Zoeken naar retraite reizen

retraite reizen
Ga eens op retraite, voorkom Stress en Burn-out.
Team Over ons Reis Ervaringen Blog Artikelen Contact Info. Home Reis Aanbod Avontuurlijke Groepsreizen Festival van Liefde Individuele Reizen Gezin Maatwerk Ontvang Gratis Inspiratie mail. Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden! Ga mee op reis! Blog Thema mindfulness-stress. Ga eens op retraite, voorkom Stress en Burn-out.
Wishtrips.nl Boek de perfecte spirituele reis, yogavakantie of retraite.
Detox retraite in Sardinie. Hoe het werkt. Wishtrips verzamelt de mooiste reizen van bijzondere reisaanbieders. De meeste reizen zijn groepsreizen met een speciaal doel. Denk aan yogavakanties, mindfulness retraites en krachtplaatsen. Maar ook vrijwilligerswerk in het buitenland, dierenvakanties, cursusreizen duurzame reizen.
Creatieve Coaching in een retraite vakantie.
Ga eens mee op een retraite vakantie, je kunt kiezen uit vele opties, elke maand reizen we naar Spanje, of Marrakesh, Ghana, Belgie, Kenia. Ga dat proces met jezelf eens aan. Onze retraite vakanties zijn volledig georganiseerd, je verblijft altijd op een heerlijke locatie en je krijgt een intens programma waar jij van groeit!
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
Aan het eind van je retraite begint het avontuur eigenlijk pas. Vanaf dat moment gaan mensen belangrijke knopen doorhakken en hun levensstijl veranderen. Van sapkuur naar quinoa-salade. Wat zijn eigenlijk de populairste retraites? Yoga op Ibiza of in de Algarve zijn altijd in trek. Daarnaast neemt de populariteit van sapkuren en crashdiëten af en kiezen mensen eerder voor reizen waar gezonde quinoa-salades en soepen worden aangeboden, omdat deze diëten makkelijker thuis zijn vol te houden.
Spirituele Reizen blog over reizen, yoga, meditatie voeding.
1 maand ago Heb je onze inspirerende reizen al bekeken op wishtrips.nl? travelinspiration mindfulness meditation mediteren zen relax retreat retraite travel travelblogger weekend yoga droomreis tijdvoorjezelf relaxation happinez happy timeforyourself ontspanning vacation inspiration yogaretreat wishtrips. 3 weken ago Samos is een klein maar veelzijdig Grieks eiland.
Coaching Retraite voor hoogopgeleide mensen.
Spirituele Vakantie Reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting bij faillissement en repatriëring van artikel 7512: van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties: Spirituele vakantie reizen is dé specialist op het gebied van Coaching Retraite.
Retraite vakantie.
De begeleiding van een retraite vakantie. Aangezien een retreat veel los kan maken, is het belangrijk om goed te kijken wie de reis begeleidt. Is er voldoende aandacht, wordt je begeleidt op moeilijke momenten, heeft de begeleiding ervaring met retreats etc. De reizen van Healing Space worden altijd begeleid door Toña, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft als healer.
Spirituele reis India incl meditatie retraite Live Mindfully.
Meditatie en stilte zijn een belangrijk element, beide keren vormt een stilte retraite het hart van de reis. In deze reizen draait het niet om veel zien en veel doen maar om écht contact maken met het land, de mensen én met onszelf.
Retraites en Spirituele Reizen.
Het is er een oase van stilte, rust en eenvoud. De Viering van het Zijn is ook een Stilte Retraite, maar tijdens de oefeningen, die we tijdens deze retraite aanbieden, wordt wél gesproken. Verder is er eveneens totale stilte in de zin dat er buiten de gezamenlijke beoefeningstijd niet wordt gesproken. Ook de Viering van het Zijn vindt plaats in Rosario in België en is van 27 juli tot en met 1 augustus. Ver van huis hebben we in ons Spirituele Reizen aanbod nog twee prachtige reizen naar Ladakh.
Retraite Bespaar tot 50% op uw droomreis SpaDreams.
3 nachten, tweepersoonskamer, halfpension. Bekijk alle Retraite reizen. Retraite betekent letterlijk terugtrekken, even weg van alles en de rust vinden. Tijdens een retraite vakantie leert u om dingen los te laten. Ontdek wat dit met u doet. Soms is het even allemaal te veel, u bent te druk met rennen naar werk, huis, vrienden, sport en hobby's.
Spirituele Reis Stiltereis Stilteretraite Mi Cuento Reizen Spirituele Reizen en Stilteretraites Andalusië.
Je kunt ervan uit gaan dat zowel de prachtige omgeving, en het gebalanceerde programma van onze spirituele reizen uitnodigt tot diepgang en daarnaast ook tot genieten en een gevoel van ontspanning, of je nu kiest voor onze stiltereis, spirituele reis of de schrijf en expressieve retraite.

Contacteer ons