Op zoek naar spirituele retraite?

spirituele retraite
Venwoude.
Retraite Centrum Venwoude. S feervol landgoed in stiltegebied voor trainingen en retraites. Venwoude: een uniek retraitecentrum op een prachtig landgoed in de bossen tussen Hilversum en Utrecht. Alom geroemd vanwege de verzorgde accommodatie, de uitstekende biologische keuken en de liefdevolle aandacht waarmee mens en natuur hier worden omringd. Vele trainers en teachers op het gebied van bewustwording kiezen jaar in, jaar uit voor Venwoude vanwege de bijzondere sfeer die op het hele terrein voelbaar is. Een sfeer die uitnodigt tot onthaasting en bezinning, wat Venwoude bij uitstek geschikt maakt als bedding voor persoonlijke groei, lichaamswerk, energetisch werk, meditatie, satsang en andere spirituele transformatieprocessen.
Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe en de Krachtplaats.
Stilte, mindfulness en bezieling op de Elohim Krachtplaats, op de grens van Groningen en Drenthe. De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone: een speciale plek waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen en waar je ziel tot veel diepere lagen open gaat. Je ervaart hier je ware Wezen, beleeft de kleuren en geuren intens en maakt contact met het alom aanwezige veld van Liefde en de natuurspirits. In deze diep vredevolle omgeving raak je innerlijk zo stil dat de antwoorden op essentiële levensvragen als vanzelf omhoog komen. Wat haal je op? Aanleiding tot een spirituele retraite.
Retraite Achterhoek.
Een plek waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven moet zijn. Een spirituele vakantie oftewel retraite biedt je de mogelijkheid om je even terug te trekken uit het dagelijkse leven.
Spirituele retraite Zelfliefde en zielsverbinding Wellness Vakanties.
Spirituele retraite Zelfliefde en zielsverbinding. Een 7 daagse spirituele retraite waarbij je middenin de magische energie van de Spaanse natuur tot je diepe kern komt. Deze retraite is voor mensen die zoekende zijn in zichzelf naar zelfliefde en een diepe zielsverbinding willen ervaren.
Meditatie zeil retraite Griekenland 16 23 mei Inspirerend leven.
Home Meditatie zeil retraite Griekenland 16 23 mei. Meditatie zeil retraite Griekenland 16 23 mei. Door Spirituele Vakantie Reizen 25 februari 2019. Geschreven door Spirituele Vakantie Reizen. Houd je van natuur en bezinning dan is deze zeilvakantie precies wat je zoekt!
Retraite weken met Yoga en Sjamanisme 925, all-in heerlijk eten.
Om ruimte voor jezelf te creëren, en een nieuwe, frisse kijk mee te nemen naar huis is het vaak nodig om oude pijn en verdriet toe te laten. Om in jouw licht te staan moet je ook de donkerte kennen.
De belangrijkste reden waarom je op yoga retraite moet gaan.
Home Blog retraite De belangrijkste reden waarom je op yoga retraite moet gaan. inspiratie, retraite, spirituele groei. 15 februari 2018. De belangrijkste reden waarom je op yoga retraite moet gaan. Er is me iets interessants opgevallen na meer dan 10 jaar spirituele en yoga retraites doen en geven.
Waarom is een retraite goed voor je? Spirituele Reizen.
Het principe is dat je in communicatie met de kosmos jezelf heelt. De natuur werkt als een soort spiegel voor het zelf. Je mediteert, kalmeert en vibreert mee. Tijdens een retraite stem je je eigen frequentie af op die van de natuur. Je oorspronkelijke trilling. Want die natuur ben je zelf. Je maakt als het ware een reis terug naar waar je vandaan komt. Vond je de natuur al super mooi? Na een retraite wordt jouw waardering voor de natuur alleen maar groter. Ook in je ervaring komen planten en dieren meer tot leven en voel je je meer met de natuur verbonden. Het contact met mensen en de bewustwording van jezelf worden intensiever. Je beweegt in een flow mee op de trillingen van het universum als je beseft dat je niets meer of minder bent dan de energie waaruit alles bestaat. Benieuwd naar onze retraites op dit moment? Bekijk ons aanbod van retraites. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Een midweek retraite om zelf te ervaren wat yoga, meditatie en spirituele verlichting betekenen. Je krijgt veel begeleiding, dus iedereen kan meedoen. Start maandag 12 uur, eindigt vrijdag 12 uur. Kosten: 376 euro incl. btw, yoga en meditatielessen, persoonlijk advies tijdens en na de retraite, 4 overnachtingen en alle maaltijden. Lees meer: Yoga en meditatie midweek 5 dagen. Overzicht van alle retraites in 2020.
Retraite Jan Geurtz, Rust, Ontspanning, Stilte Spiritueel Ondericht.
Eveneens inbegrepen: overnachting, alle maaltijden vegetarisch, koffie en thee. Niet inbegrepen: overige drankjes en versnaperingen, en je reiskosten. Als je geen of weinig inkomsten hebt, kun je een korting vragen. Deze retraites zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de Dzogchen-benadering van spiritualiteit en behoefte heeft aan enkele dagen van meditatie, spiritueel onderricht, stilte, wandelen in de natuur en voor zover gewenst gezelligheid en contact met andere beoefenaars. Professionele hulpverleners kunnen tijdens deze retraites hun inzicht vergroten in de werking van de menselijke geest en de verschillende niveaus van spirituele ontwikkeling. Ze kunnen tevens hun communicatieve vaardigheden vergroten: leren luisteren op een meditatieve manier en vanuit een natuurlijke helderheid en vriendelijkheid leren omgaan met hun cliënten. Dzogchen als methode tot het realiseren van je natuurlijke staat heeft eigenlijk alleen effect als je er elke dag mee bezig bent. Als je als beginner aan deze retraite wil meedoen is het belangrijk dat je ook na de retraite er dagelijks tijd en vooral aandacht aan blijft besteden.
Reisprogramma Spirituele Reizen en Retraites Andalusië Mi Cuento Reizen Inspirerende Coachingsreizen.
voor mindfulness vakanties, spirituele reizen en retraites werkt samen met: http//meditatie-reizen.startpagina.nl/: www.yoga-vakantie.be, http//www.wandelvakantie-overzicht.nl/: http//vakantieportaal.2link.be: http//2link.be: http//retraite.uwpagina.nl/: http//vakantiestartpagina.jouwpagina.nl/: http//www.beleef-andalusie.nl/: spirituele-reizen startpagina; http//www.beleef-andalusie.nl/: http//meditatie.2link.be: uwpagina.nl; groepsreizen; groepsreizen; verzamelgids; http//spirituele-reizen.jouwstarter.nl: http//spirituele-reizen.jouwportaal.nl: http//meditatie.topbegin.nl: spirituele-reizen Links; verzamelgids; linkstoevoegen; linkgoed; startjenu; starthoekje; www.spirituele-agenda.nl, Reisorganisaties, Casa Rural en Italia; retraite; linkkwartier a hrefhttps//www.freepik.com/free-photos-vectors/technologyTechnology: vector created by rawpixel.com www.freepik.com/a.

Contacteer ons