Op zoek naar retraite boeddhisme?

retraite boeddhisme
Boeddhistische meditatie retraite Mindfulness weekend vanaf slechts 210 natuur 2018.
Deze WWW-methode stamt uit het boeddhisme, en heeft al ruim 2500 jaar zijn werking getoond. Recent hebben wetenschappelijke onderzoeken aangetoond, dat je invloed kunt nemen op je eigen gevoelens, en je die niet hulpeloos uitgeleverd bent. De Wijze-WelWillen-meditatie brengt dus rust, inzicht en positieve gemoedstoestanden. Het ankerpunt van de meditatie, de welwillendheid, laat zich zeer makkelijk in het dagelijks leven inpassen. Je glimlach is de brug. Je glimlach overbrugt de afstand tussen meditatie en hektiek het is de herinnering zo kan het zijn. Je glimlach overbrugt de afstand naar andere mensen. De meditatie werkt met de 6 R's: Recognize, Release, Relax, Re-smile, Return, Repeat. Deze methode heb ik geleerd van Bhante Vimalaramsi. Hij noemt het Tranquil Wisdom Insight Meditation TWIM. Meer op: www.dhammasukha.org. Jouw eigen methode. Zoals gezegd, er zijn vele meditatiemethoden. Jij hebt misschien al jouw eigen, effectieve methode gevonden. Je bent van harte welkom om in retraitehuis Kluse Compane met deze methode jouw retraite gestalte te geven.
Mijn boeddhistische stilte-retraite kost me bijna niets NRC.
Vreemd genoeg begint Simon zijn greep uit het aanbod van de nieuwe mode met een tiendaagse stilte-retraite in een boeddhistisch klooster. Het boeddhisme bestaat al zo'n' 2500 jaar. Het centrum in Engeland waar ik wel eens een retraite doe, rekent bovendien helemaal geen vergoeding.
retraites Nyingma Centrum Nederland.
Four Noble Truths Seminar Pilgrimage Sarnath Bodh Gaya India opgeven voor 15 sept 2016! Retraite Skillful Means TT I Mindfulness at Work-Transforming Stress into Wellbeing olv Arnaud Maitland en Ineke Smits inschrijven. Retraite Liefde en Compassie voor jezelf en anderen inc.
Retraites en Weekenden voor rust en bezinning Bewust Vrij.
Bewust Vrij Vipassana Retraites Retraite Weekenden Mindfulness Trainingen Coaching Therapie. Retraite Lite Weekend. Vipassana Stilte Weekend. Vipassana Retraite 5-daagse Stilte Retraite. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers. Return to Content.
Rigpa Nederland Centrum voor Tibetaans Boeddhisme.
Dzogchen Beara is een retraite centrum in Ierland waar cursussen en retraites gegeven worden, in een mooie natuurlijke omgeving. Op de internationale website van Rigpa vind je actuele informatie en een overzicht van alle activiteiten en centra over de hele wereld.
Annemarie faalt verder: op retraite Bodhitv.
Nou zat ik thuis vooral Zen te zitten a-la Brad Warner, maar Japan lag ietwat buiten mijn budget en bang voor rigide sesshins was ik ook, want verwend. Dankzij Mark Epstein niet de gebruikelijke weg had ik sympathie voor het Tibetaans boeddhisme opgedaan. Zo kwam ik, met een flink aantal andere Westerlingen, terecht in een Tibetaans-boeddhistisch klooster voor een retraite van tien dagen, met halve dagen stilte.
Plum Village Frankrijk Leven in Aandacht.
Ze kweken biologische groenten en fruit voor de maaltijden in het klooster. Jaarlijks wordt hier een grote retraite gegeven over ecologie en mindful living die door veel jongeren wordt bezocht. Je kunt ook op andere tijden in het jaar mee komen werken en leven.
Centrum Boswijk Winterretraite voorheen Cadzandretraite.
En van de zomer is de retraite verplaatst naar de winter. Wat gebleven is is een atmosfeer van rust, verbinding, vreugde en inspiratie. Er is ruimte voor werkelijk stilstaan, voor stoppen, uitrusten en helen. Vanuit de rust en ruimte die zo ontstaan kan het onderricht in Boeddhistische psychologie en andere aspecten van het Boeddhisme op een directe manier begrepen worden.
Het belang van retraite Tibetaans boeddhisme.
Zie ook dit advies van Lama Zopa Rinpoche naar aanleiding van een Lam Rim retraite in Italie. Website inhoud/Site Map. Retraites in Loenen. Meditatie in het kort. Meditatie door Geshe Gyaltsen. Wat is boeddhisme? Cursief gedrukte termen in deze website kun je vinden in de verklarende woordenlijst.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Yoga, Meditatie Mindfulness 3-daagse Voorjaars Retraite Leren Mediteren' van 20-05-2018 tot 23-05-2018 in Groningen Klik hier voor meer informatie. 4-daagse zomer retraite Stress Reductie in Huy van 11-06 t/m 15-06 2018 klik hier voor meer informatie. Weekend retraite Yoga Mindfulness 16 18 november 2018.

Contacteer ons