Op zoek naar vipassana rotterdam?

vipassana rotterdam
Vipassana Meditation: Rotterdam.
Show navigation Hide navigation. What is Vipassana? The Art of Living. Code of Discipline. Grotere kaart weergeven. Dirk Smitsstraat 76. 3031 XE Rotterdam. There is only limited parking in the immediate vicinity of the building. On Sundays parking is free till 1200.
Vipassana Meditation: Rotterdam.
in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. Grotere kaart weergeven. Dirk Smitsstraat 76. 3031 XE Rotterdam. Parkeergelegenheid is beperkt rondom het gebouw aanwezig.
Stichting Inzichts Meditatie Rotterdam.
Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Locatie: Zencentrum Rotterdam, Noordsingel 168, 3032 BK Rotterdam. Iedere woensdagavond 19.30 21.30 uur, thee en nabespreken voor wie wil. Voor mensen met ervaring met vipassana of mindfulness er is beperkte instructie 40 minuten zitmeditatie, 40 minuten loopmeditatie, 40 minuten zitmeditatie; dan drinken we thee.
Vipassana Rotterdam Vipassana Rotterdam.
Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam SVMR is in 1991 opgericht om in Rotterdam een mogelijkheid te bieden om samen te mediteren. We mediteren iedere woensdagavond en organiseren een keer in de maand een stilte of retraitedag/weekend. Elke woensdagavond is er een vaste inloopavond voor mensen met Vipassanameditatie of mindfulnesservaring.
Meditatie.
Locatie: Grote Kerkplein 5 gebouw de Heuvel Rotterdam. Voor mensen met Vipassana meditatie ervaring: Wat doen we met wat we op ons meditatiekussen ontdekken? Hoe is onze meditatie terug te vinden in ons dagelijks leven? Waar inspireert meditatie ons in de omgang met anderen?
Steeds meer aanbod Vipassana in Rotterdam Boeddhistisch Dagblad.
Maar het aanbod in Rotterdam groeit snel, met name voor beoefenaars van vipassana meditatie. In de stad waar de overhemden met opgerolde mouwen verkocht worden, is een ruim aanbod. Iedere dinsdagavond is er in het spiritueel centrum Djoj in Hillegersberg een inloopavond van de Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam SMVR.
Vipassana Rotterdam Startpagina Facebook.
Zondag 1 Oktober Vipassana retraitedag met Doshin Houtman, ben je er ook bij? Inschrijven kan via de website: vipassana mindfulness inzicht meditatie stilte rotterdam retraite. Vipassana Rotterdam heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. 4 september 2017. Gisteren een inspirerende meditatiedag gehad o.b.v.
Deelnemers.
Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Op woensdagavond een vaste inloop avond en meestal is er 1 maal per maand op de eerste zondag een meditatiedag met een ervaren gastdocent. Voor meer informatie: www.vipassanarotterdam.nl. Wij zijn een centrum voor boeddhistische meditatie en studie binnen de traditie van Shambhala.

Contacteer ons