Resultaten voor meditatie retraites

meditatie retraites
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen Vipassana Retraites Retraite Weekenden Mindfulness Trainingen Coaching Therapie. Vipassana Weekend Retraite. Vipassana 10 daagse Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers. Return to Content. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie? Tijdens deze vipassana-retraite beoefen je vipassana/mindfulness boeddhistische meditatie, ook wel inzichtmeditatie genoemd. Deze stilte-retraite is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren. Door de oefening, versterken we de vijf beheersende vermogens: vertrouwen, energie/inspanning, mindfulness, concentratie en intuïtieve wijsheid. Dit roept vreugde en geluk op en verstevigt je zelfvertrouwen. lees hier verder over vipassana. De vipassana retraite van 10 dagen vindt plaats in stilte, volgens de methode van de Birmese leraar Mahasi Sayadaw 1904-1982, in de traditie van zijn leerling Sayadaw U Pandita 1921-2016, Birma.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie, Vipassana-meditatie.nu en van Sangha Metta.
Retraite en Meditatie.
Kijk hier voor een overzicht van alle aankomende retraites met Ton Roumen. NIEUW Op 10 mei verschijnt mijn nieuwe boek Omarm jezelf. Omarm jezelf als je angstig of onveilig bent. Dat is een hoopvolle en helende handreiking voor de opheffing van lijden en pijn. Kan het wat rustiger in mijn hoofd? Ik wil stress loslaten, ik wil beter kunnen ontspannen. Deze vragen kunnen aanleiding zijn om te gaan mediteren. Hier is een voorbeeldmeditatie. Op de meditatiepagina vind je er nog meer. Actief en meditatief video. Bekijk hier de video en ontdek dat een goede balans tussen actie en meditatie jou kan helpen om ontspannen en met liefdevolle aandacht te leven.
Retraites Vipassana Rotterdam.
Retraites: praktische informatie. Het belang van meditatie ervaring. Een deel van de retraite bijwonen. Consumpties en maaltijden. In het eerste weekend van de maand is er meestal een retraitedag of weekend. In juli en augustus is er een vakantiestop. Zie onze agenda voor een overzicht van al onze activiteiten.
Triratna boeddhistisch centrum Gent.
gaan over meditatie, wijsheid en sangha. Steunt op het boek Boeddha Nu, door Dhammaketu Bijdrage voor deze reeks is 100 tot 150 euro. Aanmelden via dhammavedin@gmail.com. De Mandala van Vrijgevigheid: geef, geef, geef! Help Triratna Gent de kostbaarheid van schoonheid, van helderheid en mededogen, van liefde en verbinding doorgeven. Onze wereld heeft behoefte aan een visie waarin de mens als mens gezien wordt, voluit, waarin de mens gezien wordt in zijn hoogste mogelijkheden. Jouw financiële steun draagt hieraan bij! BE54 8915 8421 0697. Retraites in Metta Vihara.
Vipassana Vipassana Meditation: Meditation: Het Het centrum centrum in in België. België.
Ook bevindt zich er het kantoor en de accommodatie voor vrijwillige medewerkers. Vipassana vzw, Belgium BE 0464.797.967 All Rights Reserved. Dhamma.org Mobile App.: Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Retraites.
Raad Van Bestuur. Ethisch en deontologisch charter. Wat is meditatie? Hoe leer je mediteren? In het dagelijks leven. Wat is boeddhisme? Wat is het Theravada Boeddhisme? In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit doe je op twee manieren, lichamelijk en geestelijk.
Meditatie retraites Yoga Centrum Curaçao.
Prijs: 8 dagen, 1198 euro, inclusief meditatie programma, kamer met badkamer, ayurvedische maaltijden, transfers. Belangstellende voor een meditatie retraite die op het eiland wonen en in het bezit zijn van een ID, nemen contact op voor een aangepast tarief. Search for: Search.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Dat voelt zó fijn, ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren! In contact met je ware natuur tijdens je Zielzicht Retraite: vanuit dat liefdevolle, krachtige en heldere Zelf zal je weer kunnen dealen met alles wat op je pad verschijnt. Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of meditatie.
Yoga meditatie retraite Inyoga Groningen.
Yoga meditatie retraite. Laat" de stilte je leven binnen om je te omhelzen, te troosten, je dngen te leren en je de weg te wijzen.Nancy" O'Hara. Verwen jezelf met een heel weekend voor jou! waarin je weg bent van alle hectiek en dagelijkse beslommeringen.

Contacteer ons