Meer resultaten voor opleiding tot meditatiedocent

opleiding tot meditatiedocent
Belinda.
en het lijstje zal wellicht nog veel langer worden. Het is ook dankzij de yoga en de mindfulnesstraining dat mijn zelfvertrouwen groeide en dat ik steeds dichter bij mijn levenstaak" kwam en ik besliste om de 3-jarige gecertificeerde opleiding tot gezondheidscoach te volgen.
Meditatie cursus, workshop, opleiding activate.me.
We hopen dat je uit alle Meditatie mogelijkheden een gepaste keuze kan maken. Asharum Amonines is een Retraite Centrum en organiseert geregeld retraites, cursussen en opleidingen welke helpen om te komen tot verdere. bewustzijn, bezinning, retraite, meditatie, persoonlijke ontwikkeling, Stilte centrum.
BalanSanté Mindfulness Opleidingen en Mindfulness train de trainer.
Je bent dan een volleerd én Gecertificeerde MBSR trainer. Extra aandacht voor Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhisme. Ervaren Gecertificeerde trainers en docenten. Deze opleidingen hebben we voor je.: Basis Mindfulness Opleiding. Deze achtdaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd Basis Mindfulness Trainer.
Meditatietechniek.
Door toedoen van Maharishi Mahesh Yogi werd in de jaren 60 Transcendente Meditatie in het westen bekend. Transcendente Meditatie is een basis voor de harmonische ontwikkeling van geest, lichaam, gedrag en omgeving. Dit leidt tot wat van oudsher verlichting wordt genoemd.

Eerste 6 maand: Een tweewekelijkse tot maandelijkse opvolging is aangeraden, om de correcte beoefening van de Transcendente Meditatie techniek te verifiëren en meer kennis erover te verwerven. Weekend cursus: We duiken een weekend lang echt diep in de meditatie samen met andere TM cursisten.
Agenda.
Yoga individueel en in groep, binnen en in de vrije natuur, pranayama, chanting, meditatie, vuurritueel, meditatief wandelen en veel meer. Informatie: Tel: 050-364936. Start vierjarige opleiding tot in de traditie van Krishnamacharya 2018-2022. 13/10/2018 30/06/2022 Vorming en bijscholing. Op 13 oktober 2018 begint er een nieuwe opleiding tot yogadocent te Buggenhout.
286 Yoga en Meditatie Retreats in Thailand met Beoordelingen.
Aanbevolen Populariteit Duur van kort naar lang Duur van lang naar kort Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Prijs per dag, van laag naar hoog Prijs per dag, van hoog naar laag Aantal beoordelingen. 6 personen nu geïnteresseerd. 6-Daagse Yoga en Meditatie Retraite in Chiang Rai, Thailand. Beschikbaar van april tot december.
YOGA VERDIEPINGSCURSUS // TEACHER TRAINING. Yoga Meditatie Pranayama Ine Maes.
Wie enkel de verdiepingscursus wenst te volgen hoeft niet onnodig te leren les geven. Onze opleiding dient ervoor jouw liefde voor Yoga te vergroten, om tot diep in de binnenste laag op zoek te gaan naar jezelf, en om rust te vinden.
Meditatie B-ONE Coaching.
Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan. D/6 ANTWERPENMechelen, 20/02/15 9h00 tot 17h15 CHANGE@SCHOOL Day.BE GO! Basisschool De Spreeuwen Mechelen. in februari / ANTWERPEN / CHANGE / Leerkrachten / Nascholing / Ouders / Persoonlijke ontwikkeling / rond kinderen / Workshops.
Pyreneeën: Workshops en Opleidingen O-KI.
De Grote Natuur van de Pyreneeën deed mij ook wonderwel deugd. Na villa Clara heb ik nog een heel intense maar mooie missie volbracht. Ik heb veel goesting om de opleiding Shiatsu verder te zetten bij O-KI! Tot spoedig, K.
Cursus edelstenen, mineralen meditaties Tian Tu Mineralen winkel.
Werken met mineralen en edelstenen in de praktijk, vervolg cursus. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen. Meditatie met kristallen schedels, gesloten groep. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen. Meet and Greet with Leandro de Souza. 17 tot 24 juni. Sante Marie Aux Mines, inkoopreis. Meditatie met kristallen schedels, voor iedereen.

Contacteer ons