Op zoek naar vipassana nederland?

vipassana nederland
Vipassana Meditation: Centrum in Nederland.
Dankzij de genereuze financiële ondersteuning van een oud student lijkt deze droom nu een stuk dichterbij te zijn gekomen en is er een actieve zoektocht naar een locatie gestart. Een centrum in Nederland dat exclusief is gewijd aan Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N.
Vipassana Rotterdam.
Mindfulness is voor een groot deel afgeleid van deze meditatievorm. Een uitgebreidere beschrijving van wat Vipassana is kun je hier lezen of op de website van de SIM. Stichting Inzicht Meditatie SIM. Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam is aangesloten bij de landelijke SIM.
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders.
Interessant, herkenbaar en grappig. Vipassana gaat over bewustwording van jezelf en een beter leven voor jezelf, en voor anderen. Dat het belangrijk is om goed bezig te zijn, anderen geen kwaad te doen, het voor anderen mogelijk te maken om ook een goed leven te leiden.
Vipassana retraite vipassana Nederland Vipassana Belgie retraites.
Trefwoorden: vipassana retraite vipassana Nederland vipassana Belgie retraites Retraite Zomer 2014 Retraite najaar 2014 in het buitenland tot rust komen ontspannen stilte meditatie vakantie meditatie reizen meditatie weekend individuele retraite yoga retraite Nederland yoga vakantie Frankrijk retraite belgie retraite frankrijk retraite nederland retraite thailand retraite zweden retreat retreats mediteren mindfulness spiritueel wellness spiritualiteit wellness visualiseren yoga retraite stilteretraite inspiratiereis inspiratie dat zit zo.
Vipassana Meditation: Locaties.
Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. Indien u vervoer zoekt of aanbiedt, kunt u gebruik maken van onze online-dienst carpoolservice. Cursuslocaties in Nederland. Klik hieronder voor reisinformatie en een kaartje van de cursuslocaties in Nederland.:
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Vipassana retraite. Over De Maanhoeve. In de loop der jaren is De Maanhoeve een plek geworden waar mensen uit Nederland en België naartoe komen om meditatie, mindfulness en stilte te beoefenen. Lees meer over de Maanhoeve overOver De Maanhoeve.
Mijn Vipassana ervaring Sjaak's' blog.
Een echte prater en ik dacht die gaat het nog moeilijk krijgen. Hij deed Vipassana omdat zijn vrouw het eerder had gedaan en het haar ook wel goed voor hem leek. Ik dacht niet dat hij zelf veel inspraak in die beslissing had gehad. Aangekomen op het centrum moest mijn telefoon en geld inleveren. Geen contact meer met de buitenwereld. Tien dagen zonder internet zal op zichzelf alleen al meditatief werken. Ik bleek kamer 102 met Chris uit Duitsland en Dirk uit Nederland te delen.
Vrienden van het Boeddhisme.
Tot de westerlingen die bij Goenka vipassana leerden kennen, behoren Joseph Goldstein en Sharon Salzberg, die met Jack Kornfield in 1976 de Insight Meditation Society in de Verenigde Staten stichtten, nu al heel lang een krachtcentrale voor vipassana buiten Azië.
Mijn 10-daagse Vipassana ervaring Fading Borders.
En wat is het doel? Vipassana is een stilte retraite waar je voornamelijk je tijd besteed met het aanleren van de Vipassana meditatie techniek. Introspectie staat centraal en kan men enkel bereiken door een strenge discipline te volgen waarin nobele stilte gerespecteerd wordt.
10 dagen stilte: mijn ervaring met vipassana deel 1 Aandachtige Blog.
10 dagen stilte: vipassana in Cambodja. 10 dagen Vipassana: mijn ervaring als Dhamma helper. 11 redenen waarom iedereen een Vipassana cursus zou moeten volgen. Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Email. Goede voornemens voor 2016. 10 dagen stilte: mijn ervaring met vipassana deel 2.
Vipassana Meditation: Cursussen.
Cursussen in Nederland. De Nederlandse Vipassana Stichting organiseert verschillende Vipassana-meditatiecursussen in Nederland. Naast een aantal 10-daagse cursussen worden tevens 1-daagse cursussen voor oud-studenten aangeboden. Aangezien er op dit moment geen permanent Vipassana-centrum in Nederland is, worden de cursussen gehouden op gehuurde locaties.

Contacteer ons