Zoeken naar meditatie reizen

meditatie reizen
Spirituele reis Peru Bolivia Magische reizen.
Er is zo'n' ontzettend rijke historie en de plaatsen zijn zo indrukwekkend dat je er maanden, zelfs jaren kunt reizen en nog niet bent uitgekeken. Elke reis is anders, maar zeker weten dat we prachtige, unieke en vooral niet toeristische plaatsen zullen bezoeken voor meditatie en ceremonie.
15 x SOLO Vijftien reizen alleen voor jezelf ANWB.
Loeren naar de big five in de Serengeti en Tarangire, maar óók: mediteren op de steppe, yoga aan de rand van de Great Rift Valley en een 4-daagse spirituele wandeling in het Ngorongoro Krater Hoogland. Therapeut, meditatie en spiritueel leraar Alina de Vilder en Masaï-gids/chauffeur Msafiri Mosses zetten al je zintuigen op scherp.
Aman India Reizen / vliegtickets IndiaDelhi, mumbai Meditatie-tour Nepal.
Veel reizigers komen naar Nepal voor meditatie, yoga, astrologie en om te fuseren met de machtige Himalaya. De activiteiten zijn voornamelijk gericht rond de Kathmandu-vallei, maar Pokhara wordt steeds populairder. Tijdens deze tour zult u geheel tot uwzelf komen. De tour geeft u de ervaring van de verschillende spirituele activiteiten en natuurlijke genezing in Nepal. Kobelaan 2 Ingang op Evenaar Naast Nr 264 274. Tel: 31 010 456 8836. Belgium: 0032 38082851. Fax: 010 456 22 39. Volg ons op Facebook. Copyright Aman Reizen 2016 Website Developed by Code Maker.
Spirituele reizen en vakanties Magical Tours.
MAGICAL TOURS SPIRITUELE REIZEN. Reizen naar krachtplaatsen en leylijnen! Vakanties met workshops, retraites, yoga en meditatie! De tijd is rijp, geef nu jouw bewustzijn een boost! Bel ons: 055 5263889 ma. Ga mee op en avontuur en laat je raken!
Spirituele reis Ibiza Spiritueel Centrum Rucphen.
Elke dag ontbijt een heerlijke lunch of een heerlijk diner. Elke ochtend geleide en gezamenlijke meditatie. doorlopend aanbod van verschillende massages. Elke dag een spiritueel programma. Alle overnachtingen in een gedeelde kamer. Lekkere hapjes en alle drankjes in het huis.
Spirituele Vakantie Reizen: Groepen/ Individueel/Familie.
Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België. Alleen wij geven Kwaliteits Garantie op 7 belangrijke zaken die onze klanten waarderen en belangrijk vinden. Wij voldoen aan de financiële garantieverplichting en zijn lid van de STO reisgarantie en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Deskundig en ervaren team van trainers en gidsen. De beste individuele en groeps spirituele reizen. Sfeervolle en unieke duurzame accommodaties. Kleinschalige groepen, goede sfeer en persoonlijk aandacht.
Spirituele reis Egypte.
Home Verblijf Bezinningscentrum Retraite Workshops Arrangementen Agenda Blog Diversen Egyptereizen Webshop Gastvrouw Ans de Graaf Contact Nieuwsbrief. Unieke spirituele reizen naar Egypte. Een unieke kans om te reizen met een Nederlandse en Egyptische gids! Rezonans organiseert spirituele reizen naar Egypte.
vipassana spirituele reis meditatie reis tibet.
Ik hoop mensen die interesse hebben in meditatie en boeddhisme, maar niet snel alleen naar India zouden gaan, de kans te geven dit prachtige land ontmoeten. Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. Sunita Reizen De" wereld is een boek.
Spirituele Vakanties met Yoga en Sjamanisme 695, all-in, en heerlijk eten.
Meer dan yoga. Een uitgebalanceerd en gevarieerd programma met yoga en meditatie, sjamanisme, krachtige trancereizen, rituelen op bijzondere krachtplekken, dans en verstilling. Een yogaweek om uit te rusten, voor inspiratie en hernieuwe energie! Laat je ontvangen en meenemen door ervaren en bezielde begeleiding.
Yoga Meditatie reis Mongolië Begeleid door pro Yoga docent Tiara Tours.
31 076 5652879. Groepsreis Yoga Meditatie in Mongolië. Home Individuele Rondreizen Azië Rondreizen Mongolië Groepsreis Yoga Meditatie in Mongolië. Op Maat Reisvoorstel. Voor een exacte prijsopgave bel 31 076 5652879 of mail naar info@tiaratours.nl Route Programma. Mongolië heeft alle ingrediënten voor inspirerende yogasessies en verrijkende meditaties.
William Yang, Yoga Meditatie Qigong.
Yoga Meditatie Qigong. De eerste keer was het voor degenen die meegingen een onvergetelijke ervaring. De reis is bedoeld voor mensen die zich betrokken voelen bij het Taborhuis, maar ook voor diegenen voor wie het thema van de Transfiguratie van Christus op de berg Tabor een fascinerend en inspirerend levensthema is.

Contacteer ons