Zoeken naar retraite meditatie

retraite meditatie
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels bewezen dat meditatie talloze positieve effecten heeft op het lichaam, de geest en je gemoedstoestand. Meditatie weekend Het meditatie weekend. Op het meditatie weekend op de Veluwe zal je dit zelf kunnen ervaren. Op het meditatie retraite ervaar je het verschil tussen leven op de automatische piloot en leven met open aandacht.
Yoga, Meditatie en Mindfulness Retraites Hans Kloosterman.
Op een prachtige verbouwde boerderij houden we een zomer retraite met als thema: Realize Your Change. Naast verstilling door middel van yoga concentratie meditatie shamatha, werken we aan zelfinzicht vipassana door het observeren van fysieke, emotionele en mentale gewaarwording en door het stellen van vragen in stilte aan jezelf.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Onze extra intensieve retraites zijn een optie voor wie al eerder bij ons in retraite is geweest of voor wie al veel yoga en meditatie oefent en zin heeft in een extra uitdagende midweek. In de extra intensieve retraite is de yoga uitdagender.
Stichting Inzichts Meditatie Agenda.
Door het op eigen kracht ervaren van wat werkelijk is, ontstaat vertrouwen in het werken met deze methode. Een intensieve Vipassana retraite met begeleiding op basis van de methode van Mahasi Sayadaw. Deze retraite is onderdeel van de Sangha Metta Zomerretraite maar kan goed als zelfstandige retraite gedaan worden.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie? Tijdens deze vipassana-retraite beoefen je vipassana/mindfulness boeddhistische meditatie, ook wel inzichtmeditatie genoemd. Deze stilte-retraite is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiële cursus.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
In deze retraite beoefen je onder begeleiding van Alison Melvin yoga als traditionele voorbereiding op meditatie. In de ochtend doen we Hatha, in de middag Yin yoga. Zowel yoga als meditatie bevatten geen prestatie of competitie-element waardoor de lessen voor alle niveaus geschikt zijn.
Retraite Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Voor ons moderne mensen is het niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor meditatie. Om die reden kan het goed zijn om af en toe een periode te reserveren voor meditatie en om die optimaal te benutten kan men aan een georganiseerde retraite deelnemen.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.

Contacteer ons