Meer resultaten voor vipassana groningen

vipassana groningen
WELKOM BIJ PAUL BOERSMA.
Christina Feldman Christopher Titmuss 2 Engelsen die in Azi in de leer waren geweest Ik was behulpzaam bij het opbouwen van het Vipassana-centrum in Groningen 1 samen met Frits Koster 2 en vele anderen. In 1995 ging ik meehelpen aan de organisatie en het onderricht in de Buddhavihara/Sangha Metta in Amsterdam, de oorspronkelijke plek van Eerwaarde Mettavihari, die overgenomen is door Jotika Hermsen sinds medio 2002 heb ik er geen organisatorische taak meer. Enkele jaren geleden gaf ik voor het eerst een Vipassana cursus in begeleidingscentrum Klavervuur te Amersfoort en sinds september 2002 zijn er wekelijkse activiteiten in Amersfoort.
Vipassana-meditatiecentrum Groningen Inzichtmeditatie.
Adres en contact. Stichting Vipassana-meditatie Groningen wil iedere belangstellende de mogelijkheid geven om, al dan niet onder begeleiding, inzichtmeditatie te beoefenen. In ons centrum, dat geworteld is in het Theravada-boeddhisme, organiseren we avonden en ochtenden, weekenden en korte retraites met gerichte meditatie-instructies.
Vacatures Vipassana groningen Vacat.
Stichting Vipassana via NationaleVacaturebank.nl Groningen. denken aan het opstellen van een corveelijst, opening van het pand, gezamenlijke voorbereiding van de ruimten in het pand, afsluiting van het pand. Je hebt affiniteit met inzicht of Vipassana meditatie, kunt goed organiseren 45 dagen geleden Opslaan.
Ank Schravendeel vipassana-meditatie.
Van Visu Teoh en Christina Feldman leerde ik metta meditatie als methode, die ik vooral in het dagelijks leven veel gebruik. Sinds 2010 zijn Patricia en Charles Genoud mijn leraren, zij combineren metta en Vipassana meditatie. Vanaf 2008 begeleidde ik retraites van 4 of 7 dagen. Sinds die tijd ben ik berokken bij het Vipassana Meditatiecentrum in Groningen.
Agenda Ank Schravendeel.
Tussen Kerst en Oud en Nieuw bieden we de mogelijkheid om overdag van 10 tot 16 uur te mediteren, in het Vipassana meditatie centrum in Groningen. Tussen de feestdagen een feest van stilte. We beoefenen meditatie op liefdevolle vriendelijkheid mettameditatie.
10-daagse Vipassana inzichtsmeditatie Stilte Retraite Januari 2020 Hans Kloosterman Hans Kloosterman.
Je zal tijdens de retraite o.a. uitleg krijgen over de 3 meditatievormen: shamatha, vipassana en dcogchen en je krijgt ook een teaching over zuiverheid en onzuiverheid en het moreel gedrag gedurende deze vipassana retraite.: Onthouden van het doden van welk levend wezen dan ook.
Centra Uitgeverij Asoka.
inloggen nieuwe klant sitemap. Nieuwste nummer Losse nummers Agenda Boeddhistische centra. Over Asoka Klantenservice Contact. Biografie / autobiografie Boeddhisme algemeen Boeddhisme en het Westen Kinderboeken Meditatie Mindfulness Pali-canon Theravada Tibet / Tibetaans boeddhisme Vipassana Zen Meer. Vipassana Meditatie Groningen. Kamerlingh Onnesstraat 71.
Links en lezen Vipassana Meditatie Haarlem.
Groningen Ank Schravendeel e.a: www.vipassana-groningen.nl. Enschede Joost van den Heuvel Rijnders e.a: https//soundcloud.com/joost-vd-heuvel-rijnders.: Tilburg Doshin Houtman e.a: www.inzichtenbevrijding.nl. Engels; Joseph Goldstein, Christina Feldman en vele anderen: www.dharmaseed.com. Engels; Gil Fronsdal, Andrea Fella en vele anderen: www.audiodharma.org. Stichting Inzichts Meditatie SIM; informatie over retraites en andere vipassana-groepen in Nederland: www.simsara.nl. Vipassana-meditatie; een collectief van retraitebegeleiders die vipassana-meditatie faciliteren: www.vipassana-meditatie.nu. Sangha Metta; een netwerk dat retraites, cursussen en lezingen organiseert: www.sangha-metta.nl. Startpagina Vipassana; overzicht retraites, methodes, groepen en achtergronden: vipassana.startpagina.nl.
Spirituele agenda Groningen.
DO 25 20.00-22.00 Geleide meditatie spiritueel café, Sarin. ZA 23 10.00-14.30 AUM meditatie Vasu, Heratemaheerd 24, Groningen. Kamerlingh Onnesstraat 71, 9727 HG, tel. 06-44143828, www.vipassana-groningen.nl, info@vipassana-groningen.nl Boeddhistisch centrum voor inzichtmeditatie. WO 19.30-21.30 Vipassana-avond meditatie, Vera Wallis de Vries, Marieke Duijvestijn, 5.,
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Agenda.:
Workshop Compassie in je leven voor mensen die werken met mensen o.l.v. Vipassana meditatiecentrum, Kamerlingh Onnesstraat 71, Groningen. Anita de la Crois-Blaauw, tel. 050-5223135 of klik hier voor e-mailcontact. Klik hier voor meer informatie. Di 8 zo 13 okt 2019. Vipassana meditatieretraite 5 etm o.l.v.

Contacteer ons