Meer resultaten voor meditatiedag

meditatiedag
Inzicht Bevrijding Meditatiedagen retraites.
Er zijn mogelijkheden om langer te mediteren gedurende bijvoorbeeld een meditatiedag, een weekendretraite of een langere retraite. De locaties zijn verschillend. Een meditatie-avond is zo voorbij. Om wat langer te oefenen in aandacht is een meditatiedag in stilte heel geschikt.
Meditatiedagen Life Force Fitness.
Laat je verrassen en kom een kijkje nemen op een van de Osho meditatiedagen. Deze dagen worden begeleid door Lucas en Helene van Gool en het Life Force Fitness team van professionele en betrokken assistenten. Elke zaterdagochtend kun je meedoen met de Dynamische meditatie en elke drie maanden organiseren wij een meditatiedag.
Adem en meditatiedag levensinspiratie.
Adem en meditatiedag. Een grote schoonmaak voor lichaam en geest! Van alle kanten krijg je informatie aangereikt en moet het weer verwerkt en opgeslagen worden: internet, werken achter de computer, vergaderen, contact met anderen, reizen met auto en trein, lezen, tv.
Meditatiedagen en weekenden Stichting Vipassana Nijmegen.
Meditatiedag met Dingeman Boot: 23 maart 2014. Meditatiedag met Henk van Voorst: 2 februari 2014. Meditatiedag met Yowon Choi: september 2013. Meditatiedag met Frank Uyttebroeck: juni 2013. Meditatiedag met Frits Koster: april 2013. Meditatiedag met Coby van Herk: januari 2013.
Meditatie Meditatiedag Hoogsensitief.
Meditatie expressie dag: Laat maar stromen. De eerst volgende meditatiedag is op zaterdag 8 oktober 2016. In samenwerking met Inge de Jong, tekentherapeut, heb ik een heerlijke meditatie expressie dag bedacht, met als thema: Laat het maar stromen. We zullen het thema Laat het maar stromen verkennen met verschillende meditatievormen, én met tekenen en schilderen.
Meditatiedagen. chevron-right. close. Vergrootglas. search. Vergrootglas. Sluiten.
Hier gaat het beter dan thuis, zeggen veel deelnemers van dat effect kun je profijt trekken door een meditatiedag in je agenda te reserveren. Goed om bij jezelf te landen, pas op de plaats en dan weer door met het leven.
Meditatiedag 11 maart 2018 Vipassana meditatie Castricum.
Meditatiedag 11 maart 2018. Meditatiedag 11 maart 2018. Een meditatiedag is een mooie gelegenheid om wat langer de tijd te hebben om je te richten op het observeren en beter leren kennen van je geest en het ontwikkelen van helpende kwaliteiten die tot meer geluk leiden.
Stiltedag Utrecht: een dag voor moeders mindfulness based.
Gun jezelf dan de Mindful meditatiedag. En kom opgeladen weer thuis. Wat gaan we doen tijdens de Mindful meditatiedag? Tijdens de Mindful Meditatiedag of stiltedag doen we het volgende.: Een bodyscan en/of de Bergmeditatie. Een heerlijke en goed verzorgde lunch in stilte.
Meditatiedag Vipassana-meditatie in Haarlem.
Tijdens een meditatiedag worden zit en loopmeditatie afgewisseld door vriendelijkheidsmeditatie metta en soms bodyscan. Ook de lunch wordt in stilte gebruikt. Ervaring met mindfulness of het gevolgd hebben van een introductiecursus inzichtmeditatie is een voorwaarde voor deelname aan een meditatiedag.
meditatiedag.
Een meditatiedag is niet: de hele tijd verplicht op je kussen zitten in meditatie, streng wezen op jezelf omdat je afgeleid zou zijn, niet bewegen, geen woord mogen zeggen. Om deel te kunnen nemen, verwachten we een actieve mindfulness beoefening.

Contacteer ons