Resultaten voor spirituele retraite

spirituele retraite
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping en spirituele groei. Rust en ruimte voor jezelf, reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.
Retraites en Spirituele Reizen.
Kashmirische Tantra Week. Lezing België Kwetsing als Kans: De weg naar Inspirerende Relaties. Open Avond Mama Mia: Moederschap als Spirituele Weg. Open Avond Stilte Retraite: De Viering van het Zijn. Start Zomer Retraite Frankrijk. Start Stilte Retraite Viering van het Zijn.
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
Monique vertelt dat de media een grote invloed hebben gehad op de populariteit. Kijk naar het succes van het spirituele tijdschrift Happinez: het draait om zingeving, maar dan zonder de geitenwollensokkensfeer. En na de verschijning van de bestseller Eat, Pray, Love, wilde iedereen ineens naar India en Indonesië om te mediteren. Daarnaast speelt de gezond-eten-hype een belangrijke rol. Monique vertelt dat de doelgroep van retraites de afgelopen jaren enorm is veranderd. Het zijn allang niet meer alleen hardcore yogafanaten die naar toevluchtsoorden gaan. Van een vastgoedhandelaar die ieder jaar trouw een week lang een intense detoxkuur ondergaat tot overspannen moeder van vier kinderen die een lang weekend gaat yogaën: we zien ze allemaal voorbij komen. Foto: purefoodtravel.com Programma op maat. Hoe ziet een doorsnee retraite er uit?
Waarom is een retraite goed voor je? Spirituele Reizen.
monday mondayquote mondayquotes enjoylife enjoymoment lovelife lovely lovelymoments lovelymoment wishtrips quotes quote quoteoftheday motivation zen yoga retreat retraite enjoy travel travelinspiration happy happytime happymonday behappy positivequotes positivevibes positivity. 2 maanden ago islandliving islandph island beach beachy relationshipgoals travelgoals traveldiares travelstory adventureph adventuremoment secretbeach secretplace couplegoals travelcouples wishlist wishtrips wishes whitebeach seawave sea ocean sealiving seashore kayak paddlecrossing. Wishtrips op Pinterest. @2017 Spirituele Reizen.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek. Features van onze yoga meditatie retraite. Drie in één: een yogaretraite, een meditatieretraite én een spirituele retraite. 7 uur les per dag: 2 uur yoga, 2 uur meditatie, 2 uur theorie, 1 uur privéles.
Coaching Retraite voor hoogopgeleide mensen.
Spirituele Vakantie Reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting bij faillissement en repatriëring van artikel 7512: van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties: Spirituele vakantie reizen is dé specialist op het gebied van Coaching Retraite.
Spirituele reis India incl meditatie retraite Live Mindfully.
Spirituele reis India incl meditatie retraite livemind 2017-12-19T1917440000.: Jaarlijks organiseer ik twee prachtige spirituele reizen in India. India is een land dat doordrenkt is van spiritualiteit en devotie en dat mij blíjft verassen en inspireren, hoe vaak ik er ook geweest ben.
Spirituele Reis Stiltereis Stilteretraite Mi Cuento Reizen Spirituele Reizen en Stilteretraites Andalusië.
Je kunt ervan uit gaan dat zowel de prachtige omgeving, en het gebalanceerde programma van onze spirituele reizen uitnodigt tot diepgang en daarnaast ook tot genieten en een gevoel van ontspanning, of je nu kiest voor onze stiltereis, spirituele reis of de schrijf en expressieve retraite.
Retraite Weekend Doorbreek Patronen Leef Je Eigen Waarheid Spirituele Verlichting.nl.
Lieve groet, Bark. gedachtepatronen amsterdam angst antwerpen arnhem belgië beperkende overtuigingen bewustwording controle loslaten cursus de illusie droomstaat egostaat waarheden eigen waarheid eindhoven emotionele gehechtheden fantasiewereld gedichten citaten gehechtheid geloof heerenveen helder zien het ego het NU identificeren illusies jezelf observeren leven in overgave lichamelijke spanningen menselijke volwassenheid met absolute zekerheid bewijzen normen en waarden onvoorwaardelijke overgave onware zelf patronen doorbreken rotterdam spiritueel zelfonderzoek spirituele autolyse spirituele verlichting spirituele zoektocht traumaverwerking veronderstellingen weerstand workshop zelfverzonnen personage. Retraite Weekend Doorbreek Patronen Leef Je Eigen Waarheid Ruinen DR.
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Als je behoefte hebt aan rust en ontspanning, stilte en spiritueel onderricht, meditatie en wandelen in de natuur, en contact met anderen op het spirituele pad, dan is zo'n' vijfdaagse retraite misschien iets voor je. Er wordt voor deze retraite geen aanvangsniveau verlangd.
Retraite Griekenland In het hart van meditatie Lotus Lifecoach.
We werken met een veelzijdigheid aan meditatieopdrachten, bewustzijnsoefeningen en oefeningen voor spirituele ontplooiing afgestemd op je eigen persoonlijke groei. Het uitwerken van de opdrachten kan in je eigen kamer of balkon, in de schaduw van de bomen in de tuin of op een zonnebed aan het privé-strandje. In de namiddag vervolgt het programma met meditatie en het delen van de ervaringen van de dag. We sluiten de dag af met een heerlijk Grieks diner en een korte avondmeditatie. De retraites zijn een unieke innerlijke ervaring voor een life-changing reis op weg naar je eigen bestemming. Je kunt o.a. voor de retraite kiezen.:

Contacteer ons