Zoeken naar retraite boeddhisme

retraite boeddhisme
Klooster.
retraite mogelijkheden in nederland.: Boeddhistische organisaties Nederland.: Thich Nhat Hanh in het EIAB.: Laatst bewerkt op: 12-06-2013 1746: door lord rainbow. Reactie 6 Gepost op: 05-04-2012 2219.: Ik ben Sangha lid van een klooser in Engeland. Als dit niet te ver voor je is kan ik zeker aanraden. Reactie 7 Gepost op: 15-03-2013 1059.: SMF 2.0.13 SMF 2014, Simple Machines. Actualism by Crip. Meer Boeddhisme, Zen Boeddha, Boeddhistische en spirituele cadeaus en boeken.
Home Jewel Heart Nederland.
De werkelijkheid als spiegel van de geest. Maandag 11 februari 2019 Start cursus Introductie in de psychologie van het boeddhisme Waarom ervaar ik sommige zaken als problematisch? Waarom is het zo druk in mijn hoofd? Waarom is sporten ontspannend? Een bleekgezicht in Klein-Tibet. Zaterdag 19 januari 2019 om 20.00 uur Lezing met beeld en geluid door Vincent Wuisman Sanghalid Vincent Wuisman is onlangs twee maanden in de Tibetaanse kolonie Lama camp 2, in Karnataka, Zuid-India, geweest. Hij was daar om. Start Cursus De Vier Hartskwaliteiten. Start dinsdagavond 29 januari 20.00 22.00 uur Je bent bekend met de grondbeginselen van mediteren. Je opmerkzaamheid neemt daardoor toe en je beantwoordt wat zich voordoet in je leven met meer acceptatie en ontspanning. Medicijn Boeddha zegening door Z.E. Kyabje Yongdzin Ling Rinpoche. Dinsdag 2 april 10.00 12.00 uur Wij zijn zeer verheugd Z.E. Kyabje Yongdzin Ling Rinpoche voor het eerst in Jewel Heart te mogen ontvangen. Voor zowel Gelek Rimpoche oprichter en inspirator van Jewel Heart als Dagyab. Mahamudra retraite: De natuurlijke staat van de geest.
Zencentrum Nijmegen Zen uit het hart Meditatie die werkt Zenmeditatie.
Vanaf de millenniumwisseling schreef Dick Sensei vele artikelen en columns in Zen en andere boeddhistische tijdschriften, zoals het Kwartaalblad Boeddhisme, later Vorm Leegte. Ook thans nog schrijft hij columns voor het Boeddhistisch dagblad, het Han Fortmann Centrum en Centrum Waerbeke.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Vipassana Meditatiecentrum Dhammadipa.
In groepsverband themas rondom vipassana, abhidhamma en boeddhisme bespreken en richtlijnen voor de integratie daarvan in het dagelijkse leven. De stadsretraite is een vorm van retraite waarbij onafgebroken de beoefening gedurende 10 dagen geïntegreerd wordt in het normale dagelijkse ritme.
Sangha Metta.
Studieprogramma over de Paramis 2019. April 25 t/m May 1, 2019. Virañani Metta retreat 2019. 25 april t/m 1 mei 2019. Metta retraite 2019, eerw. 2 mei t/m 9 mei 2019. Vipassana retraite met eerw. May 2 May 9, 2019.
Retraites voor rust en ontspanning in Ierland Ireland.com.
Ierlands rijke christelijke erfgoed heeft gezorgd voor veel mogelijkheden voor een spirituele retraite, terwijl iedereen die op zoek is naar het ontgiften van zijn lijf, terechtkan in een wellnesscentrum of spa. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen sluiten, diep ademen en ontspannen.
SIM retraites Pannananda Centrum voor Yoga-Meditatie Zwolle.
De retraites worden gegeven als SIM-retraites en vinden plaats op dana-basis; de inschrijfkosten voor een retraite betreffen uitsluitend de directe kosten. Aan het einde van de retraite is er gelegenheid dana donatie te geven voor de leraar. SIM staat voor Stichting Inzicht Meditatie en werkt landelijk. Als meditatievorm wordt de Vipassana meditatie beoefend, afkomstig uit het Theravada Boeddhisme zoals die in de zuidelijke landen van Azië, maar ook binnen het Tibetaanse Boeddhisme wordt beoefend.
Triratnagroningen Meditatie en boeddhisme in het hoge land.
In het boeddhistisch centrum Groningen leren we meditatie en boeddhisme op een manier die past bij het hedendaagse leven. We hebben wekelijkse bijeenkomsten om kennis te maken met mediteren en boeddhisme, en studiegroepen en retraites voor degenen die dieper willen gaan.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd. Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Hart-vipassana retraite. Over De Maanhoeve.
Dhammakaya Benelux Thais boeddhisme.
Het wijze leven volgens het Thais Boeddhisme. Wie zijn wij? Stichting Dhammakaya Nederland. Retraites in Europa. Waar kan je terecht? Rondleidingen in het Internationaal Dhammakaya Genootschap van België. Rondleidingen in Stichting Dhammakaya Nederland. Een bijdrage aan een mooi bos. 3 januari 2019 gepost door LP Sander Geen categorie 7 Comments. Tijdelijke stop lesactiviteiten in januari en februari, meditaties gaan gewoon door. Van 4 januari tot en met 14 februari zal ik een tijdelijke stop houden van mijn lesactiviteiten in Nederland en België i.v.m. mijn retraite in Thailand.

Contacteer ons