Zoeken naar spirituele retraite

spirituele retraite
Spirituele vakantie Andalusie Beleef Andalusie.
Wijnproeven in Andalusië. Home Themareizen Andalusie Spirituele vakantie Andalusie. Spirituele vakantie Andalusie. Spirituele vakanties in Andalusië zijn er in de vorm van yoga vakantie, meditatie, retraite, een bezinningsweek, een stilte week en nog veel meer. Puur en Kuur Wellness en spirituele reizen.
Waarom is een retraite goed voor je? Spirituele Reizen.
Na een retraite wordt jouw waardering voor de natuur alleen maar groter. Ook in je ervaring komen planten en dieren meer tot leven en voel je je meer met de natuur verbonden. Het contact met mensen en de bewustwording van jezelf worden intensiever. Je beweegt in een flow mee op de trillingen van het universum als je beseft dat je niets meer of minder bent dan de energie waaruit alles bestaat. Benieuwd naar onze retraites op dit moment? Bekijk ons aanbod van retraites. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen.
Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe en de Krachtplaats.
Wil je nog dieper gaan en spiritueel ontwaken? Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen: een gecertificeerde Essentie retraite. Hierin ga je veel dieper in de ontmoeting met jeZelf en de eenheid met de Natuur en verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen.
Overzicht van retraites.
In de media. In de media. Overzicht van retraites. Onderstaande retraites worden regelmatig gegeven in verschillende spirituele centra en kloosters in ons land. Ze worden aangeboden in de vorm van een retraite van één dag of van meerdere dagen. Meditatie in meervoud.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
reiki master weekend. Massage retreat Mallorca. Yoga mini retraite. online mindfulness training. mindful buddy app. biofeedback en neurofeedback. hoe we werken. reiki master weekend. spirituele reis Bali. yoga surfretraite Goa, India. yoga surfretraite Marokko. transformatiereis yoga coaching Portugal. massage retreat Mallorca. okido Yoga High Retreat Mallorca. nieuws / blogs. Meditatie weekend op de Veluwe. De geest kan duizend kanten opgaan, maar op dit prachtige pad wandel ik in vrede. Met elke stap waait de wind. Met elke stap bloeit een bloem. Heb je ook behoefte aan intense rust, een krachtig gevoel van verbinding en aan oprechte blijdschap? Kom naar het meditatie weekend van Bezielen op de Veluwe en ervaar op een diep niveau de kracht van mediteren. Meditatie is een waardevol instrument, dat je leert om liefdevol om te gaan met gedachten en gevoelens. Zie hoe in dit weekend meditatie, yoga en mindfulness samenkomen. Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfulness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag. 29 november 1 december 2019 / 24 26 juli 2020 / 18 20 september 2020.
De mooiste reizen en retreats voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness, families en detox. Persoonlijk advies op maat. Happysoultravel.nl.
Afgelopen jaar volgde ik een retreat in Wales en leerde daar Abigail kennen, een van de meest wijze en kundige therapeuten die ik ooit ontmoet heb. Zij is voor mij de pure belichaming van een vrouw die deze tijd vereist: zelfbewust, sterk, maar ook supervrouwelijk en kwetsbaar. Ik ben ongelofelijk dankbaar en trots dat zij naar Nederland. Ga naar deze reis Prijzen data Boek deze reis.
Heel Je Lichaam Retraites.
Spirituele reizen retraites in Europa. Wij organiseren korte retraites in Nederland op het gebied van yoga, ontspanning, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is een speciale selectie gemaakt uit het zeer uiteenlopende aanbod van anderen op themas die te maken hebben met de 5 punten van het leven. Speciale Mindfullness retraite op Ibiza.
Spiritualiteit meditatie Remonstranten.
Op deze pagina vind je verdiepende stukken, inspirerende blogs en data waarop retraites en andersoortige spiritueel verdiepende activiteiten bij de remonstranten plaatsvinden. Yoga, Mindfulness, retraites en meditatie, hier lees je er alles over! Blijf op de hoogte. Laat dit veld leeg. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Controleer de inbox of spammap nu om uw aanmelding te bevestigen. Of volg ons op. 16 november 2018 18 november 2018. Van 16-18 november 2018 bezinnen remonstrantse mannen zich op het thema Geluk en wijsheid. Geluk is ongrijpbaar. Dat blijkt bijvoorbeeld als je probeert het te definiëren. Tegelijkertijd had de schrijver Alain gelijk, toen hij opmerkte dat het niet moeilijk is om ongelukkig te zijn. Het is voldoende om te gaan zitten, als een vorst die. 1 oktober 2018. Spiritualiteit ligt op straat. Het is boeiend om te zien hoe eeuwenoude belevingen van spiritualiteit zich kunnen ontwikkelen in de tijd en als een onderstroom ook aanwezig zijn in hoe wij gebruik maken van de digitale technologie. Het BredaPhoto Festival draagt dit jaar het thema To Infinity and Beyond Lees verder. Remonstrants retraite-aanbod maakt een doorstart. De spirituele activiteiten van de Remonstranten bundelen en meer toegankelijk maken.
Even loskomen van je dagelijkse beslommeringen? Maak een spirituele reis in Europa!
Dat kan natuurlijk trekkend door prachtige oorden als Vietnam, Australië, Canada, Maleisië. Maar voor wie niet zo ver wil reizen: vier spirituele reisideeën in Europa. Romantiek in Zuid-Frankrijk. Je kent het gevoel wel. Je komt vol spanning aan op een vakantiebestemming en dan blijkt het voorbij perfectie en romantiek. Mooier dan je je had kunnen voorstellen. Maison Tuduka in Roquefort-les-Pins bij Nice is zon droombestemming. s Ochtends word je niet te versmaden ontbijt verzorgd door gastvrouw Danielle. Het zwembad wenkt, net als de tuin en het terras voor je appartement. En, last but not least, je kunt buiten koken! Dan laten we bezoekjes aan Nice, Cannes, Antibes en Saint Paul de Vence nog buiten beschouwing. Pure retraite, met name in juni en september als het goed weer is en nog niet toeristisch druk.
Transformatie Retraite 5 daagse Retraite in Frankrijk Bridgeman.
Het eten is vegetarisch en o zo lekker! Deze retraite is inclusief ontbijt, lunch, diner, snack en drinken. Door de combinatie van yoga, meditatie en bewuste voeding is deze retraite een fysieke, emotionele, mentale en spirituele detox. Gedurende de retraite wordt geen alcohol geschonken.
Spirituele retraite op de Krachtplaats Krachtplaatsen.
Spirituele retraite op de Krachtplaats. Spirituele retraite op de Krachtplaats. Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd. Sluit je af van de ruis van alledag en creëer de ruimte om tot jezelf te komen. Tijdens een meerdaagse spirituele retreat op de Elohim Krachtplaats in Oost-Groningen maak je contact met je gevoelswereld en alles wat die je te vertellen heeft.

Contacteer ons