Zoeken naar spirituele reis

spirituele reis
Qoya t'ika.'
Spirituele en sjamanistische reizen naar. Qoya T'ika' organiseert spirituele en sjamanistische reizen naar Peru. Qoya is de vrouwelijke tegenhanger van de Inca, zijn koningin/hogepriesteres. Het bestond in oude tijden niet dat het rijk bestuurd werd door enkel een koning of een koningin.
Spirituele reis India 26 januari 12 februari 2017.
Stilte in de natuur. Spirituele reis India. Spiritual journey India. spirituele reis India livemind 2016-05-23T1101160000.: Spirituele reis India. Roots of Mindfulness. een reis in India met vipassana retraite. 26 januari 12 februari 2017. Klik hier voor meer informatie over de reis.
Spirituele reis CVIO, Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling.
In mei 2015 organiseert CVIO een spirituele reis naar het Griekse eiland Lesbos. Soms is het goed om even uit je dagelijks omstandigheden te stappen door deze los te laten en op reis te gaan naar een oord van rust, harmonie en zingeving.
Spirituele reizen Bali.
Spirituele reizen Bali. Bali Reizen Bali Spirituele reizen Bali. Ben je op zoek naar jezelf en naar rust? Ga dan mee op een spirituele reis naar Bali. Bali is de perfecte bestemming om dichter tot jezelf te komen en je innerlijke rust weer terug te vinden.
Spirituele reizen.
Op de Lichtfontein Facebookpagina krijg je een korte indruk van deze reis. In april/mei 2014 ging de yogareis naar het schiereiland Dingle in Zuidwest Ierland. Op de Lichtfontein Facebookpagina vind je een impressie van deze reis. Korte impressies van de Spirituele yoga-Reizen naar Bourgondië in 2013.
IRIS Spirituele reizen: Home.
Uit gevoelstrainingen die ons verbinden met het hogere zelf en ons helpen vanuit die verbinding te blijven leven. Deze trainingen / sessies zal ik geven in combinatie met een ongelofelijke Spirituele Reis naar mijn geboorteland, Suriname. Ondersteund door mijn familie ter plekke ben ik in staat jullie in spirituele vervoering te brengen naar je hogere zelf.
Spirituele reis Peru Bolivia Magische reizen.
Spirituele reis Peru Bolivia. Onze reis naar het onvoorstelbaar prachtige Peru en Bolivia is een magische reis, die je wereld zal veranderen. Er is zo'n' ontzettend rijke historie en de plaatsen zijn zo indrukwekkend dat je er maanden, zelfs jaren kunt reizen en nog niet bent uitgekeken.
Spirituele dating community Bewuste vakanties Zoekresultaat.
Laat je aanraken door de prachtige, pure energie in de magische vallei, bij de vele krachtplekken met hoge. reizen en vakanties, meditatie, spirituele groei. Transformerende intuïtieve reis piramides Bosnië. Visoko, Bosnië Herzegovina 23 mei t/m 30 mei 8 dagen 94700.,
Spirituele Reizen Ganeshayoga.
In geval van ziekte/verlet van de reisorganisator tijdens en/of na aanvang van de reis in India zal hij ervoor zorg dragen dat de programma onderdelen ter plekke zoveel als mogelijk doorgang vinden zo nodig met de hulp van plaatselijke reisorganisators en/of door locale ingehuurde spirituele ondernemers waarmee de reisorganisator nauw samenwerkt.
spirituele reis india ayurveda, spa wellness resorts.
Veel spirituele sieraden worden in landen als India, Sri Lanka en Nepal gemaakt en de kans is dan ook groot als je een spirituele reis of wellness retreat in India, Nepal, Sri Lanka of Thailand geboekt hebt, je in contact komt met de makers van deze unieke, handgemaakte sieraden.
Spirituele Vakantie Reizen: Groepen/ Individueel/Familie.
Ga je mee op reis? Diana Bergsma geeft graag persoonlijk informatie over de retraite vakanties., de laatste updates en nieuwtjes. Zij geeft naast de organisatie van de spirituele reizen ook de coaching reizen. en zij werkt met een geweldig team van professionals.

Contacteer ons