Op zoek naar meditatie reizen?

meditatie reizen
Meditatie Reizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Nepal is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie. Naast aandacht voor meditatie, yoga en ayurveda is er natuurlijk ook álle gelegenheid om te genieten van het adembenemend mooie land. Kies jouw meditatereis hieronder! Overzicht Meditatie Reizen Nepal.
Meditatie reis op reis naar innerlijke rust.
4 nachten, suite, ontbijt. Bekijk alle meditatie reizen. Volledig in evenwicht. Chaos, stress en al die verplichtingen die het alledaagse leven je oplegt inruilen voor absolute rust, schilderachtige oorden en wat mindfulness? Ga dan gewoon met ons mee op een fantastische meditatiereis!
Spirituele reizen Atma Reizen Meditatie reizen.
Tempels gebouwd in vroegere tijden waarin mensen in een hoger bewustzijn samenleefden in harmonie, overvloed en geluk. In Atmas bijzondere spirituele reizen kom je op krachtplaatsen waar toeristen niet komen of gewoonweg niet zien. In alle rust kun jij je in meditatie verbinden met deze hoge energie en in je opnemen.
Spirituele reis India Varanasi Saranath Himalaya in kleine groep.
23 februari 25 februari: Herakhan. Op vrijdag 23 februari reizen we via een taxitransfer van Chilianaula naar Herakhan/Haidakhan: frisse lucht, schoon water, stilte. Daar vinden we aan de voet van de Himalaya de ashram van Haidakhan Wale Baba, een plek van waarheid, eenvoud en liefde. Op deze bijzondere plaats verblijven we drie dagen. Je neemt deel aan het dagelijkse leven van de ashram vuurceremonie, aarti, karma yoga, yogalessen en meditatie.
Meditatiereizen Reis-idee Reis-idee.:
Reizen met een beperking. Hoe kiest u de juiste meditatiereis? De spirituele vakantie is aan een ware opmars bezig. Er worden steeds meer body mind-vakanties, yoga mindfulness-weekenden en retraites in kloosters aangeboden. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende soorten meditatie.
Spirituele Reis in Nepal Tibet Bhutan Top of the World Reizen.
Nepal tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op tijdens je reis. Genieten van een prachtige rondreis langs kloosters met aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je spirituele reis perfect is geregeld!
Spirituele Reizen Ganeshayoga.
22 oktober Dag 10 Meditation Day diverse meditatie sessies en les in meditatie technieken. 23 oktober Dag 11 Shopping Day laatste dag in Rishikesh Vrije tijd voor winkelen Massage Ayurvedische pols diagnose, laatste dingen kopen voordat we naar Delhi reizen.
Spirituele reis India incl meditatie retraite Live Mindfully.
Meditatie en stilte zijn een belangrijk element, beide keren vormt een stilte retraite het hart van de reis. In deze reizen draait het niet om veel zien en veel doen maar om écht contact maken met het land, de mensen én met onszelf.
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
Voor diegene die op zoek zijn naar mentale uitdagingen en zichzelf willen ontplooien, zijn er de zogenaamde retraites: reizen waar je door middel van fysieke sessies, mediteren en gezond leven, jezelf opnieuw leert kennen. Een persoonlijk avontuur waar je meer dan mooie kiekjes, een zomerse kleur en souvenirs aan overhoudt!
Groepsreizen Spirituele-agenda.nl.
Magische reis op het godinneneiland Malta Nog 2 plaatsen! Magical Tours Spirituele Reizen en Vakanties. Spirituele retreat Reis India. A journey of a Lifetime Himalaya reis India. Workshop TranceHealing meditatie. Release praktijk Zeeland. 8-daagse reis De Prachtige Hereniging in Egypte.
Spirituele reizen en vakanties Magical Tours.
Wat zijn spirituele" reizen? Respect voor aarde, mens en dier! Magische reis in Ierland. Magische reis in Malta. Magische reis in Egypte. Magische reis rond de Schotse Hebriden. Magische reis in Engeland. Magische reis in Zuidwest Ierland. Magische reis in Schotland.

Contacteer ons