Meer resultaten voor spirituele retraite

spirituele retraite
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
reiki master weekend. Massage retreat Mallorca. Yoga mini retraite. online mindfulness training. mindful buddy app. biofeedback en neurofeedback. hoe we werken. reiki master weekend. spirituele reis Bali. yoga surfretraite Goa, India. yoga surfretraite Marokko. transformatiereis yoga coaching Portugal. massage retreat Mallorca. okido Yoga High Retreat Mallorca. nieuws / blogs. Meditatie weekend op de Veluwe. De geest kan duizend kanten opgaan, maar op dit prachtige pad wandel ik in vrede. Met elke stap waait de wind. Met elke stap bloeit een bloem. Heb je ook behoefte aan intense rust, een krachtig gevoel van verbinding en aan oprechte blijdschap? Kom naar het meditatie weekend van Bezielen op de Veluwe en ervaar op een diep niveau de kracht van mediteren. Meditatie is een waardevol instrument, dat je leert om liefdevol om te gaan met gedachten en gevoelens. Zie hoe in dit weekend meditatie, yoga en mindfulness samenkomen. Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfulness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag. 29 november 1 december 2019 / 24 26 juli 2020 / 18 20 september 2020.
Vind de perfecte reis en informatie over spirituele reizen in australie.
Raak aan de praat met reisaanbieders. Spirituele retraite in Polen. Spirituele vakantie in De cookeilanden. Spirituele vakantie in Maagdeneilanden. Spirituele week in Goa. Spirituele retraite in Vietnam. Spirituele retraite in Tenerife. Spirituele week in Canarische eilanden. Spirituele retraite in Bretagne.
stiltehuis een plek om tot rust te komen. 4 weken stilte retraite levensevaluatie levensbalans.
Retraite, je hele vakantie besteden aan tot inzicht komen, ontwaken je leven en wat je ervan maakt te laten uitklaren. Zo'n' 4 weken of langer alleen, zelf verantwoordelijk voor jezelf, voor je keuzes, voor wat je doet en laat en de gevolgen daarvan, is een bijzonder intensieve en ingrijpende spirituele ervaring.
Waarom is een retraite goed voor je? Spirituele Reizen.
Na een retraite wordt jouw waardering voor de natuur alleen maar groter. Ook in je ervaring komen planten en dieren meer tot leven en voel je je meer met de natuur verbonden. Het contact met mensen en de bewustwording van jezelf worden intensiever. Je beweegt in een flow mee op de trillingen van het universum als je beseft dat je niets meer of minder bent dan de energie waaruit alles bestaat. Benieuwd naar onze retraites op dit moment? Bekijk ons aanbod van retraites. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Meer over onze locatie. Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek. Features van onze yoga meditatie retraite. Drie in één: een yogaretraite, een meditatieretraite én een spirituele retraite. 7 uur les per dag: 2 uur yoga, 2 uur meditatie, 2 uur theorie, 1 uur privéles.
Overzicht van retraites.
Klooster St Michael, Steyl bij Venlo. La Verna, Franciscaans centrum voor spirituele ontwikkeling en stadsklooster in Amsterdam. Bezinningscentrum De Zwanenhof, Zenderen Twente. Dominicanenklooster Huissen bij Arnhem. Abdij van Berne, Heeswijk tussen Oss en Den Bosch. De retraites worden aangeboden in de vorm van een retraite van één dag of een meerdaagse retraite, bijvoorbeeld als retraiteweekeinde of een vijfdaagse retraite doorgaans als midweekretraite. Naast het hier genoemde aanbod van retraites is het mogelijk dat bestaande groepen een retraite organiseren in een spiritueel centrum of klooster.
Spiritualiteit meditatie Remonstranten.
Op deze pagina vind je verdiepende stukken, inspirerende blogs en data waarop retraites en andersoortige spiritueel verdiepende activiteiten bij de remonstranten plaatsvinden. Yoga, Mindfulness, retraites en meditatie, hier lees je er alles over! Blijf op de hoogte. Laat dit veld leeg. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Controleer de inbox of spammap nu om uw aanmelding te bevestigen. Of volg ons op. 16 november 2018 18 november 2018. Van 16-18 november 2018 bezinnen remonstrantse mannen zich op het thema Geluk en wijsheid. Geluk is ongrijpbaar. Dat blijkt bijvoorbeeld als je probeert het te definiëren. Tegelijkertijd had de schrijver Alain gelijk, toen hij opmerkte dat het niet moeilijk is om ongelukkig te zijn. Het is voldoende om te gaan zitten, als een vorst die. 1 oktober 2018. Spiritualiteit ligt op straat. Het is boeiend om te zien hoe eeuwenoude belevingen van spiritualiteit zich kunnen ontwikkelen in de tijd en als een onderstroom ook aanwezig zijn in hoe wij gebruik maken van de digitale technologie. Het BredaPhoto Festival draagt dit jaar het thema To Infinity and Beyond Lees verder. Remonstrants retraite-aanbod maakt een doorstart. De spirituele activiteiten van de Remonstranten bundelen en meer toegankelijk maken.
Reisprogramma Spirituele Reizen en Retraites Andalusië Mi Cuento Reizen Inspirerende Coachingsreizen.
voor mindfulness vakanties, spirituele reizen en retraites werkt samen met: http//meditatie-reizen.startpagina.nl/: www.yoga-vakantie.be, http//www.wandelvakantie-overzicht.nl/: http//vakantieportaal.2link.be: http//2link.be: http//retraite.uwpagina.nl/: http//vakantiestartpagina.jouwpagina.nl/: http//www.beleef-andalusie.nl/: spirituele-reizen startpagina; http//www.beleef-andalusie.nl/: http//meditatie.2link.be: uwpagina.nl; groepsreizen; groepsreizen; verzamelgids; http//spirituele-reizen.jouwstarter.nl: http//spirituele-reizen.jouwportaal.nl: http//meditatie.topbegin.nl: spirituele-reizen Links; verzamelgids; linkstoevoegen; linkgoed; startjenu; starthoekje; www.spirituele-agenda.nl, Reisorganisaties, Casa Rural en Italia; retraite; linkkwartier a hrefhttps//www.freepik.com/free-photos-vectors/technologyTechnology: vector created by rawpixel.com www.freepik.com/a.
Heel Je Lichaam Retraites.
Spirituele reizen retraites in Europa. Wij organiseren korte retraites in Nederland op het gebied van yoga, ontspanning, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is een speciale selectie gemaakt uit het zeer uiteenlopende aanbod van anderen op themas die te maken hebben met de 5 punten van het leven. Speciale Mindfullness retraite op Ibiza.
Spirituele retraite op de Krachtplaats Krachtplaatsen.
Spirituele retraite op de Krachtplaats. Spirituele retraite op de Krachtplaats. Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd. Sluit je af van de ruis van alledag en creëer de ruimte om tot jezelf te komen. Tijdens een meerdaagse spirituele retreat op de Elohim Krachtplaats in Oost-Groningen maak je contact met je gevoelswereld en alles wat die je te vertellen heeft. Je zorgt voor focus op jezelf, zonder afleidingen. De natuur en het Licht van de Krachtplaats helpt je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen stress, spanningen, burn-out, je gedachten en drukte op. Je kunt onthechten en je Zelf herinneren. Stilte, mindfulness en bezieling op de Elohim Krachtplaats, op de grens van Groningen en Drenthe.
Spirituele retraite Zelfliefde en zielsverbinding Wellness Vakanties.
U bevindt zich nu hier: Home / Burn-out / Anti-stress / Spirituele retraite Zelfliefde en zielsverbinding. Spirituele retraite Zelfliefde en zielsverbinding. Een 7 daagse spirituele retraite waarbij je middenin de magische energie van de Spaanse natuur tot je diepe kern komt.

Contacteer ons