Resultaten voor vipassana haarlem

vipassana haarlem
Vipassana Haarlem Startpagina Facebook.
Dat kunnen we op deze dag oefenen. We nemen de tijd om stil te staan bij 2017, met compassie voor moeilijke momenten die we hebben meegemaakt en met waardering voor de mooie momenten. Za 1000: UTC01 Vipassana Haarlem Haarlem, Nederland.
Stichting Inzichts Meditatie Haarlem.
Ethisch drieluik SIM. Wat is Vipassana? Houding en oefening. Meditatief een stroopwafel eten. Centra in Nederland. Centra in het buitenland. augustus 29, 2012. Comments are off. Locatie: Nieuwe Gracht 86 zwart, 2011 NK en Kennemerstraat 11A zw, 2021 EA, Haarlem.
Vipassana Haarlem.
Agenda Vipassana Haarlem.: Doorlopende groep: iedere donderdagavond van 19.30-21.30 uur. Je kunt je opgeven voor de periode die van na de kerstvakantie tot de zomer loopt. De beginselen van Insight Dialogue: zondag 8 april 2018 van 10-16.30 uur met begeleiding van Nynke Humalda en Simin Abravesh.
Vipassana Meditatiegroep Haarlem Bodhitv.
Aan het einde van de avond is er de mogelijkheid om over de ervaringen uit de meditatie met elkaar in gesprek te gaan. Zoek je een stimulerend en inspirerend rustpunt midden in de week, dan is Vipassana Haarlem de plek om te zijn.
Boeddhistische agenda locaties Vipassana Haarlem Boeddhistisch Dagblad.
Niet te geloven! Search for: Zoeken. Locaties Vipassana Haarlem. College van Godinne-Burnot Godinne, Belgi├ź Vipassana Hoorn. door Joop Ha Hoek op 7 november 2017. Kaart wordt geladen. Vipassana Haarlem Nieuwe Gracht 86zw Haarlem Evenementen. Adres Nieuwe Gracht 86zw Haarlem Nederland.
Vipassana Haarlem Boeddhistische Unie Nederland.
Anneke Breedveld en Bianca Vermeij, die de introductiecursus verzorgen, en met Nynke Humalda en Simin Abravesh, die de Insight Dialogue in Haarlem hebben geïntroduceerd. Vipassana Haarlem is er steeds op uit de tarieven zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen deel te nemen aan activiteiten.
Over Cindy Stello Haarlem meditatie. Email. Facebook. Google. Twitter.
Vipassana Haarlem Insight Dialogue, 2017. Nederlof Reiki Instituut Dynamic Meditation Teacher, 2015 2017. Jewel Heart Nijmegen Meditatiedag met Frits Koster Mindfulness Mededogen, oktober 2016. Vipassana Haarlem Inzichtmeditatie voor gevorderden, 2016. Vipassana Haarlem Introductiecursus inzichtmeditatie, 2015. Scheidegger Psychologie Coaching, 2014 2015.

Contacteer ons