Resultaten voor meditatie retraite

meditatie retraite
Retraites.
Wat is meditatie? Hoe leer je mediteren? In het dagelijks leven. Wat is boeddhisme? Wat is het Theravada Boeddhisme? In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit doe je op twee manieren, lichamelijk en geestelijk. Voor het lichamelijk terugtrekken ga je naar een plaats waar het stil is en waar de voorzieningen zo zijn dat je tot rust komt.
Mindfulness Stille retraite Instituut voor Aandacht Mindfulness.
Voor financiële bijdrages zal aan het eind van de retraite een danadoos worden neergezet. Over Dana: de begeleiding van een retraite als deze is niet-commercieel; er wordt dus geen geld aan verdiend. De in rekening gebrachte kosten zijn alleen om de onkosten te dekken.
Stilte retraite augustus 2018.
Ben je op zoek naar rust, ontspanning en balans? Ben je er aan toe om oude emoties en gedachten los te laten? Gun je jezelf dan deze stilte retraite. Tijdens deze stilte retraite maken we gebruik van de vipassana meditatie.
Sangha Metta.
Wat is Vipassana meditatie? Resultaten van meditatie. Vipassana meditatie instructie. Wat is Metta meditatie? Wat is Insight Dialogue? Wat is een retraite? Meest gestelde vragen. Overzichtlijst programma 2018. Overzichtlijst programma 2019. Annual review English retreats 2018. Annual review English retreats 2019.
11-daagse Vipassana retraite Dharma-Lotus Wiki.
De retraite staat open voor iedereen, ervaring of kennis is niet nodig. In de retraite begin je helemaal bij het begin van meditatie indien nodig. Heb je reeds ervaring in meditatie, dan zal je snel de juiste meditatietechnieken aangereikt krijgen.
Meditatie Nepal Mooiste Rondreizen Azië.
Het begeleide meditatieweekend bestaat uit een combi van boeddhistische filosofie, meditatie en yoga en wordt gehouden in een aan een Tibetaans-boeddhistisch klooster verbonden retraitecentrum. De retraite start op vrijdagmiddag en eindigt op zondagavond. Voor eten, drinken en slaapgelegenheid wordt gezorgd.
Yoga meditatie retraite in Nederland Innerlijke vakantie.
Yoga meditatie retraite. Yoga meditatie retraite. Yoga meditatie retraite in Nederland. Inner Journey Be Your Beautiful Self. Met Selma Oppedijk en Jeaniëlle van Osnabrugge. Yoga meditatie retraite in Nederland.Laat je dit weekend heerlijk in de watten leggen tijdens deze yoga en meditatie-retraite.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
In contact met je ware natuur tijdens je Zielzicht Retraite: vanuit dat liefdevolle, krachtige en heldere Zelf zal je weer kunnen dealen met alles wat op je pad verschijnt. Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of meditatie.
Yogaweekend, Yoga Retraite of stilteretraite Retraite Centrum.
We staan op tijd op voor meditatie en een heerlijke yogasessie. Daarna ontbijten we in stilte en is er een stilteperiode tot aan het tweede deel van de ochtend. Het tweede deel van de ochtend kun je een workshop volgen afhankelijk van het thema van de retraite.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Meditatie retraites Yoga Centrum Curaçao.
Prijs: 8 dagen, 1198 euro, inclusief meditatie programma, kamer met badkamer, ayurvedische maaltijden, transfers. Belangstellende voor een meditatie retraite die op het eiland wonen en in het bezit zijn van een ID, nemen contact op voor een aangepast tarief. Search for: Search.

Contacteer ons