Zoeken naar meditatie retraites

meditatie retraites
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Achteraf vragen wij een donatie. Dit gebruiken wij voor ons levensonderhoud en om toekomstige retraites mogelijk te maken. Belangrijk is dat wat je geeft, vanuit je hart komt. Voor iedereen, ook voor ons is het een oefening in vrijgevigheid en onvoorwaardelijke dankbaarheid. Dit is waar vipassana meditatie over gaat.
Yoga, Meditatie en Mindfulness Retraites Hans Kloosterman.
Mindfulness voor Bedrijven. Mindful Leader Expeditie. Mindfulness en de Wetenschap. Yoga, Meditatie en Mindfulness Retraites. Yoga, Meditatie en Mindfulness 3-daagse Voorjaars Retraite Leren Mediteren. 20-05-2018 23-05-2018 in Groningen. Op een prachtige verbouwde boerderij houden we een voorjaarsretraite met als thema: leren mediteren.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Meer over meditatie en yogaweekend Meer meditatie en yogamidweek. Vragen over yoga, meditatie en retraites. Hoe werken yoga en meditatie? Yoga en meditatie zijn niet voor niets enorm populair: je voelt je simpelweg beter in je lichaam en je geest en het kan je leven onvoorstelbaar veranderen.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Stichting Inzichts Meditatie.
De Stichting Inzichts Meditatie SIM heeft als doelstelling het bevorderen van de beoefening van de Vipassana of inzichtmeditatie. De SIM heeft een open karakter, de deelname aan de activiteiten is open voor iedere geïnteresseerde. Stichting inzichts meditatie heeft uw steun hard nodig, klik hier voor meer informatie over donaties en de nieuwsbrief.
Retraites Ehipassiko.
Raad Van Bestuur. Wat is meditatie? Hoe leer je mediteren? In het dagelijks leven. Wat is boeddhisme? Wat is het Theravada Boeddhisme? In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit doe je op twee manieren, lichamelijk en geestelijk.
Retraite ervaringen.:
Zo heb je verschillende soorten meditatie. Een techniek die men vooral in Zuidoost-Azië beoefent, is de vipassana meditatie. Ook wel inzichtmeditatie genoemd. In deze vorm van meditatie leer je het ontwikkelen van opmerkzaamheid. Het is de bedoeling dat je registreert en je bewust bent van wat er van moment tot moment, in en aan je voordoet.
Inzicht Bevrijding Meditatiedagen retraites.
De retraite eindigt zondagmiddag om 16.00 uur. Begeleiding: Doshin Houtman. Voorbeeld van een dagprogramma.: 0645: ontwaken, thee. 0715: aandachtig bewegen, zitten. 0915: koffie en thee. 0945: zitten instructies en geleide meditatie, lopen, zitten, lopen. 1200: lunch, rust, individuele oefening. 1445: chanting, zitten.
Stichting Inzichts Meditatie Agenda.
Vriendelijk zijn met wat er is: Vipassana meditatie o.l.v. Eerwaarde Viranani, organisator Nynke Humalda. Metta en inzichtmeditatie hebben verschillende doelen maar ze zijn immens ondersteunend naar elkaar. Wanneer inzichtmeditatie een fundament heeft van vriendelijkheid en openheid dan zijn we tot de grootste diepte in staat om onszelf, elkaar en de diepste waarheid over alles wat er is, te begrijpen. Maandag 30 april t/m zaterdag 5 mei 6 dagen 2018. augustus 24, 2012. Comments are off. Ouderen retraite o.l.v. Jotika Hermsen, Inez Roelofs en Peter Baert. Naarmate we blinder en dover worden kunnen we meer oog krijgen voor de werkelijkheid zegt ds. Meer oog krijgen voor de werkelijkheid. 1 2 3 4 5 6. Voor deelnemers aan retraites die door de SIM georganiseerd worden.:
Home.
Dat je respect opbrengt voor de sfeer van vriendelijke stilte in huis en ten opzichte van elkaar. Na de avond meditatie is er vrijblijvend mogelijkheid tot ontmoeting en uitwisseling in een gezellige zitruimte. Ben je geïnteresseerd in één van deze retraites dan kan je een mail sturen met.

Contacteer ons