Op zoek naar gratis retraite?

gratis retraite
De Intentie Retraite.
Tijdens je retraite bij hotel Frerikshof verblijf je in een prachtig gastenverblijf, deze bestaat uit.: heerlijke bedden 2 pers. maar je hoeft het niet te delen! Iedere persoon krijgt een persoonlijke kamer., eigen badkamer met ligbad en douchecabine en haardroger. gratis draadloos internet WIFI.
Plum Village Frankrijk Leven in Aandacht.
Ze kweken biologische groenten en fruit voor de maaltijden in het klooster. Jaarlijks wordt hier een grote retraite gegeven over ecologie en mindful living die door veel jongeren wordt bezocht. Je kunt ook op andere tijden in het jaar mee komen werken en leven.
Kies voor een Dag Retraite.
Je kunt deze cadeau bon kopen ter waarde van 75, en een plek reserveren voor een 1 Dag Retraite. Je kunt de cadeau bon hier bestellen. Wat wij doen. 2019 SpiritueleVakantieReizen.nl Sitemap v1.0.0 webdesign: ZZPstudio. Schrijf je nu in voor.: Het beste reisaanbod, inspiratie en het laatste nieuws. Het gratis Ebook: Het leven wilt je.
Een individuele retraite, om even tot rust te komen.
Heeft u goede ervaringen bij ons opgedaan en/of wilt u graag een of meerdere dagen bij ons verblijven voor een individuele retraite of verblijf? Wij bieden u een fijne kamer, lekker eten en de rust en de ruimte om even naar binnen te keren, vanuit dit bijzondere retraiteklooster / kloosterhotel.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
Een schitterende locatie die ik mis is de Abdij Maria Hart in Weert. De zusters Birgittinessen hebben een heel mooi gastenhuis met een grote tuin, middenin de stad. Door Dominique Van d. niet gecontroleerd op di, 16-12-2014 0633.: Prachtige samenvatting, ik heb er 1tje uitgekozen, warme eindejaarsgroetjes van www.wellnessradio.be Dominique. Meld u aan voor onze gratis Plus nieuwsbrieven en aanbiedingen en maak kans op een Apple iPad t.w.v.
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië Yoga Online.
Deze retraite is het hele jaar door te boeken! Meer informatie en data. Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken. Boek deze reis. Jessica Durlacher bezocht de adembenemende plek in Italië. Haar writer's' block verdween als sneeuw voor de zon op de mooie plek tussen de bergen. LEES JESSICA'S' VERHAAL. Het leukste yoganieuws. Ontvang 2 per maand de nieuwsbrief: oefeningen, gratis Yogatv video's, recepten en tips.
Retraite: De kracht van stilte natuur Offline.
Locatie Tijdens dit retraite verblijven we op de sfeervolle Maanhoeve aan de Exlooerveen 18 in Drenthe. Deze locatie ligt in Noord-Drenthe en het dichtstbijzijnde station is station Emmen. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Wil je carpoolen of opgehaald worden van het station?
retraites.
Ook de thema's' van de tekst zullen iedere keer wisselen, zodat u iedere maand aan de kloosterwandeling kunt deelnemen 5 augustus 2020. Stilteweekend Vraag jezelf vrij. Een stilteweekend vol adem, inzicht ruimte. Ben je je bewust van pijnlijke patronen maar lukt het je niet goed om ze te doorbreken? Wil je meer leven in het moment? Of ben je geïnteresseerd in een vrij leven? Dan is dit weekend iets voor jou! 7 augustus t/m 9 augustus 2020. Zomermidweek Leven zonder waarom. Tijdens deze zomermidweek verdiepen we ons in drie denkers die allen in een traditie staan waarin innerlijkheid de centrale houding en drijfveer vormt: Meister Eckhart, Sören Kierkegaard en Dag Hammarskjöld. Middels dialoog, meditatie en film zal de thematiek verder worden verkend en verdiept. 10 augustus t/m 13 augustus 2020. Vijfdaagse Schrijf en stilteretraite. Zoek je tijd om eindelijk met schrijven te beginnen? Een bestaand project op te pakken? Of verlang je ernaar een week even helemaal tot rust te komen? Dan is deze verstilde én energieke schrijfretraite iets voor jou! 19 augustus t/m 23 augustus 2020. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf.
Yoga retraite Reizigersbeoordelingen Caballito de Mar TripAdvisor.
Yoga retraite Caballito de Mar. Benissa Bijzondere accommodatie. Caballito de Mar. Beoordeling van Caballito de Mar. De beste prijzen voor 08/01 09/01/2018. De prijs die je hebt gevonden is 0% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 0 per nacht.
Kleopasdagen is een retraite in volledige stilte waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing.
Kleopasdagen is een retraite in volledige stilte waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing. In deze dagen mogen we ervaren dat het woord uit de Hebreeënbrief 412: werkelijkheid wordt want het Woord van God is levend en krachtig het ontleedt de bedoelingen en gedachten van de mens.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Ik zie mezelf als onderzoeker en probeer nuchter en neutraal tegen dit soort zaken aan te kijken. De overige dagen kom je steeds meer in het ritme en steeds dieper in je vipassana mediatie omdat de focus steeds beter wordt. De rust in je hoofd en het heerlijke strakke regime werkte voor mij enigszins verslavend. Op dag 10 mag er weer gepraat worden zodat men geleidelijk weer kan wennen aan het echte leven. Pff dat viel me zwaar. Verdwaasd stond ik afgezonderd naar de wolken te kijken. Toen sprak iemand me aan met hoe heb jij het gehad en dan kom je steeds meer terug en ga je ervaringen delen met elkaar. Wat grappig is dat veel ervaringen waarvan je dacht dat je gek was overeen kwamen met die van anderen. Ik schreef aan het begin van dit artikel dat deze 10 daagse gratis waren.

Contacteer ons