Resultaten voor spirituele reis

spirituele reis
Spirituele reizen Humming Blue Whale.
We bieden drie vormen van spirituele reizen aan: een Sjamanistische Quest, en een Detox Reinigingsvakantie en Specials Op meerdere momenten in je leven is het zinvol om een spirituele reis te doen. Maar zeker wanneer je op een kruispunt in je leven staat.
Spirituele reizen Maria Vendrik.
Spirituele reis Schotland vol. vrijdag 23 juni t/m zondag 2 juli 2017. Met een groep van totaal 9 personen reizen we weer naar het magische Schotland. Een reis naar de oude Keltische roots, krachtplekken, heilige vallei en het oeroude eiland Iona.
Even loskomen van je dagelijkse beslommeringen? Maak een spirituele reis in Europa!
Even loskomen van je dagelijkse beslommeringen? Maak een spirituele reis in Europa! Mooie wereld Tekst. Ontsnappen uit je dagelijkse routines en naar binnen keren? Dat kan natuurlijk trekkend door prachtige oorden als Vietnam, Australië, Canada, Maleisië. Maar voor wie niet zo ver wil reizen: vier spirituele reisideeën in Europa.
IRIS Spirituele reizen: Home.
Uit gevoelstrainingen die ons verbinden met het hogere zelf en ons helpen vanuit die verbinding te blijven leven. Deze trainingen / sessies zal ik geven in combinatie met een ongelofelijke Spirituele Reis naar mijn geboorteland, Suriname. Ondersteund door mijn familie ter plekke ben ik in staat jullie in spirituele vervoering te brengen naar je hogere zelf.
spirituele reis india ayurveda, spa wellness resorts.
Veel spirituele sieraden worden in landen als India, Sri Lanka en Nepal gemaakt en de kans is dan ook groot als je een spirituele reis of wellness retreat in India, Nepal, Sri Lanka of Thailand geboekt hebt, je in contact komt met de makers van deze unieke, handgemaakte sieraden.
Spirituele Vakantie Reizen: Groep/ Individuele/Familie.
Wij gaan op een verantwoorde manier om met de wereld, wij koppelen duurzame projecten aan de spirituele reizen. Kies daarom Spirituele Vakantie Reizen, wij doen alles voor jouw geluk! De mooiste locaties, weg van massatoerisme. Wij reizen wereldwijd, maken bewuste keuzes zodat jij een bijzondere reis maakt.
Spirituele dating community Bewuste vakanties Zoekresultaat.
Spirituele reis op Malta een walhalla van kracht en inwijdingsplaatsen. Dit enorme aantal krachtplaatsen is wat de Maltese eilanden onderscheidt van andere bestemmingen in het. reizen en vakanties, meditatie, mythen en legenden. Mindful wandel Safari retraite Tanzania. Tanzania, United Republic of 13 maart 2019 t/m 26 maart 2019 14 dagen 2.75000.,
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
De afgelopen drie á vier jaar hebben retraites het grote publiek bereikt. Vroeger kozen mensen zon reis als tweede of derde vakantie, nu is het steeds vaker de eerste keuze. Men is op zoek naar zingeving en rust: dat is ook zeker nodig in de digitale gekte waarin we verkeren. Retraites kunnen dan ook een soort digitale detox zijn. Monique vertelt dat de media een grote invloed hebben gehad op de populariteit. Kijk naar het succes van het spirituele tijdschrift Happinez: het draait om zingeving, maar dan zonder de geitenwollensokkensfeer.
Spirituele reis naar de Noord-Italiaanse heuvels: Anita van den Eerenbeemt.
Je voelt je hartenergie weer, je leert loslaten en verbinden. Deze spirituele reis is zowel geschikt voor mensen die zich op persoonlijk vlak als op professioneel vlak willen ontwikkelen. Deze spirituele reis kan ook een onderdeel zijn in een outplacementtraject of loopbaancoaching.
Qoya t'ika.'
Spirituele en sjamanistische reizen naar. Qoya T'ika' organiseert spirituele en sjamanistische reizen naar Peru. Qoya is de vrouwelijke tegenhanger van de Inca, zijn koningin/hogepriesteres. Het bestond in oude tijden niet dat het rijk bestuurd werd door enkel een koning of een koningin.
Spirituele reis Egypte.
Een unieke kans om te reizen met een Nederlandse en Egyptische gids! Rezonans organiseert spirituele reizen naar Egypte. Ervaar de bijzondere sfeer en voel de energie van de magische krachtplekken van het oude Egypte. Tijd en ruimte maken uit liefde voor jezelf! Even afstand van het alledaagse bestaan. Laat je meenemen in het avontuur van de oeroude tempels en woestijn van het oude Egypte en tegelijkertijd spelenderwijs in het NU" aanwezig zijn en laten komen wat komt. Krachtige transformaties kunnen in een stroomversnelling plaatsvinden in dit mystieke land. Tijdloosheid en oneindigheid ervaren! Jouw specifieke kwaliteiten ophalen! Hier mag alles zich verder ontvouwen en verdiepen via de talloze spiegels die we tegenkomen in licht en schaduw. Het herstellen van verbindingen in relatie tot het grote geheel. Liefde in al zijn facetten kunnen en mogen ontvangen. Er helemaal mogen zijn! Tot in al cellen gezien worden! Graag willen wij ons boeiende avontuur, diepe ervaringen en inzichten met jullie delen in drie verschillende reizen. Maak vooral je eigen unieke reis!

Contacteer ons