Zoeken naar meditatie retraite

meditatie retraite
Yogaweekend, Yoga Retraite of stilteretraite Retraite Centrum.
We staan op tijd op voor meditatie en een heerlijke yogasessie. Daarna ontbijten we in stilte en is er een stilteperiode tot aan het tweede deel van de ochtend. Het tweede deel van de ochtend kun je een workshop volgen afhankelijk van het thema van de retraite.
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië Yoga Online.
Maar het hart van deze plek is toch wel de tempel in de tuin: een koepel met enorme kroonluchter waar je moeiteloos uren mediterend kunt doorbrengen. Wil je kennismaken met yoga en meditatie, of juist meer verdieping vinden? Deze retraite biedt je de rust en ruimte om tot jezelf te komen.
Yoga, Meditatie en Mindfulness Retraites Hans Kloosterman.
Deze klassieke 10 daagse vipassana meditatie retraite is in het Hindoeïsme en Boeddhisme ontwikkeld om je geest eerst te leren verstillen om vervolgens door zelfonderzoek je zelfkennis van de 4 lichamen te vergroten: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Er zit geen verschil in de Hindoeïstische en Boeddhistische methode.
Stilte retraite in Nederland Wereld van Yoga.
Je ontwikkelt je meditatie beoefening. Mogelijk verwerk je een stukje van bepaalde emotionele gebeurtenissen in je leven. Je leert aandachtiger te zijn, meer mindful in het leven te staan. Je realiseert je hoeveel onnodige prikkels en informatie je jezelf elke dag oplegt. Ik ben heel blij dat ik deze retraite gedaan heb!
Retraites.
Wat is meditatie? Hoe leer je mediteren? In het dagelijks leven. Wat is boeddhisme? Wat is het Theravada Boeddhisme? In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit doe je op twee manieren, lichamelijk en geestelijk. Voor het lichamelijk terugtrekken ga je naar een plaats waar het stil is en waar de voorzieningen zo zijn dat je tot rust komt.
Hridaya Stilte Meditatie Retraite 2x per jaar Hridaya Hartschool.
Wanneer: Voor iedereen die het gevoel van wat het zijn in Stilte is wil ervaren is er de 3 daagse retraite. Je ontvangt alle tools die je helpen om een eigen meditatie practice te kunnen beoefenen en voelt hoe je meditatie geleidelijk verdiept door langer in Stilte te zitten en te mediteren op het Hart.
Stilte retraite augustus 2018.
Ben je op zoek naar rust, ontspanning en balans? Ben je er aan toe om oude emoties en gedachten los te laten? Gun je jezelf dan deze stilte retraite. Tijdens deze stilte retraite maken we gebruik van de vipassana meditatie.
Meditatie, Compassie, Mindfulness en Retraite heelimperfect.nl. Facebook. Linkedin. Twitter.
Gratis oriënterend gesprek. Mindfulness, compassie, meditatie en retraite. Mindfulness en compassie zorgen voor stressbestendige mensen. Compassie, Meditatie en Mindfulness helpen je om stressbestendig te zijn. Het zijn realistische en praktische hulpmiddelen als je druk bent en harder en harder werkt om alles rond te krijgen.
11-daagse Vipassana retraite Dharma-Lotus Wiki.
De retraite staat open voor iedereen, ervaring of kennis is niet nodig. In de retraite begin je helemaal bij het begin van meditatie indien nodig. Heb je reeds ervaring in meditatie, dan zal je snel de juiste meditatietechnieken aangereikt krijgen.
Retraite Zweden Retraite, Zen Meditatie, Retraite centrum.
Rödjorna heeft nette twee persoonskamers. De stille ligging op het eigen landgoed met stromende beken, eigen wandelpaden, en steenspiraal te midden van de ongerepte natuur van Tiveden zal je georganiseerde retraite uniek maken. Wil je meer weten over ons Retraite Centrum Zweden?
Yoga meditatie retraite in Nederland Innerlijke vakantie.
Yoga meditatie retraite. Yoga meditatie retraite. Yoga meditatie retraite in Nederland. Inner Journey Be Your Beautiful Self. Met Selma Oppedijk en Jeaniëlle van Osnabrugge. Yoga meditatie retraite in Nederland.Laat je dit weekend heerlijk in de watten leggen tijdens deze yoga en meditatie-retraite.

Contacteer ons