Resultaten voor vipassana groningen

vipassana groningen
Links Alive and Kicking Groningen.
Leven in de maalstroom. Rust in je huis in je hoofd en in je leven. terug naar vorige pagina. Wandelen in Mindfulness door het Drentse of Groningse landschap! De eerstvolgende datum is 13 januari 2013.Voor meer data informatie zie Wandelen Agenda. Acupressuurmassage is een drukpuntmassage speciaal ontwikkeld om de vitaliteit van de werknemers binnen uw bedrijf te verbeteren en klachten te voorkomen. Het is echter geen passief concept integendeel.
Stichting Inzichts Meditatie Groningen.
Centra in het buitenland. Locatie Kamerlingh Onnesstraat 71 9727 HG. elke wo doorgaande Vipassana-meditatie 19.30-21.30 uur. zie de website voor programmaoverzicht aanmelden voor de nieuwsbrief en meer info. Informatie 06 441 438 28 info@vipassana-groningen.nl www.vipassana-groningen.nl. Voor deelnemers aan retraites die door de SIM georganiseerd worden. General register form SIM-retreats. Algemene voorwaarden en informatie m.b.t. General terms and conditions SIM-retreats. Voor organisatoren van retraites. Zou u zo vriendelijk willen zijn om onderstaand formulier te gebruiken voor het doorgeven van nieuwe retraites.
Pannananda Centrum voor Yoga-Meditatie Zwolle.
Veel gegevens over het boeddhisme. Boeddhistische Unie Nederland BUN. Joost van den Heuvel.
WELKOM BIJ PAUL BOERSMA.
Mijn aanraking met Vipassana. De kennismaking in 1981 met de Vipassana meditatie was voor mij een openbaring en deed mij vanuit een geheel andere basis leven. Er volgden regelmatig retraites met leraren uit oost en west vooral bij de Eerwaarde Mettavihari 2007 een Thaise monnik woonachtig in Nederland waar ik veel dank aan verschuldigd ben. Eerwaarde U Rhewatta Dhamma een Birmese monnik in Birmingham. Eerwaarde U Janaka een Birmese monnik op tournee in Nederland.
Vipassana-meditatiecentrum Groningen Inzichtmeditatie.
In ons centrum dat geworteld is in het Theravada-boeddhisme organiseren we avonden en ochtenden weekenden en korte retraites met gerichte meditatie-instructies. Daarbij is er gelegenheid om in te gaan op de individuele ervaring van de deelnemers. De activiteiten worden begeleid door ervaren mediterenden.
Boeddhisme Yantra bron van inspiratie.
Onze leraar Geshe Kalsang Gyatso komt elk jaar naar Groningen om les te geven en ons te adviseren over onze meditatie. Info 050 3188606 / geshegroningen@gmail.com. Het Vipassana Meditatie Centrum probeert een ieder de mogelijkheid te geven om eventueel onder begeleiding vipassanameditatie te beoefenen. Het centrum organiseert avonden en ochtenden weekends en korte retraites met gerichte meditatie-instructies na afloop is er de mogelijkheid om verder in te gaan op individuele ervaring van de deelnemers. De meditatie-activiteiten vinden plaats in de grote meditatiezaal en worden begeleid door ervaren mediterenden. Zen River is een internationaal klooster voor Zenboeddhisme dat een doorlopend trainingsprogramma verzorgt onder leiding van Tenkei Coppens Roshi en zijn vrouw Myoho Gabrysch Sensei.
Veiligheidscontrole nodig.
VMG.
Aangesloten Stichting VBSN Vrienden van het Boeddhisme. za 8 apr Groningen. De stadsretraite geeft je de gelegenheid om twee weekenden en vier doordeweekse avonden te mediteren. Je beoefent inzichtmeditatie Vipassana en meditatie op liefdevolle vriendelijkheid Metta terwijl je thuis slaapt en overdag je eigen bezigheden hebt. Zo krijg je de mogelijkheid om de formele meditatie te doen en te integreren in je dagelijks leven.
Evenementen Stadjers voor compassie Platform Religie en Levensbeschouwing.
Evenementen Stadjers voor compassie. Door wie Vipassana Meditatiecentrum Groningen. Plaats Kamerlingh Onnesstraat 71 9727 HG Groningen. Datum 9 en 10 maart 2013. Kosten 120-/90 exclusief dana vrije gift voor begeleiders. Dit bericht werd geplaatst in Evenementen Stadjers voor compassie op 28 februari 2013 door admin. Compassietraining voor mensen die een mindfulnesstraining gevolgd hebben. Activiteit Compassietraining voor mensen die een mindfulnesstraining gevolgd hebben. Door wie Rommy Hutting. Plaats Ossenmarkt 6 9712 NZ Groningen. Data vrijdag 15 22 29 maart 19 26 april 24 mei 7 en 21 juni 2013 van 14.00 16.30 uur.
Centra Uitgeverij Asoka.
Biografie / autobiografie Boeddhisme algemeen Boeddhisme en het Westen Kinderboeken Meditatie Mindfulness Pali-canon Theravada Tibet / Tibetaans boeddhisme Vipassana Zen Meer.
Links en lezen Vipassana Meditatie Haarlem.
Geluidsbestanden dhammatalks en geleide meditaties. Groningen Ank Schravendeel e.a www.vipassana-groningen.nl. Enschede Joost van den Heuvel Rijnders e.a www.soundcloud.com. Tilburg Doshin Houtman e.a www.inzichtenbevrijding.nl. Engels Joseph Goldstein Christina Feldman en vele anderen www.dharmaseed.com. Engels Gil Fronsdal Andrea Fella en vele anderen www.audiodharma.org. Stichting Inzichts Meditatie SIM informatie over retraites en andere vipassana-groepen in Nederland www.simsara.nl. Tweejarige dhammacursus DVC www.dhammaverdiepingscursus.nl. Koster Frits Bevrijdend inzicht Een kennismaking met boeddhistische psychologie mindfulness en inzichtmeditatie Asoka 2009. Koster Frits Basisprincipes vipassana-meditatie Mindfulness als weg naar bevrijdend inzicht Asoka 2015.

Contacteer ons