Meer resultaten voor retraite meditatie

retraite meditatie
Meer daagse meditatie retraite Zwitserland.
Meditatie en Wandelretraite. Vanwege het grote enthousiasme onder de deelnemers en de nu al enthousiaste reacties om in 2019 weer naar Zwitserland te gaan, hebben wij besloten om ook in 2019 weer een meerdaagse retraite in Zwitserland houden. Deze is wederom in een prachtig gelegen groepslocatie midden tussen de Alpen in de omgeving van Les Haudères.
Retraites Retraites in in Nederland Nederland Yoga Yoga Meditatie Meditatie Stilte Stilte Retraites Retraites Weekend Weekend Midweek Midweek Yogaweekend. Yogaweekend.
Start maandag 12 uur, eindigt vrijdag 12 uur. Kosten: 376 euro incl. btw, yoga en meditatielessen, persoonlijk advies tijdens en na de retraite, 4 overnachtingen en alle maaltijden. Lees meer: Yoga en meditatie midweek 5 dagen. Overzicht van alle retraites in 2020.
Direct inschrijven Steyl Maha Karuna Ch'an.'
Maha Karuna Ch'an' Meditatie in de Ch'an' traditie. Over Maha Karuna. Over Maha Karuna. Contacten met China. Sesshin Val Sinestra Zwitserse Alpen 2017. Voorwaarden inschrijving en annulatie. Sesshin Val Sinestra Zwitserse Alpen 2017. Februari 2015 Hartsutra. Mei 2015 Avatamsaka sutra. Lezen en luisteren. Boeken geschreven door Ton Lathouwers. Lezen ter inspiratie. Maha Karuna Bericht. Terug naar de inhoud. Direct inschrijven Steyl. De meeste retraites van Maha Karuna Chan zijn 5 dagen 4 overnachtingen. Een halve retraite, van woensdag tot vrijdag, of van vrijdag tot zondag, kost 122.
Waar kun je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buitenland? Vihara.
Vipassana Retraites Nederland. Over het algemeen zijn de retraites in Nederland die worden georganiseerd door de SIM Stichting Inzicht Meditatie aan te bevelen. De agenda kun je hier vinden: http//www.simsara.nl/agenda/.: Kijk daarnaast ook naar onze eigen retraites: https//www.vihara.nl/meditatieretraites/.: Wij geven stilte retraites, onder andere Vipassana retraites als ook andere, bijzondere retraites zoals hart compassie retraites. Ook geven wij af en toe meditatiedagen met speciale meditaties eventueel gecombineerd met yoga of andere gerelateerde oefeningen. Vipassana Retraites Buitenland. Voor retraites in het buitenland kan je hier veel vinden: https//www.dhamma.org/en/locations/directory.: Hier kun je veel Vipasanna Retraites, niet alleen in Europa maar ook in andere werelddelen zoals Azië. Vipassana en Metta retraites. Wij bieden zelf ook gecombineerde Vipassana met Metta retraites aan. Metta wordt vertaald naar liefdevolle vriendelijkheid. Bekijk hier al onze Vipasanna, Metta en ook andere retraites en meditatiedagen. Door Gerjan Schoemaker. Wij organiseren regelmatig meditatie retraites en meditatie dagen. Bekijk de retraite agenda.
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Als je behoefte hebt aan rust en ontspanning, stilte en spiritueel onderricht, meditatie en wandelen in de natuur, en contact met anderen op het spirituele pad, dan is zo'n' vijfdaagse retraite misschien iets voor je. Er wordt voor deze retraite geen aanvangsniveau verlangd.
Krijtberg Meditaties en retraites.
Vraag aan koster Gerwin Roffel. Meditaties en retraites. Home Meditaties en retraites. Iedere dinsdagochtend, buiten de vakantietijden, wordt er in de gebedsruimte van het Ignatiushuis een meditatie aangeboden volgens de Ignatiaanse methodiek. Na afloop is er gelegenheid tot informeel samenzijn.
Stilte retraite Healing en meditatie Hilversum.
Retraite betekend letterlijk terugtrekken uit het dagelijks leven. Deze dagen zullen we de Stilte onderzoeken. We maken daarbij gebruik van een dagritme, meditatie, bidden, healing meditatie, inquiry, muziek, en beweging. Een paar dagen Stilte binnen een groep is heerlijk en opent naar eenvoud en diepte.
Inner Journeys: Massage, meditatie, retraites en ademwerk.
agenda en activiteiten. Inner Journeys: Ademwerk, familieopstellingen, meditatie, massage, retraite en zelfonderzoek lohermsen 2019-01-18T2123310000.: WELKOM BIJ INNER JOURNEYS. Inner Journeys faciliteert individuele sessies en groepsactiviteiten. Met als doel: ruimte maken voor jezelf helemaal je eigen plek innemen. Praktijklocatie in sfeervolle werfkelder aan de Oudegracht, hartje Utrecht. Op zoek naar een ademsessie, workshop, familieopstelling, meditatie of training?
Retraites Vipassana Rotterdam.
Maak dan direct de deelnamekosten over naar bankrekening NL25 INGB 0001700756 van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Jouw aanmelding is pas definitief nadat de betaling door ons is ontvangen. Vermeld bij de betaling je naam, de retraite waar het om gaat en de data of dagdelen waarop je deelneemt.
Inspirerend leven.
Home Persoonlijke verhalen Meditatie retraite ervaring: 7 Dagen in complete stilte tussen de monniken. Meditatie retraite ervaring: 7 Dagen in complete stilte tussen de monniken. geschreven door Leroy Seijdel. Mijn eerste meditatie retraite staat op het programma. En waar kan dat beter dan in een klooster op Thailand, waar 98% van de mensen gelooft in het Boeddhisme?
Mediteren Thailand: tien dagen stilte bij Doi Suthep, Chiang Mai Travellust.nl.
Het Boeddhisme kent verschillende vormen van meditatie. Ik ga me de komende dagen bezighouden met Vipassana meditatie. Vipassana meditatie stelt je in staat door middel van zelfobservatie meer zelfkennis te verwerven. Je traint jezelf om bewust te worden van je lichaam, gevoelens en gedachten. Zelfs als je niet geinteresseerd bent in het Boeddhisme, kan meditatie waardevol zijn. Als je de kunst van het mediteren onder de knie hebt, kan je een gevoel van innerlijke rust en vrede ervaren. Een gevoel dat uitstijgt boven het gevoel van levensvreugde. Verder zou mediteren leiden tot een positiever, evenwichtiger en gelukkiger leven. De reden dat ik ervoor gekozen heb om 10 dagen te gaan mediteren, heeft weinig te maken met bovenstaande. Tijdens mijn reis ben ik mensen tegengekomen die heel positief waren over de retraite, puur uit nieuwsgierigheid heb ik besloten het een kans te geven.

Contacteer ons