Meer resultaten voor meditatie retraites

meditatie retraites
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Retraites voor rust en ontspanning in Ierland Ireland.com.
Hier worden verschillende retraites georganiseerd waarbij yoga wordt gecombineerd met vegetarisch koken, meditatie en paardrijden. In de merenvallei Glendalough waar St. Kevin zich lang geleden ook terugtrok, verwelkomt de Glendalough Hermitage mensen van alle godsdiensten die op zoek zijn naar spirituele vernieuwing door middel van een retraite en bedevaart.
Vipassana Meditatiecentrum Dhammadipa.
In groepsverband themas rondom vipassana, abhidhamma en boeddhisme bespreken en richtlijnen voor de integratie daarvan in het dagelijkse leven. De stadsretraite is een vorm van retraite waarbij onafgebroken de beoefening gedurende 10 dagen geïntegreerd wordt in het normale dagelijkse ritme.
Retraites Vipassana Rotterdam.
Retraites: praktische informatie. Het belang van meditatie ervaring. Een deel van de retraite bijwonen. Consumpties en maaltijden. In het eerste weekend van de maand is er meestal een retraitedag of weekend. In juli en augustus is er een vakantiestop. Zie onze agenda voor een overzicht van al onze activiteiten.
Meditatie, Compassie, Mindfulness en Retraite heelimperfect.nl. Facebook. Linkedin. Twitter.
Meditatie is niets anders dan stil en wakker zijn, je hart en geest openen en kijken met mildheid en aanvaarding. Het is een eenvoudig aan te leren manier van levenswijsheid en zelfkennis. De basis van meditatie leer je in een dag of een uur in een rustige setting.
Yoga en Meditatie in Nepal Het Andere Nepal.
Yoga en Meditatie retraites. Yoga retraites worden aangeboden vanaf 1 dag tot meerdere weken. Je bent zelf helemaal vrij om te bepalen hoe lang je hier graag aan deel wilt nemen. Ook worden de lessen aangeboden op verschillende niveaus, zodat je tijdens een retraite aan je eigen gedachten kunt werken.
Yoga Meditatie Retraites in Nederland inzicht.nu.
Relax met het spelen van een online gokspel. Yoga Meditatie Retraites in Nederland. Wetenschappelijke redenen om vandaag nog met meditatie te beginnen. Ook in Nederland is yoga en meditatie populair. Nederland is een van de meest dichtbevolkte landen van Europa.
Ontdekjezelf mindfulness meditatie bewustzijnsontwikkeling Retraite.
Onze retraites biedt de ruimte om te komen tot deze rust, inzicht en innerlijke kracht. De meditaties en rustige bewegingen en zachtheid bij Chi Gong zorgen voor een zachte manier om jezelf te transformeren. Ga verder naar het programma stilte-weekend of 7-daagse retraite Mindfulness meditatie en mindful bewegen te Frankrijk.
SIM retraites Pannananda Centrum voor Yoga-Meditatie Zwolle.
voor wie zijn de retraites bedoeld? Het meedoen met een retraite is natuurlijk een intensievere manier van meditatie beoefenen dan een avondcursus volgen of een dag mediteren. Het is zeer aan te bevelen voor degenen die tot een verdieping van hun meditatieproces willen komen.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Retraites door De Maanhoeve. Retraites door anderen. Mindfulness en stilte retraite. Over De Maanhoeve. De Maanhoeve Stilte retraite in Drenthe. Ieder mens bewandelt zijn of haar eigen levenspad. Onderweg tref je vreugde aan, en ook pijn. Om in balans te blijven, behoeven beiden je volledige aandacht. Je kunt op De Maanhoeve terecht voor de beoefening van mindfulness en meditatie en voor een stilte retraite.
Sangha Metta.
De doelstelling van Sangha Metta is om deze lijn door te geven en de kwaliteit ervan te waarborgen. Dit doet zij door het organiseren van retraites, het geven van cursussen en lezingen. Bovendien heeft de Stichting als specifieke taak het mogelijk maken van contemplatief leven voor vrouwen en het ondersteunen van het werk van Jotika Hermsen. English visitors: see english retreats. Vipassana is anders leren zien. Zondag, 9 December 2018 om 1000: Meditatie op liefdevolle vriendelijkheid.

Contacteer ons