Op zoek naar boeddhistische retraite?

boeddhistische retraite
Retraite Boeddhistisch Leiderschap.
Wil je je opgeven, heb je vragen of twijfel je of de 3 daagse Retraite: Terug naar Jezelf, echt iets voor je is, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier en je krijgt zo spoedig mogelijk mijn reactie.
Rigpa Nederland Centrum voor Tibetaans Boeddhisme.
Dzogchen Beara is een retraite centrum in Ierland waar cursussen en retraites gegeven worden, in een mooie natuurlijke omgeving. Op de internationale website van Rigpa vind je actuele informatie en een overzicht van alle activiteiten en centra over de hele wereld.
Het belang van retraite Tibetaans boeddhisme.
De derde reden heeft te maken met de drukte van ons dagelijkse leven: we gaan in het algemeen zo op in hallucinaties, het genot van de zintuigen en onze verschillende sociale verplichtingen dat de tijd in retraite de enige tijd is die we hebben om te ontspannen.
Boeddhistische meditatie retraite Retraitehuis met Vipassana, Metta, Shamatha meditatieweekend 2018.
Op tijden dat er geen cursussen gepland zijn, kun je bij ons terecht voor een eigen retraite zonder of met begeleiding van Anja. Op dinsdagavonden is er een doorgaande meditatiegroep. Kosten Boeddhistische Meditatie Retraite. Overnachting 3 maaltijden koffie, thee 1-persoonskamer.
Retraites Mind Only Instituut voor Boeddhistische Psychologie.
Hij nam ook alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. De drie weekenden Toegepaste Boeddhistische Psychologie maakten me blijer, vrijer en laten me met meer vertrouwen de toekomst in gaan. Meteen al de dag na de retraite merk ik de invloeden.
Vipassana-retraite inVézelay Frankrijk Boeddhistisch Dagblad.
De kosten van de retraite bedragen 520., Dit is inclusief accommodatie en eten. Saint Père, Vézelay, Bourgogne, Frankrijk. Website voor meer informatie. E-mailadres voor meer informatie. Datum/Tijd 10 september 2018 29 september 2018: 1600: 1200.: Kaart wordt geladen. Saint Père Frankrijk Saint Père Vezelay Evenementen. Locatie Saint Père Frankrijk. Weet jij ook iets voor agenda van het BD? Meld je activiteit aan. Ochtend of avondeditie. We hebben een gratis mailinglijst. Abonneer je op onze ochtend of avondeditie. Reageren is niet meer mogelijk. Geef je activiteit door. Overzicht op kaart. Tips voor de agenda? Geef ons je tips voor de agenda door. Ochtend of avondeditie. Elke dag gratis een overzicht van de berichten op het Boeddhistisch Dagblad in je mailbox. 4 oktober 2018 18 oktober 2018. De filosofie van het ik/zelf Rotterdam. 9 oktober 2018. Wekelijkse zazen-avond Oude Tonge. 9 oktober 2018. Beginnerscursus zenmeditatie Bemmel. 9 oktober 2018. Stiltemeditatie Arie Vuyk Rotterdam-Ommoord. 9 oktober 2018. Inloop meditatieavond diamant boeddhisme Utrecht. bekijk de agenda. Artikelen en beschrijvingen van en over het werk van boeddhistische kunstenaars.
Meditatie Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Dit alles maakt dat de retraite behoorlijk pittig is! Meer informatie en boeken. Verblijf in Tibetaans-boeddhistisch nonnenklooster reiscode NM.04. Verblijf in een Tibetaans-boeddhistisch nonnenklooster in het Shivapuri National Park ten noorden van Kathmandu. De kamers voor de gasten zijn heel eenvoudig ingericht maar alles wat een mens écht nodig heeft is aanwezig. Je kunt bij de nonnen aanschuiven voor de maaltijden. Ze houden tweemaal per dag meditatiebijeenkomsten. Je mag hier, als je wilt, bij aanwezig zijn. Een prachtige gelegenheid om het échte boeddhistische kloosterleven te ervaren.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel. Iedereen die zich even wil terugtrekken uit de snelle dagelijkse wereld om tijd te nemen voor bezinning, meditatie of studie, kan hier terecht.
Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie Boeddhistisch Dagblad.
Inloop meditatieavond diamant boeddhisme Utrecht. 8 augustus 2018. Wekelijks doorgaande meditatie met zenmeester Jeroen Witkam Tilburg. bekijk de agenda. Artikelen en beschrijvingen van en over het werk van boeddhistische kunstenaars. Lezers/kunstenaars kunnen zich ook aanmelden met hun eigen werk. Reageren op de website.
Vakantietip: boeddhistische retraite in de Alpen Reizen en Recreatie: Buitenland.
Er wordt Engels en Duits gesproken dus het is wel handig als je minstens één van deze talen enigszins beheerst. Tijdens een retraite zie je hoe de boeddhistische monniken leven en kun je met hun dagprogramma meedoen. Iedere dag worden er in de tempel van het Kailash centrum vijf gezamenlijke zitmeditaties van elk één uur gehouden.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
De Yoga en Mindfulness weekend retraite wordt gegeven door Hans Kloosterman. Hans geeft veiligheid en vertrouwen. Hij verbindt de boeddhistische waarden met het leven waar de meesten van ons dagelijks mee te maken hebben: een leven vol drukte, files en gedoetjes.

Contacteer ons