Op zoek naar meditatie retraites?

meditatie retraites
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Heb je vragen? Lees dan eerst de veelgestelde vragen en antwoorden via deze link. Neem voor meer vrijblijvende informatie contact op via onderstaand formulier, of bel met 0341 239 018. Wil je jouw email-adres goed controleren? Als dit niet klopt kan ik niet antwoorden. Schrijf me in voor de nieuwsbrief. Vind ik leuk.: Facebook Linkedin Twitter. Mail Print Whatsapp Pinterest Digg Stumbleupon Vk Pocket Xing Tumblr. Comments are closed. Aanmelden of contact opnemen. 40000, 67500, plus donatie Direct Aanmelden. Klik hier om contact op te nemen.: Meer Informatie of optie nemen. Waar heb je behoefte aan? 1900: Vipassana Stilte Weekend 15 t/m @ Hof van Kairos. Vipassana Stilte Weekend 15 t/m @ Hof van Kairos. nov 15 @ 1900: nov 17 @ 1700.: Vipassana boeddhistische meditatie is de oorsprong van mindfulness meditatie. Het is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren. Door de oefening, versterken we de vijf kwaliteiten: vertrouwen, energie/inspanning, mindfulness. 1930: Mindfulness MBSR Harderwijk ma. @ Bewust Vrij. Mindfulness MBSR Harderwijk ma. @ Bewust Vrij. mrt 3 @ 1930: 2200.: Leer in acht weken veerkrachtig met stress omgaan door de geest gericht te trainen.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie, Vipassana-meditatie.nu en van Sangha Metta.
Retraite en Meditatie.
Kijk hier voor een overzicht van alle aankomende retraites met Ton Roumen. NIEUW Op 10 mei verschijnt mijn nieuwe boek Omarm jezelf. Omarm jezelf als je angstig of onveilig bent. Dat is een hoopvolle en helende handreiking voor de opheffing van lijden en pijn. Kan het wat rustiger in mijn hoofd? Ik wil stress loslaten, ik wil beter kunnen ontspannen. Deze vragen kunnen aanleiding zijn om te gaan mediteren. Hier is een voorbeeldmeditatie. Op de meditatiepagina vind je er nog meer. Actief en meditatief video. Bekijk hier de video en ontdek dat een goede balans tussen actie en meditatie jou kan helpen om ontspannen en met liefdevolle aandacht te leven.
Retraites Vipassana Rotterdam.
Retraites: praktische informatie. Het belang van meditatie ervaring. Een deel van de retraite bijwonen. Consumpties en maaltijden. In het eerste weekend van de maand is er meestal een retraitedag of weekend. In juli en augustus is er een vakantiestop. Zie onze agenda voor een overzicht van al onze activiteiten.
Triratna boeddhistisch centrum Gent.
gaan over meditatie, wijsheid en sangha. Steunt op het boek Boeddha Nu, door Dhammaketu Bijdrage voor deze reeks is 100 tot 150 euro. Aanmelden via dhammavedin@gmail.com. De Mandala van Vrijgevigheid: geef, geef, geef! Help Triratna Gent de kostbaarheid van schoonheid, van helderheid en mededogen, van liefde en verbinding doorgeven. Onze wereld heeft behoefte aan een visie waarin de mens als mens gezien wordt, voluit, waarin de mens gezien wordt in zijn hoogste mogelijkheden. Jouw financiële steun draagt hieraan bij! BE54 8915 8421 0697. Retraites in Metta Vihara.
Vipassana Vipassana Meditation: Meditation: Het Het centrum centrum in in België. België.
Ook bevindt zich er het kantoor en de accommodatie voor vrijwillige medewerkers. Vipassana vzw, Belgium BE 0464.797.967 All Rights Reserved. Dhamma.org Mobile App.: Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Retraites.
Wat is meditatie? Hoe leer je mediteren? In het dagelijks leven. Wat is boeddhisme? Wat is het Theravada Boeddhisme? In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit doe je op twee manieren, lichamelijk en geestelijk. Voor het lichamelijk terugtrekken ga je naar een plaats waar het stil is en waar de voorzieningen zo zijn dat je tot rust komt.
Meditatie retraites Yoga Centrum Curaçao.
Prijs: 8 dagen, 1198 euro, inclusief meditatie programma, kamer met badkamer, ayurvedische maaltijden, transfers. Belangstellende voor een meditatie retraite die op het eiland wonen en in het bezit zijn van een ID, nemen contact op voor een aangepast tarief. Search for: Search.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Dat voelt zó fijn, ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren! In contact met je ware natuur tijdens je Zielzicht Retraite: vanuit dat liefdevolle, krachtige en heldere Zelf zal je weer kunnen dealen met alles wat op je pad verschijnt. Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of meditatie.
Yoga meditatie retraite Inyoga Groningen.
Yoga meditatie retraite. Laat" de stilte je leven binnen om je te omhelzen, te troosten, je dngen te leren en je de weg te wijzen.Nancy" O'Hara. Verwen jezelf met een heel weekend voor jou! waarin je weg bent van alle hectiek en dagelijkse beslommeringen.

Contacteer ons