Resultaten voor meditatie reis

meditatie reis
Meditatie reis op reis naar innerlijke rust.
Zo krijgt de reis ook nog een heel eigenzinnige en avontuurlijke ambiance en kun je je bewust en in alle rust met jezelf onderhouden. Duik onder in die bijzondere wereld en ontdek het fantastische effect van een time out met yoga en meditatie!
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
08-15 september 2018. Yoga Meditatie Basis Retraite: Een Reis door de Yamas en Nyamas. 22 september 02 oktober 2018. Yoga Meditatie Intensive: Introductie tot de Yoga Sutras van Patanjali module 1 van de Internationale Raja Yoga Docenten Opleiding. 13-20 oktober 2018.
Meditatie Reizen Tibet De Mooiste Reizen naar Azië!
Tibet is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie. Naast aandacht voor meditatie is er natuurlijk ook álle gelegenheid om te genieten van het adembenemend mooie land. Overzicht Meditatie Reizen Tibet.
Spirituele reizen Atma Reizen Meditatie reizen.
In Atmas bijzondere spirituele reizen kom je op krachtplaatsen waar toeristen niet komen of gewoonweg niet zien. In alle rust kun jij je in meditatie verbinden met deze hoge energie en in je opnemen. Zodat je weer herinnert wie je werkelijk en wezenlijk bent. En zonder belemmeringen in de wereld kunt zijn en doen wat voor jou bedoeld is te doen. Wil jij graag op spirituele reis met mensen die in hun werk en leven gericht zijn op duurzame bewustzijnsontwikkeling?
Meditatie Reizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Nepal is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie. Naast aandacht voor meditatie, yoga en ayurveda is er natuurlijk ook álle gelegenheid om te genieten van het adembenemend mooie land.
Spirituele Reis in Nepal Tibet Bhutan Top of the World Reizen.
Wat wil je doen? Budget Reis Nepal Familieavontuur Groepsreizen Nepal en Tibet Himalaya Trekking Inspiratie Reis Luxe Reis Bhutan Luxe Reis Nepal Natuurbeleving Nepal trekking Privéreizen en Maatwerk Rondreis Bhutan Rondreis met trekking Rondreis Nepal Rondreizen Spirituele Reis Verblijf Tibetaans klooster.
Vind de perfecte reis en informatie over meditatie reizen in ibiza.
Meditatie week in Mexico. Meditatie trip in Limburg. Meditatie week in Denemarken. Meditatie reis in Rusland. Meditatie trip in Mallorca. Meditatie vakantie in Cambodja. Meditatie week in Namibie. Meditatie weekend in Israël. Meditatie week in Kenia. Meditatie vakantie in Honduras.
Spirituele Reizen.
4 augustus 2017 Blog, Meditatie, Stilte. 9 feiten over de effecten van meditatie. Wist jij dit al over meditatie? Over de effecten van mediteren is steeds meer bekend. Lees meer blogs. Jouw mooie yogareis, retreat of andere spirituele reis verdient alle aandacht!
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
De afgelopen drie á vier jaar hebben retraites het grote publiek bereikt. Vroeger kozen mensen zon reis als tweede of derde vakantie, nu is het steeds vaker de eerste keuze. Men is op zoek naar zingeving en rust: dat is ook zeker nodig in de digitale gekte waarin we verkeren.

Contacteer ons