Meer resultaten voor meditatie retraite

meditatie retraite
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers. Return to Content. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie? Tijdens deze vipassana-retraite beoefen je vipassana/mindfulness boeddhistische meditatie, ook wel inzichtmeditatie genoemd.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfuness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Onze extra intensieve retraites zijn een optie voor wie al eerder bij ons in retraite is geweest of voor wie al veel yoga en meditatie oefent en zin heeft in een extra uitdagende midweek. In de extra intensieve retraite is de yoga uitdagender.
Yoga, Meditatie en Mindfulness Retraites Hans Kloosterman.
Op een prachtige verbouwde boerderij houden we een zomer retraite met als thema: Realize Your Change. Naast verstilling door middel van yoga concentratie meditatie shamatha, werken we aan zelfinzicht vipassana door het observeren van fysieke, emotionele en mentale gewaarwording en door het stellen van vragen in stilte aan jezelf. Yoga, Meditatie en Mindfulness Zomer Week Retraite.
Retraites Ehipassiko.
Raad Van Bestuur. Wat is meditatie? Hoe leer je mediteren? In het dagelijks leven. Wat is boeddhisme? Wat is het Theravada Boeddhisme? In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit doe je op twee manieren, lichamelijk en geestelijk.
Retraite ervaringen.:
Met mijn kamergenote Nanneke Jager, voer ik stiekem een gesprekje op het parkeerterrein. Zij zegt dat de meditatie haar vooral heeft geholpen in haar werk. Waar ze vroeger een irritatie meteen uitte, benoemt ze deze nu eerst voor zichzelf, dit zorgt ervoor dat ze positiever en rustiger met de dingen om kan gaan. Het mediteren bij Frits vindt zij fijn omdat er niets moét en Frits niet zo zweverig is. Als leek vind ik het retraite programma erg zwaar.
Meditatie retraite in de natuur biedt je alles om helemaal tot rust te komen.
Je maakt kennis met verschillende meditatie technieken, zo kun je ontdekken met welke meditatie techniek je het meest resoneert. Gedurende de week geniet je van vegatarische gerechten en ontmoet je inspirerende mensen met verschillende achtergronden. De meditatie retraite wordt gegeven door Raymond Besems.
Stichting Inzichts Meditatie Agenda.
Comments are off. Liefde zonder grenzen: een introductie tot Metta meditatie o.l.v. Eerwaarde Viranani, organisator Nynke Humalda. De prachtige kwaliteit van Metta liefdevolle vriendelijkheid is grenzeloos. In deze retraite zal Eerwaarde Viranani een simpele en directe methode onderwijzen om het natuurlijke vermogen van het hart te versterken zodat we in goedheid verbinding kunnen maken met anderen.
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. B 3650 Dilsen-Stokkem.

Contacteer ons