Zoeken naar gratis retraite

gratis retraite
De Intentie Retraite.
Tijdens je retraite bij hotel Frerikshof verblijf je in een prachtig gastenverblijf, deze bestaat uit.: heerlijke bedden 2 pers. maar je hoeft het niet te delen! Iedere persoon krijgt een persoonlijke kamer., eigen badkamer met ligbad en douchecabine en haardroger. gratis draadloos internet WIFI.
Plum Village Frankrijk Leven in Aandacht.
Ze kweken biologische groenten en fruit voor de maaltijden in het klooster. Jaarlijks wordt hier een grote retraite gegeven over ecologie en mindful living die door veel jongeren wordt bezocht. Je kunt ook op andere tijden in het jaar mee komen werken en leven.
Kies voor een Dag Retraite.
Je kunt deze cadeau bon kopen ter waarde van 75, en een plek reserveren voor een 1 Dag Retraite. Je kunt de cadeau bon hier bestellen. Wat wij doen. 2019 SpiritueleVakantieReizen.nl Sitemap v1.0.0 webdesign: ZZPstudio. Schrijf je nu in voor.: Het beste reisaanbod, inspiratie en het laatste nieuws. Het gratis Ebook: Het leven wilt je.
Een individuele retraite, om even tot rust te komen.
Heeft u goede ervaringen bij ons opgedaan en/of wilt u graag een of meerdere dagen bij ons verblijven voor een individuele retraite of verblijf? Wij bieden u een fijne kamer, lekker eten en de rust en de ruimte om even naar binnen te keren, vanuit dit bijzondere retraiteklooster / kloosterhotel.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel. Iedereen die zich even wil terugtrekken uit de snelle dagelijkse wereld om tijd te nemen voor bezinning, meditatie of studie, kan hier terecht.
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië Yoga Online.
Deze retraite is het hele jaar door te boeken! Meer informatie en data. Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken. Boek deze reis. Jessica Durlacher bezocht de adembenemende plek in Italië. Haar writer's' block verdween als sneeuw voor de zon op de mooie plek tussen de bergen. LEES JESSICA'S' VERHAAL. Het leukste yoganieuws. Ontvang 2 per maand de nieuwsbrief: oefeningen, gratis Yogatv video's, recepten en tips.
Retraite: De kracht van stilte natuur Offline.
Locatie Tijdens dit retraite verblijven we op de sfeervolle Maanhoeve aan de Exlooerveen 18 in Drenthe. Deze locatie ligt in Noord-Drenthe en het dichtstbijzijnde station is station Emmen. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Wil je carpoolen of opgehaald worden van het station?
retraites.
Ook de thema's' van de tekst zullen iedere keer wisselen, zodat u iedere maand aan de kloosterwandeling kunt deelnemen 5 augustus 2020. Stilteweekend Vraag jezelf vrij. Een stilteweekend vol adem, inzicht ruimte. Ben je je bewust van pijnlijke patronen maar lukt het je niet goed om ze te doorbreken? Wil je meer leven in het moment? Of ben je geïnteresseerd in een vrij leven? Dan is dit weekend iets voor jou! 7 augustus t/m 9 augustus 2020. Zomermidweek Leven zonder waarom. Tijdens deze zomermidweek verdiepen we ons in drie denkers die allen in een traditie staan waarin innerlijkheid de centrale houding en drijfveer vormt: Meister Eckhart, Sören Kierkegaard en Dag Hammarskjöld. Middels dialoog, meditatie en film zal de thematiek verder worden verkend en verdiept. 10 augustus t/m 13 augustus 2020. Vijfdaagse Schrijf en stilteretraite. Zoek je tijd om eindelijk met schrijven te beginnen? Een bestaand project op te pakken? Of verlang je ernaar een week even helemaal tot rust te komen? Dan is deze verstilde én energieke schrijfretraite iets voor jou! 19 augustus t/m 23 augustus 2020. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf.
Yoga retraite Reizigersbeoordelingen Caballito de Mar TripAdvisor.
Yoga retraite Caballito de Mar. Benissa Bijzondere accommodatie. Caballito de Mar. Beoordeling van Caballito de Mar. De beste prijzen voor 08/01 09/01/2018. De prijs die je hebt gevonden is 0% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 0 per nacht.
Kleopasdagen is een retraite in volledige stilte waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing.
Kleopasdagen is een retraite in volledige stilte waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing. In deze dagen mogen we ervaren dat het woord uit de Hebreeënbrief 412: werkelijkheid wordt want het Woord van God is levend en krachtig het ontleedt de bedoelingen en gedachten van de mens.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Woorden als sex, helse pijn, heerlijkheid, rust en een paar kilo lichter omschrijven mijn ervaring aardig. Aangezien ik nog midden in de retraite blues zit een mooi moment om mijn ervaring te delen. Achtergrond Vipassana Meditatie. Voor dat ik inga op mijn eigen ervaring deel ik graag wat achtergrond informatie met jullie. Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven. Deze niet-sektarische techniek heeft als doel de totale eliminering van mentale onzuiverheden en het resulterende hoogste geluk van volledige bevrijding. Genezing niet enkel het genezen van ziektes, maar het wezenlijk genezen van al het menselijk lijden, is het doel ervan. Je kunt het dus echt zien als een cursus om veel meer focus te creëren en in het nu te leven. Deze cursus kan door iedereen met elke religieuze achtergrond gevolgd worden. Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie. Dit was de eerste die ik tegenkwam op het Internet en er stond gratis.

Contacteer ons