Meer resultaten voor meditatiedag

meditatiedag
Meditatiedag Monkey Minds Mindfulness.
Monkey Minds Mindfulness. Als je al kennis hebt gemaakt met mindfulness en je beoefening kan wel een boost of verdieping gebruiken dan is de Mindfulness meditatiedag echt iets voor jou. Tijdens deze dag zullen alle formele mindful meditaties nog eens voorbij komen.
Meditatiedag Het Levensatelier.
08 10 2017 1030: 1630.: Als je al kennis hebt gemaakt met mindfulness en je beoefening kan wel een boost of verdieping gebruiken dan is de Mindfulness meditatiedag echt iets voor jou. Tijdens deze dag zullen alle formele mindful meditaties nog eens voorbij komen.
De Zamenhof Stilte meditatiedag schoorl.
Een gezamenlijke oefendag kan je daarbij ondersteunen. Het programma zal bestaan uit de bodyscan, mindful yoga en zitmeditatie, aangevuld met een buitenwandeling en begeleide meditatie. Je bent van harte welkom om mee te doen en weer eens langere tijd met vriendelijke aandacht bezig te zijn.
Meditatiedagen Life Force Fitness.
Laat je verrassen en kom een kijkje nemen op een van de Osho meditatiedagen. Deze dagen worden begeleid door Lucas en Helene van Gool en het Life Force Fitness team van professionele en betrokken assistenten. Elke zaterdagochtend kun je meedoen met de Dynamische meditatie en elke drie maanden organiseren wij een meditatiedag.
Meditatiedag 11 maart 2018 Vipassana meditatie Castricum.
Meditatiedag 11 maart 2018. Meditatiedag 11 maart 2018. Een meditatiedag is een mooie gelegenheid om wat langer de tijd te hebben om je te richten op het observeren en beter leren kennen van je geest en het ontwikkelen van helpende kwaliteiten die tot meer geluk leiden.
Meditatiedagen. Envelope. Icon external link. Facebook. icon file PDF. Icon file word. Globe. Logo Groove. info circle. Instagram. Logo iTunes. LinkedIn. Mail. Vergrootglas. Logo Spotify. times. Twitt
Het is prettig om je soms weer even aan de hand te laten nemen en opnieuw de diepte en essentie van pure meditatie te proeven. Hier gaat het beter dan thuis, zeggen veel deelnemers van dat effect kun je profijt trekken door een meditatiedag in je agenda te reserveren.
Mindfulness meditatiedagen Utrecht okee mindfulnesstraining.
De meditatiedag is bedoeld om aandachtige aanwezigheid te oefenen van moment tot moment, gedurende langere tijd. De meditatiedag kan je beoefening opfrissen en verdiepen en je ondersteunen om mindfulnessvaardigheden in allerlei situaties in het leven in te zetten. Iedereen die eerder een mindfulnesstraining heeft gevolgd bij okee mindfulnesstraining of elders is welkom.
Meditatiedagen Retraites.
De dagen en weekends worden begeleid door ervaren beoefenaars, zoals Dharmaleraren en leden van de Orde van Interzijn. De Kracht van het Hart Yoga en meditatiedag VOL. 30 03 2019 1000: tot 30 03 2019 1600: Categorie├źn: Verdiepingsprogramma Int.Theosofisch Centrum, Naarden Meentweg 9, 1411 GR Naarden, Nederland.
Meditatiedagen en weekenden Stichting Vipassana Nijmegen.
Meditatiedag met Dingeman Boot: 23 maart 2014. Meditatiedag met Henk van Voorst: 2 februari 2014. Meditatiedag met Yowon Choi: september 2013. Meditatiedag met Frank Uyttebroeck: juni 2013. Meditatiedag met Frits Koster: april 2013. Meditatiedag met Coby van Herk: januari 2013.
meditatie.
Bij inzicht-meditatie Vipassana gaan we deze 3 tools inzetten om inzicht te krijgen in de processen waar wij allemaal aan onderhevig zijn en die voor zowel balans als onbalans zorgen. Ongeveer eens per maand is er een meditatie-dag in Breda van 0915: t/m 1600: uur. Er wordt een lezing gegeven en er zijn 2 blokken van 90 minuten meditatie. Het meditatieproces wordt voor en kort tijdens de meditatie uitgelegd.
Inzicht Bevrijding Meditatiedagen retraites.
Er zijn mogelijkheden om langer te mediteren gedurende bijvoorbeeld een meditatiedag, een weekendretraite of een langere retraite. De locaties zijn verschillend. Een meditatie-avond is zo voorbij. Om wat langer te oefenen in aandacht is een meditatiedag in stilte heel geschikt.

Contacteer ons