Op zoek naar meditatie reis?

meditatie reis
Meditatie reis Jordanie middenoostenreizen.com.
De stilte in de woestijn zorgt ervoor dat jij ook steeds stiller in jezelf wordt, waardoor de uiterlijke reis op de kameel ook een innerlijke reis zal worden. Ieder begin van de dag nemen we de tijd voor een meditatie, voordat we op pad gaan.
Meditatie Reizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Nepal is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie. Naast aandacht voor meditatie, yoga en ayurveda is er natuurlijk ook álle gelegenheid om te genieten van het adembenemend mooie land.
Inspirerende Spirituele reizen, voor iedereen.
Vraag Antwoord Spirituele Vakantie Reizen. Spirituele Vakantie Reizen. Team Over ons Reis Ervaringen Blog Artikelen Contact Info. Home Reis Aanbod Avontuurlijke Groepsreizen Festival van Liefde Individuele Reizen Gezin Maatwerk Ontvang Gratis Inspiratie mail. Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Dit is geen gewone spa, maar een retreatcentrum waar alles draait om jouw fysieke, mentale en spirituele. Nieuw Yoga Meditatie in Italië. Al twee jaar zit ik met smart te wachten totdat deze plek zijn deuren zou openen en nu is het zover! Bovenop een berg met een spectaculair uitzicht over een meer bevindt zich misschien wel één van de mooiste retreatcentra van Europa: Mandali! Kosten noch moeite zijn gespaard om hier een plek neer te zetten waar je altijd naartoe terug. Ga naar deze reis Prijzen data Boek deze reis.
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
De afgelopen drie á vier jaar hebben retraites het grote publiek bereikt. Vroeger kozen mensen zon reis als tweede of derde vakantie, nu is het steeds vaker de eerste keuze. Men is op zoek naar zingeving en rust: dat is ook zeker nodig in de digitale gekte waarin we verkeren.
Tien dagen stilte: mediteren in Thailand Travellust.nl.
Mijn geweldige reis gaat verder zoals een backpackreis er voor de meesten uitziet: genieten, chillen, lachen, feesten en geen meditatie. Het schoot er simpelweg bij in, omdat je eigenlijk nooit alleen bent en je voor mediteren een rustig plekje nodig hebt.
Meditatie vakantie Mediteren tijdens uw vakantie voor lichaam en geest.
Het geschoolde personeel helpt u ook graag bij vragen over meditatie en volgt u een speciaal dieet, dan wordt hiermee uiteraard rekening gehouden door de koks. Een heerlijke meditatie vakantie. Vind hier onze mooiste meditatie vakanties. Ga op zoek naar uw innerlijke rust.
Spirituele Reizen in Nepal Het Andere Nepal.
YOGA, MEDITATIE EN SPIRITUALITEIT. REISINSPIRATIE SPIRITUELE REIZEN. Ben je op zoek naar een reis waarin ruimte is voor bezinning en nieuwe energie? Spiritualiteit is onlosmakelijk verbonden met het dagelijks leven in Nepal. De vele tempels, stupas en kloosters maken dit concreet.
Spirituele reis Bhutan Reizen Azië Untamed Travelling.
Dag 7: Bezoek Membartso brandend meer meditatie en geluk ceremonie Tamshing Lhhakang Bumthang. Dag 8: Transfer naar Punakha met onderweg bezoek plattelandsdorpjes gebedsvlag ceremonie op bergpas. Dag 9: Punakha Dzong met Sung Choed verbrandings ceremonie Punakha. Dag 10: Transfer naar Paro Khamsum Yulley Namgyal Chorten e Rinpung Dzong. Dag 11: Bezoek en deelname aan activiteiten in Chele la Gompa vrouwenklooster. Dag 12: Wandeling naar Taktsang klooster Tigers Nest avond gebedsceremonie in Kyichu Lakhang tempel. Dag 13: Retourvlucht. Hoogtepunten van deze reis.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Dit gebied is spiritueel zeer interessant en heeft bovendien talloze gunstige gezondheidsvoordelen. Spirituele reis India: shirodhara is het behandelen van het hoofd met warme kruidenolie, als onderdeel van panchakarma. We verblijven daar in Ashram Anandapuri vlak naast Bhole Baba Ayurvedic Hospital and Research Centre, dat gespecialiseerd is in holistische behandeling door middel van ayurveda, yoga en meditatie.
Spirituele reizen en vakanties Magical Tours.
Magische reis in Ierland. Magische reis in het Katharenland. Wandelen in het spoor van de Katharen. Ode aan Moeder Aarde. Happy Boeddha retraite. Ontdek de magie van klank en meditatie. Mediteren op krachtplaatsen. Ik wil teruggebeld worden. Programma per dag aanvragen.

Contacteer ons