Op zoek naar meditatie reizen?

meditatie reizen
Meditatiereizen Nepal Rondreizen Azië Reisspecialist.
Reis op maat. Vertrouwd op reis. In Nepal is spiritualiteit onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. Overal vind je kloosters, tempels, heilige rivieren en kleurrijke saddhus. Nepal is dan ook een perfecte reisbestemming als je geintereseerd bent in meditatie, yoga en het boeddhisme. Natuurlijk heb je tijdens onze meditatiereizen ook alle tijd om te genieten van het adembenemend mooie Nepal. Kies één van onze meditatiereizen en doe nieuwe energie en inspiratie op! Overzicht Meditatie Reizen Nepal.
Boek vandaag nog een yoga retreat! Spirituele Reizen.
17 juli 2019 Blog, Meditatie, Retraites, Stilte. Hoe word je weer helemaal zen? Leestijd: 4 minuten 5 tips om je weer helemaal relaxed en ontspannen te voelen We. 2 juni 2019 Blog, Natuur, Natuurreizen, Retraites, Wellness. Helende kracht van paarden. Leestijd: 7 minuten Een paard is niet alleen een prachtig dier maar heeft ook bijzondere. 19 april 2019 Blog, Detoxen, Voeding, Wellness. Waar is een detox kuur goed voor? Detoxen is populair tegenwoordig. De ene is fan van een detox kuur en de ander. Lees meer blogs. Jouw mooie yogareis, retreat of andere spirituele reis verdient alle aandacht! Maak gebruik van ons reisplatform en zorg dat al je reizen vol raken. Hoe het werkt. De beste manier om meer aandacht te krijgen voor je retreats. Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Copyright Spirituele Reizen 2020.
Spirituele Reizen Ganeshayoga.
Als de betaling voor de reis is gelukt stuur ik je daarna een informatie e-mail naar je e-mail adres waar je de nodige informatie krijgt over India, en de spirituele India retreat reis in het bijzonder. Ik verwijder je persoonsgegevens data in zijn geheel van mijn website nadat de spirituele reis waar je jezelf voor ingeschreven hebt heeft plaats gevonden, of als je voor die tijd de reis zelf hebt geannuleerd.
Spirituele reis Peru Bolivia Magische reizen.
Er is zo'n' ontzettend rijke historie en de plaatsen zijn zo indrukwekkend dat je er maanden, zelfs jaren kunt reizen en nog niet bent uitgekeken. Elke reis is anders, maar zeker weten dat we prachtige, unieke en vooral niet toeristische plaatsen zullen bezoeken voor meditatie en ceremonie.
15 x SOLO Vijftien reizen alleen voor jezelf ANWB.
Loeren naar de big five in de Serengeti en Tarangire, maar óók: mediteren op de steppe, yoga aan de rand van de Great Rift Valley en een 4-daagse spirituele wandeling in het Ngorongoro Krater Hoogland. Therapeut, meditatie en spiritueel leraar Alina de Vilder en Masaï-gids/chauffeur Msafiri Mosses zetten al je zintuigen op scherp.
Aman India Reizen / vliegtickets IndiaDelhi, mumbai Meditatie-tour Nepal.
Veel reizigers komen naar Nepal voor meditatie, yoga, astrologie en om te fuseren met de machtige Himalaya. De activiteiten zijn voornamelijk gericht rond de Kathmandu-vallei, maar Pokhara wordt steeds populairder. Tijdens deze tour zult u geheel tot uwzelf komen. De tour geeft u de ervaring van de verschillende spirituele activiteiten en natuurlijke genezing in Nepal. Kobelaan 2 Ingang op Evenaar Naast Nr 264 274. Tel: 31 010 456 8836. Belgium: 0032 38082851. Fax: 010 456 22 39. Volg ons op Facebook. Copyright Aman Reizen 2016 Website Developed by Code Maker.
Spirituele reizen en vakanties Magical Tours.
Waarom op vakantie met Magical Tours? Wat zijn spirituele" reizen? Respect voor aarde, mens en dier! Onze spirituele reizen. Magische reis in Egypte. De Camino Portugues: pelgrimstocht van Porto naar Santiago de Compostela. Magische reis rond de Schotse Hebriden. Magische reis in Engeland.
Spirituele reis Ibiza Spiritueel Centrum Rucphen.
Elke dag ontbijt een heerlijke lunch of een heerlijk diner. Elke ochtend geleide en gezamenlijke meditatie. doorlopend aanbod van verschillende massages. Elke dag een spiritueel programma. Alle overnachtingen in een gedeelde kamer. Lekkere hapjes en alle drankjes in het huis.
Spirituele Vakantie Reizen: Groepen/ Individueel/Familie.
Alleen op reis? Body-Mind, Woestijn, Meditatie, Stilte, Coaching, Bezinning op prachtige duurzame locaties. Deze reizen hebben een datum! Deze reizen hebben geen datum, kun je altijd aanvragen! Yoga en Detox. Ga je mee op reis? Heb je vragen, wil je meer informatie over de spirituele reizen? Diana geeft naast de organisatie van de spirituele reizen ook de coaching reizen. en zij werkt met een geweldig team van professionals. Bekijk nu onze fantastische reizen en zeg JA tegen jezelf. Bel gelijk naar: 06 398 04 150/ 0575 472403. Bekijk ook onze zakelijke bezinningsreizen. Warme groet van Diana Bergsma., Eigenaar Spirituele Vakantie Reizen. Avontuurlijke, populaire spirituele reizen. Unieke Kwaliteits Garantie. Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België.
Retraite en Natuurreizen Azoren.
WELKOM OP DE SITE VAN AZORENBELEVING, RETRAITE EN NATUURREIZEN. Reizen waarbij ontspanning, rust, bewustwording, verdieping, bezinning en persoonlijke groei samengaan me t het ervaren van de overweldigende natuur en krachtige energie van de Azoriaanse eilanden. PICO EN FAIAL. Reizen waarbij elke reis een eigen thema heeft, gericht op bewustwording en persoonlijke groei en passend bij het desbetreffende eiland / de eilanden.
vipassana spirituele reis meditatie reis tibet.
Ik hoop mensen die interesse hebben in meditatie en boeddhisme, maar niet snel alleen naar India zouden gaan, de kans te geven dit prachtige land ontmoeten. Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. Sunita Reizen De" wereld is een boek.

Contacteer ons