Op zoek naar retraite reizen?

retraite reizen
Yoga Retreat in Spanje.
Myrna is de eigenaresse van Yogadreams, ze heeft zon 17 jaar ervaring in het verzorgen van yogalessen gespecialiseerd in de Asana techniek, Ashtanga Vinyasa, mindfulyoga meditatie, Stress Relief en Barre Yoga een eigen ontwikkelde stijl. Authentiek lesgeven en persoonlijke ontwikkeling zijn haar specialiteiten. In de afgelopen jaren heeft zij ook veel yogareizen en retraites begeleidt.
Meditatie Nepal Mooiste Rondreizen Azië.
Dit alles maakt dat de retraite behoorlijk pittig is! Meer informatie en boeken. Verblijf in Tibetaans-boeddhistisch nonnenklooster reiscode NM.04. Verblijf in een Tibetaans-boeddhistisch nonnenklooster in het Shivapuri National Park ten noorden van Kathmandu. De kamers voor de gasten zijn heel eenvoudig ingericht maar alles wat een mens écht nodig heeft is aanwezig. Je kunt bij de nonnen aanschuiven voor de maaltijden. Ze houden tweemaal per dag meditatiebijeenkomsten. Je mag hier, als je wilt, bij aanwezig zijn. Een prachtige gelegenheid om het échte boeddhistische kloosterleven te ervaren. Duur verblijf naar keuze. NB: zowel mannen als vrouwen zijn welkom! Meer informatie en boeken. Reizen Sri Lanka.
Vakantieverhaal over Thailand Tiendaags meditatieretraite in Thailand Reisgraag.nl.
Het was soms lastig, want we moesten nu echt opkijken om te zien wat de docente aan het doen was. Aan het einde van de les bogen we allemaal voor onze docente, die ook slechts een deelnemer was van de retraite.
Dagje Schiermonnikoog / Dag Retraite / Reizen Retraites Sannevitaliteit.nl.
Home Reizen Retraites Dag Retraite Dagje Schiermonnikoog. Ga je mee op reis? Zaterdag 8 oktober. De nazomer is regelmatig nog in volle gang en daar genieten vast velen van ons van. We gaan weer op reis! Binnen in jezelf en op een prachtige locatie in de natuur.
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
Aan het eind van je retraite begint het avontuur eigenlijk pas. Vanaf dat moment gaan mensen belangrijke knopen doorhakken en hun levensstijl veranderen. Van sapkuur naar quinoa-salade. Wat zijn eigenlijk de populairste retraites? Yoga op Ibiza of in de Algarve zijn altijd in trek. Daarnaast neemt de populariteit van sapkuren en crashdiëten af en kiezen mensen eerder voor reizen waar gezonde quinoa-salades en soepen worden aangeboden, omdat deze diëten makkelijker thuis zijn vol te houden.
Stilte retraite augustus 2018.
Gun je jezelf dan deze stilte retraite. Tijdens deze stilte retraite maken we gebruik van de vipassana meditatie. Het is de voorloper van mind-fulness en heeft mijzelf zoveel gebracht. Het idee om reizen te organiseren zijn hier bijvoorbeeld ontstaan. Ook de diepe liefde die ik voor mezelf kan voelen heb ik tijdens de vipassana ontdekt.
Yoga mindfulness retraite Marokko buro den elzen.
Wie zijn wij. Home Yoga mindfulness retraite Marokko. Yoga mindfulness retraite Marokko. Je wilt graag mee met onze Marokko reis, maar bergen bedwingen is niet echt je ding. Kies dan voor de Yin-variant" van de retraite en ga samen met mij de verstilling in.
Diepgaande Stilteretraite en Retraite Vakanties Mi Cuento Reizen Stilteretraite en Spirituele reis Andalusië, Spanje.
voor mindfulness vakanties, spirituele reizen en retraites werkt samen met: http//meditatie-reizen.startpagina.nl/: www.yoga-vakantie.be, http//www.wandelvakantie-overzicht.nl/: http//vakantieportaal.2link.be: http//2link.be: http//retraite.uwpagina.nl/: http//vakantiestartpagina.jouwpagina.nl/: http//www.beleef-andalusie.nl/: spirituele-reizen startpagina; http//www.beleef-andalusie.nl/: http//meditatie.2link.be: uwpagina.nl; groepsreizen; groepsreizen; verzamelgids; http//spirituele-reizen.jouwstarter.nl: http//spirituele-reizen.jouwportaal.nl: http//meditatie.topbegin.nl: spirituele-reizen Links; verzamelgids; linkstoevoegen; linkgoed; startjenu; starthoekje; www.spirituele-agenda.nl, Reisorganisaties, Casa Rural en Italia; retraite; linkkwartier.
Coaching en Meditatie in een retraite vakantie Spirituele Vakantie Reizen.
Spirituele Dag Retraite. Wat wij doen. Onze Duurzame projecten in de wereld. Wij doen alles voor jouw geluk. Thema Spirituele reizen. Coaching of meditatie in een retraite vakantie. In mijn retraite vakanties komen veel mensen die psycho /sociaal/emotionele coaching nodig hebben.
Stilte retraite en bezinningsreis in de Sahara woestijn van Marokko.
Hoe zit deze stilte retraite en bezinningsreis in elkaar? Het programma start officiëel in het dorpje Foum Zguid, maar meestal vliegt de gehele groep gezamelijk en regelen we ook het vervoer van de luchthaven Marrakech of Ouarzazate naar het dorp Foum Zguid bij de woestijn. De volgende dag reizen we per jeep naar de oase van Zaouia waar we twee nachten verblijven alvorens we met kamelen naar de zandduinen wandelen.
Retraite reis Art du Silence.
Los van vaste patronen, los van vaste plaatsen. Naast bovenstaande retraite reizen, gaven en geven Lo Mo demonstraties. Daarnaast geven ze clinics bij bedrijven gefocused op vergadertechnieken, teambuilding en het bepalen van bedrijfsstrategieën. Dit alles gaat volgens de ideeën van Sun Tzu.

Contacteer ons