Meer resultaten voor boek meditatie

boek meditatie
Meditatieboek Happinez.
Meditatie is dé manier om peace of mind te vinden. Dit handboek helpt je om meditatie tot een vast onderdeel van je leven te maken. Het handboek bevat inspirerende inzichten, achtergrondverhalen vol wijsheid en veel praktische oefeningen die je de weg wijzen naar rust, evenwicht en meer energie.
Meditatie boeken: over mindfulness en stress reductie.
Met opmerkelijke helderheid en humor neemt Bhante Gunaratana de lezer bij de hand om hem stap voor stap in te wijden in de mythen, waarheden en heilzame effecten van meditatie en de beoefening van aandachtig-zijn. Hij maakt ons duidelijk dat we van nature al alles in huis hebben om aandachtiger, productiever en vrediger te leven. In simpele bewoordingen onthult de schrijver welke hulpmiddelen ons bij het mediteren van dienst kunnen zijn, wat de uitwerking van mediteren is en hoe we ons dagelijks leven ermee kunnen verrijken. Meditatief wandelen, Thich Nhat Hanh en Nguyen Anh-Huong. Aan de hand van teksten van de bekende boeddhistische zen-meester Thich Nhat Hanh beschrijft zijn voornaamste leerling Nguyen Anh-Huong de oeroude praktijk van de boeddhistische loop-meditatie. Het boek en de oefeningen op de CD leren ons stap voor stap om de ademhaling en onze gedachten af te stemmen op het ritme van het lopen: eerst in huis, daarna ook buiten.
Yin yoga en meditatie boeken: mijn aan-en afraders!
Zelf miste ik een Nederlandstalig boek over Yin Yoga, dat aansloot op vermoeide HSP. Ik bundelde daarom mijn kennis en schreef speciaal voor vermoeide HSP het boek Yin Yoga Energiegevende lichaamsoefeningen voor hoogsensitieve personen Femke de Grijs. Onderstaande boeken van andere auteurs gaan dieper in op Yin Yoga en meditatie.
Top 5 meditatie boeken 5 boeken om te beginnen met mediteren.
We geven je graag hieronder een aantal opties om te starten met mediteren vanuit je eigen huis. In dit boek brengen Richard Davidson en Daniel Goleman als wetenschappers en ervaringsdeskundigen een verslag van hun meer dan dertig jaar durende onderzoek naar de blijvende effecten van meditatie.
Boek Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Binnen enkele ogenblikken na boeking ontvang je per email een automatische ontvangstbevestiging van je boeking. Wanneer je deze niet ontvangt verzoeken wij je contact op te nemen via info@happysoultravel.nl of 31-06-51048870. Boek deze reis.
Boeken en Spellen Kinderpraktijk Hemeltjelief.
Je kunt ze samen met je kind lezen voor het slapengaan en ze brengen het kind op een natuurlijke manier in contact met meditatie en ontspanning. Link naar Bol.com. Heb je een rommeltje gemaakt van je emoties? Je moet ze netjes ordenen: elk een eigen kleur en elk een eigen plekje. Dit boek helpt je daarbij.
Stichting Inzichts Meditatie Alleen boekenrecensies.
Het boek bevat ook een hoofdstuk over wat meditatie niet is. Het is heel specifiek gericht op de meditatie en betrekt veel minder dan de andere genoemde boeken boeddhistische waarheden in zijn beschouwing. De auteur was monnik op Sri Lanka sinds 1947 en vestigde zich in 1968 in Noord Amerika.
boeken eva brobbel.
Wil je mindfulness levendig houden, nadat je een boek hebt gelezen of een training hebt gevolgd? Dan is de Mindfulness Box een mooie toolkit vol praktische opdrachten, kaartjes met quotes, stickers, oefeningen en een schriftje vol uitleg, tips en schrijfopdrachten. Zo kun je direct aan de slag. Trek een kaartje als inspiratie voor de dag, plak je favoriete quote op de koelkast of kies een opdrachtkaartje uit om die dag te doen. De box zorgt voor inspiratie en reminders om te leven in het hier en nu. De Mindfulness Box bevat.: Schriftje 48 pagina's' met uitleg, tips en schrijfopdrachten. 24 kaartjes met mooie quotes. 6 meditatie en ademhalingsoefeningen.
Boeken Meditatie Uitgeverij Occident.
Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief door uw naam en e-mailadres in te vullen. Wilt u Uitgeverij Occident financieel steunen bij het uitgeven van nieuwe boeken van Mieke Mosmuller, klik hier. Of ga naar Vriendenkring Mieke Mosmuller. Mieke Mosmuller's' Blog 2017 Uitgeverij Occident.
bol.com Mediteren voor beginners, J. Kornfield 9789076771939 Boeken.
De twee laatste hoofdstukken behandelen meditatie en onze sociale verantwoordelijkheid en het opbouwen van een meditatieroutine. Verder treffen we een inhoudsopgave aan, een korte inleiding over het boek en de auteur, een overzicht van zijn andere boeken, contactadressen en cd-beschrijving.
Boek: ABC van Meditatie.
Het 270 paginas dikke boek richt zich puur op meditatie in de brede zin van het woord en mag je zien als een allround meditatiefhandboek. In het boek komen alle verschillende soorten en vormen van meditatie aan bod en vind je tevens vele tips waarmee je de oefeningen kunt verdiepen.

Contacteer ons