Zoeken naar gratis retraite

gratis retraite
De Intentie Retraite.
Tijdens je retraite bij hotel Frerikshof verblijf je in een prachtig gastenverblijf, deze bestaat uit.: heerlijke bedden 2 pers. maar je hoeft het niet te delen! Iedere persoon krijgt een persoonlijke kamer., eigen badkamer met ligbad en douchecabine en haardroger. gratis draadloos internet WIFI.
Plum Village Frankrijk Leven in Aandacht.
Ze kweken biologische groenten en fruit voor de maaltijden in het klooster. Jaarlijks wordt hier een grote retraite gegeven over ecologie en mindful living die door veel jongeren wordt bezocht. Je kunt ook op andere tijden in het jaar mee komen werken en leven.
Kies voor een Dag Retraite.
Je kunt deze cadeau bon kopen ter waarde van 75, en een plek reserveren voor een 1 Dag Retraite. Je kunt de cadeau bon hier bestellen. Wat wij doen. 2019 SpiritueleVakantieReizen.nl Sitemap v1.0.0 webdesign: ZZPstudio. Schrijf je nu in voor.: Het beste reisaanbod, inspiratie en het laatste nieuws. Het gratis Ebook: Het leven wilt je.
Een individuele retraite, om even tot rust te komen.
Heeft u goede ervaringen bij ons opgedaan en/of wilt u graag een of meerdere dagen bij ons verblijven voor een individuele retraite of verblijf? Wij bieden u een fijne kamer, lekker eten en de rust en de ruimte om even naar binnen te keren, vanuit dit bijzondere retraiteklooster / kloosterhotel.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Zoek door de website Zoeken. Vergelijken en geld besparen. Erven en schenken. Leningen en hypotheken. Overgewicht en afvallen. Groente en fruit. Griep en verkoudheid. Stoelgang en spijsvertering. Tablets en smartphones. Met Plus op Reis. Stelling van de week. Langer zelfstandig wonen. Mantelzorg en thuiszorg. Wekelijkse Plus Taaltest. Ga terug naar: home eten drinken Oude Artikelen. Top 7 markante kloosters: in retraite. Beeld: Getty Images Flip van Doorn 2 Gepubliceerd: 10-01-2011 Gewijzigd op: 08-12-2016. Plus Magazine selecteerde zeven markante kloosters, waar u een gastvrij onthaal vindt voor bezinning en meditatie! Abdij Rolduc L. Het complex van Abdij Rolduc in Kerkrade is zo omvangrijk dat het lijkt of de paus hier woont, of toch minstens een bisschop. Toch deed de laatste abt er al in 1796 het licht uit, daartoe gedwongen door de Franse overheersers. Sindsdien hebben de gebouwen onder andere dienst gedaan als internaat en priesteropleiding, maar een echt klooster is Rolduc nooit meer geworden. Dat neemt niet weg dat dit het grootste nog bestaande kloostercomplex van Nederland is.
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië Yoga Online.
Deze retraite is het hele jaar door te boeken! Meer informatie en data. Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken. Boek deze reis. Jessica Durlacher bezocht de adembenemende plek in Italië. Haar writer's' block verdween als sneeuw voor de zon op de mooie plek tussen de bergen. LEES JESSICA'S' VERHAAL. Het leukste yoganieuws. Ontvang 2 per maand de nieuwsbrief: oefeningen, gratis Yogatv video's, recepten en tips.
Retraite: De kracht van stilte natuur Offline.
Locatie Tijdens dit retraite verblijven we op de sfeervolle Maanhoeve aan de Exlooerveen 18 in Drenthe. Deze locatie ligt in Noord-Drenthe en het dichtstbijzijnde station is station Emmen. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Wil je carpoolen of opgehaald worden van het station?
retraites.
Zoek je tijd om eindelijk met schrijven te beginnen? Een bestaand project op te pakken? Of verlang je ernaar een week even helemaal tot rust te komen? Dan is deze verstilde én energieke schrijfretraite iets voor jou! 19 augustus t/m 23 augustus 2020. Meerdaagse retraite Genieten van zomerse bloei. In deze retraite mag je even stilvallen en genieten van de schoonheid van het leven in de natuur èn in jezelf. Je komt dichterbij de stilte en in contact met je essentie. Dat geeft ruimte voor vernieuwing van binnenuit. Met heerlijke lichaamsoefeningen, laagdrempelige meditatie en schilderexpressie. 21 augustus t/m 25 augustus 2020. Weekend Leven zonder waarom De kracht van de ontmoeting. Alle werkelijke leven is ontmoeting, zo geloofde de joodse filosoof Martin Buber. Maar wanneer is een ontmoeting ook werkelijk een ontmoeting en niet slechts een oppervlakkig of eenzijdig contact? 21 augustus t/m 24 augustus 2020. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Tot rust komen en genieten in het klooster.
Yoga retraite Reizigersbeoordelingen Caballito de Mar TripAdvisor.
Yoga retraite Caballito de Mar. Benissa Bijzondere accommodatie. Caballito de Mar. Beoordeling van Caballito de Mar. De beste prijzen voor 08/01 09/01/2018. De prijs die je hebt gevonden is 0% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 0 per nacht.
Kleopasdagen is een retraite in volledige stilte waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing.
Kleopasdagen is een retraite in volledige stilte waarin het gaat om groei in geestelijk leven en innerlijke genezing. In deze dagen mogen we ervaren dat het woord uit de Hebreeënbrief 412: werkelijkheid wordt want het Woord van God is levend en krachtig het ontleedt de bedoelingen en gedachten van de mens.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Ik zie mezelf als onderzoeker en probeer nuchter en neutraal tegen dit soort zaken aan te kijken. De overige dagen kom je steeds meer in het ritme en steeds dieper in je vipassana mediatie omdat de focus steeds beter wordt. De rust in je hoofd en het heerlijke strakke regime werkte voor mij enigszins verslavend. Op dag 10 mag er weer gepraat worden zodat men geleidelijk weer kan wennen aan het echte leven. Pff dat viel me zwaar. Verdwaasd stond ik afgezonderd naar de wolken te kijken. Toen sprak iemand me aan met hoe heb jij het gehad en dan kom je steeds meer terug en ga je ervaringen delen met elkaar. Wat grappig is dat veel ervaringen waarvan je dacht dat je gek was overeen kwamen met die van anderen. Ik schreef aan het begin van dit artikel dat deze 10 daagse gratis waren.

Contacteer ons