Meer resultaten voor retraite reizen

retraite reizen
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
De Klooster Wandel Retraite is wat meer tussen een retraite en een vakantie. Het bezinnen is er wel, maar in mindere mate als met de andere retraites. Kijk hier om te zien Welke retraite het best bij jou past. Hoe was jouw retraite bij Bezinningsvakanties.nl?
Wereldreis in Andalusië: retraite/mindfulness vakantie in Spanje.
En jouw authentieke verhaal wordt gevormd door de dromen en verlangens die jij hebt. Jouw pad wordt ontvouwt zich door de gebeurtenissen in je leven, mensen die je ontmoet, en hoe jij jezelf ziet als hoofdpersoon in jouw verhaal. Deze retraite in Andalusië is een innerlijk. Lees verder of ga voor de volledige reisbeschrijving naar de website van Mi Cuento Reizen.
Yoga Retreat in Spanje.
Myrna is de eigenaresse van Yogadreams, ze heeft zon 17 jaar ervaring in het verzorgen van yogalessen gespecialiseerd in de Asana techniek, Ashtanga Vinyasa, mindfulyoga meditatie, Stress Relief en Barre Yoga een eigen ontwikkelde stijl. Authentiek lesgeven en persoonlijke ontwikkeling zijn haar specialiteiten. In de afgelopen jaren heeft zij ook veel yogareizen en retraites begeleidt.
Retraite reis januari Natuurlijk Mooi.
Deze week heeft mij veel geleerd en gebracht. De twee zaken die ik het meest heb gemist waren muziek en een kopje cappuccino. Daar zag ik erg tegenop maar uiteindelijk viel het me mee. De retraite van Natuurlijk Mooi is een prachtig cadeau voor jezelf.
Retraite op Bali Ubud Lekker eten met Linda. Facebook. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter.
Nu ik terug ben, merk ik pas wat ik geleerd heb tijdens de yogareis maar ook het reizen alleen. Jeetje wat maak ik het mezelf toch soms moeilijk. Eindelijk lukt het mij om bepaalde zaken te keren en dat maakt mij zo gelukkig. Echt, als ik oud en bejaard ben dan denk ik nog geregeld terug aan deze fantastische inspirerende reis. Wil je mijn tips en recepten om stap voor stap gezonder en vooral lekker eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief rechtsboven. Volg mij op Facebook Twitter Instagram Bloglovin Pinterest Google. Onderwerp: INSPIRATIE, OP BEZOEK BIJ Tags: bali, healer, meditatie, retraite, retraite op Bali, ubud, yoga, yogareis.
Dagje Schiermonnikoog / Dag Retraite / Reizen Retraites Sannevitaliteit.nl.
Home Reizen Retraites Dag Retraite Dagje Schiermonnikoog. Ga je mee op reis? Zaterdag 8 oktober. De nazomer is regelmatig nog in volle gang en daar genieten vast velen van ons van. We gaan weer op reis! Binnen in jezelf en op een prachtige locatie in de natuur.
Yoga mindfulness retraite Marokko buro den elzen.
Wie zijn wij. Home Yoga mindfulness retraite Marokko. Yoga mindfulness retraite Marokko. Je wilt graag mee met onze Marokko reis, maar bergen bedwingen is niet echt je ding. Kies dan voor de Yin-variant" van de retraite en ga samen met mij de verstilling in.
Mindfulness-en coachingsretraites in Spanje. Op keerpunt? Of Burn-out?
Als ik in woorden zou kunnen beschrijven wat een retraite met Sietske met je doet, zou iedereen zich hiervoor aanmelden! Ik ga toch proberen woorden te vinden, want ik hoop dat veel mensen de weg naar deze retraites weten te vinden!
De No.1 Specialist Wellness, Yoga, Detox en gezondheidsvakanties Wereldwijd Puurenkuur.
Thermen Bad Nieuweschans, Nederland. Vichy Célestins Spa Hotel, Marokko. Vilalara Longevity Thalassa Medical Spa, Portugal. Villa Eden Leading Park Retreat, Italië. Switch to English. 31 020 573 03 50, wij zijn nu open. MA-VR 9.00-17.30, ZA 10.00-15.00. Switch to English. Wat wilt u gaan doen? Kies het type reis dat u zou willen maken, u kunt meerdere opties selecteren. Intro to Detox. in ons aanbod. Borstkanjer met de J van kanJers. Wellness voor 2. Luxe spa break. Wellness onder 250. Korte wellness breaks. Ayurveda de luxe. Korte fitness break. Stop met roken. Traditional Chinese Medicine. Sylvia Olde Scholtenhuis. Danny van der Linden. Nannet van der Ham. Selecteer bestemming of hotel. Kies waar u naartoe zou willen gaan. Wellness Reizen Wereldwijd. en altijd de beste deal, gegarandeerd! Wat wilt u gaan doen? yoga, detoxen, ontspannen.
Bezinningstochten, natuurretraites en vision quests.
Veel dank voor het bijzondere samenzijn! Het heeft mijn behoefte aan avontuur én stilte aangewakkerd. Kies de reis die bij je past. Welke reis je ook kiest, al onze reizen kenmerken zich door.: veel tijd op jezelf, in stilte zijn of in stilte lopen.
Stilte retraite en bezinningsreis in de Sahara woestijn van Marokko.
Hoe zit deze stilte retraite en bezinningsreis in elkaar? Het programma start officiëel in het dorpje Foum Zguid, maar meestal vliegt de gehele groep gezamelijk en regelen we ook het vervoer van de luchthaven Marrakech of Ouarzazate naar het dorp Foum Zguid bij de woestijn. De volgende dag reizen we per jeep naar de oase van Zaouia waar we twee nachten verblijven alvorens we met kamelen naar de zandduinen wandelen.

Contacteer ons