Op zoek naar meditatie reis tibet?

meditatie reis tibet
Spirituele reizen en vakanties.
We maken gebedsdiensten van monniken mee, wandelen bij een heilig meer, lopen naar kluizenaarsgrotten, enzovoort. Een reis door Tibet om nooit te vergeten. Ymkje Repko maakt al sinds 1988 reizen door Tibet. Ze heeft zich in de locale cultuur verdiept en is een goede fotograaf.
Nepal Sunita Reizen De" wereld is een boek. Als je niet reist lees je alleen de eerste bladzijde" Ruim 20 jaar geleden is Sunita Reizen opgericht uit liefde voor de Himalaya. Vanaf daar bezochten we o
Vanaf daar bezochten we ook omringende bladzijden en dit resulteerde in ons huidige reisaanbod naar Nepal, Tibet, India, Bhutan, China, Cambodja, Mongolië, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan, Japan en op verzoek Myanmar. We streven naar een uniek reisaanbod, maar sommige bestemmingen zijn nou eenmaal niet voor niets populair en bieden we dus ook aan. Je kunt bij ons terecht voor maatwerk, individuele reizen, actieve reizen, culturele reizen, groepsreizen, spirituele reizen of een combinatie hiervan. Mail naar info@sunita.nl of bel 077-7850504 tijdens onze kantooruren. Wij werken ondertussen door aan een volgende bladzijde. Pak licht, want je komt terug met een rugzak vol herinneringen. Nepal heeft het allemaal: De rauwe, ongenaakbare maar adembenemend mooie Himalaya. Vreedzame, schattige dorpjes. Lieve, behulpzame mensen. Een bruisende hoofdstad. Mysterieus regenwoud met olifanten, neushoorns en krokodillen. Talloze planten, bloemen en vlinders. Maar het mooiste souvenir zal toch de herinnering aan de reis zijn. Onderstaand vind je voorbeelden van ons reisaanbod, maar uiteraard kun je ook je eigen reis samenstellen. Nepal is geschikt voor jong en oud. Je kunt trektochten maken of culturele rondreizen maken. Je kunt kamperen, in eenvoudige lodges overnachten of in luxe hotels en resorts. Je kunt yoga of meditatie beoefenen of thankas leren schilderen.
Tibetaans dodenboek Wikipedia.
De teksten maken deel uit van de culturele en literaire erfenis van de nyingmatraditie van het Tibetaans boeddhisme. Naast teksten over de drie bardo's' ofwel overgangsfasen tussen het sterven en wedergeboorte bevat de tekst beschrijvingen van drie andere overgangsfasen: het leven, de droom en meditatie. Een Tibetaans literair genre met een vergelijkbare thematiek is dat van de delok. In het Tibet van voor 1960 was de tekst van het Tibetaans dodenboek nagenoeg volledig onbekend.
Groepsreis India on a Budget.
Deze India on a budget reis brengt je in het exotische noorden van India, maar eerst bezoek je dé spirituele hoogtepunten van het land. Per trein reis je naar de Gouden Tempel in Amritsar waar de sikhs al eeuwenlang samenkomen.
Spirituele Reizen in Ladakh.
In Ladakh en Tibet worden zij kostbare wezens of Rinpoches genoemd. Bezeten door goddelijke wezens die noch mens noch God zijn, maar die worden beschreven als goddelijk, voorspellen Lha mannelijke orakel en Lhamo vrouwelijke Orakel jouw toekomstige geheimen en beantwoorden ze jouw persoonlijke vragen. Ze kunnen lichamelijke en geestelijke kwalen genezen. Ladakhis geloven in de invloed van Goden en geesten op de materiële wereld en ondernemen geen belangrijke dingen zonder het in overweging nemen van deze invloed. De Orakels worden beziggehouden met het voorspellen van de gunstigste tijd om dingen te ondernemen, zoals een huwelijksceremonie te houden of te gaan reizen, enz. Maar wees voorzichtig: Er wordt gezegd dat het orakel vragen gesteld door sceptische waarnemers, kan onderscheppen! Het orakel zal herkennen dat de betreffende persoon de intentie heeft hem/haar te testen en zal met waanzinnige woede reageren. Een Vipassana cursus volgen in Ladakh. Vipassana is een bijzondere vorm van meditatie die 2500 jaar geleden door de Boeddha werd herontdekt.
Spirituele Yoga Retreats in Tibet met Beoordelingen.
Prijs per reis. Aanbevolen Populariteit Duur van kort naar lang Duur van lang naar kort Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Prijs per dag, van laag naar hoog Prijs per dag, van hoog naar laag Review score. Sorteer op: Aanbevolen. Duur van kort naar lang. Duur van lang naar kort. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Prijs per dag, van laag naar hoog. Prijs per dag, van hoog naar laag. Anderen bekeken ook. Yoga Docentenopleiding in Bali. 200-urige Yoga Docentenopleiding in de VS. Yoga en Meditatie Retreats in India. We hebben helaas geen beschikbaarheid voor spirituele yoga retreats in Tibet, bekijk ook onze andere spirituele yoga retreats in Azië Oceanië.
Spirituele reis in de voetheuvels van de Himalaya in India incl meditatie retraite.
Mijn verbinding met het boeddhisme en mijn liefde voor India maken dat ik deze reis met heel veel liefde en enthousiasme organiseer. Ik hoop mensen die interesse hebben in meditatie en boeddhisme, maar niet snel alleen naar India zouden gaan, de kans te geven dit prachtige land ontmoeten.
Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. Sunita Reizen De" wereld is een boek. Als je niet reist lees je alleen de eerste bladzijde" Ruim 20 jaar geleden is Sunita Reizen opger
Vanaf daar bezochten we ook omringende bladzijden en dit resulteerde in ons huidige reisaanbod naar Nepal, Tibet, India, Bhutan, China, Cambodja, Mongolië, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan, Japan en op verzoek Myanmar. We streven naar een uniek reisaanbod, maar sommige bestemmingen zijn nou eenmaal niet voor niets populair en bieden we dus ook aan. Je kunt bij ons terecht voor maatwerk, individuele reizen, actieve reizen, culturele reizen, groepsreizen, spirituele reizen of een combinatie hiervan. Mail naar info@sunita.nl of bel 077-7850504 tijdens onze kantooruren. Wij werken ondertussen door aan een volgende bladzijde. Home Events Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. Nepal: Yoga, meditatie, cultuurreis met Nederlandse reisleiding. 16-Daagse groepsreis naar Nepal: yoga, meditatie, cultuur met Nederlandse reisleiding en Nepalkenners. Een inspirerende reis naar bijzondere plaatsen in Nepal, waarbij je kennis maakt met de prachtige natuur en cultuur van het land.
Go Tibet Individuele rondreis Tibet online.
Dan vlieg je naar Lhasa, het hart van Tibet, waar je Tibet reis officieel begint. Enerzijds word je betoverd door alles om je heen; de geur van brandende wierook, het gemurmel van toegewijde monniken en de eindeloze gebedsrondes van pelgrims.
Alles wat u wilt weten over meditatie reizen in tibet.
voor deze opties.: Denk eens aan tibet als je een meditatie reis boekt. Elke meditatie reis is met zorg en aandacht georganiseerd. De wereld zit vol mogelijkheden. Ga van de gebaande paden af en beleef een meditatie week in tibet.
RONDREIS TIBET 002 De wereld is Kras.
Graag willen we u erop attenderen dat de hoge ligging van de gebieden soms wel 5000 meter, een reis naar Tibet fysiek redelijk zwaar maakt. Om optimaal van uw reis te genieten, dient u, naast een grote mate van flexibiliteit dan ook te beschikken over een goede gezondheid.

Contacteer ons