Resultaten voor stilte retraite boeddhisme

stilte retraite boeddhisme
Meerdaagse inzichtmeditatie retraite Innerlijke stilte in een woelige wereld.
Meerdaagse inzichtmeditatie retraite Innerlijke stilte in een woelige wereld. In deze retraite oefenen we opmerkzaamheid en cultiveren we een vriendelijk gewaarzijn. We leren zien hoe onrust ontstaat, zonder er in meegesleurd te worden. We nemen afstand en laten gaan. Er ontstaat concentratie en bevrijdend inzicht.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Ik heb de retraite als enorm nuttig, open en vrij ervaren. Ik ben volledig uitgedaagd om mijn eigen proces te volgen. De stilte was erg prettig, hierdoor kom je echt tot jezelf. Het was echt een cadeautje aan mijzelf. Ik kan het iedereen die rust en inspiratie nodig heeft aanraden.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland. Meld je aan voor de retraites in 2018. Kijk in de kalender. Eerstvolgende retraites Upcoming retreats. 3 12 augustus. eenvoudig zijn simply being. Er is een levendigheid en waakzaamheid die we in ieder moment kunnen herkennen. Het is een open zijn naar ons volledige wezen met lichaam, zintuigen en gewaar zijn. We gaan dit allemaal onderzoeken door zitmeditatie, experimenteren met kijken en door het ontdekken van onze directe ervaring van gewaar zijn, eenvoud, intimiteit en levendigheid. Voor mensen met ervaring in meditatie. Kalender meer info aanmelden. Tuin en klusretraite. 15 19 augustus. Met een geest vol compassie samen klussen en werken in de tuin. Samen mediteren samen, spitten, timmeren, schilderen.gerichte aandacht en vriendelijk gewaarzijn. Kalender meer info aanmelden. Filosofie en dharma: boeddhistische romantiek. 27 30 september. Aan de hand van het werk van onder andere Novalis, Schiller en Sangharakshita, gaan we kijken wat er romantisch is aan het boeddhisme.
Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie Boeddhistisch Dagblad.
Boeddhisme vipassana Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie. Onbetaalbaar Is er überhaupt verschil tussen genot en teleurstelling? Stilte retraite met Frits Koster en Jetty Heynekamp: een impressie. door Katinka Hesselink op 15 augustus 2016. Een eerste stilte-retraite is altijd een beetje vreemd.
Retraites en Weekenden voor rust en bezinning Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen Vipassana Retraites Retraite Weekenden Mindfulness Trainingen Coaching Therapie. Retraite Lite Weekend. Vipassana Stilte Weekend. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers. Return to Content. Retraites en Weekenden voor rust en bezinning.
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Als je behoefte hebt aan rust en ontspanning, stilte en spiritueel onderricht, meditatie en wandelen in de natuur, en contact met anderen op het spirituele pad, dan is zo'n' vijfdaagse retraite misschien iets voor je. Er wordt voor deze retraite geen aanvangsniveau verlangd.
Nyung Nä retraites in Loenen Tibetaans boeddhisme.
Lama Zopa Rinpoche. Het belang van retraite doen. Retraites in Loenen. Cursief gedrukte termen in deze website kun je vinden in de verklarende woordenlijst. Home Vorige pagina Top van de pagina. Studie en meditatie in het Tibetaans boeddhisme. Laatste pagina update: 10-jul-18.
Agenda Boeddhistische Unie Nederland.
Op de kaart. Wat is boeddhisme? De rol van leraar en leerling. Kijk en leestips. Over de BUN. Deze week Deze maand Alles Filter. vr 17 aug Amsterdam. Boeddhistisch Centrum Amsterdam. Een dubbele meditatie-sessie in de ochtend. Men kan deelnemen aan beide of aan een van de meditaties. Er wordt geen instructie in meditatie gegeven. Zie BCA-agenda voor tijden. Deelname: zonder aanmelding. Kosten: Dana vrijwillige bijdrage. Locatie: Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 56. zo 19 aug Loenen Gld. De beoefening van Shamatha meditatie en het belang ervan voor onze ontwikkeling op het spirituele pad is een onderwerp dat in verschillende lessen aan bod is gekomen in de afgelopen tijd. Na een weekend Shamatha retraite met Glen Svensson in 2016, heeft een aantal studenten het idee opgevat om gezamenlijk oefendagen te organiseren, om elkaar zo te ondersteunen in de training. Tijdens de oefendag volgen we zoveel mogelijk de structuur zoals die is geleerd tijdens de retraite; de dag is opgebouwd rond meditatiesessies van 45 minuten, waarbij gedurende de dag de bewaarde stilte de meditaties ondersteunen.
Annemarie faalt verder: op retraite Bodhi. Bodhitv.
Nou zat ik thuis vooral Zen te zitten a-la Brad Warner, maar Japan lag ietwat buiten mijn budget en bang voor rigide sesshins was ik ook, want verwend. Dankzij Mark Epstein niet de gebruikelijke weg had ik sympathie voor het Tibetaans boeddhisme opgedaan. Zo kwam ik, met een flink aantal andere Westerlingen, terecht in een Tibetaans-boeddhistisch klooster voor een retraite van tien dagen, met halve dagen stilte.

Contacteer ons