Meer resultaten voor vipassana retraite gratis

vipassana retraite gratis
retraites.
Deze retraite bieden we graag opnieuw aan, wegens het succes van eerdere edities. Neem de Afslag is een retraite voor mensen met een dilemma of levensvraag. In deze krachtige vierdaagse, gebaseerd op de Regel van Benedictus, vind je helderheid en komt jouw eigen weg weer in beeld.
Vipassana meditatie cursus/ retraite. Gratis voor iedereen!
Enlightenment of the heart and soul. Schrijf met ons mee! Vipassana Meditatie techniek en gratis retraite Interview. 19 november 2015. tie_full_img/tie_full_img Vipassana meditatie Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken.
Vipassana: zo voelt 10 dagen je mond houden Holistik.
De zenuwen gieren door mijn lijf, ik vind het zo spannend! Even later trek ik de deur achter me dicht en rij naar Amersfoort waar ik zal deelnemen aan een tiendaagse stilte retraite: Vipassana. Bij de inschrijving wordt uitgelegd waar mijn kamer is.
Retraites Vipassana Rotterdam.
Thee en koffie zijn gratis beschikbaar. Voor een lunch moet je zelf zorgen, tenzij in de uitnodiging anders is aangegeven. In de directe omgeving van alle locaties zijn winkels en horecagelegenheden die meestal ook op zondag geopend zijn. De meditatieruimte van Zen Rotterdam bevindt zich op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. DJOJ heeft zowel meditatieruimtes op de begane grond als op de bovenverdieping, er is geen lift. Informeer zo nodig vooraf bij de contactpersoon in welke ruimte de retraite plaatsvindt. Overnachtingen in Rotterdam tijdens retraite-activiteiten zijn nooit bij de organisatie van activiteiten inbegrepen. Die moet je dus zelf regelen. Aanmelden via de website kan tot uiterlijk een week voor de activiteit. Wij laten je per mail weten of er nog plaats is. Als de activiteit is volgeboekt, zetten we jou op de reservelijst. Wil je je later nog aanmelden? Doe dit dan telefonisch bij de contactpersoon die bij de activiteit is vermeld of als daar geen naam bij staat bij Sjarda Joemai 06-18379078. Heb je bericht gekregen dat er nog plaats is? Maak dan direct de deelnamekosten over naar bankrekening NL25 INGB 0001700756 van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam.
Vipassana meditatie is eenvoudig praktisch, 10-daagse cursus.
4 jaren geleden. Hi Robert Zelf heb ik een aantal jaren geleden ook een vipassana cursus in midden Thailand gedaan in de traditie van Goenka. In welke traditie was de vipassana die jij volgde? En is de afstand vanuit Puket naar Suan Mokkh korter dan vanaf Bangkok. Hoe is de retraite in Belgiƫ geweest.
Stilteweek 5-daagse stilte retraite twee-daagse retraite. Facebook.
14.15 werkmeditatie in de Hof. 21.30 einde programma. Heb je een vraag over de precieze invulling van de Vipassana op De Maanhoeve? Neem dan gerust contact met ons op! In ons programmaoverzicht vind je meer informatie over de komende Meerdaagse Vipassana retraite.
5 affordable ways to go on meditation retreat WellGood.
Yepexcluding airfare, your first retreat through the Vipassana Meditation Center, which has nearly 180 locations around the world, is 100 percent on the house. The tradition is one of the oldest forms of meditation in India, and an intensive course includes 10 days of meditation with step-by-step instructions.
Natuurlijk high worden met Vipassana Dilsen-Stokkem Het Nieuwsblad.
Het centrum legt levenslange regels op aan zijn cursisten: niet doden, niet stelen, niet liegen, geen seksueel wangedrag en geen drugs of alcohol. Believers worden gelokt met gratis cursussen. Als je daarna wil doneren, mag je dat altijd, klinkt het bij de organisatie. Pierre legt uit dat Vipassana alleen kan bestaan door giften.
Vipassana Haarlem.
de dingen zien zoals ze werkelijk zijn. Vipassana is een vorm van meditatie die ook wel inzichtmeditatie wordt genoemd. Inzichtmeditatie wordt gebruikt om makkelijker om te gaan met de wisselvalligheden van het leven, het geeft inzichten in jezelf, in het leven en daardoor vrijheid.
Vipassana meditatie.
Klant Nutritionele Evaluatie Vragenlijst. Startpagina / Vipassana / Wat is vipassana meditatie? Levensstroom, praktijk voor therapie, Mindfulness en massage. Wat is Mindfulness? Wat is vipassana? Concentratie en inzichtmeditatie Technieken deel 1 Technieken deel 2 Vipassana naar het Westen Vipassana en Mindfulness.
Dipabhavan Retreat Details Dipabhvan Meditation Center Koh Samui Thailand.
Apart from the Mindfulness" with Breathing" practice, the daily program at the hermitage will include the teaching of yoga, Buddhist chants and the practice of Loving" Kindness Meditation. The talks given will usually focus on the chore of the Buddha's' teaching.

Contacteer ons