Resultaten voor meditatie reis tibet

meditatie reis tibet
Groepsreis Tibet en Nepal Baobab reizen.
Samye / optionele wandeling We nemen alle tijd om een bezoek te brengen aan dit eerste kloostercomplex van Tibet, waar we hopelijk een gebedsceremonie zullen meemaken. Je kunt vandaag ook een mooie wandeling maken naar de Chimpuk meditatiegrotten, tegenwoordig vaak in de vorm van huisjes, waar veel pelgrims komen. Het eerste stuk naar de voet van de berg leg je samen met pelgrims per bus af, daarna begint de pittige klim van twee uur naar de grotten. Je krijgt hier een goed beeld van het leven van deze monniken en nonnen, die hier lange tijd verblijven om hun leven te wijden aan het boeddhisme en om via meditatie de staat van verlichting te verkrijgen. Als je deze wandeling te zwaar vindt, kun je ook een schitterende wandeling maken rondom de Hepo Ri heuvel, achter het Samye klooster. Vanaf de top van de heuvel heb je een mooi uitzicht op het klooster en de omgeving. naar Gyantse 3950 m We vervolgen onze reis over de Tibetaanse hoogvlakte richting Nepal.
Spirituele-reizen Peru Nederland India Bali Ierland.
Atalanta Center Spanje Atalanta Center Uw centrum voor yoga, mindfullness, meditatie en ontspanning Atalanta Center. Ontspanje wellness meditatie Joomla 2.5 template update, release Joomla 2.5 news site, template Joomla 2.5 release. Pelgrimsroutes Pelgrimsroutes in Frankrijk naar Santiago de Compostella Wikipedia. Uw link hier? Spirituele Reizen Spanje. Innerlijke Reizen Innerlijke Reizen heeft het grootste aanbod op het gebied van Spirituele Vakanties. Deze reizen stimuleren je persoonlijke ontwikkeling. Maandelijks heb jij keuze uit vele sprankelende thema. Ontdek je schat in Andalusië Serendipity organiseert 3 soorten retraite: de spirituele reis, de stiltereis en de alchemistenreis. Deze reizen spelen zich af in Andalusi. Ontspanje Spanje Joomla 2.5 template update, release Joomla 2.5 news site, template Joomla 2.5 release. Sacred places Spain Sacred Sites in Spain. Uw link hier? Spirituele Reizen Sri Lanka. Singha Singha Reizen, uw Sri Lanka specialist. Uw link hier? Spirituele Reizen Tibet Nepal.
Bhutan, Nepal en Tibet Cultuur rondreis Sunita Reizen Sunita Reizen organiseert actieve en culturele reizen voor groepen en individuele reizigers naar de Himalaya-landen en eveneens naar Mongolië, Mya
Nepal Individuele reis Kathmandu en Helambu. Nepal Kathmandu trektocht Helambu. Nepal Ladakh FILM. Nepal Langtangtrek 2015 FILM. Nepal Mustang FILM. Nepal Trekking en cultuur. Nepal Trektocht Helambu. Tibet Beijing-Lhasa-base camp Mount Everest-Chengdu aug 2015. Tibet en Nepal Individuele rondreis 4 pers.
Retraite in Nederland met mindfulness, meditatie of yoga mindfulmemo.
Mijn reis in Tibet 2008. Tijdens de december retraite Innerlijke Vrijheid maak je contact met je innerlijke bronnen van evenwicht en geluk. Het accent in deze retraite ligt op het beoefenen van Kum Nye yoga. Kum Nye of Tibetaanse Ontspanning is de kunst van het ontwikkelen van evenwicht. Evenwicht tussen binnen en buiten, tussen hoofd en hart, tussen jou en de ander. Tijdens de retraite werk je met mantras, meditatie, mindfulness en stilte ter ondersteuning van het oefenen.
Reiservaringen Nepal, reisverhalen tips over reizen naar Nepal.
Reis met de bus naar de stad Pokhara, schitterend gelegen rond een prachtig meer en vlakbij spectaculaire bergen, om te hiken, zwemmen of roeien in een koel bergmeer, met uitzicht op de hoogste bergkammen ter wereld. De Himalaya de Mount Everest. Van de 10 hoogste bergen ter wereld, liggen er 8 in Nepal. Van het Himalayagebergte is de Mount Everest 8.850m de hoogste, gelegen op de grens met Tibet.
Dharamsala Thuisbasis Van De Dalai Lama India Azië.nl.
Als je op zoek bent naar een echte Vietnam ervaring, maar je reis ook een bijzonder tintje wilt geven, dan kun je gemakkelijk het ongerepte Cambodja aan je reis toevoegen. Reis van de maand. Het Mooiste van de Natuur va 1758.
Spirituele Yoga Retreats in Tibet met Beoordelingen.
Prijs per reis. Aanbevolen Populariteit Duur van kort naar lang Duur van lang naar kort Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Prijs per dag, van laag naar hoog Prijs per dag, van hoog naar laag Review score. Anderen bekeken ook. We hebben helaas geen beschikbaarheid voor spirituele yoga retreats in Tibet, bekijk ook onze andere spirituele yoga retreats in Azië Oceanië. Verwijder deze listing van Favorieten Voeg toe aan Favorieten. 6-Daagse Minfulness en Yoga Retreat op Bali, Indonesië. Alle maaltijden inbegrepen. 6 dagen / 5 nachten. Verwijder deze listing van Favorieten Voeg toe aan Favorieten. 11-Daagse Yoga, Meditatie en Healing Retreat op het Prachtige Bali, Indonesië.
Spirituele reizen en vakanties.
We maken gebedsdiensten van monniken mee, wandelen bij een heilig meer, lopen naar kluizenaarsgrotten, enzovoort. Een reis door Tibet om nooit te vergeten. Ymkje Repko maakt al sinds 1988 reizen door Tibet. Ze heeft zich in de locale cultuur verdiept en is een goede fotograaf.
Inspiratie Reizen Spirituele Reizen naar Nepal Nepal.
Persoonlijke begeleiding voorafgaande aan de reis en in Nepal door Holi en Thomas. Bij ons reis je altijd met een kleine groep reisgenoten waardoor je Nepal, Tibet en Bhutan van dichtbij mee kunt maken en er ruimte is voor jouw individuele beleving.
Op zoek naar stilte tijdens een meditatieretreat in Maleisië.
Dit is meteen het moment dat je al je brandende vragen zelf kan stellen aan de monniken. Om negen uur is het tijd om te gaan slapen want wie om vier uur op wilt staan kan maar beter vroeg naar bed gaan.Rituals of the monksWie de film 7 Years in Tibet wel eens heeft gezien, weet dat de monniken allerlei verschillende rituelen hebben. Deze zijn onmisbaar en staan centraal in het boeddhisme en de beoefening van meditatie.
Vind de perfecte reis en informatie over meditatie reizen in tibet.
Meditatie vakantie in Brazilië. Reizen in Tibet. Auto vakantie in Tibet. Avontuurlijke workshop in Tibet. Backpack reis in Tibet. Chi kung reis in Tibet. City trip in Tibet. Coaching reis in Tibet. Creatieve reis in Tibet. Cruise reis in Tibet.

Contacteer ons