Resultaten voor retraite reizen

retraite reizen
Yoga Retreat in Spanje.
Myrna is de eigenaresse van Yogadreams, ze heeft zon 17 jaar ervaring in het verzorgen van yogalessen gespecialiseerd in de Asana techniek, Ashtanga Vinyasa, mindfulyoga meditatie, Stress Relief en Barre Yoga een eigen ontwikkelde stijl. Authentiek lesgeven en persoonlijke ontwikkeling zijn haar specialiteiten. In de afgelopen jaren heeft zij ook veel yogareizen en retraites begeleidt.
retraite Amarant Reizen.
Meditatie retraite bijwonen of een mindfulness weekend? Bekijk de kalender.
De Mindfulness reizen. Mindfulness Weekend Terschelling. Ben je echt toe aan een rustmoment? In deze 3 daagse mindfulness-retraite kom je helemaal tot jezelf. Je hoofd komt tot rust, je lichaam voelt ontspannen. Je ontwikkelt bewust je je aandacht, waar je ook in het dagelijks leven veel profijt van hebt.
Reizen en retraites: Online Mediteren heeft de leukste adresjes.
Reizen, retraites, mooie locaties. Zin in een bijzondere vakantie, een weekendje in stilte doorbrengen of een retraite? We presenteren hier de leukste, meest bijzondere adressen. Italië Retraite: tijd voor jezelf in het groene hart van Italië. ItaliëRetraite.nl biedt seminars, retraites, coaching en persoonlijke ontwikkeling aan in de Abruzzo in Italie.
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/België.
Aan het eind van je retraite begint het avontuur eigenlijk pas. Vanaf dat moment gaan mensen belangrijke knopen doorhakken en hun levensstijl veranderen. Van sapkuur naar quinoa-salade. Wat zijn eigenlijk de populairste retraites? Yoga op Ibiza of in de Algarve zijn altijd in trek. Daarnaast neemt de populariteit van sapkuren en crashdiëten af en kiezen mensen eerder voor reizen waar gezonde quinoa-salades en soepen worden aangeboden, omdat deze diëten makkelijker thuis zijn vol te houden.
Inspiratie Retraite Reis in Marokko Leef Groei.
Een reis waar weinig moet en veel kan! Reizen staat voor nieuwe dingen ontdekken, inspiratie opdoen, het beste uit jezelf leren halen, creatief zijn en dingen anders doen. De Inspiratie Retraite Reis staat voor.: Er even tussenuit en energie opdoen.
Yoga mindfulness retraite Marokko buro den elzen.
Wie zijn wij. Home Yoga mindfulness retraite Marokko. Yoga mindfulness retraite Marokko. Je wilt graag mee met onze Marokko reis, maar bergen bedwingen is niet echt je ding. Kies dan voor de Yin-variant" van de retraite en ga samen met mij de verstilling in.
Diepgaande Stilteretraite en Retraite Vakanties Mi Cuento Reizen Stilteretraite en Spirituele reis Andalusië, Spanje.
voor mindfulness vakanties, spirituele reizen en retraites werkt samen met: http//meditatie-reizen.startpagina.nl/: www.yoga-vakantie.be, http//www.wandelvakantie-overzicht.nl/: http//vakantieportaal.2link.be: http//2link.be: http//retraite.uwpagina.nl/: http//vakantiestartpagina.jouwpagina.nl/: http//www.beleef-andalusie.nl/: spirituele-reizen startpagina; http//www.beleef-andalusie.nl/: http//meditatie.2link.be: uwpagina.nl; groepsreizen; groepsreizen; verzamelgids; http//spirituele-reizen.jouwstarter.nl: http//spirituele-reizen.jouwportaal.nl: http//meditatie.topbegin.nl: spirituele-reizen Links; verzamelgids; linkstoevoegen; linkgoed; startjenu; starthoekje; www.spirituele-agenda.nl, Reisorganisaties, Casa Rural en Italia; retraite; linkkwartier.
Coaching en Meditatie in een retraite vakantie Spirituele Vakantie Reizen.
Spirituele Dag Retraite. Wat wij doen. Onze Duurzame projecten in de wereld. Wij doen alles voor jouw geluk. Thema Spirituele reizen. Coaching of meditatie in een retraite vakantie. In mijn retraite vakanties komen veel mensen die psycho /sociaal/emotionele coaching nodig hebben.
Stilte retraite en bezinningsreis in de Sahara woestijn van Marokko.
Hoe zit deze stilte retraite en bezinningsreis in elkaar? Het programma start officiëel in het dorpje Foum Zguid, maar meestal vliegt de gehele groep gezamelijk en regelen we ook het vervoer van de luchthaven Marrakech of Ouarzazate naar het dorp Foum Zguid bij de woestijn. De volgende dag reizen we per jeep naar de oase van Zaouia waar we twee nachten verblijven alvorens we met kamelen naar de zandduinen wandelen.
vipassana spirituele retraite retraite reizen.
Je kunt ervan uit gaan dat zowel de prachtige omgeving, en het gebalanceerde programma van onze spirituele reizen uitnodigt tot diepgang en daarnaast ook tot genieten en een gevoel van ontspanning, of je nu kiest voor onze stiltereis, spirituele reis of de schrijf en expressieve retraite.

Contacteer ons