Op zoek naar opleiding tot meditatieleraar?

opleiding tot meditatieleraar
Meditatietradities Samsara Yoga Opleiding.
Tijdens de bijscholing maak je 2 opdrachten. De eerste opdracht is een verslag van het eigen proces in relatie tot de geleerde meditatietechnieken. De tweede opdracht bestaat uit een vijftal verslagen van de bevindingen uit je oefen meditatiegroep. Je wordt gevraagd de meditatietechnieken te oefenen met een zelf samen te stellen oefengroepje. Tijdens de laatste lesdag worden je verslagen van feedback voorzien. Het certificaat wordt behaald indien alle opdrachten op voldoende niveau zijn afgerond en minimaal 5 van de 6 lesdagen gevolgd zijn. De docenten Eva Boomsluiter en Loes van der Mee hebben een rijke ervaring in deze drie gekozen tradities. Daarnaast ondersteunt de bekende Vipassana-leraar Henk van Voorst de bijscholing als gastdocent. Yogadocenten in opleiding die zich willen verdiepen in verschillende meditatievormen en meditatieles willen geven.
Meditatie opleiding, leer meditaties begeleiden op het werk.
Dan kun je na deze twee/drie daagse een online erkende internationale leraren opleiding volgen. In het najaar 2017 geef ik samen met een Engelstalige docent een online docenten jaarprogramma. In dit online programma word je opgeleid tot professioneel meditatie docent.
Bridgeman opleiding tot professioneel MEDITATIETRAINER.
Met de kennis die je in deze opleiding opdoet, kun je niet alleen anderen inspireren en motiveren tot een rustiger en gelukkiger leven maar ook je eigen leven verandert enorm in positieve zin. Je leert zoveel interessante methodes, technieken en oefeningen in deze opleiding, die je ook zelf weer kan toepassen in je dagelijks leven of in moeilijke situaties.
FOCUS POTENTIEEL vzw Lieve Talloen.
De materie van deze meditatieve richting is zo buiten-gewoon en zo rijk dat ik als het ware niet anders kon dan ook meditatieleraar te worden om die rijkdom te kunnen doorgeven. Meditatie heeft een enorm impact gehad op mijn werken met mensen.
Opleiding Meditatie-leraar Professioneel meditatiedocent goed bereikbaar.
Na afronding ben je in staat een breed gamma meditatie technieken toe te passen als.: Meditatieleraar voor groepen. Coaching / meditatie begeleider in praktijksetting. Dus een alomvattend gebied van praktijk als therapeut, tot begeleiden, coaching en lesgeven. Extra informatie meditatieleraar opleiding.
Welkom Droomstudio.
De lessen en workshops zijn o.a. geïnspireerd op het Deepak Chopra Centre in Amerika alwaar Rosalinda is opgeleid en gecertificeerd tot meditatieleraar, yogadocent en vedisch master. Basis van deze opleiding zijn de zeven spirituele wetten van yoga meditatie. kinder-yoga, meditatie, training coaching.
Transcendente meditatie Wikipedia.
Een review van drie onafhankelijke gecontroleerde studies met in totaal 362 scholieren vond na 6 tot 12 maanden een significante stijging bij de transcendente meditatie groep op vijf gebieden die gerelateerd zijn aan hersenefficiëntie: creativiteit, praktische intelligentie, vloeibare intelligentie, veldonafhankelijkheid en mentale efficiëntie.
Humme Yoga, Den Haag: individuele cursus meditatie Humme Yoga.
Dat is een geringe investering als je bedenkt dat je daar een leven lang plezier van hebt, omdat regelmatige meditatie bijdraagt tot een merkbare kwaliteitsverbetering van je totale wezen. Nieuw is de mogelijkheid om als duo deze 3 meditatielessen te volgen.
Transcendental Meditation TM in Belgium.
Iedereen is anders en moet op een andere manier begeleid worden door een getrainde TM leraar. Iedereen kan vandaag een aantal paginas op het internet lezen en zichzelf meditatieleraar noemen, maar om mensen aan te leren hoe ze de echte ervaring van transcenderen kunnen opwekken vraagt veel meer opleiding.
Buddhist Center Belgium.
Twee keer per week kan men meedoen met een geleide meditatie, geschikt voor zowel nieuwkomers als meer ervaren Diamantweg-boefenaars. Voor nieuwe geïnteresseerden is er altijd een kleine introductie tot het Diamantweg-boeddhisme en een korte uitleg over de meditatie. Onze open meditatieavonden zijn gratis.
breathworks mindfulness centrum Gent sinds 2009.
de avonden jan 2017 paswoord. trainer in opleiding. mindfulness centrum Gent. stuur ons een bericht. breathworks mindfulness centrum Gent. mindfulness kindfulness sinds 2009. Sinds 2009 bieden wij met passie en expertise mindfulness aan in Gent en omstreken. Sinds 2009 bieden wij met passie en expertise mindfulness aan in Gent en omstreken. Elke situatie die een uitdaging voor ons vormt kan tot stress leiden, zoals een druk gezin, job, een hoog werkritme.

Contacteer ons