Zoeken naar retraite reizen

retraite reizen
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
Aan het eind van je retraite begint het avontuur eigenlijk pas. Vanaf dat moment gaan mensen belangrijke knopen doorhakken en hun levensstijl veranderen. Van sapkuur naar quinoa-salade. Wat zijn eigenlijk de populairste retraites? Yoga op Ibiza of in de Algarve zijn altijd in trek. Daarnaast neemt de populariteit van sapkuren en crashdiëten af en kiezen mensen eerder voor reizen waar gezonde quinoa-salades en soepen worden aangeboden, omdat deze diëten makkelijker thuis zijn vol te houden.
Reizen Yoga Online.
Yoga en Ayurveda retraite in Zuid-India. Combineer yoga en Ayurveda met de luxe van een vijfsterrenresort. Niet voor niets staat deze plek op de wishlist van veel yogi's! Yoga retraite op het tropische eiland Lamu in Kenia. Ga mee naar het bijzondere eiland Lamu!
Yoga, Wellness, Retraites Archieven Bijzondere Reizensite.
Denk dan eens aan Yoga, Wellness of een Retraite. Op deze pagina kunt u een bijzondere spa, wellness ressort of vakantie vinden. U hoeft u niet meteen het land uit want ook Nederland heeft genoeg bijzondere plekken als het om wellness overnachtingen gaat!
Boek spirituele reizen en retraites.
Verhalen over spirituele reizen. Op Yogisan verschijnen regelmatig artikelen met spirituele reizen en retraites als thema. Lees hier de meest recente verhalen, interviews en nieuwsberichten en achtergronden. 15 juni 2018 Retraite: reis terug naar jezelf via yoga en meditatie. Retraite betekent letterlijk je terugtrekken.
Retraite vakantie.
De begeleiding van een retraite vakantie. Aangezien een retreat veel los kan maken, is het belangrijk om goed te kijken wie de reis begeleidt. Is er voldoende aandacht, wordt je begeleidt op moeilijke momenten, heeft de begeleiding ervaring met retreats etc. De reizen van Healing Space worden altijd begeleid door Toña, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft als healer.
Retraite Vakanties Stiltereis Spirituele Reis Mi Cuento Reizen Retraites in Andalusië.
De begeleide retraite vakanties Stiltereis, Retraite, Spirituele reis met Mi Cuento Reizen vormen een mooie basis en bedding voor jouw ontdekkingstocht. Dompel jezelf een week lang onder in een diepgaand programma én de ontspanning die dat brengt, op een schitterende locatie midden in de natuur.
Yoga meditatie in Italië Yoga Online.
Wil je kennismaken met yoga en meditatie, of juist meer verdieping vinden? Deze retraite biedt je de rust en ruimte om tot jezelf te komen. Echt even weg van alles en iedereen, zodat je helemaal kunt opladen. Inclusief verzorgde vegetarische maaltijden, yoga en meditatielessen. En daarnaast genoeg vrije tijd om op eigen tempo te genieten van het terras, de spa en de omgeving. Het hele jaar door te boeken! Deze yogareis meteen boeken? Onderaan deze reispagina vind je een boekingsformulier en meer informatie over data en prijzen. Yoga Magazine stelt deze reizen speciaal samen met Happy Soul Travel.
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen en nieuwste reizen? Schrijf je dan nu in.: Reizen op maat. Happy Soul Travel doneert een deel. van haar inkomsten aan Because we Carry. HappySoulTravel 2014 All rights reserved. algemene voorwaarden disclaimer privacy statement copyright.
Coaching Retraite voor hoogopgeleide mensen.
Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties: Spirituele vakantie reizen is dé specialist op het gebied van Coaching Retraite. Spirituele Vakantie Reizen is dé deskundige op het gebied van coaching retraite. Wij werken alleen met professionele begeleiders met gemiddeld 25 jaar ervaring binnen het therapie, coaching en counseling veld.
Spirituele Reizen.
Filter op type.: De meeste reizigers hebben gekozen voor één van de onderste 6 spirituele reizen. Retraite of yogavakantie? Ontdek unieke reizen van spirituele reisorganisatie's. Onze blog over reizen, yoga, voeding, meditatie en meer gezonde themas. 24 januari 2018 Blog, Meditatie, Retraites, Stilte.
Retraite Bespaar tot 50% op uw droomreis SpaDreams.
Thailand Phang Nga provincie Natai Beach/Khok Kloi. Ayurveda 5 dagen. 5 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt. Bekijk alle Retraite reizen. Retraite betekent letterlijk terugtrekken, even weg van alles en de rust vinden. Tijdens een retraite vakantie leert u om dingen los te laten.

Contacteer ons