Resultaten voor gratis retraite

gratis retraite
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië Yoga Online.
Deze retraite is het hele jaar door te boeken! Meer informatie en data. Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken. Boek deze reis. Jessica Durlacher bezocht de adembenemende plek in Italië. Haar writer's' block verdween als sneeuw voor de zon op de mooie plek tussen de bergen. LEES JESSICA'S' VERHAAL. Het leukste yoganieuws. Ontvang 2 per maand de nieuwsbrief: oefeningen, gratis Yogatv video's, recepten en tips.
Kies voor een Dag Retraite.
Je kunt deze cadeau bon kopen ter waarde van 75, en een plek reserveren voor een 1 Dag Retraite. Je kunt de cadeau bon hier bestellen. Wat wij doen. 2019 SpiritueleVakantieReizen.nl Sitemap v1.0.0 webdesign: ZZPstudio. Schrijf je nu in voor.: Het beste reisaanbod, inspiratie en het laatste nieuws. Het gratis Ebook: Het leven wilt je.
Een individuele retraite, om even tot rust te komen.
Heeft u goede ervaringen bij ons opgedaan en/of wilt u graag een of meerdere dagen bij ons verblijven voor een individuele retraite of verblijf? Wij bieden u een fijne kamer, lekker eten en de rust en de ruimte om even naar binnen te keren, vanuit dit bijzondere retraiteklooster / kloosterhotel.
Spanje Retraite aan zee 2019 Ria Suyderhoud.
Je mag mij een bericht sturen via de onderstaande link. Maar ik ben ook te bereiken via Facebook of Instagram. Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek. Dit is wat andere deelnemers zeggen.: September 2018 ging ik mee op retraite naar Spanje.
retraites Nyingma Centrum Nederland.
Medicine Buddha Practice, toegang gratis donaties welkom. Kum Nye Kerstretraite Energie Vernieuwen inschrijven. Four Noble Truths Seminar Pilgrimage Sarnath Bodh Gaya India opgeven voor 15 sept 2016! Retraite Skillful Means TT I Mindfulness at Work-Transforming Stress into Wellbeing olv Arnaud Maitland en Ineke Smits inschrijven. Retraite Liefde en Compassie voor jezelf en anderen inc.
Vakantie voor de Geest Individuele Retraites in het Maitreya Instituut Loenen Tibetaans boeddhisme.
Vakantie voor de Geest. Individuele Retraites in Maitreya Instituut Loenen. Verblijf buiten cursussen. Leden van het Maitreya Instituut kunnen overnachten voor een individuele retraite. We zijn echter niet ingericht als hotel, en zeker niet voor mensen die geen binding met het instituut hebben.
retraites.
Een retraitedag om te herademen en bij je bron te komen. Ervaar de kracht van de stilte, met het kloosterritme als inspiratiebron. Meditatie, tekstreflectie, uitwisseling, muziek, deelname aan de kloostervieringen en heerlijke kloostermaaltijden. Geniet van een dag voor jezelf! 13 december 2019. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Tot rust komen en genieten in het klooster.
Gastenhuis Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven.
Naast persoonlijke lectuur, een wandeling, het stilgebed in de kerk of in de kapel kunt u aan dit verblijf van vier dagen een eigen invulling geven door deelname aan het koorgebed. Stuur een e-mail naar gastenhuis@koningshoeven.nl. 30 april t/m 2 mei.
Kleopasdagen is een retraite in volledige stilte waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing.
Kleopasdagen is een retraite in volledige stilte waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing. In deze dagen mogen we ervaren dat het woord uit de Hebreeënbrief 412: werkelijkheid wordt want het Woord van God is levend en krachtig het ontleedt de bedoelingen en gedachten van de mens.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Achtergrond Vipassana Meditatie. Voor dat ik inga op mijn eigen ervaring deel ik graag wat achtergrond informatie met jullie. Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven. Deze niet-sektarische techniek heeft als doel de totale eliminering van mentale onzuiverheden en het resulterende hoogste geluk van volledige bevrijding. Genezing niet enkel het genezen van ziektes, maar het wezenlijk genezen van al het menselijk lijden, is het doel ervan. Je kunt het dus echt zien als een cursus om veel meer focus te creëren en in het nu te leven. Deze cursus kan door iedereen met elke religieuze achtergrond gevolgd worden. Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie. Dit was de eerste die ik tegenkwam op het Internet en er stond gratis.
Meewerk en meeleefplekken Anders Wonen Anders Leven.
Ook: een zonne-douche bouwen, creatieve heggen aanleggen, werken in de moestuin en helpen bij activiteiten. Bij 30 uur werken per week gratis onderdak en maaltijden. De website geeft veel informatie, ook over de ervaringen van andere vrijwilligers die komen vanuit de hele wereld. Meer over vrijwilligerswerk. Paarden en eze lopvang, Hongarije. Marjo Bruijnes runt paarden en ezelopvang Ezelbrug, in Somogyszil, Hongarije. Ze zoekt een gezellige medebewoonster de kosten van het wonen en de maaltijden delen we samen. Ze leeft zelfvoorzienend, in harmonie met de dieren en de natuur, en biedt naast het opvangen van ezels ook ezelwandelingen, workshops en mogelijkheden tot een retraite of kamperen ter plekke.

Contacteer ons