Op zoek naar meditatie retraite?

meditatie retraite
Stilte retraite Spanje meditatie retraite Spanje 3-9 juni 2018.
De retraite is open voor zowel ervaren als beginners op het gebied van yoga en meditatie. De enige voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om de dagen in volledige stilte door te brengen, veel wilt mediteren en in jouw proces durft te duiken.
Retraite en Meditatie.
Retraite en meditatie voor meer balans. Stel je voor dat je alle stress en onrust achter je kunt laten. Is dat een onbereikbaar ideaal? Zelf was ik vroeger een druk baasje, vaak rusteloos en vond het lastig te verwijlen. Nog steeds ben ik graag actief, maar ik heb inmiddels ook geleerd om te mediteren of niets te doen.
SIM retraites Pannananda Centrum voor Yoga-Meditatie Zwolle.
Aan het einde van de retraite is er gelegenheid dana donatie te geven voor de leraar. SIM staat voor Stichting Inzicht Meditatie en werkt landelijk. Als meditatievorm wordt de Vipassana meditatie beoefend, afkomstig uit het Theravada Boeddhisme zoals die in de zuidelijke landen van Azië, maar ook binnen het Tibetaanse Boeddhisme wordt beoefend.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Meditatie is een waardevol instrument, dat je leert om liefdevol om te gaan met gedachten en gevoelens. Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfuness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder.
Yoga meditatie retraite Inyoga Groningen.
Yoga meditatie retraite. Laat" de stilte je leven binnen om je te omhelzen, te troosten, je dngen te leren en je de weg te wijzen.Nancy" O'Hara. Verwen jezelf met een heel weekend voor jou! waarin je weg bent van alle hectiek en dagelijkse beslommeringen.
Retraite Zweden Retraite, Zen Meditatie, Retraite centrum.
Wij faciliteren je groep tot maximaal 25 personen door te cateren en overnachtingsplaatsen aan te bieden. De ligging op het landgoed met stromende beken, eigen wandelpaden, en steenspiraal te midden van de ongerepte natuur zal je georganiseerde retraite uniek maken.
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. B 3650 Dilsen-Stokkem.
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Vihara.
Iedereen die al iets langer mediteert raad ik een Vipassana retraite aan. Dit kan perspectieven op uiteenlopende zaken doen veranderen en inzichten geven. Zelf doe ik meerdere keren per jaar een retraite. Ook vanuit Vihara zelf bieden wij meditatie retraites aan.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
Yoga, Meditatie Mindfulness 3-daagse Voorjaars Retraite Leren Mediteren Februari 2018 Trekeropuit.be.
Trekeropuit.be Vakanties Avontuur Yoga, Meditatie Mindfulness 3-daagse Voorjaars Retraite Leren Mediteren Februari 2018. Niet-leden De VoorZorg 445. Leden De VoorZorg 267. Jouw voordeel 178. Deze vakantie is afgelopen. Yoga, Meditatie Mindfulness 3-daagse Voorjaars Retraite Leren Mediteren Februari 2018 4 dagen.
Retraite van Ehipassiko. Een weekend meditatie in stilte. www.cadzandië.be.
In the neighborhood. Retraite van Ehipassiko. Een weekend meditatie in stilte. Monday, January 11, 2016 1615: to Sunday, January 17, 2016 1615.: Yoga workshop van Yogaloft. Een weekend vol yoga, meditatie, toegankelijke en inspirerende filosofie, lekker bio vegie food. Meer info www.yogaloft.be.

Contacteer ons