Zoeken naar retraite reizen

retraite reizen
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
De Klooster Wandel Retraite is wat meer tussen een retraite en een vakantie. Het bezinnen is er wel, maar in mindere mate als met de andere retraites. Kijk hier om te zien Welke retraite het best bij jou past. Hoe was jouw retraite bij Bezinningsvakanties.nl?
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. Gezien het karakter van de retraite kiezen we er voor om geen alcohol te gebruiken door leiding en/of deelnemers. Prijs klik op de specifieke data van de retraite hierboven, vanaf 495.,
Yoga mindfulness retraite Marokko buro den elzen.
Wie zijn wij. Home Yoga mindfulness retraite Marokko. Yoga mindfulness retraite Marokko. Je wilt graag mee met onze Marokko reis, maar bergen bedwingen is niet echt je ding. Kies dan voor de Yin-variant" van de retraite en ga samen met mij de verstilling in.
Individuele Coaching Retraite Nederland Spirituele Vakantie Reizen.
Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Individuele Coaching Retraite Nederland Spirituele Vakantie Reizen. Georganiseerd door Lichtwerkplaats.
Alles over retraite.
De Startpagina voor meditatie reizen. Kom tot rust door een retraite. Retraite De Spreng. Retraite in het buitenland is precies. Trainingen en retraites Ynnergy. Vipassana / Mindfulness Retraite. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Vipassana retraite december Naropa. Waarom is een retraite goed voor je?
Wereldreis in Andalusië: retraite/mindfulness vakantie in Spanje.
En jouw authentieke verhaal wordt gevormd door de dromen en verlangens die jij hebt. Jouw pad wordt ontvouwt zich door de gebeurtenissen in je leven, mensen die je ontmoet, en hoe jij jezelf ziet als hoofdpersoon in jouw verhaal. Deze retraite in Andalusië is een innerlijk. Lees verder of ga voor de volledige reisbeschrijving naar de website van Mi Cuento Reizen.
Retraite Spanje voor Mi Cuento Reizen Beminzicht Coaching Limburg.
Deze locatie is erg geschikt voor de wat kleinere groepen. Retraite Spanje verschillende smaken. Bij het lezen van de woorden retraite Spanje weet je eigenlijk nog niet zoveel. Hierboven heb ik je al wat meer verteld over de locaties van deze reizen.
Retraite Portugal Bijzonder Portugal.
Massage Yoga, Meditatie Reiki Sapkuren Coaching Retraite Overig. Rondreizen Excursiereizen Taalreizen. Dolfijnen Vogels spotten Olijven plukken. Wijnreizen Culinaire reizen. Retraite in Portugal. Tip: Wellness Portugal: heerlijk luxe wellness reizen vind je bij Puur Kuur. Feel Good vakantie in de Algarve, in je eentje maar niet alleen.
Meditatie retraite bijwonen of een mindfulness weekend? Bekijk de kalender.
De Mindfulness reizen. Mindfulness Weekend Terschelling. Ben je echt toe aan een rustmoment? In deze 3 daagse mindfulness-retraite kom je helemaal tot jezelf. Je hoofd komt tot rust, je lichaam voelt ontspannen. Je ontwikkelt bewust je je aandacht, waar je ook in het dagelijks leven veel profijt van hebt.
Over de QS Stilteretraites Mirjam van der VegtMirjam van der Vegt.
Waarom een stilteretraite? Tijdens een retraite verandert je perspectief; je ontvangt letterlijk en figuurlijk ruimte om de dingen van een afstand te bekijken en wordt uitgenodigd vanuit je waarden te bewegen. Van binnenuit leven in plaats van te worden opgejaagd van buitenaf.
Retraite Bespaar tot 50% op uw droomreis SpaDreams.
625 vanaf 469. Bekijk alle Retraite reizen. Retraite betekent letterlijk terugtrekken, even weg van alles en de rust vinden. Tijdens een retraite vakantie leert u om dingen los te laten. Ontdek wat dit met u doet. Soms is het even allemaal te veel, u bent te druk met rennen naar werk, huis, vrienden, sport en hobby's.

Contacteer ons