Zoeken naar zuiver bewustzijn

zuiver bewustzijn
Lichtwerkwebinar zuiver bewustzijn de Heldere Bron.
In dit webinar gaan we een stapje verder Ronald Smit is de co-spreker van deze vanavond. Ronald is Bewustzijnscoach en expert in het beoefenen van het Zuiver Bewustzijn. Aanraken met het Zuiver Bewustzijn en een diepe emotionele healing vanuit het Zuiver Bewustzijn.
De verschillende niveaus van bewustzijn Judith Loeffen.
Om dit te kunnen bewerkstelligen is het van belang dat ik zoveel mogelijk van mijn pijn zuiver en bij zuiveren bedoel ik helen zodat ik zoveel mogelijk kan groeien in mijn bewustzijn. Bewustzijn zou je ook mogen zien als een ander woord voor liefde of zelfs een ander woord voor God.
Quantumhealing Willem van Eekelen.
Dit wordt het Zuiver Bewustzijn genoemd. Dat is onze diepste kern, onze essentie. We zijn zelf De Bron of God. Quantumhealing werkt vanuit dit Zuiver bewustzijn, van waaruit we je energiesysteem kunnen vragen om de verstoringen los te laten of te transformeren.
Leven vanuit het ware Zuivere zelf, wat is dat? Lotusjoy.nl.
Omdat we hier op aarde zijn om ons bewustzijn te ervaren. Ongeacht in welke staat van bewustzijn je ook zit maar daarvoor moet je wel open staan voor jezelf en anderen, je hoeft alleen maar te willen om in waarheid en liefde te kunnen leven.
Space Of Being NL HILDE GEERAERT.
Jij als oneindig wezen bent zuiver waarnemen, weten, en ontvangen. Zuiver BewustZijn is het bewustzijn dat over-al aanwezig is. Het is niet een plaats of een staat die bereikt kan worden maar het is space, het niet-iets en potentieel alles, het oneindig bewustZijn dat reeds over-al aanwezig is.
Het mysterie van het bewustzijn, Shirley Nicholson.
Zieners en wijzen getuigen dat, wanneer alle objecten uit het bewustzijn gehaald worden, het mogelijk is dit, hun meest fundamentele Zelf, hun primaire bewustzijn te ervaren. Zoals Sankara zegt in The Crest-Jewel of Wisdom: de wijze begrijpt dat de essentie van Brahman en Atman Zuiver Bewustzijn is, en beseft dat zij absoluut identiek zijn.
zuiver bewustzijn Archieven Juwelenschip Juwelenschip. zuiver bewustzijn Archieven Juwelenschip.
voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning. Inloggen / Mijn account. Inloggen / Mijn account. Herinneringen aan het Nu. Han van den Boogaard. De nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Ja, dat wil ik. Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen, Nederland. info@juwelenschip.nl 0343 56 3105.
Zuiver Bewustzijn het Weten in je hart.
Net zoals water een vaste, vloeibare of gasvorm kan hebben, kan het bewustzijn bevroren zijn als materie, vloeibaar als verstand en denken en vormloos als zuiver bewustzijn. Zuiver bewustzijn is Leven voordat het zich manifesteert, en dat Leven kijkt door jouw ogen naar de wereld der vormen omdat bewustzijn is wie jij bent.
Welcome.
Alles ontstaat uit zuiver bewustzijn, alles is zuiver bewustzijn. Dit is in de eerste plaats het domein van de heler tijdens een sessie. De aandacht is dus in veel mindere mate gericht op de actuele klachten en problemen van de cliƫnt.
zuiverbewustzijn.nl.

Contacteer ons