Op zoek naar retraite reizen?

retraite reizen
Yoga Retreat in Spanje.
Myrna is de eigenaresse van Yogadreams, ze heeft zon 17 jaar ervaring in het verzorgen van yogalessen gespecialiseerd in de Asana techniek, Ashtanga Vinyasa, mindfulyoga meditatie, Stress Relief en Barre Yoga een eigen ontwikkelde stijl. Authentiek lesgeven en persoonlijke ontwikkeling zijn haar specialiteiten. In de afgelopen jaren heeft zij ook veel yogareizen en retraites begeleidt.
Bezinningstochten, natuurretraites en vision quests.
Veel dank voor het bijzondere samenzijn! Het heeft mijn behoefte aan avontuur én stilte aangewakkerd. Kies de reis die bij je past. Welke reis je ook kiest, al onze reizen kenmerken zich door.: veel tijd op jezelf, in stilte zijn of in stilte lopen.
Mindfulness-en coachingsretraites in Spanje. Op keerpunt? Of Burn-out?
Als ik in woorden zou kunnen beschrijven wat een retraite met Sietske met je doet, zou iedereen zich hiervoor aanmelden! Ik ga toch proberen woorden te vinden, want ik hoop dat veel mensen de weg naar deze retraites weten te vinden!
Reizen en retraites: Online Mediteren heeft de leukste adresjes.
Reizen, retraites, mooie locaties. Zin in een bijzondere vakantie, een weekendje in stilte doorbrengen of een retraite? We presenteren hier de leukste, meest bijzondere adressen. Italië Retraite: tijd voor jezelf in het groene hart van Italië. ItaliëRetraite.nl biedt seminars, retraites, coaching en persoonlijke ontwikkeling aan in de Abruzzo in Italie.
Yoga mindfulness retraite Marokko buro den elzen.
Wie zijn wij. Home Yoga mindfulness retraite Marokko. Yoga mindfulness retraite Marokko. Je wilt graag mee met onze Marokko reis, maar bergen bedwingen is niet echt je ding. Kies dan voor de Yin-variant" van de retraite en ga samen met mij de verstilling in.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
De Klooster Wandel Retraite is wat meer tussen een retraite en een vakantie. Het bezinnen is er wel, maar in mindere mate als met de andere retraites. Kijk hier om te zien Welke retraite het best bij jou past. Hoe was jouw retraite bij Bezinningsvakanties.nl?
Spirituele vakantie Andalusie Beleef Andalusie.
Spirituele vakantie Andalusie. Spirituele vakanties in Andalusië zijn er in de vorm van yoga vakantie, meditatie, retraite, een bezinningsweek, een stilte week en nog veel meer. Puur en Kuur Wellness en spirituele reizen. Leuk georganiseerde reizen en groepsreizen: Lichter lijf, Lichter hoofd, Lichter leven Energie week, Yoga reis, Ontdek Ayurveda reis, Ayurveda / Detox reis en een Tibetaanse Yoga groepsreis. Meer info: www.puurenkuur.nl. Spiritueel Centrum Chi Costa. Chi Costa verzorgt spirituele retraite-vakanties voor 1 tot maximaal 4 personen. Vrouwencirkels, een Vision-programma of een stilte-retraite zijn een paar van de mogelijkheden. Sound en energy healingen, intuïtief schilderen, diverse rituelen, meditaties en wandelingen zijn enkele onderdelen uit de verschillende programmas. De authentieke cortijo ligt op een magische, vredige plek aan de Costa Tropical in Andalusië, en er wordt een vega-keuken gevoerd. Een pleisterplaats voor de ziel. Meer info: Healing and Retreat Andalusia. SunFoodYoga Retraites en workshops in Andalusië. SunFoodYoga organiseert Retraites en Workshops in de prachtige bergen van het Alpujarra gebergte, Andalusia, Spanje.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. Gezien het karakter van de retraite kiezen we er voor om geen alcohol te gebruiken door leiding en/of deelnemers. Prijs klik op de specifieke data van de retraite hierboven, vanaf 495.,
Reizen: Op retraite in het paradijs Advocatie Personal Branding.
Sdu uitgevers 2013. Reizen: Op retraite in het paradijs. Eva van Otterloo trakteert zichzelf elk jaar op een wellnessreis. De ene keer gaat ze naar een tropisch eiland, de andere keer naar de bergen. Ze dankt haar huidige lifestyle aan deze time-outs.
Retraite Portugal Bijzonder Portugal.
Massage Yoga, Meditatie Reiki Sapkuren Coaching Retraite Overig. Rondreizen Excursiereizen Taalreizen. Dolfijnen Vogels spotten Olijven plukken. Wijnreizen Culinaire reizen. Retraite in Portugal. Tip: Wellness Portugal: heerlijk luxe wellness reizen vind je bij Puur Kuur. Feel Good vakantie in de Algarve, in je eentje maar niet alleen.
Vakantieverhaal over Thailand Tiendaags meditatieretraite in Thailand Reisgraag.nl.
Tijdens de eerste zangmeditatie die we hadden, werd het al meteen duidelijk dat onze docent een ambitie had om komediant te worden. Ik ben van mening dat hij moet werken aan nieuwe grappen, want hij viel nogal in herhaling tijdens het retraite.

Contacteer ons