Zoeken naar retraite boeddhisme

retraite boeddhisme
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Als je behoefte hebt aan rust en ontspanning, stilte en spiritueel onderricht, meditatie en wandelen in de natuur, en contact met anderen op het spirituele pad, dan is zo'n' vijfdaagse retraite misschien iets voor je. Er wordt voor deze retraite geen aanvangsniveau verlangd.
In retraite gaan Diamantweg Boeddhisme Nederland.
Het gebrek aan afleiding door dagelijkse behoeften leidt tot een diepere en vloeiender ervaring van kalmte en inzicht van geest. Vanwege de visie in het Diamantweg Boeddhisme laten korte retraites en het dagelijks leven zich uitstekend mixen en hebben ze een gunstig effect op elkaar. Diamantweg-retraitecentra stellen moderne mensen, die een familie en beroep hebben, in staat om activiteit en meditatie te combineren. Verschillende soorten retraites. Iedere beoefenaar beslist zelf de lengte en inhoud van de retraite.
Mijn boeddhistische stilte-retraite kost me bijna niets NRC.
Vreemd genoeg begint Simon zijn greep uit het aanbod van de nieuwe mode met een tiendaagse stilte-retraite in een boeddhistisch klooster. Het boeddhisme bestaat al zo'n' 2500 jaar. Het centrum in Engeland waar ik wel eens een retraite doe, rekent bovendien helemaal geen vergoeding.
Retraites Mind Only Instituut voor Boeddhistische Psychologie.
Een weekretraite duurt bijvoorbeeld van maandagmiddag t/m zaterdagmiddag. Om aan een retraite deel te nemen is ervaring met Boeddhisme of meditatie niet noodzakelijk. We leren om de Boeddhistische psychologie in het dagelijks leven toe te passen. Cuong Lu is een meester in het geven van begeleiding die voor iedereen, ongeacht je ervaring, zeer waardevol is.
Retraite Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Voor ons moderne mensen is het niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor meditatie. Om die reden kan het goed zijn om af en toe een periode te reserveren voor meditatie en om die optimaal te benutten kan men aan een georganiseerde retraite deelnemen.
Retraites en Weekenden voor rust en bezinning Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen Vipassana Retraites Retraite Weekenden Mindfulness Trainingen Coaching Therapie. Retraite Lite Weekend. Vipassana Weekend Retraite. Vipassana Trauma Retraite. Vipassana 5 daagse Retraite. Vipassana 10 daagse Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers.
Meditatie Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
In een prachtig klooster, net buiten Kathmandu, volg je een tiendaagse retraite. Je maakt kennis met de principes van het Tibetaans boeddhisme en krijgt diverse meditatietechnieken aangereikt. Een unieke kans voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in het volgen van een meditatie-retraite binnen de Tibetaans-boeddhistische filosofie.
Annemarie faalt verder: op retraite Bodhi. Bodhitv.
Nou zat ik thuis vooral Zen te zitten a-la Brad Warner, maar Japan lag ietwat buiten mijn budget en bang voor rigide sesshins was ik ook, want verwend. Dankzij Mark Epstein niet de gebruikelijke weg had ik sympathie voor het Tibetaans boeddhisme opgedaan. Zo kwam ik, met een flink aantal andere Westerlingen, terecht in een Tibetaans-boeddhistisch klooster voor een retraite van tien dagen, met halve dagen stilte.
Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie Boeddhistisch Dagblad.
Boeddhisme vipassana Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie. Onbetaalbaar Is er überhaupt verschil tussen genot en teleurstelling? Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie. door Katinka Hesselink op 15 augustus 2016. Een eerste stilte-retraite is altijd een beetje vreemd.
Retraite ervaringen.:
Persoonlijk verslag van Peter Lugten van een retraite in Zencentrum Noorder Poort te Wapserveen. Ik begon wat onwetend aan de retraite, had me opgegeven vanuit het idee dat het me heerlijk leek een aantal dagen in rust te verblijven, te mediteren en wat boeken te kunnen lezen die al zo lang op mij lagen te wachten.

Contacteer ons