Op zoek naar opleiding meditatie?

opleiding meditatie
Cursusleiding op het centrum Diepte Meditatie.
Ook begeleidt zij regelmatig interne cursussen op het gebied van meditatie en met de beroepsopleiding leidt zij mensen op tot TDM Diepte Meditatie leraar. De leraren zijn allen aangesloten bij de beroepsvereniging voor Diepte Meditatie. De opleiding is erkend door KTNO.
Tweedaagse opleiding Klankschalen Meditatie.
Wordt gegeven door Klankschalen Behandelaar en Meditatie leraar Hilda Postema. Geschikt voor: degenen die beroepsmatig bezig zijn, of in opleiding zijn voor met het geven van yoga, coaching, massages of therapie. Data 2016 op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning, Lelystad, Nederland.:
De basisopleiding.
Totale studiebelasting van 75 werkuren, waarvan 36 contacturen Dit is exclusief de dagelijkse meditatie en andere ACT-oefeningen voor thuis. De opleiding tot Acceptance and Commitment Therapy ACT trainer kan men bij ons volgen in Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Den Bosch, Bunnik en Utrecht.
Mindfulness MASSAGE Opleiding WERKPLAATS AANDACHTIG LEVEN.
De opleiding is kleinschalig met aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van mindfulness en massage. Tijdens de Mindfulness MASSAGE Opleiding wordt vanuit mindfulness en massage een basis gelegd voor mindfulness-massage. Er is aandacht voor massage-technieken, mindfulness beoefening en meditatie.
Lerarenopleiding Kundalini Yoga en Meditatie GoldenLink Kundalini Yoga Centrum Amsterdam.
Eén keer zullen we samen 5 dagen in een groepsruimte in de natuur doorbrengen en de lessen combineren met een intensieve ervaring van de yogische levensstijl. In de opleiding wordt van je verwacht dat je.: dagelijks thuis yoga en meditatie doet.
Verminder stress met meditatie Sonnevelt Opleidingen.
Meditatie is een ondersteunde techniek en voor alle duidelijkheid nooit een volledig alternatief of oplossing voor een probleem. Wat is Meditatie? Mediteren is een techniek die ons in staat stelt lichaam en geest te ontspannen en bovendien onze geest te verlossen van onnodige gedachtes en hersenactiviteit.
Centrum voor Meditatieve ontspanning Hilda Postema.
2000-heden Onafhankelijke organisatie opgestart TDM meditatie Nederland. Sinds 2005 opleider Beroepsopleiding tot TDM Diepte Meditatie leraar erkend bij KTNO. 2003/2005 opleiding ademtherapie Rebirther" bij opleidings instituut Feniks. 2005/2006 opleiding specialisatie Pranayamas ademtechnieken bij Douwe Tiemersma. Toepassing als Prana yoga docent en Siddhi meditatie leraar.
Recensie opleiding Kindermeditatiedocent Rosalinda Weel.
De opleiding vind ik heel erg inspirerend. Je hebt deze echt heel erg mooi ontwikkeld. Mooie opbouw van de reader, met uitleg van meditatie, technieken etc op basis van Chakras. Goede opdracht door zelf een verhaal te moeten schrijven en de les met oefeningen te geven.
Yoga en meditatie Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.
Data Yoga en Meditatie 2016/2017. tijd: 11.00-15.00 uur, lange lesdag: 11.00-17.00 uur. vrijdag: 9 en 23 sept, 7 en 28 okt, 11 en 25 nov, zondag 4 dec lange lesdag en 16 dec 2016. Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte Berg en Bosch Prof.
Spirituele Psychologie, Nederlands Cursus, Lezing of Opleiding.
Wijsheid in het Nu Bijzonder hoe we in de huidige tijd ons voordeel kunnen doen met de kennis en ervaring die in de loop der eeuwen door mensen is opgedaan. De School voor Spirituele Psychologie biedt scholing en begeleiding, waarin oude wijsheid en kennis toepasbaar worden in onze actualiteit. De opleiding Meditatie en Spirituele Psychologie een traject.
Transcendente Meditatie cursusprijs.
Mindfulness meditatie Alkmaar. Mindfulness meditatie Almere. Meditatie mindfulness Amsterdam. Mindfulness meditatie Den-Haag-Wassenaar. Mindfulness meditatie Deventer. Mindfulness meditatie Eindhoven. Mindfulness meditatie Groningen. Mindfulness meditatie Heerlen-Nuth. Mindfulness meditatie Het Gooi. Mindfulness meditatie Leeuwarden. Mindfulness meditatie Lelystad. Mindfulness meditatie Maastricht. Mindfulness meditatie Nijmegen.

Contacteer ons