Meer resultaten voor spirituele meditatie

spirituele meditatie
Spirituele reizen Ontdek de magie van klank en meditatie Magical Tours.
Wat zijn spirituele" reizen? Respect voor aarde, mens en dier! Magische reis in Ierland. Magische reis in Malta. Magische reis in Engeland. Magische reis in Zuidwest Ierland. Magische reis in Schotland. Oud Nieuw in het Katharenland. Magische reis in het Katharenland. Wandelen in het spoor van de Katharen. Mediteren op krachtplaatsen. Ontdek de magie van klank en meditatie.
spirituele meditatie.
van alle meditaties is deze wel heel bijzonder en is deze in staat voor verbluffende positieve levenstransformatie te zorgen. De meditatie werkt op het fysieke, mentale en spirituele niveau om het hart chakra het emotionele hart en de kruin chakra het spirituele hart te openen.
Jan Geurtz, Opleidingen in meditatie spiritualiteit.
Opleidingen in meditatie en spiritualiteit. Inschrijving zomercursus en jaarcursus geopend. Ga naar info pagina. Zomercursussen Frankrijk 2019. Ga naar info pagina. Bekijk alle cursussen, retraites workshops. Bekijk alle luisterboeken. Mijn laatste boek heet Over" liefde en loslaten." De ondertitel is De" levenscrisis als spirituele doorbraak.
Korte Chakra meditatie geeft meteen energie! Spirit Spirit.
Vier voorwaarden voor het nemen van een wijze beslissing. Korte Chakra meditatie geeft meteen energie! Mensen komen en gaan in je leven. Je tweelingziel ontmoeten. De stem van de stilte. Inspiratie Heilige Geest. Karma, de kosmische wet van oorzaak en gevolg.
Retraite Griekenland In het hart van meditatie spirituele reizen en retraites.
We werken met een veelzijdigheid aan meditatieopdrachten, bewustzijnsoefeningen en oefeningen voor spirituele ontplooiing afgestemd op je eigen persoonlijke groei. Het uitwerken van de opdrachten kan in je eigen kamer of op je balkon, in de schaduw van de bomen in de tuin of op een zonnebed aan het privé-strandje. In de namiddag vervolgt het programma met meditatie en het delen van de ervaringen van de dag.
De magie van meditatie Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Meditatie heeft veel voordelen. Enkele minuten per dag zijn al genoeg om in contact te treden met uw spirituele kant en om innerlijke harmonie te creëren. Meditatie is een diepe vorm van ontspanning die u in contact brengt met uw spiritualiteit.
OHM Spiritualiteit Meditatie: De filosofie van meditatie.
Zo komt men in een harmonieuze geestestoestand die geschikt is om, door middel van de meditatie, contact te maken met de diepere lagen in onze geest en uiteindelijk met de meest subtiele aspecten van het object van onze meditatie. Om diep door te kunnen dringen maken bepaalde vormen van meditatie gebruik van mantras woorden of zinnen die een diepe spirituele betekenis hebben, terwijl andere vormen een visuele vorm van het object van hun meditatie gebruiken om de geest op te concentreren, terwijl weer andere vormen de stroom van gedachten of de adem als object gebruiken.
Meditatie muziek Top 50 meditatieve spirituele muziek Luister Gratis 1 Kennisplek.
Ben je op zoek naar de beste meditatie-muziek, ontspannende of spirituele muziek? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je een uitgebreide, bijzondere lijst met de mooiste muziek voor meditatie en mindfulness. Er zit een leuke mix in van meditatieve, rustgevende zen-muziek.
Chakra meditatie Dyona.
Chakra's' in balans brengen. Dyona's' Crystal Academy. Deze meditatie is simpel en heel doeltreffend. Je gaat ieder chakra langs en gaat zelf ervaren hoe het chakra voelt. Natuurlijk is dit iets wat je moet leren, maar ik weet zeker dat je dat kan.
Yoga, Meditatie en Spirituele Workshops Scheveningen.
zondag speciaal voor. Feest aan Zee met een. Mindful Beach Walk! Kijk in onze agenda. voor de tijden. Deelname is elke tweede. zondag van de maand. We leggen de focus op. wandelen langs het. Elke zondag van 11.00 tot 20.00.
Amsterdam Brahma Kumaris Spirituele Academie, Raja Yoga meditatie voor innerlijke vrede, positief denken en leven zonder stress.
Zaterdag 23 maart. Tijd: 14.00 16.00 uur. Zaterdag 6 april. Tijd: 14.00 16.00 uur. Zaterdag 20 april. Van 1100: tot 1500.: In harmonie met jezelf. en de ander. Zaterdag 20 april. Tijd: 15.30 17.00 uur. Wereld Meditatie Uur. Zondag 21 april.

Contacteer ons