Zoeken naar meditatieleraar

meditatieleraar
Cursus docent Mediteren.
Certificaat cursus docent Mediteren. Bij een aanwezigheid van minimaal 85% en een voldoende voor de huiswerkopdrachten en de eindopdracht ontvangt u het certificaat docent Mediteren. De cursus Mediteren is geaccrediteerd door de volgende beroepsvereniging.: De cursus Mediteren is geaccrediteerd door KTNO.
Opleiding Meditatietrainer SIO Maria Majoor.
De opleiding tot meditatietrainer is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het onderwerp meditatie. Op deze meditatiereis leert u de vaardigheden die nodig zijn om mediteren zelf te ervaren, toe te passen in uw dagelijks leven, maar ook in te zetten als trainer voor anderen.
Bridgeman opleiding tot professioneel MEDITATIETRAINER.
Ze is onze meditatiespecialist en heeft dan ook veel meditatie ervaring, waaronder een driejarige opleiding boeddhistische meditatie van boeddhistische monniken en 12 jaar les van Tibetaanse monniken. Daarnaast heeft ze zich verdiept in boeddhistische psychologie en is ze boeddhist geworden, waarbij ze de naam Karma Yeshe Lhamo kreeg.
Kom in je kracht met meditatie.
Meditatie kun je heel makkelijk tot onderdeel van je leefstijl maken, daarom gaan we kijken welke manieren van meditatie bij jou passen. Welke vorm, tools en technieken werken voor jou en hoe kun je meditatie inpassen in een druk leven?
Cursusleiding op het centrum Diepte Meditatie.
Ik heb de cursus gevolgd en heb in 1977 de beroepsopleiding tot meditatieleraar afgerond bij de TM organisatie. In de daarop volgende 25 jaren ben ik binnen de TM organisatie op verschillende posities actief geweest en heb daar een schat aan kennis en ervaring opgedaan."
Privélessen voor Meditatie in Kalmthout.
Mijn professionele en spirituele ervaringen zijn onder meer lesgeven in het Bodisatva Buddhist Center of Brazil, het oprichten en organiseren van Yoga Mindfulness-evenementen, retraites en studiebeursprogramma's. Ik kan lessen geven in het Engels, Frans, Spaans en Portugees voor groepen of individuen van alle leeftijden, vormen en geloofsovertuigingen.
Meditatie opleiding, Meditatie opleidingen, Mediteren opleiding CNGO.
De meditatie opleiding wordt verzorgd door een speciaal opgeleide docent. De BOCAM opleiding is uniek, omdat diverse toepassingen van de Chinese natuurfilosofie, zoals meditatie en voedingsleer, worden gecombineerd. Unieke meditatie opleiding. Onderdeel van de BOCAM studie is een meditatie opleiding.
Meditatieleraar
Uit bewust zijn en uit het pure zijn komen al onze gevoelens, gedachten, actie en creativiteit voort. Tijdens het in meditatie zijn in welke vorm dan ook, proberen we ons altijd van onze ademhaling als een rode draad bewust te zijn.
Meditatieleraar opleiding de Roosde Roos.
De opleiding tot Meditatie Professional leraar en begeleider heeft tot doel technieken aan te reiken die jij als meditatieleraar kunt overdragen op cursisten en op cliënten. Technieken ter ondersteuning van de geest en ter vergroting van het algeheel welzijn van cliënten en cursisten.
Jacqueline Casagrande, Meditatie leraar Mindfulness jongerentrainer.
In 2008 ben ik begonnen met een cursus ZEN-meditatie. Na een aantal jaren zelf praktiseren, heb ik geluisterd naar mijn gevoel en de keuze gemaakt een opleiding meditatieleraar en mindfulness jongerentrainer te volgen om trainingen te mogen verzorgen voor zoveel mogelijk mensen van alle leeftijden.
Message.

Contacteer ons