Op zoek naar spirituele retraite?

spirituele retraite
Retraites voor rust en ontspanning in Ierland Ireland.com.
Ierlands rijke christelijke erfgoed heeft gezorgd voor veel mogelijkheden voor een spirituele retraite, terwijl iedereen die op zoek is naar het ontgiften van zijn lijf, terechtkan in een wellnesscentrum of spa. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen sluiten, diep ademen en ontspannen. Het Tibetaans boeddhistisch centrum Dzogchen Beara in Cork verwelkomt alle bezoekers, ongeacht de geloofsovertuiging.
stiltehuis een plek om tot rust te komen. 4 weken stilte retraite levensevaluatie levensbalans.
Retraite, je hele vakantie besteden aan tot inzicht komen, ontwaken je leven en wat je ervan maakt te laten uitklaren. Zo'n' 4 weken of langer alleen, zelf verantwoordelijk voor jezelf, voor je keuzes, voor wat je doet en laat en de gevolgen daarvan, is een bijzonder intensieve en ingrijpende spirituele ervaring.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
reiki master weekend. Massage retreat Mallorca. Yoga mini retraite. online mindfulness training. mindful buddy app. biofeedback en neurofeedback. hoe we werken. reiki master weekend. spirituele reis Bali. yoga surfretraite Goa, India. yoga surfretraite Marokko. transformatiereis yoga coaching Portugal. massage retreat Mallorca. okido Yoga High Retreat Mallorca. nieuws / blogs. Meditatie weekend op de Veluwe. De geest kan duizend kanten opgaan, maar op dit prachtige pad wandel ik in vrede. Met elke stap waait de wind. Met elke stap bloeit een bloem. Heb je ook behoefte aan intense rust, een krachtig gevoel van verbinding en aan oprechte blijdschap? Kom naar het meditatie weekend van Bezielen op de Veluwe en ervaar op een diep niveau de kracht van mediteren. Meditatie is een waardevol instrument, dat je leert om liefdevol om te gaan met gedachten en gevoelens. Zie hoe in dit weekend meditatie, yoga en mindfulness samenkomen. Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfulness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag. 29 november 1 december 2019 / 24 26 juli 2020 / 18 20 september 2020.
Venwoude.
Tormentil en Wederik. Retraite Centrum Venwoude. S feervol landgoed in stiltegebied voor trainingen en retraites. Venwoude: een uniek retraitecentrum op een prachtig landgoed in de bossen tussen Hilversum en Utrecht. Alom geroemd vanwege de verzorgde accommodatie, de uitstekende biologische keuken en de liefdevolle aandacht waarmee mens en natuur hier worden omringd. Vele trainers en teachers op het gebied van bewustwording kiezen jaar in, jaar uit voor Venwoude vanwege de bijzondere sfeer die op het hele terrein voelbaar is. Een sfeer die uitnodigt tot onthaasting en bezinning, wat Venwoude bij uitstek geschikt maakt als bedding voor persoonlijke groei, lichaamswerk, energetisch werk, meditatie, satsang en andere spirituele transformatieprocessen.
Venwoude.
Retraite Centrum Venwoude. S feervol landgoed in stiltegebied voor trainingen en retraites. Venwoude: een uniek retraitecentrum op een prachtig landgoed in de bossen tussen Hilversum en Utrecht. Alom geroemd vanwege de verzorgde accommodatie, de uitstekende biologische keuken en de liefdevolle aandacht waarmee mens en natuur hier worden omringd. Vele trainers en teachers op het gebied van bewustwording kiezen jaar in, jaar uit voor Venwoude vanwege de bijzondere sfeer die op het hele terrein voelbaar is. Een sfeer die uitnodigt tot onthaasting en bezinning, wat Venwoude bij uitstek geschikt maakt als bedding voor persoonlijke groei, lichaamswerk, energetisch werk, meditatie, satsang en andere spirituele transformatieprocessen.
Waarom is een retraite goed voor je? Spirituele Reizen.
Het principe is dat je in communicatie met de kosmos jezelf heelt. De natuur werkt als een soort spiegel voor het zelf. Je mediteert, kalmeert en vibreert mee. Tijdens een retraite stem je je eigen frequentie af op die van de natuur. Je oorspronkelijke trilling. Want die natuur ben je zelf. Je maakt als het ware een reis terug naar waar je vandaan komt. Vond je de natuur al super mooi? Na een retraite wordt jouw waardering voor de natuur alleen maar groter. Ook in je ervaring komen planten en dieren meer tot leven en voel je je meer met de natuur verbonden. Het contact met mensen en de bewustwording van jezelf worden intensiever. Je beweegt in een flow mee op de trillingen van het universum als je beseft dat je niets meer of minder bent dan de energie waaruit alles bestaat. Benieuwd naar onze retraites op dit moment? Bekijk ons aanbod van retraites. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Meer over onze locatie. Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek. Features van onze yoga meditatie retraite. Drie in één: een yogaretraite, een meditatieretraite én een spirituele retraite. 7 uur les per dag: 2 uur yoga, 2 uur meditatie, 2 uur theorie, 1 uur privéles.
Overzicht van retraites.
Klooster St Michael, Steyl bij Venlo. La Verna, Franciscaans centrum voor spirituele ontwikkeling en stadsklooster in Amsterdam. Bezinningscentrum De Zwanenhof, Zenderen Twente. Dominicanenklooster Huissen bij Arnhem. Abdij van Berne, Heeswijk tussen Oss en Den Bosch. De retraites worden aangeboden in de vorm van een retraite van één dag of een meerdaagse retraite, bijvoorbeeld als retraiteweekeinde of een vijfdaagse retraite doorgaans als midweekretraite. Naast het hier genoemde aanbod van retraites is het mogelijk dat bestaande groepen een retraite organiseren in een spiritueel centrum of klooster.
Spirituele Reizen en Retraites bij Yogisan Boek je Reis vandaag nog.
Dat je deze vragen stelt is vaak voldoende, een antwoord hierop hoeft niet altijd duidelijk te zijn, of noodzakelijk. Vooral hierin onderscheidt een spirituele reis zich van een gewone vakantie of weekendje weg. Welke spirituele reis past bij jou? Als je overweegt om een spirituele reis te boeken, kun je op zoek naar de reis die het beste bij jou past. Wordt het een spirituele retraite met mindfulness en meditatie, een yogaweekend of ayurvedische kuur?
Reisprogramma Spirituele Reizen en Retraites Andalusië Mi Cuento Reizen Inspirerende Coachingsreizen.
voor mindfulness vakanties, spirituele reizen en retraites werkt samen met: http//meditatie-reizen.startpagina.nl/: www.yoga-vakantie.be, http//www.wandelvakantie-overzicht.nl/: http//vakantieportaal.2link.be: http//2link.be: http//retraite.uwpagina.nl/: http//vakantiestartpagina.jouwpagina.nl/: http//www.beleef-andalusie.nl/: spirituele-reizen startpagina; http//www.beleef-andalusie.nl/: http//meditatie.2link.be: uwpagina.nl; groepsreizen; groepsreizen; verzamelgids; http//spirituele-reizen.jouwstarter.nl: http//spirituele-reizen.jouwportaal.nl: http//meditatie.topbegin.nl: spirituele-reizen Links; verzamelgids; linkstoevoegen; linkgoed; startjenu; starthoekje; www.spirituele-agenda.nl, Reisorganisaties, Casa Rural en Italia; retraite; linkkwartier a hrefhttps//www.freepik.com/free-photos-vectors/technologyTechnology: vector created by rawpixel.com www.freepik.com/a.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
De waterval die je in dit bos vindt is met 15 meter de hoogste in Nederland. Een andere bezienswaardigheid is de stoomtrein, die rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en tussendoor ook Loenen aandoet. Je zou dus zelfs met de stoomtrein kunnen komen! kijk hier voor de dienstregeling Tot slot ligt op een steenworp van de ashram het statige zestiende eeuwse Kasteel Ter Horst. De begeleiders van deze yoga retraite zijn Linda Koeman of Marjolein Groen. Linda is yogadocente en gecertificeerd instructeur in de Wim Hof-methode. Daarnaast heeft zij verdieping gevonden in een 10-daagse stilteretraite in vipassanameditatie en volgde zij een 21-daagse ayurvedische lichaamsreiniging in de Indiase Himalaya. Linda creëert een authentieke, liefdevolle en veilige omgeving waardoor de activiteit die je bij haar volgt een onvergetelijke ervaring voor je wordt. Linda heeft zich in India bekwaamd tot yogadocente. Deze traditionele Indiase yoga opleiding gaf haar een authentieke basis in alle facetten van yoga. In combinatie met de vele inzichten die de 10-daagse stilte retraite in vipassana meditatie haar gaf, geeft dit een waardevolle verdieping.

Contacteer ons