Op zoek naar retraite meditatie?

retraite meditatie
Andere Boeg: Yoga weekenden, retreats meditatie vakantie in Nederland.
Prijs: 299-/, 359., Retraite met Oud en Nieuw. Tijd: 1e dag 18 uur laatste dag 12 uur. Data: 28 december 1 januari. P l aats: Olst. Prijs: 597-/, 747., Agenda van Andere Boeg. Bekijk hier wanneer je wat kunt doen. De yoga weekenden zijn in Twello, in het Yogahuis. Een prachtig verbouwd voormalig koetshuis van het landgoed Kruisvoorde. Er is een schitterende parkachtige tuin met mooi uitzicht en een fijne veranda en ruime woonkamer om lekker te vertoeven. De yogaruimte heeft prachtige grote ramen en in de mooie omgeving kan heerlijk gewandeld worden. De retraites in de zomer zijn in het mooie klooster in Vaassen.
SIM retraites Pannananda Centrum voor Yoga-Meditatie Zwolle.
Het is goed dat je enige basiskennis bezit van en ervaring hebt met Vipassana meditatie als je wilt deelnemen aan een retraite. Als je deze ervaring niet hebt kun je onder bepaalde omstandigheden toch meedoen, waarbij een goede motivatie belangrijk is.
Meer daagse meditatie retraite Zwitserland.
Meditatie en Wandelretraite. Vanwege het grote enthousiasme onder de deelnemers en de nu al enthousiaste reacties om in 2019 weer naar Zwitserland te gaan, hebben wij besloten om ook in 2019 weer een meerdaagse retraite in Zwitserland houden. Deze is wederom in een prachtig gelegen groepslocatie midden tussen de Alpen in de omgeving van Les Haudères.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Retraite Mystery Painting en Meditatie. Vipassana Retraite Weekend. Vipassana 10-daagse Retraite. Coaching Therapie Individuele begeleiding. FAQ Vipassana 10-daagse. Assisteren in een retraite. Vergoeding MBSR training. Ervaringen van de deelnemers. Jerome Stoel is als categorie 1 lid aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen.
Direct inschrijven Steyl Maha Karuna Ch'an.'
Maha Karuna Ch'an' Meditatie in de Ch'an' traditie. Over Maha Karuna. Over Maha Karuna. Contacten met China. Sesshin Val Sinestra Zwitserse Alpen 2017. Voorwaarden inschrijving en annulatie. Sesshin Val Sinestra Zwitserse Alpen 2017. Februari 2015 Hartsutra. Mei 2015 Avatamsaka sutra. Lezen en luisteren. Boeken geschreven door Ton Lathouwers. Lezen ter inspiratie. Maha Karuna Bericht. Terug naar de inhoud. Direct inschrijven Steyl. De meeste retraites van Maha Karuna Chan zijn 5 dagen 4 overnachtingen. Een halve retraite, van woensdag tot vrijdag, of van vrijdag tot zondag, kost 122.
Waar kun je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buitenland? Vihara.
Over het algemeen zijn de retraites in Nederland die worden georganiseerd door de SIM Stichting Inzicht Meditatie aan te bevelen. De agenda kun je hier vinden: http//www.simsara.nl/agenda/.: Kijk daarnaast ook naar onze eigen retraites: https//www.vihara.nl/meditatieretraites/.: Wij geven stilte retraites, onder andere Vipassana retraites als ook andere, bijzondere retraites zoals hart compassie retraites. Ook geven wij af en toe meditatiedagen met speciale meditaties eventueel gecombineerd met yoga of andere gerelateerde oefeningen. Vipassana Retraites Buitenland. Voor retraites in het buitenland kan je hier veel vinden: https//www.dhamma.org/en/locations/directory.: Hier kun je veel Vipasanna Retraites, niet alleen in Europa maar ook in andere werelddelen zoals Azië. Vipassana en Metta retraites. Wij bieden zelf ook gecombineerde Vipassana met Metta retraites aan. Metta wordt vertaald naar liefdevolle vriendelijkheid. Bekijk hier al onze Vipasanna, Metta en ook andere retraites en meditatiedagen. Door Gerjan Schoemaker. Wij organiseren regelmatig meditatie retraites en meditatie dagen. Bekijk de retraite agenda.
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Als je behoefte hebt aan rust en ontspanning, stilte en spiritueel onderricht, meditatie en wandelen in de natuur, en contact met anderen op het spirituele pad, dan is zo'n' vijfdaagse retraite misschien iets voor je. Er wordt voor deze retraite geen aanvangsniveau verlangd.
10 retraites om tot rust te komen in een drukke stad Het Parool. Deel dit artikel.
Praktijk Balans in Zijn organiseert vierdaagse retraites in Amsterdam, van vrijdagochtend tot maandagmiddag. Durf" je de uitdaging aan om in de stad een retraite te houden" vraagt coach Marlies Verdonk de deelnemers. Voor iedereen die wil leren zich niet te laten verleiden door alle energie, prikkels en informatie die de stad te bieden heeft.
Stilte retraite Healing en meditatie Hilversum.
Retraite betekend letterlijk terugtrekken uit het dagelijks leven. Deze dagen zullen we de Stilte onderzoeken. We maken daarbij gebruik van een dagritme, meditatie, bidden, healing meditatie, inquiry, muziek, en beweging. Een paar dagen Stilte binnen een groep is heerlijk en opent naar eenvoud en diepte.
Retraite Griekenland In het hart van meditatie spirituele reizen en retraites.
De retraite is goedgekeurd als onderdeel van de internationale opleiding Mindfulness-Academie voor Mindful Teaching te Leusden. We vliegen gezamenlijk naar Athene, vanwaar we met ons allen met een taxibusje naar Yialasi reizen. Ook de terugreis naar Athene maken we gezamenlijk met de taxibus. De kosten voor deze retraite inclusief het gehele programma, coaching, meditaties, privé studio en alle maaltijden: 1075 euro. Niet inbegrepen zijn de kosten van de vlucht naar Athene v.v. en de transfer van Athens Airport naar Yialasi v.v. Om verzekerd te zijn van inschrijving vraag ik een aanbetaling bij inschrijving van 275 euro. De overige 800 euro graag overmaken voor 1 mei 2020. Voor vragen, aanmelding en het inschrijfformulier kunt u contact opnemen via: lotus@lotuslifecoaching.nl. Mensen die nog niet eerder een consult, cursus of workshop bij mij gevolgd hebben worden uitgenodigd voor een afstemmingsconsult voorafgaand aan de retraite. Dit om goed in te kunnen gaan op je wensen en leermogelijkheden tijdens de retraite. Kosten hiervoor bedragen 80 euro. Individuele consulten en coaching Nijmegen. Persoonlijke consultweek Assisi. Ontdek de kracht van meditatie voor ontspanning.
Retraites Vipassana Rotterdam.
Maak dan direct de deelnamekosten over naar bankrekening NL25 INGB 0001700756 van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Jouw aanmelding is pas definitief nadat de betaling door ons is ontvangen. Vermeld bij de betaling je naam, de retraite waar het om gaat en de data of dagdelen waarop je deelneemt.

Contacteer ons