Zoeken naar retraite meditatie

retraite meditatie
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers. Return to Content. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie? Tijdens deze vipassana-retraite beoefen je vipassana/mindfulness boeddhistische meditatie, ook wel inzichtmeditatie genoemd.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfuness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
We zijn zelfvoorzienend, zorgen samen voor tafeldekken, afruimen e.d. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. Gezien het karakter van de retraite kiezen we er voor om geen alcohol te gebruiken door leiding en/of deelnemers.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiële cursus.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
Retraite en Meditatie.
Retraite en meditatie voor meer balans, geluk en inspiratie. Ben jij tevreden over je leven en gelukkig? Misschien staat je leven onder druk vanwege de hoge eisen die aan je worden gesteld. Of misschien hebben anderen torenhoge verwachtingen van jou en doen ze een te zwaar beroep op jou.
Sangha Metta.
Viranani geeft op 8 verschillende plaatsen les: een meditatie avond, twee meditatiedagen, drie stadsretraites van een week en een retraite van 13 dagen. Lees meer: Nieuws. Volg ons op. 12 april tm 16 april 2018. Studieprogramma over de Satipatthãna Sutta.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Onze extra intensieve retraites zijn een optie voor wie al eerder bij ons in retraite is geweest of voor wie al veel yoga en meditatie oefent en zin heeft in een extra uitdagende midweek. In de extra intensieve retraite is de yoga uitdagender.
Retraite ervaringen.:
Met mijn kamergenote Nanneke Jager, voer ik stiekem een gesprekje op het parkeerterrein. Zij zegt dat de meditatie haar vooral heeft geholpen in haar werk. Waar ze vroeger een irritatie meteen uitte, benoemt ze deze nu eerst voor zichzelf, dit zorgt ervoor dat ze positiever en rustiger met de dingen om kan gaan. Het mediteren bij Frits vindt zij fijn omdat er niets moét en Frits niet zo zweverig is. Als leek vind ik het retraite programma erg zwaar.
Yoga, Meditatie en Mindfulness Retraites Hans Kloosterman.
Op een prachtige verbouwde boerderij houden we een zomer retraite met als thema: Realize Your Change. Naast verstilling door middel van yoga concentratie meditatie shamatha, werken we aan zelfinzicht vipassana door het observeren van fysieke, emotionele en mentale gewaarwording en door het stellen van vragen in stilte aan jezelf. Yoga, Meditatie en Mindfulness Zomer Week Retraite.

Contacteer ons