Meer resultaten voor meditatie reis

meditatie reis
Inspirerende Spirituele reizen, voor iedereen.
Kies dan een maatwerk reis, afgestemd op wat jij wilt. Festival van Liefde. Festival van de liefde in augustus en met kerst 2018: veel workshops op een prachtige locatie. Ontdek hier dit bijzondere festival. Meditatie reis in Marokko Woestijn. Kies je datum.
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Voor stilte-kenners is het de perfecte gelegenheid om weer eens de diepte in te duiken. Op deze dag is er aandacht voor meditatie, inspiratie, natuur. YOGA WELLNESS BEZINNING WEEKEND. Ga naar deze reis Prijzen data Boek deze reis. 03-03 november 2018.
Spirituele reis India incl meditatie retraite Live Mindfully.
Meditatie en stilte zijn een belangrijk element, beide keren vormt een stilte retraite het hart van de reis. In deze reizen draait het niet om veel zien en veel doen maar om écht contact maken met het land, de mensen én met onszelf.
Groepsreizen Spirituele-agenda.nl.
Magische reis op het godinneneiland Malta Nog 2 plaatsen! Magical Tours Spirituele Reizen en Vakanties. Spirituele retreat Reis India. A journey of a Lifetime Himalaya reis India. Workshop TranceHealing meditatie. Release praktijk Zeeland. 8-daagse reis De Prachtige Hereniging in Egypte.
Spirituele reizen en vakanties Magical Tours.
Dit is een unieke reis om jouw passie en levenslust te activeren! Deze reis is VOL! Oud Nieuw in het Katharenland. Vier het leven! Laat alle ballast los. En begin 2019 feestelijk, ontspannen en geïnspireerd in het land der Katharen Zuid-Frankrijk!
Spirituele Reizen in Nepal Het Andere Nepal.
Natuurlijk hoort een verblijf van enkele dagen in een yoga en meditatie centrum hier ook bij. Neem contact met ons op voor vragen en informatie, wij stellen je reis graag geheel op maat samen. Ben je op zoek naar een reis waarin ruimte is voor bezinning en nieuwe energie?
meditatie vakantie mediteren met yoga, ayurveda.
Met bijna 50 jaar ervaring in wellness, meditatie, gezondheids en spirituele reizen is SpaDreams een reisorganisatie waar je zeker een meditatie vakantie kunt boeken, ook een spirituele groepsreis, personeelsuitje of in het reis kader van een anti stress programma of burnout.
Spirituele Reizen.
4 augustus 2017 Blog, Meditatie, Stilte. 9 feiten over de effecten van meditatie. Wist jij dit al over meditatie? Over de effecten van mediteren is steeds meer bekend. Lees meer blogs. Jouw mooie yogareis, retreat of andere spirituele reis verdient alle aandacht!
Meditatiereizen Reis-idee Reis-idee.:
De reis die u verder helpt in het leven. Marnix weet als geen ander hoe moeilijk het is de juiste plek te vinden voor een retraite. Hij kan u persoonlijk adviseren over de methode die voor u kan werken. Dat hangt onder meer af van uw voorkeur, meditatie ervaring, mentale gesteldheid en of u behoefte heeft aan veel opgelegde discipline, of juist niet.
Spirituele reizen Atma Reizen Meditatie reizen.
In alle rust kun jij je in meditatie verbinden met deze hoge energie en in je opnemen. Zodat je weer herinnert wie je werkelijk en wezenlijk bent. En zonder belemmeringen in de wereld kunt zijn en doen wat voor jou bedoeld is te doen. Wil jij graag op spirituele reis met mensen die in hun werk en leven gericht zijn op duurzame bewustzijnsontwikkeling?
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Spirituele reis India: shirodhara is het behandelen van het hoofd met warme kruidenolie, als onderdeel van panchakarma. We verblijven daar in Ashram Anandapuri vlak naast Bhole Baba Ayurvedic Hospital and Research Centre, dat gespecialiseerd is in holistische behandeling door middel van ayurveda, yoga en meditatie.

Contacteer ons