Meer resultaten voor vipassana nederland

vipassana nederland
Vipassana Meditation: Cursussen.
Cursussen in Nederland. De Nederlandse Vipassana Stichting organiseert verschillende Vipassana-meditatiecursussen in Nederland. Naast een aantal 10-daagse cursussen worden tevens 1-daagse cursussen voor oud-studenten aangeboden. Aangezien er op dit moment geen permanent Vipassana-centrum in Nederland is, worden de cursussen gehouden op gehuurde locaties.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiële cursus.
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Blogbewust.
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? 28 februari 2016 27 september 2017 gerjan 0 reacties retraite, vipassana, Vipassana meditatie. Ik beveel iedereen die al iets langer mediteert een Vipassana retraite aan. Wow, wat kan dat perspectieven op uiteenlopende zaken doen veranderen en inzichten geven.
Vipassana Meditation: Netherlands.
Goenka explains Vipassana meditation 20 minutes. The Vipassana Stichting is recognised as a charitable institution with ANBI status. What is Vipassana. Vipassana, which means to see things as they really are, is one of India's' most ancient techniques of meditation.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Vipassana 5-daagse Retraite. Coaching Therapie Individuele begeleiding. FAQ Vipassana 10-daagse. Assisteren in een retraite. Vergoeding MBSR training. Ervaringen van de deelnemers. 3841 GV Harderwijk. Jerome Stoel is als categorie 1 lid aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen.
Vipassana Meditation: Nederland.
De Nederlandse Vipassana Stichting organiseert verschillende Vipassana-meditatiecursussen in Nederland. Meer informatie over de cursussen kunt u hier vinden. De data van de cursussen vindt u in het Nederlandse cursusschema. In het Vipassana-centrum Dhamma Pajjota in Dilsen-Stokkem België worden het gehele jaar door cursussen georganiseerd.
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders.
Interessant, herkenbaar en grappig. Vipassana gaat over bewustwording van jezelf en een beter leven voor jezelf, en voor anderen. Dat het belangrijk is om goed bezig te zijn, anderen geen kwaad te doen, het voor anderen mogelijk te maken om ook een goed leven te leiden.
10 dagen in stilte.
Ook fysiek geeft het de nodige uitdagingen, aangezien de dag bestaat uit lange periodes van zitten en er geen gestructureerde afwisseling aangeboden wordt die het iets vriendelijker voor je lichaam maakt, zoals bij de zen-meditatie zitten lopen zitten. Maar als je jezelf eens flink onder ogen wil zien en de diepte in jezelf wilt verkennen, is de Vipassana zoals onderwezen door S.N.
Stichting Inzichts Meditatie Centra in Nederland.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om onderstaand formulier te gebruiken voor het doorgeven van wijzigingen en nieuwe aanmeldingen. Verzoek tot plaatsing kan gestuurd worden aan webredactie@simsara.nl. Bij voorbaat dank. Formulier wijziging gegevens of aanmelding centra. Ethisch drieluik SIM. Wat is Vipassana? Houding en oefening. Centra in Nederland.
Vipassana Meditatiecentrum Dhammadipa.
In groepsverband themas rondom vipassana, abhidhamma en boeddhisme bespreken en richtlijnen voor de integratie daarvan in het dagelijkse leven. De stadsretraite is een vorm van retraite waarbij onafgebroken de beoefening gedurende 10 dagen geïntegreerd wordt in het normale dagelijkse ritme.

Contacteer ons