Resultaten voor stilte retraite vipassana

stilte retraite vipassana
Vipassana retraite vipassana Nederland Vipassana Belgie retraites.
Trefwoorden: vipassana retraite vipassana Nederland vipassana Belgie retraites Retraite Zomer 2014 Retraite najaar 2014 in het buitenland tot rust komen ontspannen stilte meditatie vakantie meditatie reizen meditatie weekend individuele retraite yoga retraite Nederland yoga vakantie Frankrijk retraite belgie retraite frankrijk retraite nederland retraite thailand retraite zweden retreat retreats mediteren mindfulness spiritueel wellness spiritualiteit wellness visualiseren yoga retraite stilteretraite inspiratiereis inspiratie dat zit zo.
Detox en stiltereis met Tijn en Kris Happysoultravel.nl.
Hij schreef er verschillende boeken over en is een veelgevraagd spreker, omdat hij ingewikkelde spirituele zaken weet te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Kris Touber is danstherapeute, yoga en meditatie docente. In 1998 ontdekte zij de kracht van stilte tijdens een Vipassana retraite in Thailand.
Denken we onszelf gek? Hoe een Vipassana stilte-retraite mij heeft geholpen Stefanie Rondags.
Iemand veel plezier, geniet ervan! wensen voordat hij een Vipassana ingaat is, hoewel heel lief en goed bedoeld, zeker niet van toepassing. Een Vipassana is geen fijne rustperiode, waarin je lekker stil mag zijn en op kunt laden van je drukke leven.
11-daagse Vipassana retraite Dharma-Lotus Wiki.
de eerste Vipassana retraite van 2017 vindt plaats van woensdag 28 juni 2000: uur t/m zondag 9 juli 1000: uur. de tweede Vipassana-retraite van 2017 vindt plaats van donderdag 21 december 2017 2000: uur t/m dinsdag 02 januari 2018 1000: uur.
3 dingen die je altijd al wilde weten over vipassana Happinez.
Een retraite die in het Westen veel wordt beoefend, is de 10-daagse-stilteretaite in de Goenka traditie. Deze heeft een strakke regelmaat. Om vier uur s morgens sta je op. Dan ga je twee uur mediteren in de gemeenschappelijke zaal of op je eigen kamer. Daarna heb je ontbijt en rustpauze, vervolgens ga je weer mediteren. Dan weer een maaltijd, rustpauze en gelegenheid tot vragenstellen aan je leraar. s Middags weer mediteren, s avonds luisteren naar een lezing van Goenka hij leeft niet meer maar alles is opgenomen, nog een groepsmeditatie, gelegenheid tot vragenstellen en om 21.30 uur naar bed. Avondeten doe je eigenlijk niet, het blijft bij theedrinken met een hapje erbij. In Happinez Stil in mij lees je nog 4 andere inzichten over vipassana.
Retraite Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Lering en meditatieonderricht werden ook beschouwd als een vorm van vrijgevigheid. Aan het eind van de retraite is er daarom gelegenheid om vrijgevigheid te oefenen in de vorm van dana voor de begeleider. Tenslotte zijn er nog een aantal eenvoudige regels die het meditatieproces ondersteunen en zorgen voor een goede sfeer in het Vipassana meditatiecentrum. Zo verlopen retraites in stilte en onthouden de deelnemers zich van schrijven, lezen, seksuele handelingen en het gebruik van geestbenevelende middelen.
Mediteren Thailand: tien dagen stilte bij Doi Suthep, Chiang Mai Travellust.nl.
16 gedachten over Tien dagen stilte: Mediteren in Thailand. Laura What about her 5 juni 2014 om 1435.: Dat zou ik ook nog wel eens willen doen. Echt in retraite. Ik wil dan het liefst naar een ashram in India. En wat geweldig dat je je vlucht gewoon hebt laten gaan, ben je nog lang gebleven? Tessa 6 juni 2014 om 1618.: Ja, het was echt een hele mooie ervaring! Echt een aanrader! Ik ben uiteindelijk een maandje langer gebleven. Ik had nog wel veel langer willen blijven, maar helaas was mijn geld op haha. Sarah 9 juni 2014 om 1249.: Ik zou ook graag Vipassana doen, maar ik denk dat je het op het juiste moment moet doen.
Op zoek naar stilte tijdens een meditatieretreat in Maleisië.
Een week lang geen telefoon, laptop, boeken of ander impulsen die je kunnen afleiden van je dagelijkse dingen. Het lijkt bijna ondenkbaar, maar volgens de monniken van de Vipassana stroming van meditatie is het dé perfecte formule om volledig tot rust te komen en echt aandacht te kunnen schenken aan je gedachten.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiële cursus.
Overweeg Een Stilte Retraite 8 Daagse Retraite Bridgeman.
Gratis online challenges. Vind een coach of trainer. Overweeg Een Stilte Retraite 8 Daagse Retraite Bridgeman. VIPASSANA MEDITATIERETRAITE Frankrijk. 27 april tm 4 mei 2020. Onder leiding van Robert Bridgeman en Dingeman Boot. Wil je diep de stilte in? Op onderzoek uitgaan in jezelf? Vipassana meditatie is hier een uitgelezen methode voor.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
View Larger Image Meditatie: 10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie. Het is nu precies een week geleden dat ik terug kwam van mijn 10 daagse stilte vipassana mediatie retraite. Woorden als sex, helse pijn, heerlijkheid, rust en een paar kilo lichter omschrijven mijn ervaring aardig.

Contacteer ons