Zoeken naar meditatie reis

meditatie reis
Relaxen op Bali yoga, spa's' en meditatie.
Dit is een plek waar je helemaal tot jezelf kan komen tijdens een simpel verblijf. Je volgt hier de regels van de Ashram en de gehele dag kan je activiteiten volgen als chanting, yoga en meditatie. De ashram ligt dichtbij Ubud. Linda van Laar. Op haar achttiende heeft Linda een reis gemaakt van vijf maanden waarbij ze Curaçao, de Verenigde Staten, Canada en IJsland heeft bezocht en sindsdien is haar reislust niet meer te stillen.
Zielenreis meditatie Sjoukje de Haas.
Ook kan je eventuele problemen, onrust, onzekerheden en angsten die je nu ervaart tijdens de innerlijke reis oplossen of verminderen. De Zielenreismeditatie is een combinatie van hypnose, NLP, healing meditatie in één. 3 sessies en 1 tot 3 vragen/problemen/angsten die je dan inbrengt.
Spirituele reis Egypte.
Graag willen wij ons boeiende avontuur, diepe ervaringen en inzichten met jullie delen in drie verschillende reizen. Maak vooral je eigen unieke reis! Een ancient healer zal zijn kennis over de tempels, kruiden, sacred oils, flower of life, ancient chanten en geneesmethoden met jullie delen.
REISJUNK Interview: 10 dagen in een Thais stilteklooster.
Zelf wilde ik ook graag op reis en mijn vader wilde nog eens terug naar het klooster. Daarom heb ik besloten om in de voetsporen van mijn vader te treden en me aan te melden voor het verblijf. Kun je vertellen hoe jouw gemiddelde dag in het klooster eruit zag? Om 0400: uur werd ik gewekt door een grote gong, die werd gebruikt om de monniken en andere deelnemers bijeen te roepen. Een half uur later vond er een ochtendritueel plaats, gevolgd door een zittende meditatie die, net als alle andere meditaties, drie kwartier duurde.
Mediteren Thailand: tien dagen stilte bij Doi Suthep, Chiang Mai Travellust.nl.
Mijn geweldige reis gaat verder zoals een backpackreis er voor de meesten uitziet: genieten, chillen, lachen, feesten en geen meditatie. Het schoot er simpelweg bij in, omdat je eigenlijk nooit alleen bent en je voor mediteren een rustig plekje nodig hebt.
Spirituele MAAT Reizen Egypte Spiritueel.
Ook nu nog is er in die hele oude tempels via meditatie veel te ervaren. Het accent van onze spirituele reizen ligt op het ervaren van de piramide van Cheops en deze te laten doorwerken via Egyptische yoga en meditatie De invloed die uitgaat van de grote piramide van Cheops en eigenlijk het gehele Gizeh complex is wellicht het krachtigste hermetische middel dat trancedente groei in denken en bewustzijn mogelijk maakt. Tijdens deze reizen is er tijd en aandacht voor innerlijke verdieping. We zullen de oude Egyptische yoga beoefenen dit zijn oefeningen die diep ingrijpen op onze totale energie vitaliteit en spirituele groei. Yoga ervaring is niet nodig wel de interesse in eigen groei en in het spirituele erfgoed van Egypte. Niet alleen gebaseerd op jarenlange praktische ervaring en interesse maar ook uit vreugde maak ik u gaarne deelgenoot van een onvergetelijke reis naar Egypte.
15 x SOLO Vijftien reizen alleen voor jezelf ANWB.
Loeren naar de big five in de Serengeti en Tarangire, maar óók: mediteren op de steppe, yoga aan de rand van de Great Rift Valley en een 4-daagse spirituele wandeling in het Ngorongoro Krater Hoogland. Therapeut, meditatie en spiritueel leraar Alina de Vilder en Masaï-gids/chauffeur Msafiri Mosses zetten al je zintuigen op scherp.
Even loskomen van je dagelijkse beslommeringen? Maak een spirituele reis in Europa!
Ellen is gecertificeerd mindfulness trainer met veel ervaring op het gebied van meditatie en het begeleiden daarvan. Plak er een paar daagjes Valencia aan vast en je komt weer vredig én bruisend in Nederland terug. Houd de site en Facebookpagina van Live Mindfully in de gaten voor de geplande retraites. Altijd alleen willen reizen lees dan dit artikel: Waarom je minstens één keer in je leven alleen op reis moet gaan en Waarom jij op reis de beste versie van jezelf wordt.
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië Yoga Online.
Wil je kennismaken met yoga en meditatie, of juist meer verdieping vinden? Deze retraite biedt je de rust en ruimte om tot jezelf te komen. Echt even weg van alles en iedereen, zodat je helemaal kunt opladen. Inclusief verzorgde vegetarische maaltijden, yoga en meditatielessen. En daarnaast genoeg vrije tijd om op eigen tempo te genieten van het terras, de spa en de omgeving. Deze retraite is het hele jaar door te boeken! Meer informatie en data. Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken. Boek deze reis.
Meditatie Reis naar je grootsheid! Susan Marletta Hart.
Susan Marletta Hart neemt je mee op een reis naar vertrouwde en onbekende plekken, waar je leert om van jezelf te houden zoals je bent: goddelijk, schitterend en liefdevol licht. Deze meditatie is opgenomen voor het boek Aandachtig leven met Hooggevoeligheid.
Spirituele reizen Atma Reizen Meditatie reizen.
In alle rust kun jij je in meditatie verbinden met deze hoge energie en in je opnemen. Zodat je weer herinnert wie je werkelijk en wezenlijk bent. Het leven jou leeft. En zonder belemmeringen in de wereld kunt zijn en doen wat voor jou bedoeld is te doen. Wil jij graag op spirituele reis met mensen die in hun werk en leven gericht zijn op duurzame bewustzijnsontwikkeling?

Contacteer ons