Resultaten voor boeddhistische retraite

boeddhistische retraite
11-daagse Vipassana retraite Dharma-Lotus Wiki.
Tijdens deze retraite gaan we de vipassana meditatie aanleren en beoefenen. Naast het mediteren is er ruimte voor lange wandelingen, boeddhisme en boeddhistische filosofie. De retraite staat open voor iedereen, ervaring of kennis is niet nodig. In de retraite begin je helemaal bij het begin van meditatie indien nodig.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
triratna.nl. Triratna Boeddhistische Beweging Nederland.
De Triratna Boeddhistische Beweging voormalige VWBO is de Nederlandse afdeling van de Triratna Buddhist Community voormalige FWBO. Dit is een beweging die gericht is op het ontwikkelen van een beoefening van het boeddhisme die past in het leven van de moderne samenleving.
Triratnagroningen Meditatie en boeddhisme in het hoge land.
In het boeddhistisch centrum Groningen leren we meditatie en boeddhisme op een manier die past bij het hedendaagse leven. We hebben wekelijkse bijeenkomsten om kennis te maken met mediteren en boeddhisme, en studiegroepen en retraites voor degenen die dieper willen gaan.
Sangha Dharmatoevlucht.
Zo is er vaak na de meditatie koffie of thee waarbij we napraten, uitwisselen en discussiëren over de beoefening of een boeddhistische tekst. Soms hebben we retraite of ceremonie en feestdagen waarbij we samen een maaltijd gebruiken waarbij soms iedereen wat meebrengt om te delen.
Triratnagroningen Meditatie en boeddhisme in het hoge land.
In het boeddhistisch centrum Groningen leren we meditatie en boeddhisme op een manier die past bij het hedendaagse leven. Op het moment bieden we een nederlandstalige online retraite aan van 12 tot 18 april zie programma. At the Groningen buddhist centre we teach meditation and buddhism in a way that is relevant to contemporary life.
IkReis Trekking en tempel retraite in Sri Lanka.
Om elk hoekje is weer een compleet nieuw landschap! De buschauffeur stopt bij een klein altaar om te bidden voor good luck. Ook de aankleding van de bus is vaak verrassend: het dashboard is versierd met kleedjes, afbeeldingen van boeddhistische goden of teksten uit de Koran maar nooit allebei.
Zencentrum Nijmegen Zen uit het hart Meditatie die werkt Zenmeditatie.
Nieuws en Publicaties van Zencentrum Nijmegen. Vanaf de millenniumwisseling schreef Dick Sensei vele artikelen en columns in Zen en andere boeddhistische tijdschriften, zoals het Kwartaalblad Boeddhisme, later Vorm Leegte. Ook thans nog schrijft hij columns voor het Boeddhistisch dagblad, het Han Fortmann Centrum en Centrum Waerbeke.
Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie Boeddhistisch Dagblad.
Search for: Zoeken. Boeddhisme Vipassana Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie. Onbetaalbaar Is er überhaupt verschil tussen genot en teleurstelling? Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie. door Katinka Hesselink op 15 augustus 2016.
Boeddhistische pelgrimages door India, Nepal en Sri-Lanka.
Hoewel elke reis anders is zijn het alle drie geen vakantiereizen die van alle gemakken voorzien zijn, dit geldt vooral voor In" de Voetsporen v/d Boeddha" en Spirituele" reis door de Himalaya. De focus ligt elke keer op de Dharma, boeddhistische filosofie, meditatie, mindfulness en cultuur.
Op retraite Yogacentrum Tilburg.
Ofwel je zelf terug trekken. Wanneer je het op zoekt in het van Dale is: dagen van geestelijke afzondering: in retraite gaan Dit om het beeld te schetsen wat een retraite is. Jasper is net op retraite vertrokken naar een klooster in de buurt van Rome.

Contacteer ons