Op zoek naar gratis retraite?

gratis retraite
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Vihara.
Ook vanuit Vihara zelf bieden wij meditatie retraites aan. Let goed op waar je in retraite gaat. Bedenk wat je uitgangspunten zijn. Sommige vakanties krijgen de titel Retraite, maar dan mis je volgens mijn visie hetgeen waar het om gaat.
Vipassana 8 dgn meditatieretraite Dingeman Boot en Robert Bridgeman.
Het is werkelijk mooi in de gelegenheid te zijn anderen te kunnen begeleiden op hun pad en te laten zien dat de vele hindernissen waarmee iedereen te maken heeft, evenzovele noodzakelijke leerprocessen zijn, die je nu eenmaal moet ondergaan. Wat ik belangrijk vind is dat een retraite in feite als een training wordt gezien om de verkregen inzichten en vaardigheden zoveel mogelijk te integreren in het dagelijks bestaan en het dagelijks bestaan met zijn vele processen eveneens als een leermeester te zien. Wil je Dingeman beter leren kennen? Beluister dan hier twee podcasts van Robert en Dingeman. Privacy en cookieverklaring. Volg ons op. Wil jij op de hoogte blijven van alle workshops, retraites, online trainingen en opleidingen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte. Wij sturen je max. 1 keer per week een mailing. Inschrijven voor de nieuwsbrief. 30 Dilemmas van dertigers. Een dertiger in de wereld van keuzestress en verwachtingen. Download het e-book hier Of bekijk hier ons overige aanbod van gratis e-books.
Kloosters in Nederland met gastenverblijf Bezinningsvakanties.nl.
Retraites voor ieder wat wils. Agenda retraites 2019. Welke retraite past bij mij? Agenda retraites 2019. Reacties deelnemers retraite. Over Monique Oostdam. Info retraites kloosters. Over Monique Oostdam. Wat is een stilte retraite. Kloosters in Nederland. Waarom doen mensen een retraite?
AnkhHermes Eckhart Tolle's' Findhorn retraite Eckhart Tolle.
Eckhart Tolle's' Findhorn retraite. stilte middenin de wereld. Eckhart Tolle leidde een bijzondere tweedaagse retraite in Findhorn, de beroemde spirituele gemeenschap in het noorden van Schotland. De vier uur durende sessie is in haar geheel opgenomen en vastgelegd op twee dvds.
Gratis Mind Yourself Vakantie retraite E magazine.
Veel plezier met je vakantie retraite! Lieve Groet, Merel Gerrits. Klik op het plaatje van het magazine en je download start direct. Category: Agenda Door Merel Gerrits 01-07-2016 Laat een reactie achter. Tags: Gratis Mind Yourself Vakantie retraite E magazine.
Meewerk en meeleefplekken Anders Wonen Anders Leven.
Ook: een zonne-douche bouwen, creatieve heggen aanleggen, werken in de moestuin en helpen bij activiteiten. Bij 30 uur werken per week gratis onderdak en maaltijden. De website geeft veel informatie, ook over de ervaringen van andere vrijwilligers die komen vanuit de hele wereld. Meer over vrijwilligerswerk. Paarden en eze lopvang, Hongarije. Marjo Bruijnes runt paarden en ezelopvang Ezelbrug, in Somogyszil, Hongarije. Ze zoekt een gezellige medebewoonster de kosten van het wonen en de maaltijden delen we samen. Ze leeft zelfvoorzienend, in harmonie met de dieren en de natuur, en biedt naast het opvangen van ezels ook ezelwandelingen, workshops en mogelijkheden tot een retraite of kamperen ter plekke.
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië Yoga Online.
Deze retraite is het hele jaar door te boeken! Meer informatie en data. Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken. Boek deze reis. Jessica Durlacher bezocht de adembenemende plek in Italië. Haar writer's' block verdween als sneeuw voor de zon op de mooie plek tussen de bergen. LEES JESSICA'S' VERHAAL. Het leukste yoganieuws. Ontvang 2 per maand de nieuwsbrief: oefeningen, gratis Yogatv video's, recepten en tips.
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Het centrum wordt ondersteund door oud-studenten dat wil zeggen, studenten die minstens één 10-daagse cursus bij S.N. Goenka of een van zijn assistent leraren hebben afgerond uit deze drie landen, en cursussen worden gegeven in het Nederlands, Duits, Frans en Engels.
Schrijftuintje retraite weekend met veel buiten zijn, schrijven en rust.
Gratis Schrijf Geluk. Luisteren naar je Pen. Schrijftuintje verlies rouw. Schrijven voor je Leven. Schrijf je Droombaan. Workshop creatief schrijven. Schrijf Wandel Coaching. In het nieuws. Algemene voorwaarden Privacy. Heb je zin in een retraite weekend voor jezelf? Het Schrijftuintje retraite weekend staat in het teken van veel buiten zijn, schrijven, rust en ontmoeten.
Kies voor een Dag Retraite.
Je kunt deze cadeau bon kopen ter waarde van 75, en een plek reserveren voor een 1 Dag Retraite. Je kunt de cadeau bon hier bestellen. Wat wij doen. 2019 SpiritueleVakantieReizen.nl Sitemap v1.0.0 webdesign: ZZPstudio. Schrijf je nu in voor.: Het beste reisaanbod, inspiratie en het laatste nieuws. Het gratis Ebook: Het leven wilt je.
Speciale jongerenretraite in Metta Vihara: hoe kun jij in deze wereld staan met vaardig handelen? Boeddhistisch Dagblad.
Om op de hoogte te blijven van andere activiteiten voor jonge boeddhisten en geïnteresseerden in Nederland, bekijk dan deze Facebookpagina. Delen is rijkdom.: Ochtend of avondeditie. We hebben een gratis mailinglijst. Abonneer je op onze ochtend of avondeditie. Categorieën: Boeddhisme, Nieuws, en Triratna Tags: Gent, jongeren, Mettavihara, retraite, Triratna Gent, en Zeeland.

Contacteer ons