Zoeken naar meditatie retraites

meditatie retraites
Retraites voor rust en ontspanning in Ierland Ireland.com.
Hier worden verschillende retraites georganiseerd waarbij yoga wordt gecombineerd met vegetarisch koken, meditatie en paardrijden. In de merenvallei Glendalough waar St. Kevin zich lang geleden ook terugtrok, verwelkomt de Glendalough Hermitage mensen van alle godsdiensten die op zoek zijn naar spirituele vernieuwing door middel van een retraite en bedevaart.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
Meditatie en Yoga. In deze retraite beoefen je onder begeleiding van Alison Melvin yoga als traditionele voorbereiding op meditatie. In de ochtend doen we Hatha, in de middag Yin yoga. Zowel yoga als meditatie bevatten geen prestatie of competitie-element waardoor de lessen voor alle niveaus geschikt zijn.
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. B 3650 Dilsen-Stokkem.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Retraites.
Raad Van Bestuur. Ethisch en deontologisch charter. Wat is meditatie? Hoe leer je mediteren? In het dagelijks leven. Wat is boeddhisme? Wat is het Theravada Boeddhisme? In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit doe je op twee manieren, lichamelijk en geestelijk.
Ontdekjezelf mindfulness meditatie bewustzijnsontwikkeling Retraite.
Onze retraites biedt de ruimte om te komen tot deze rust, inzicht en innerlijke kracht. De meditaties en rustige bewegingen en zachtheid bij Chi Gong zorgen voor een zachte manier om jezelf te transformeren. Ga verder naar het programma stilte-weekend of 7-daagse retraite Mindfulness meditatie en mindful bewegen te Frankrijk.
11-daagse Vipassana retraite Dharma-Lotus Wiki.
Probeer zo mindful je activiteiten te doen en hoe stiller je bent hoe meer je merkt welk effect de meditatie heeft. Deze retraites worden in een vaste groep gedaan, het proces in deze groep is dus van wezenlijk belang. Dat zal tijdens de retraite ook gestimuleerd worden.
Yoga meditatie retraite Inyoga Groningen.
Yoga meditatie retraite. Laat" de stilte je leven binnen om je te omhelzen, te troosten, je dngen te leren en je de weg te wijzen.Nancy" O'Hara. Verwen jezelf met een heel weekend voor jou! waarin je weg bent van alle hectiek en dagelijkse beslommeringen.
Retraite in Nederland met mindfulness, meditatie of yoga mindfulmemo.
Zij geeft cursussen in de stad waar ik woon Breda, en verzorgt mindfulness workshops en retraites door het hele land. In een rustige omgeving aan de slag met mindfulness en yoga. Bij deze mindfulness retraite combineert Aukje meditatie en yoga.
Het Yogahuis Mindfulness Yoga en Retraites Het Yogahuis in Twello Mindfulness yoga en retraites.
Een kans om meditatie meer eigen te maken als het nieuw voor je is, of om je beoefening te versterken door met de steun van de groep je geest een dag van verstilling en verruiming te schenken. Wij organiseren Yoga-wandel weekenden, Yoga-vakantieweken, Stilte retraites en eendaagse workshops.
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Deze retraites zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de Dzogchen-benadering van spiritualiteit en behoefte heeft aan enkele dagen van meditatie, spiritueel onderricht, stilte, wandelen in de natuur en voor zover gewenst gezelligheid en contact met andere beoefenaars. Professionele hulpverleners kunnen tijdens deze retraites hun inzicht vergroten in de werking van de menselijke geest en de verschillende niveaus van spirituele ontwikkeling.

Contacteer ons