Meer resultaten voor spirituele retraite

spirituele retraite
Retraite Griekenland In het hart van meditatie spirituele reizen en retraites.
De retraite is goedgekeurd als onderdeel van de internationale opleiding Mindfulness-Academie voor Mindful Teaching te Leusden. We vliegen gezamenlijk naar Athene, vanwaar we met ons allen met een taxibusje naar Yialasi reizen. Ook de terugreis naar Athene maken we gezamenlijk met de taxibus. De kosten voor deze retraite inclusief het gehele programma, coaching, meditaties, privé studio en alle maaltijden: 1075 euro. Niet inbegrepen zijn de kosten van de vlucht naar Athene v.v. en de transfer van Athens Airport naar Yialasi v.v. Om verzekerd te zijn van inschrijving vraag ik een aanbetaling bij inschrijving van 275 euro. De overige 800 euro graag overmaken voor 1 mei 2020. Voor vragen, aanmelding en het inschrijfformulier kunt u contact opnemen via: lotus@lotuslifecoaching.nl. Mensen die nog niet eerder een consult, cursus of workshop bij mij gevolgd hebben worden uitgenodigd voor een afstemmingsconsult voorafgaand aan de retraite. Dit om goed in te kunnen gaan op je wensen en leermogelijkheden tijdens de retraite. Kosten hiervoor bedragen 80 euro. Individuele consulten en coaching Nijmegen. Persoonlijke consultweek Assisi. Ontdek de kracht van meditatie voor ontspanning.
Venwoude.
Een sfeer die uitnodigt tot onthaasting en bezinning, wat Venwoude bij uitstek geschikt maakt als bedding voor persoonlijke groei, lichaamswerk, energetisch werk, meditatie, satsang en andere spirituele transformatieprocessen. Venwoude wordt gerund door een dynamische groep mensen met een passie voor persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Al 30 jaar stellen wij onze groepsruimtes en overnachtingsaccommodatie graag ter beschikking aan groepen met hart voor mens, samenleving en planeet. Van harte welkom! Nieuws van Venwoude. Per direct zijn we op zoek naar een kok-assistent. Lees hier de vacature. Boek een individuele retraite.
Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe en de Krachtplaats.
Stilte, mindfulness en bezieling op de Elohim Krachtplaats, op de grens van Groningen en Drenthe. De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone: een speciale plek waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen en waar je ziel tot veel diepere lagen open gaat. Je ervaart hier je ware Wezen, beleeft de kleuren en geuren intens en maakt contact met het alom aanwezige veld van Liefde en de natuurspirits. In deze diep vredevolle omgeving raak je innerlijk zo stil dat de antwoorden op essentiële levensvragen als vanzelf omhoog komen. Wat haal je op? Aanleiding tot een spirituele retraite.
Retraite Achterhoek.
Een plek waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven moet zijn. Een spirituele vakantie oftewel retraite biedt je de mogelijkheid om je even terug te trekken uit het dagelijkse leven.
Spirituele retraite Zelfliefde en zielsverbinding Wellness Vakanties.
Spirituele retraite Zelfliefde en zielsverbinding. Een 7 daagse spirituele retraite waarbij je middenin de magische energie van de Spaanse natuur tot je diepe kern komt. Deze retraite is voor mensen die zoekende zijn in zichzelf naar zelfliefde en een diepe zielsverbinding willen ervaren.
Bijzondere Spirituele Vakantie? Meditatie-Verwenweek, Retraites Reistips! 1 Kennisbank.
Gerelateerd: lees verder. Ideeën voor bijzondere spirituele reizen. Je zou iets spiritueels willen doen met je vakantie, maar je weet nog niet precies wat. Laten we dan alvast beginnen door op een algemene manier naar wat bestemmingen te kijken. Misschien dacht je er aan om de volgende plekken en landen te bezoeken voor een spirituele reis.: Tibetaanse kloosters Boeddhistische rondreis. Spanje festival van liefde. Nederland festival van liefde Terschelling. Ibiza detox en yoga-vakantie. Ook de volgende locaties zijn erg geschikt voor een meditatieve reis of verwenweek.: Verenigde Staten Sedona. En wil je misschien iets wat meer actief is, dan is het een goede overweging om een event van Tony Robbins te bezoeken in Amerika klik hier voor info. In deze events zit veel spiritualiteit en meditatie verweven en je bent heel intensief bezig met opdrachten, bewegen en het werken aan je levensmissie. Dit zijn de drie beste plekken om een spirituele reis te boeken.
Retraite weken met Yoga en Sjamanisme 925, all-in heerlijk eten.
Een reis naar binnen. Om ruimte voor jezelf te creëren, en een nieuwe, frisse kijk mee te nemen naar huis is het vaak nodig om oude pijn en verdriet toe te laten. Om in jouw licht te staan moet je ook de donkerte kennen.
De belangrijkste reden waarom je op yoga retraite moet gaan.
Home Blog retraite De belangrijkste reden waarom je op yoga retraite moet gaan. inspiratie, retraite, spirituele groei. 15 februari 2018. De belangrijkste reden waarom je op yoga retraite moet gaan. Er is me iets interessants opgevallen na meer dan 10 jaar spirituele en yoga retraites doen en geven.
Waarom is een retraite goed voor je? Spirituele Reizen.
Je ziet ook je familie en vrienden een tijdje niet, maar voor je gevoel komen ze juist dichterbij. Wat als we een tijdje stil zitten en niets doen? Wat gebeurt er met ons tijdens een stilteretraite? Kunnen we dat nog wel? Dagen lang niets doen. En wat zijn de effecten van zon retraite? We hebben vijf positieve effecten van een retraite voor je op een rij gezet. Ervaar minder stress. Alles is continu aan verandering onderhevig. De vluchtige werkelijkheid thuis, in het gezin, tijdens de studie of op het werk is altijd aanwezig. De informatiestroom van media is haast niet te volgen. Ondertussen stromen de rekeningen binnen, dienen zich allerlei dagelijkse problemen aan en tikt de klok rustig door. Er lijkt niet eens tijd te zijn om zich met politiek bezig te houden, laat staan met diepzinnige levensvragen.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Een midweek retraite om zelf te ervaren wat yoga, meditatie en spirituele verlichting betekenen. Je krijgt veel begeleiding, dus iedereen kan meedoen. Start maandag 12 uur, eindigt vrijdag 12 uur. Kosten: 376 euro incl. btw, yoga en meditatielessen, persoonlijk advies tijdens en na de retraite, 4 overnachtingen en alle maaltijden. Lees meer: Yoga en meditatie midweek 5 dagen. Overzicht van alle retraites in 2020.
Retraite Jan Geurtz, Rust, Ontspanning, Stilte Spiritueel Ondericht.
Eveneens inbegrepen: overnachting, alle maaltijden vegetarisch, koffie en thee. Niet inbegrepen: overige drankjes en versnaperingen, en je reiskosten. Als je geen of weinig inkomsten hebt, kun je een korting vragen. Deze retraites zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de Dzogchen-benadering van spiritualiteit en behoefte heeft aan enkele dagen van meditatie, spiritueel onderricht, stilte, wandelen in de natuur en voor zover gewenst gezelligheid en contact met andere beoefenaars. Professionele hulpverleners kunnen tijdens deze retraites hun inzicht vergroten in de werking van de menselijke geest en de verschillende niveaus van spirituele ontwikkeling. Ze kunnen tevens hun communicatieve vaardigheden vergroten: leren luisteren op een meditatieve manier en vanuit een natuurlijke helderheid en vriendelijkheid leren omgaan met hun cliënten. Dzogchen als methode tot het realiseren van je natuurlijke staat heeft eigenlijk alleen effect als je er elke dag mee bezig bent. Als je als beginner aan deze retraite wil meedoen is het belangrijk dat je ook na de retraite er dagelijks tijd en vooral aandacht aan blijft besteden.

Contacteer ons