Meer resultaten voor meditatie reis

meditatie reis
Meditatie op reis MIndful Adventure. Meditatie op reis MIndful Adventure.
U bevindt zich hier: Home / Meditatie. Mediteren gaat over ontspannen. Het grootste geschenk dat je kunt geven is je aanwezig zijn. Thich Nhat Hanh/Mindfulness. We lopen al jaren rond in Oost Afrika en hebben al duizenden toeristen langs zien rijden in jeeps en ontmoet in lodges en resorts. En wat ons trof is hoe weinig van hen zichtbaar genoten van hun bijzondere safari. Sterker nog het valt op hoe vaak er geklaagd wordt. En eigenlijk is dat niet zo vreemd. Want we nemen onszelf mee op reis.
Op zoek naar spiritualiteit in een ashram in India Bedrock.
Ik doe mijn best de silent watcher te zijn maar mijn gedachten zijn overal en nergens. De meditatie wordt gevolgd door een half uur chanten het zingen van heilige teksten, waarna we beneden in de tuin gezamelijk op vrij oncharmante maar zeer effectieve manier onze neus schoonmaken met een neti pot.
Zielenreis meditatie Sjoukje de Haas.
Ook kan je eventuele problemen, onrust, onzekerheden en angsten die je nu ervaart tijdens de innerlijke reis oplossen of verminderen. De Zielenreismeditatie is een combinatie van hypnose, NLP, healing meditatie in één. 3 sessies en 1 tot 3 vragen/problemen/angsten die je dan inbrengt.
ayam Yoga Meditatie Coaching Spirituele reizen Wijnandsrade.
YOGA Harmonie Rust Vervulling Lichamelijke Balans Zuivering Vreugde Vrijheid Verruimd Bewustzijn Zelfliefde Awakening Yoga activeert je spirituele ontwaken! MEDITATIE Awakening meditatie is een prachtige reis naar de vrede en vreugde in jezelf Er zijn vele vormen van meditatie en. COACHING Coachen is één van mijn passies!
Spirituele reizen in Duitsland Het is de moeite waard om op pad te gaan.
Tegenwoordig betekent het maken van een spirituele reis dat je aankomt bij jezelf. Reizen naar kerken, kloosters en magische oorden of een trektocht maken over pelgrimswegen Duitsland heeft tal van plaatsen die imponeren, inspireren en erop wachten om ontdekt te worden.
Relaxen op Bali yoga, spa's' en meditatie Ik Ben Op Reis.
Je volgt hier de regels van de Ashram en de gehele dag kan je activiteiten volgen als chanting, yoga en meditatie. De ashram ligt dichtbij Ubud. Linda van Laar. Deel Tweet Pinnen. 5 dingen die je moet zien in Zagreb. Rondreis Amerika: 10 spots die je niet mag missen! Dit zijn de beste kunstmusea ter wereld. 2019 Ik Ben Op Reis Website: Heers.
Spirituele reizen de mooiste spirituele reizen in één overzicht.
Wij hebben spirituele reizen naar o.a. Spanje en Cambodja en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Meditatie / Yoga, Natuur, Ontspannen, Actief en Cultuur. Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen.
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië Yoga Online.
Wil je kennismaken met yoga en meditatie, of juist meer verdieping vinden? Deze retraite biedt je de rust en ruimte om tot jezelf te komen. Echt even weg van alles en iedereen, zodat je helemaal kunt opladen. Inclusief verzorgde vegetarische maaltijden, yoga en meditatielessen. En daarnaast genoeg vrije tijd om op eigen tempo te genieten van het terras, de spa en de omgeving. Deze retraite is het hele jaar door te boeken! Meer informatie en data. Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken. Boek deze reis.
meditatiekussens op reis.
Samten het eerste opblaasbare meditatiekussen Samten is een uniek meditatiekussen. Samten opblaasbaar meditatiekussen rond rood. Samten het eerste opblaasbare meditatiekussen Samten is een uniek meditatiekussen. Samten opblaasbaar meditatiekussen rond zwart. Meditatiekussen Samten, het eerste opblaasbare meditatiekussen Het Samten opblaasbare meditatie.
Yoga en meditatie reis naar Ierse kust CLYMS.
Elk jaar organiseert CLYMS een yoga en meditatie reis naar de Ierse westkust. We verblijven een week lang in een schitterend gelegen en comfortabel retreatcentre, direct aan de Atlantische Oceaan. Er zijn zowel 1, 2, als 3-persoons kamers met en suite badkamer.
Even loskomen van je dagelijkse beslommeringen? Maak een spirituele reis in Europa!
Ellen is gecertificeerd mindfulness trainer met veel ervaring op het gebied van meditatie en het begeleiden daarvan. Plak er een paar daagjes Valencia aan vast en je komt weer vredig én bruisend in Nederland terug. Houd de site en Facebookpagina van Live Mindfully in de gaten voor de geplande retraites. Altijd alleen willen reizen lees dan dit artikel: Waarom je minstens één keer in je leven alleen op reis moet gaan en Waarom jij op reis de beste versie van jezelf wordt.

Contacteer ons