meditate. 20 minuten mediteren. 25 minuten mediteren. 30 minuten mediteren. start een groep. van woord naar stilte. het essentiele onderricht. onderricht van John Main.
Retraites.
We ondersteunen elkaar bij de beoefening en bouwen zo samen aan de stilte. Wat mag je verwachten? Ehipassiko organiseert korte en lange retraites. Zo kan je een meditatiedag bijwonen of deelnemen aan een retraite van enkele dagen tot een paar weken in binnen of buitenland.
Kloostergids.
Matthias Trier Klooster Drübeck Klooster Frenswegen Nordhorn Klooster Mariensee Neustadt am Rübenberge Klooster Nütschau Travenbrück Klooster Wennigsen Abdij Notre Dame de Cîteaux Saint-Nicolas-lès-Cîteaux Abdij Notre Dame du Bec Le Bec-Hellouin Abdij Notre Dame du Wisques Abdij Saint Paul de Wisques Abdij Saint Wandrille Saint-Wandrille-Rançon Abdij Saint-Martin Mondaye Juaye-Mondaye Abdij Saint-Martin de Ligugé Abdij Saint-Pierre de Solesmes Abdij Sainte-Anne Kergonan Plouharnel Abdij van Katsberg Godewaersvelde Klooster van Broussey Rions.
Home.
We laten ons inspireren door de helende rijkdom van de mystieke wijsheid van Jezus en leggen linken met contemplatieve inzichten en vaardigheden uit het boeddhisme. Deze dagen zijn in volledige stilte. Zitmeditatie wordt afgewisseld met wandelmeditatie. Maximaal 12 deelnemers. Begeleiding: Ria Weyens. Lente retraite: nieuwe datum wordt nog meegedeeld.
Stilteretraite in België maart 2017 Wabke.nl.
Dit maakt een Nâm Retraite bijzonder en heel anders dan andere retraites. Een Nâm Stilte Retraite is geschikt voor iedereen, onafhankelijk van culturele of religieuze achtergrond. Nâm Yoga richt zich op de kern van wat ons verbindt en maakt geen aanspraak op enige waarheid.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
Tijdens deze retraite met Juno en Tijn hoef je niet uren in pijnlijke houdingen te zitten, je hoeft niets te doen tijdens de bewust ingelaste lummeltijd. Het bewust samen zijn met anderen in stilte is de basis voor een transformerende ervaring.
Overnachten in een klooster Zwitserland Toerisme.
Zij leven het kloosterleven volgens de overleverde regel van de heilige. Abbaye de la Fille-Dieu. Het klooster in Romont van het kanton Fribourg biedt een warm welkom aan vrouwelijke gasten die onderweg zijn en zich willen laven aan de bron van de stilte.
Centrum Zijnsorientatie Jezelf en de wereld tot bloei brengen.
Winter Stilte Retraite: In het Hart van het Leven. Klik hier voor een overzicht van onze Stilte Retraites Spirituele Reizen Stilte is balsem voor je ziel Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust ka. Mijn Centrum Zijnsorientatie. Boeken Opleiding Zijnsoriëntatie. Wil je inzicht krijgen in wat we precies doen tijdens het basisjaar van de opleiding? Dan kan dit boek je daarbij helpen. Bestel hier het boek en/of de gratis pdf-versie van dit boek.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel. Iedereen die zich even wil terugtrekken uit de snelle dagelijkse wereld om tijd te nemen voor bezinning, meditatie of studie, kan hier terecht.
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.

Contacteer ons