Meer resultaten voor spirituele retraite

spirituele retraite
Waarom is een retraite goed voor je? Spirituele Reizen.
Na een retraite wordt jouw waardering voor de natuur alleen maar groter. Ook in je ervaring komen planten en dieren meer tot leven en voel je je meer met de natuur verbonden. Het contact met mensen en de bewustwording van jezelf worden intensiever. Je beweegt in een flow mee op de trillingen van het universum als je beseft dat je niets meer of minder bent dan de energie waaruit alles bestaat. Benieuwd naar onze retraites op dit moment? Bekijk ons aanbod van retraites. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen.
Retraite Vakanties Stiltereis Spirituele Reis Mi Cuento Reizen Retraites in Andalusië.
De begeleide retraite vakanties Stiltereis, Retraite, Spirituele reis met Mi Cuento Reizen vormen een mooie basis en bedding voor jouw ontdekkingstocht. Dompel jezelf een week lang onder in een diepgaand programma én de ontspanning die dat brengt, op een schitterende locatie midden in de natuur.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek. Features van onze yoga meditatie retraite. Drie in één: een yogaretraite, een meditatieretraite én een spirituele retraite. 7 uur les per dag: 2 uur yoga, 2 uur meditatie, 2 uur theorie, 1 uur privéles.
Coaching Retraite voor hoogopgeleide mensen.
Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties: Spirituele vakantie reizen is dé specialist op het gebied van Coaching Retraite. Spirituele Vakantie Reizen is dé deskundige op het gebied van coaching retraite. Wij werken alleen met professionele begeleiders met gemiddeld 25 jaar ervaring binnen het therapie, coaching en counseling veld.
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Als je behoefte hebt aan rust en ontspanning, stilte en spiritueel onderricht, meditatie en wandelen in de natuur, en contact met anderen op het spirituele pad, dan is zo'n' vijfdaagse retraite misschien iets voor je. Er wordt voor deze retraite geen aanvangsniveau verlangd.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Vier je Zielzicht Retraite Zomer op prachtig landgoed in Drenthe Voeding voor je Ziel. Deze retraite is onthaasten, ontdekken en genieten op een van de mooiste en meest rustige plekken in Nederland de Stille Kracht in Westdorp tijdens jouw spirituele vakantie.
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
Monique vertelt dat de media een grote invloed hebben gehad op de populariteit. Kijk naar het succes van het spirituele tijdschrift Happinez: het draait om zingeving, maar dan zonder de geitenwollensokkensfeer. En na de verschijning van de bestseller Eat, Pray, Love, wilde iedereen ineens naar India en Indonesië om te mediteren. Daarnaast speelt de gezond-eten-hype een belangrijke rol. Monique vertelt dat de doelgroep van retraites de afgelopen jaren enorm is veranderd. Het zijn allang niet meer alleen hardcore yogafanaten die naar toevluchtsoorden gaan. Van een vastgoedhandelaar die ieder jaar trouw een week lang een intense detoxkuur ondergaat tot overspannen moeder van vier kinderen die een lang weekend gaat yogaën: we zien ze allemaal voorbij komen. Foto: purefoodtravel.com Programma op maat. Hoe ziet een doorsnee retraite er uit?
Retraite Weekend Doorbreek Patronen Leef Je Eigen Waarheid Spirituele Verlichting.nl.
Neem graag ook je eigen favoriete boeken mee. Het retraite weekend wordt geleid door Bark en verder zijn Guido begeleider en ex-cliënten van Onbestempeld aanwezig om te vertellen over hun proces van Zelfonderzoek en begeleiding. Bark geeft een Inleiding Spiritualiteit Zelfonderzoek: hoe kun je spiritualiteit en de bekende spirituele begrippen toepassen in je dagelijks leven en hoe past dat al dan niet in onze Westerse samenleving?
Retraites en Spirituele Reizen.
Kashmirische Tantra Week. Lezing België Kwetsing als Kans: De weg naar Inspirerende Relaties. Open Avond Mama Mia: Moederschap als Spirituele Weg. Open Avond Stilte Retraite: De Viering van het Zijn. Start Zomer Retraite Frankrijk. Start Stilte Retraite Viering van het Zijn.
Spirituele reis India incl meditatie retraite Live Mindfully.
Spirituele reis India incl meditatie retraite livemind 2017-12-19T1917440000.: Jaarlijks organiseer ik twee prachtige spirituele reizen in India. India is een land dat doordrenkt is van spiritualiteit en devotie en dat mij blíjft verassen en inspireren, hoe vaak ik er ook geweest ben.

Contacteer ons