Meer resultaten voor meditatie reizen

meditatie reizen
Spirituele reizen platform Spirituele Reizen.
Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Voeg reis toe. Copyright Spirituele Reizen 2018.
Meditatie reis Art du Silence.
Travel Alle reizen. Wat is Flowtraining. Nieuw uur Meditatie en Qigong. Voor de beginner. Parc du Silence. Om in deze drukke wereld te kunnen versnellen, moet je zo nu en dan vertragen. Om met een betere balans, een duidelijker en ontspannen kijk op het leven te krijgen, past Art du Silence oude wijsheden toe op de hedendaagse kwesties.
Spirituele reis Peru Bolivia Magische reizen.
Er is zo'n' ontzettend rijke historie en de plaatsen zijn zo indrukwekkend dat je er maanden, zelfs jaren kunt reizen en nog niet bent uitgekeken. Elke reis is anders, maar zeker weten dat we prachtige, unieke en vooral niet toeristische plaatsen zullen bezoeken voor meditatie en ceremonie.
15 x SOLO Vijftien reizen alleen voor jezelf ANWB.
Loeren naar de big five in de Serengeti en Tarangire, maar óók: mediteren op de steppe, yoga aan de rand van de Great Rift Valley en een 4-daagse spirituele wandeling in het Ngorongoro Krater Hoogland. Therapeut, meditatie en spiritueel leraar Alina de Vilder en Masaï-gids/chauffeur Msafiri Mosses zetten al je zintuigen op scherp.
Aman India Reizen / vliegtickets IndiaDelhi, mumbai Meditatie-tour Nepal.
Veel reizigers komen naar Nepal voor meditatie, yoga, astrologie en om te fuseren met de machtige Himalaya. De activiteiten zijn voornamelijk gericht rond de Kathmandu-vallei, maar Pokhara wordt steeds populairder. Tijdens deze tour zult u geheel tot uwzelf komen. De tour geeft u de ervaring van de verschillende spirituele activiteiten en natuurlijke genezing in Nepal. Kobelaan 2 Ingang op Evenaar Naast Nr 264 274. Tel: 31 010 456 8836. Belgium: 0032 38082851. Fax: 010 456 22 39. Volg ons op Facebook. Copyright Aman Reizen 2016 Website Developed by Code Maker.
Meditatie reis op reis naar innerlijke rust.
Bekijk alle meditatie reizen. Volledig in evenwicht. Chaos, stress en al die verplichtingen die het alledaagse leven je oplegt inruilen voor absolute rust, schilderachtige oorden en wat mindfulness? Ga dan gewoon met ons mee op een fantastische meditatiereis! Hier leer je wat tot rust komen werkelijk betekent.
Spirituele reis Ibiza Spiritueel Centrum Rucphen.
Elke dag ontbijt een heerlijke lunch of een heerlijk diner. Elke ochtend geleide en gezamenlijke meditatie. doorlopend aanbod van verschillende massages. Elke dag een spiritueel programma. Alle overnachtingen in een gedeelde kamer. Lekkere hapjes en alle drankjes in het huis.
Spirituele Vakantie Reizen: Groepen/ Individueel/Familie.
Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België. Alleen wij geven Kwaliteits Garantie op 7 belangrijke zaken die onze klanten waarderen en belangrijk vinden. Wij voldoen aan de financiële garantieverplichting en zijn lid van de STO reisgarantie en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Deskundig en ervaren team van trainers en gidsen. De beste individuele en groeps spirituele reizen. Sfeervolle en unieke duurzame accommodaties. Kleinschalige groepen, goede sfeer en persoonlijk aandacht.
Spirituele reis Egypte.
Home Verblijf Bezinningscentrum Retraite Workshops Arrangementen Agenda Blog Diversen Egyptereizen Webshop Gastvrouw Ans de Graaf Contact Nieuwsbrief. Unieke spirituele reizen naar Egypte. Een unieke kans om te reizen met een Nederlandse en Egyptische gids! Rezonans organiseert spirituele reizen naar Egypte.
vipassana spirituele reis meditatie reis tibet.
Ik hoop mensen die interesse hebben in meditatie en boeddhisme, maar niet snel alleen naar India zouden gaan, de kans te geven dit prachtige land ontmoeten. Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. Sunita Reizen De" wereld is een boek.
Spirituele Vakanties met Yoga en Sjamanisme 695, all-in, en heerlijk eten.
Meer dan yoga. Een uitgebalanceerd en gevarieerd programma met yoga en meditatie, sjamanisme, krachtige trancereizen, rituelen op bijzondere krachtplekken, dans en verstilling. Een yogaweek om uit te rusten, voor inspiratie en hernieuwe energie! Laat je ontvangen en meenemen door ervaren en bezielde begeleiding.

Contacteer ons