Zoeken naar retraite meditatie

retraite meditatie
Retraites Vipassana Rotterdam.
Maak dan direct de deelnamekosten over naar bankrekening NL25 INGB 0001700756 van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Jouw aanmelding is pas definitief nadat de betaling door ons is ontvangen. Vermeld bij de betaling je naam, de retraite waar het om gaat en de data of dagdelen waarop je deelneemt.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of meditatie. De retraite biedt. Rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor het deelnemen aan stilte en geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindful samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingenwerk, ruimte om elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, lekker eten, kamp of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, persoonlijk onderzoek, alleen of samen.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
SIM retraites Pannananda Centrum voor Yoga-Meditatie Zwolle.
Aan het einde van de retraite is er gelegenheid dana donatie te geven voor de leraar. SIM staat voor Stichting Inzicht Meditatie en werkt landelijk. Als meditatievorm wordt de Vipassana meditatie beoefend, afkomstig uit het Theravada Boeddhisme zoals die in de zuidelijke landen van Azië, maar ook binnen het Tibetaanse Boeddhisme wordt beoefend.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiële cursus.
Retraite Zweden Retraite, Zen Meditatie, Retraite centrum.
De ligging op het landgoed met stromende beken, eigen wandelpaden, en steenspiraal te midden van de ongerepte natuur zal je georganiseerde retraite uniek maken. Zen Stilte Retraites, Zweethut, Non Violent Communication. Zoveel variatie tref je aan in het nieuwe zomerprogramma 2018. De aftrap is onze Intensieve Zen Stilte Retraite op het.
Yoga en Meditatie in Nepal Het Andere Nepal.
Kathmandu vallei en Pokhara. Ben je fervent yoga en meditatie beoefenaar of wil je je hier graag wat meer in verdiepen? Een retraite in een centrum in de Kathmandu vallei of aan het Phewa meer in Pokhara is dan een echte aanrader.
Op retraite Ank Schravendeel.
Mediteren leer je door het te doen. Door het langer achter elkaar te doen, door op retraite te gaan, verdiep je het meditatieproces. Tijdens een hele dag, een weekend of een week samen mediteren worden ook je dagelijkse bezigheden deel van je meditatie.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Meer over onze locatie. Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek. Features van onze yoga meditatie retraite. Drie in één: een yogaretraite, een meditatieretraite én een spirituele retraite. 7 uur les per dag: 2 uur yoga, 2 uur meditatie, 2 uur theorie, 1 uur privéles.
Krijtberg Meditaties en retraites.
Vraag aan koster Gerwin Roffel. Meditaties en retraites. Home Meditaties en retraites. Iedere dinsdagochtend, buiten de vakantietijden, wordt er in de gebedsruimte van het Ignatiushuis een meditatie aangeboden volgens de Ignatiaanse methodiek. Na afloop is er gelegenheid tot informeel samenzijn.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
Meditatie en Yoga. In deze retraite beoefen je onder begeleiding van Alison Melvin yoga als traditionele voorbereiding op meditatie. In de ochtend doen we Hatha, in de middag Yin yoga. Zowel yoga als meditatie bevatten geen prestatie of competitie-element waardoor de lessen voor alle niveaus geschikt zijn.

Contacteer ons