Zoeken naar meditatie reizen

meditatie reizen
Indian Retreat, yoga meditatiereis in de Himalaya Treasury Travel.
Retreat-pakket bestaande uit dagelijkse yoga en meditatie sessies en Vedanta lessen op dag 4, 5 en 6. Kookles op dag 7. Visum voor India, ruim voor vertrek naar India te regelen, zie algemene informatie. Internationale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen. Binnenlandse vluchten, deze worden door Treasury Travel voor u verzorgd. Fee voor toestemming filmen, fotograferen bij monumenten, kloosters en andere. Niet genoemde maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien. Reis en/of annuleringsverzekering eventueel via Treasury Travel af te sluiten. Reserveringskosten EUR 15, per persoon. Calamiteitenfonds EUR 250., Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement. Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast.
Spirituele reizen en vakanties Magical Tours.
MAGICAL TOURS SPIRITUELE REIZEN. Reizen naar krachtplaatsen en leylijnen! Vakanties met workshops, retraites, yoga en meditatie! De tijd is rijp, geef nu jouw bewustzijn een boost! Bel ons: 055 5263889 ma. Ga mee op en avontuur en laat je raken!
Spirituele reis Ibiza Spiritueel Centrum Rucphen.
Elke dag ontbijt een heerlijke lunch of een heerlijk diner. Elke ochtend geleide en gezamenlijke meditatie. doorlopend aanbod van verschillende massages. Elke dag een spiritueel programma. Alle overnachtingen in een gedeelde kamer. Lekkere hapjes en alle drankjes in het huis.
Meditatiereizen Nepal Mooiste Rondreizen Azië.
Kies één van onze meditatiereizen en doe nieuwe energie en inspiratie op! Overzicht Meditatie Reizen Nepal. Rondreis Nepal met Meditatie en Yoga 17 dagen reiscode NSP.01. Een bijzondere en inspirerende rondreis! Voor iedereen die geïnteresseerd is in meditatie, yoga en boeddhisme.
Spirituele reizen in Duitsland Het is de moeite waard om op pad te gaan.
Tegenwoordig betekent het maken van een spirituele reis dat je aankomt bij jezelf. Reizen naar kerken, kloosters en magische oorden of een trektocht maken over pelgrimswegen Duitsland heeft tal van plaatsen die imponeren, inspireren en erop wachten om ontdekt te worden.
Yoga, meditatie en boeddhisme tijdens deze yogareis in Nepal.
Al zijn de wandelingen door het landschap natuurlijk al een meditatie op zich! Je slaapt op bijzondere plekken zoals een Tibetaans klooster en hotels van boeddhistische eigenaren. De reis is eventueel ook op deels individuele basis te boeken, maar dan zonder de begeleiding van Marion.
Spirituele Vakanties met Yoga en Sjamanisme 695, all-in, en heerlijk eten.
Meer dan yoga. Een uitgebalanceerd en gevarieerd programma met yoga en meditatie, sjamanisme, krachtige trancereizen, rituelen op bijzondere krachtplekken, dans en verstilling. Een yogaweek om uit te rusten, voor inspiratie en hernieuwe energie! Laat je ontvangen en meenemen door ervaren en bezielde begeleiding.
11 dagen Sri Lanka HSS Azië Reizen.
Over HSS Azië Reizen. Vraag Brochure Aan. Aangesloten bij de SGR. Home Bestemmingen Azië Sri Lanka Individuele reis Sri Lanka 11 dagen Sri Lanka Yoga en Meditatie. 11 dagen Sri Lanka Yoga en Meditatie. Deze reis bestaat uit 11 dagen Sri Lanka waarin de thema's' Yoga en Meditatie centraal staan.
William Yang, Yoga Meditatie Qigong.
Yoga Meditatie Qigong. De eerste keer was het voor degenen die meegingen een onvergetelijke ervaring. De reis is bedoeld voor mensen die zich betrokken voelen bij het Taborhuis, maar ook voor diegenen voor wie het thema van de Transfiguratie van Christus op de berg Tabor een fascinerend en inspirerend levensthema is.
Spirituele reizen de mooiste spirituele reizen in één overzicht.
Wij hebben spirituele reizen naar o.a. Spanje en Cambodja en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Meditatie / Yoga, Natuur, Ontspannen, Actief en Cultuur. Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen.
Spirituele reizen Maria Vendrik.
Al een aantal jaren organiseer ik soms in samenwerking met Middenoostenreizen.com spirituele reizen naar diverse landen, zoals Zuid-Frankrijk katharenland, Engeland graancirkels en krachtplekken, Schotland krachtplekken, Iona vrouweneiland voor Schotse kust, Bosnie piramides, Egypte woestijnreis en Jordanië Petra en woestijnreis, Palestina en Iran en Oman.

Contacteer ons