Meer resultaten voor meditatie reizen

meditatie reizen
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Dit is geen gewone spa, maar een retreatcentrum waar alles draait om jouw fysieke, mentale en spirituele. Nieuw Yoga Meditatie in Italië. Al twee jaar zit ik met smart te wachten totdat deze plek zijn deuren zou openen en nu is het zover!
Inspirerende Spirituele reizen, voor iedereen.
Vraag Antwoord Spirituele Vakantie Reizen. Spirituele Vakantie Reizen. Team Over ons Reis Ervaringen Blog Artikelen Contact Info. Home Reis Aanbod Avontuurlijke Groepsreizen Festival van Liefde Individuele Reizen Gezin Maatwerk Ontvang Gratis Inspiratie mail. Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!
Spirituele Reizen blog over reizen, yoga, meditatie voeding.
life health healthylifestyle meditation curacao curacaoisland retreat reisinspiratie happinez vacation relaxation travelblogger relax reistips meditatie beachvibes wishtrips. 2 maanden ago islandliving islandph island beach beachy relationshipgoals travelgoals traveldiares travelstory adventureph adventuremoment secretbeach secretplace couplegoals travelcouples wishlist wishtrips wishes whitebeach seawave sea ocean sealiving seashore surfacing surf surfthesea sawangdivecamp shorefacing. 1 maand ago Heb je onze inspirerende reizen al bekeken op wishtrips.nl?
Meditatiereizen Reis-idee.:
Project 2017 en 2018. Reizen met een beperking. Hoe kiest u de juiste meditatiereis? De spirituele vakantie is aan een ware opmars bezig. Er worden steeds meer body mind-vakanties, yoga mindfulness-weekenden en retraites in kloosters aangeboden. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende soorten meditatie.
Meditatie Reizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Overzicht Meditatie Reizen Nepal. Rondreis Nepal met Meditatie en Yoga 17 dagen reiscode NSP.01. Een bijzondere en inspirerende reis! Je verblijft een aantal dagen in een yoga en meditatieresort, volgt een driedaagse retraite in een Tibetaans-boeddhistisch klooster, kunt genieten van een fijne ayurveda wellness behandeling en, als je wilt, een reading van een befaamd astroloog/handlezer ontvangen.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
Op vrijdag 23 februari reizen we via een taxitransfer van Chilianaula naar Herakhan/Haidakhan: frisse lucht, schoon water, stilte. Daar vinden we aan de voet van de Himalaya de ashram van Haidakhan Wale Baba, een plek van waarheid, eenvoud en liefde. Op deze bijzondere plaats verblijven we drie dagen. Je neemt deel aan het dagelijkse leven van de ashram vuurceremonie, aarti, karma yoga, yogalessen en meditatie.
Spirituele reis India incl meditatie retraite Live Mindfully.
Meditatie en stilte zijn een belangrijk element, beide keren vormt een stilte retraite het hart van de reis. In deze reizen draait het niet om veel zien en veel doen maar om écht contact maken met het land, de mensen én met onszelf.
Spirituele reizen Atma Reizen Meditatie reizen.
In Atmas bijzondere spirituele reizen kom je op krachtplaatsen waar toeristen niet komen of gewoonweg niet zien. In alle rust kun jij je in meditatie verbinden met deze hoge energie en in je opnemen. Zodat je weer herinnert wie je werkelijk en wezenlijk bent.
Meditatie vakantie Mediteren tijdens uw vakantie.
Beleef met SpaDreams meditatie in de meest uiteenlopende landen op wonderschone plaatsen: in Ashram, bijvoorbeeld op Mallorca, of ook gewoon lekker makkelijk dichtbij huis, in Duitsland. Ook een meditatie vakantie bij de wortelen van de meditatie in India, aan de voet van de Himalaya, is uiterst indrukwekkend en enorm de moeite waard. Wij hebben talrijke meditatie reizen over de hele wereld, verdeeld over de prachtigste oorden.

Contacteer ons