Meer resultaten voor opleiding tot meditatieleraar

opleiding tot meditatieleraar
meditatie.
Vervolgens is er een meditatie. breng je eigen kussen of bankje mee. prijs niet-leerlingen: 10., een strippenkaart geeft korting. leerlingen uit een andere opleiding mogen 1x gratis deelnemen. Een paar keer per jaar is er een mini-retraite op ons retraitecentrum Ekãyano in Frankrijk.
Meditatie opleiding, leer meditaties begeleiden op het werk.
Dan kun je na deze twee/drie daagse een online erkende internationale leraren opleiding volgen. In het najaar 2017 geef ik samen met een Engelstalige docent een online docenten jaarprogramma. In dit online programma word je opgeleid tot professioneel meditatie docent.
Bridgeman opleiding tot professioneel MEDITATIETRAINER.
Enorm dankbaar dat ik de keuze op deze opleiding heb laten vallen. Met de kennis die je in deze opleiding opdoet, kun je niet alleen anderen inspireren en motiveren tot een rustiger en gelukkiger leven maar ook je eigen leven verandert enorm in positieve zin.
FOCUS POTENTIEEL vzw Lieve Talloen.
De materie van deze meditatieve richting is zo buiten-gewoon en zo rijk dat ik als het ware niet anders kon dan ook meditatieleraar te worden om die rijkdom te kunnen doorgeven. Meditatie heeft een enorm impact gehad op mijn werken met mensen.
Opleiding Meditatie-leraar Professioneel meditatiedocent goed bereikbaar.
Dus een alomvattend gebied van praktijk als therapeut, tot begeleiden, coaching en lesgeven. Extra informatie meditatieleraar opleiding. Na deze beroepsopleiding ben je een Professioneel Allround Meditatieleraar en begeleider. Naast de uitgebreide beoefening en kennis van mediteren is er ook begeleiding gericht op lesgeven.:
Welkom Droomstudio.
De lessen en workshops zijn o.a. geïnspireerd op het Deepak Chopra Centre in Amerika alwaar Rosalinda is opgeleid en gecertificeerd tot meditatieleraar, yogadocent en vedisch master. Basis van deze opleiding zijn de zeven spirituele wetten van yoga meditatie. kinder-yoga, meditatie, training coaching.
Zen Sangha Zenboeddhisme in België.
Kennismaken met zen op maandag 1 april. Op maandagavond 1 april is er een kennismakings-avond in de Zen Sangha Gent. Van 19.30 tot 21.15 uur ben je welkom voor een inleiding over zen en meditatie. Je leert ook over onze gemeenschap.
Humme Yoga, Den Haag: individuele cursus meditatie Humme Yoga.
Dat is een geringe investering als je bedenkt dat je daar een leven lang plezier van hebt, omdat regelmatige meditatie bijdraagt tot een merkbare kwaliteitsverbetering van je totale wezen. Nieuw is de mogelijkheid om als duo deze 3 meditatielessen te volgen.
Transcendental Meditation TM in Belgium.
Iedereen is anders en moet op een andere manier begeleid worden door een getrainde TM leraar. Iedereen kan vandaag een aantal paginas op het internet lezen en zichzelf meditatieleraar noemen, maar om mensen aan te leren hoe ze de echte ervaring van transcenderen kunnen opwekken vraagt veel meer opleiding.
Buddhist Center Belgium.
Twee keer per week kan men meedoen met een geleide meditatie, geschikt voor zowel nieuwkomers als meer ervaren Diamantweg-boefenaars. Voor nieuwe geïnteresseerden is er altijd een kleine introductie tot het Diamantweg-boeddhisme en een korte uitleg over de meditatie. Onze open meditatieavonden zijn gratis.
breathworks mindfulness centrum Gent sinds 2009.
de avonden jan 2017 paswoord. trainer in opleiding. mindfulness centrum Gent. stuur ons een bericht. breathworks mindfulness centrum Gent. mindfulness kindfulness sinds 2009. Sinds 2009 bieden wij met passie en expertise mindfulness aan in Gent en omstreken. Sinds 2009 bieden wij met passie en expertise mindfulness aan in Gent en omstreken. Elke situatie die een uitdaging voor ons vormt kan tot stress leiden, zoals een druk gezin, job, een hoog werkritme.

Contacteer ons