Meer resultaten voor opleiding tot meditatiedocent

opleiding tot meditatiedocent
Meditatie cursus, workshop, opleiding activate.me.
cursus, workshop, opleiding 177. wekelijkse activiteiten 111. wordt elke week op hetzelfde moment georganiseerd. je stapt op gelijk welk moment in doorheen het jaar. vb yogales elke woensdagavond. Binnen een straal van km. halve dag/avond 191. meerdere dagen 88. Wat is meditatie?
YOGA VERDIEPINGSCURSUS // TEACHER TRAINING. Yoga Meditatie Pranayama Ine Maes.
Wie enkel de verdiepingscursus wenst te volgen hoeft niet onnodig te leren les geven. Onze opleiding dient ervoor jouw liefde voor Yoga te vergroten, om tot diep in de binnenste laag op zoek te gaan naar jezelf, en om rust te vinden.
Professionele vorming Leven in de Maalstroom.
Anders dan in de meeste opleidingen tot mindfulnesstrainer, gaan we niet stap voor stap het 8-wekenprogramma aanleren in de hoop dat de verdieping daaruit voortvloeit. De keuze is om veeleer de weg te volgen langs waar het werken met mindfulness ontstaan is.
Agenda UiT in Leuven.
Workshop leren" breien." Brei en handwerkwinkel Sarita" creatief" te Heverlee Heverlee. Cursus of workshop. Nieuwe fotovereninging in Leuven: Foto Collectief Leuven. One Foto studio Heverlee. Cursus of workshop. Niet te missen. van donderdag 17 mei 2018. tot zaterdag 26 mei 2018.
Opleiding Meditatietrainer SIO Maria Majoor.
De opleiding tot meditatietrainer is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het onderwerp meditatie. Op deze meditatiereis leert u de vaardigheden die nodig zijn om mediteren zelf te ervaren, toe te passen in uw dagelijks leven, maar ook in te zetten als trainer voor anderen.
Belinda.
en het lijstje zal wellicht nog veel langer worden. Het is ook dankzij de yoga en de mindfulnesstraining dat mijn zelfvertrouwen groeide en dat ik steeds dichter bij mijn levenstaak" kwam en ik besliste om de 3-jarige gecertificeerde opleiding tot gezondheidscoach te volgen.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. Het centrum in België.
Reiki meditatie Araboth Reiki.
Vrijdag 28 juni 2019 van 19u 30 tot 22u. Bij deze geleide meditatie stem je jezelf af op de energie, ga je mediteren op symbolen, zoek je jouw blokkades., en verwerk/ verwijder je ze, door jezelf te gaan behandelen. Prijs: 15 euro, ter plaatse te betalen.
BalanSanté Mindfulness Opleidingen en Mindfulness train de trainer.
Je bent dan een volleerd én Gecertificeerde MBSR trainer. Extra aandacht voor Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhisme. Ervaren Gecertificeerde trainers en docenten. Deze opleidingen hebben we voor je.: Basis Mindfulness Opleiding. Deze achtdaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd Basis Mindfulness Trainer.
Cursus edelstenen, mineralen meditaties Tian Tu Mineralen winkel.
Werken met mineralen en edelstenen in de praktijk, vervolg cursus. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen. Meditatie met kristallen schedels, gesloten groep. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen. Meet and Greet with Leandro de Souza. 17 tot 24 juni. Sante Marie Aux Mines, inkoopreis. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen.

Eerste 6 maand: Een tweewekelijkse tot maandelijkse opvolging is aangeraden, om de correcte beoefening van de Transcendente Meditatie techniek te verifiëren en meer kennis erover te verwerven. Weekend cursus: We duiken een weekend lang echt diep in de meditatie samen met andere TM cursisten.

Contacteer ons