Resultaten voor opleiding tot meditatiedocent

opleiding tot meditatiedocent
Opleiding Meditatietrainer SIO Maria Majoor.
De opleiding tot meditatietrainer is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het onderwerp meditatie. Op deze meditatiereis leert u de vaardigheden die nodig zijn om mediteren zelf te ervaren, toe te passen in uw dagelijks leven, maar ook in te zetten als trainer voor anderen.
Agenda UiT in Leuven.
Workshop leren" breien." Brei en handwerkwinkel Sarita" creatief" te Heverlee Heverlee. Cursus of workshop. Nieuwe fotovereninging in Leuven: Foto Collectief Leuven. One Foto studio Heverlee. Cursus of workshop. Niet te missen. van donderdag 17 mei 2018. tot zaterdag 26 mei 2018.
Agenda.
Yoga individueel en in groep, binnen en in de vrije natuur, pranayama, chanting, meditatie, vuurritueel, meditatief wandelen en veel meer. Informatie: Tel: 050-364936. Start vierjarige opleiding tot in de traditie van Krishnamacharya 2018-2022. 13/10/2018 30/06/2022 Vorming en bijscholing. Op 13 oktober 2018 begint er een nieuwe opleiding tot yogadocent te Buggenhout.
Cursus edelstenen, mineralen meditaties Tian Tu Mineralen winkel.
Werken met mineralen en edelstenen in de praktijk, vervolg cursus. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen. Meditatie met kristallen schedels, gesloten groep. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen. Meet and Greet with Leandro de Souza. 17 tot 24 juni. Sante Marie Aux Mines, inkoopreis. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen.
286 Yoga en Meditatie Retreats in Thailand met Beoordelingen.
Aanbevolen Populariteit Duur van kort naar lang Duur van lang naar kort Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Prijs per dag, van laag naar hoog Prijs per dag, van hoog naar laag Aantal beoordelingen. 6 personen nu geïnteresseerd. 6-Daagse Yoga en Meditatie Retraite in Chiang Rai, Thailand. Beschikbaar van april tot december.
Opleiding tot trainer David Dewulf.
Tijdens de opleiding tot kindertrainer maak oefen je met de principes van opvoeden in verbondenheid en mindful communiceren. Als kindertrainer in wording ontvang je uitvoerige informatie uit de praktijk en krijg je uitgebreid de gelegenheid tot het versterken van je trainerscapaciteiten.
Meditatie Opleiding de Blikopener Tilburg Yoga Opleidingen.
Hierna wordt er dieper ingegaan op de achtergronden, vragen en de theorie. In de opleiding komen er verschillende meditatie-vormen aan bod, o.m: Kin Hin, Zazen, yogameditatie en merkaba-meditatie. ALS JE TERUGKEERT NAAR DE WORTELS VIND JE DE ZIN. Maar als je uiterlijkheden najaagt mis je de bron. Meditatie is door de eeuwen heen n bij uitstek geschikte methode om tot jezelf te komen.Het bewustzijn is van nature slechts een spiegelzonder, voorkeur, mening of interpretatie. Wanneer het bewustzijn verdeeld is, niet spiegelt.wordt het denken. Het denken is een gebroken spiegel en als dit denken ophouddeze, scheidingen laat varen wordt het denken weer een spiegel, een puur bewustzijn. Begeleiding: Hans t Hart, meditatiedocent sinds 1968.
Pyreneeën: Workshops en Opleidingen O-KI.
De Grote Natuur van de Pyreneeën deed mij ook wonderwel deugd. Na villa Clara heb ik nog een heel intense maar mooie missie volbracht. Ik heb veel goesting om de opleiding Shiatsu verder te zetten bij O-KI! Tot spoedig, K.
Meditatie Mortsel: Vind een cursus, training, groep ea. ivm meditatie VindeenTherapeut.be.
ivm meditatie in Mortsel. Hieronder vind je elke cursus, training, opleiding, workshop, lezing ed. ivm meditatie en leren mediteren, meditatie lessen in Mortsel en omgeving. Klik op de cursus en op Schrijf je hier in / vraag meer info voor inschrijving of info.
Home.
EHIPASSIKO betekent kom" en zie" en is een uitnodiging van de Boeddha aan alle mensen met een open geest om kennis te maken met zijn leer. Het Ehipassiko Boeddhistisch Centrum zag het levenslicht op 1 januari 2008 en is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar spirituele verrijking. Wat is meditatie?
Meditatie Els Dens.
De Chinese Taoïsten ontrafelden de geheimen van Energie, het Boeddhisme uit India is de leer van het bewustzijn. Energetische meditatie combineert het beste van beide tradities tot een bijna wetenschappelijke benadering. Energetische Meditatie is meditatie in actie. Wat doet Energetische Meditatie?

Contacteer ons