Resultaten voor meditatie reis tibet

meditatie reis tibet
Reiservaringen Nepal, reisverhalen tips over reizen naar Nepal.
Reis met de bus naar de stad Pokhara, schitterend gelegen rond een prachtig meer en vlakbij spectaculaire bergen, om te hiken, zwemmen of roeien in een koel bergmeer, met uitzicht op de hoogste bergkammen ter wereld. De Himalaya de Mount Everest. Van de 10 hoogste bergen ter wereld, liggen er 8 in Nepal. Van het Himalayagebergte is de Mount Everest 8.850m de hoogste, gelegen op de grens met Tibet.
vipassana spirituele reis meditatie reis tibet.
Ga van de gebaande paden af en beleef een meditatie week in tibet. RONDREIS TIBET 002 De wereld is Kras. Graag willen we u erop attenderen dat de hoge ligging van de gebieden soms wel 5000 meter, een reis naar Tibet fysiek redelijk zwaar maakt.
Rondreis Tibet Nepal, 21 dagen Djoser.
Verenigde Arabische Emiraten. Rondreis Tibet Nepal. Rondreis Tibet Nepal, 21 dag. Open Huis 13 april Rondreis Tibet Nepal 21 dagen. De reis begint en eindigt in Kathmandu. Op weg naar de grens met Tibet bezoeken we de andere koningsstad in de Kathmandu vallei, Bhaktapur.
Nepal Nepal Sunita Sunita Reizen. Reizen De" wereld is een boek. Als je niet reist lees je alleen de eerste bladzijde" Ruim 20 jaar geleden is Sunita Reizen opgericht uit liefde voor de Himalaya. Vanaf daar bezochten we ook omringende bladzijden en dit re
Als je niet reist lees je alleen de eerste bladzijde" Ruim 20 jaar geleden is Sunita Reizen opgericht uit liefde voor de Himalaya. Vanaf daar bezochten we ook omringende bladzijden en dit resulteerde in ons huidige reisaanbod naar Nepal, Tibet, India, Bhutan, China, Cambodja, Mongolië, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan, Japan en op verzoek Myanmar. We streven naar een uniek reisaanbod, maar sommige bestemmingen zijn nou eenmaal niet voor niets populair en bieden we dus ook aan. Je kunt bij ons terecht voor maatwerk, individuele reizen, actieve reizen, culturele reizen, groepsreizen, spirituele reizen of een combinatie hiervan. Mail naar info@sunita.nl of bel 077-7850504 tijdens onze kantooruren. Wij werken ondertussen door aan een volgende bladzijde. Pak licht, want je komt terug met een rugzak vol herinneringen. Nepal heeft het allemaal: De rauwe, ongenaakbare maar adembenemend mooie Himalaya. Vreedzame, schattige dorpjes. Lieve, behulpzame mensen. Een bruisende hoofdstad. Mysterieus regenwoud met olifanten, neushoorns en krokodillen. Talloze planten, bloemen en vlinders. Maar het mooiste souvenir zal toch de herinnering aan de reis zijn.
Portfolio Speciale Groepen.
Tibet speciaal reis voor prive gezelschap 2004. Luxe Transsiberie reis voor prive gezelschap 2004. Voorprogramma Motorreis door China Tibetaans Amdo gebied 2004. Textiel en cultuurreis naar Zuid-China april en september 2004. Zen meditatiereis China, hoogtepunten vroeg-Boeddhistische kunst mei 2004. Autovergunningen China en Tibet voor Trucktravel.nl 2003-2004. Aurora Meditatie-reis naar Tibet 2003.
Tibet / Tibetaans boeddhisme Uitgeverij Asoka.
de inspirerende wereld van het boeddhisme. inloggen nieuwe klant sitemap. Titels Auteurs Onderwerpen Zoeken e-books Pali-Canon. Over Asoka Klantenservice Contact. Biografie / autobiografie Boeddhisme algemeen Boeddhisme en het Westen Kinderboeken Meditatie Mindfulness Pali-canon Theravada Tibet / Tibetaans boeddhisme Vipassana Zen Meer.
Tien dagen lang deed ik niets anders dan mediteren de Kanttekening.
Foto's: Sara-May Leeflang. Westerlingen gaan naar Nepal voor meditatie en mindfullness. Wat maken zij zoal mee? Onze verslaggever Sara-May Leeflang doet verslag vanuit Nepal. Ik hoorde van veel reizigers en vrienden dat vipassana een heel bijzondere ervaring is, daarom wilde ik het proberen. De geboorteplaats van Siddhartha Gautama Boeddha is Lumbini, een dorp in Nepal vlakbij de Indiase grens. Voor degenen die dat nog niet weten, is er een t-shirt met de tekst Boeddha is geboren in Nepal, die ook op muren in Lumbini staat. De meerderheid van de Nepalese bevolking is hindoeïstisch, circa tien procent is boeddhistisch. De twee stromingen delen veel met elkaar, soms zelfs tempels, zoals de belangrijke tempel in Muktinath, een pelgrimsplaats voor zowel hindoes als boeddhisten. De boeddhistische traditie is groot in Nepal. Het land ligt tussen Tibet en India en was door de eeuwen heen een belangrijke ontmoetingsplaats voor boeddhistische leraren. Nepal is onder meer daarom een geliefde bestemming voor westerlingen die zich aangetrokken voelen tot het boeddhisme.
Groepsreis Tibet en Nepal Baobab reizen.
Samye / optionele wandeling We nemen alle tijd om een bezoek te brengen aan dit eerste kloostercomplex van Tibet, waar we hopelijk een gebedsceremonie zullen meemaken. Je kunt vandaag ook een mooie wandeling maken naar de Chimpuk meditatiegrotten, tegenwoordig vaak in de vorm van huisjes, waar veel pelgrims komen. Het eerste stuk naar de voet van de berg leg je samen met pelgrims per bus af, daarna begint de pittige klim van twee uur naar de grotten. Je krijgt hier een goed beeld van het leven van deze monniken en nonnen, die hier lange tijd verblijven om hun leven te wijden aan het boeddhisme en om via meditatie de staat van verlichting te verkrijgen. Als je deze wandeling te zwaar vindt, kun je ook een schitterende wandeling maken rondom de Hepo Ri heuvel, achter het Samye klooster. Vanaf de top van de heuvel heb je een mooi uitzicht op het klooster en de omgeving. naar Gyantse 3950 m We vervolgen onze reis over de Tibetaanse hoogvlakte richting Nepal.
Spirituele reizen en vakanties.
We maken gebedsdiensten van monniken mee, wandelen bij een heilig meer, lopen naar kluizenaarsgrotten, enzovoort. Een reis door Tibet om nooit te vergeten. Ymkje Repko maakt al sinds 1988 reizen door Tibet. Ze heeft zich in de locale cultuur verdiept en is een goede fotograaf.
Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. Sunita Reizen De" wereld is een boek. Als je niet reist lees je alleen de eerste bladzijde" Ruim 20 jaar geleden is Sunita Reizen opgericht uit liefde voor de Himalaya. Vanaf daar bezochten
Vanaf daar bezochten we ook omringende bladzijden en dit resulteerde in ons huidige reisaanbod naar Nepal, Tibet, India, Bhutan, China, Cambodja, Mongolië, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan, Japan en op verzoek Myanmar. We streven naar een uniek reisaanbod, maar sommige bestemmingen zijn nou eenmaal niet voor niets populair en bieden we dus ook aan. Je kunt bij ons terecht voor maatwerk, individuele reizen, actieve reizen, culturele reizen, groepsreizen, spirituele reizen of een combinatie hiervan. Mail naar info@sunita.nl of bel 077-7850504 tijdens onze kantooruren. Wij werken ondertussen door aan een volgende bladzijde. Home Events Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. 16-Daagse groepsreis naar Nepal: yoga, meditatie, cultuur met Nederlandse reisleiding en Nepalkenners. Een inspirerende reis naar bijzondere plaatsen in Nepal, waarbij je kennis maakt met de prachtige natuur en cultuur van het land.
Tibetaans dodenboek Wikipedia.
De teksten maken deel uit van de culturele en literaire erfenis van de nyingmatraditie van het Tibetaans boeddhisme. Naast teksten over de drie bardo's' ofwel overgangsfasen tussen het sterven en wedergeboorte bevat de tekst beschrijvingen van drie andere overgangsfasen: het leven, de droom en meditatie. Een Tibetaans literair genre met een vergelijkbare thematiek is dat van de delok. In het Tibet van voor 1960 was de tekst van het Tibetaans dodenboek nagenoeg volledig onbekend.

Contacteer ons