Resultaten voor meditatie retraite klooster

meditatie retraite klooster
retraites.
Middels dialoog, meditatie en film zal de thematiek verder worden verkend en verdiept. 22 juni t/m 24 juni 2018. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Verstillen, tot rust komen en genieten in het klooster. 24 juni t/m 27 juni 2018.
Franciscaanse Stille Retraites Opzet retraites.
Ook buiten in de natuur, laat het maar gebeuren. Het zal je gegeven worden. In de loop van de week zal er tweemaal een begeleide meditatie gegeven worden voor wie daar behoefte aan heeft. Is zon retraite iets voor mij?
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Deze activiteiten zijn overigens geheel vrijblijvend. Lees meer onder het kopje Programma stilte retraite. Deze stilte retraite is geschikt voor zowel de beginners, degene die willen ervaren wat de stilte met hen doet, als voor de ervaren liefhebbers. Retraite Klooster tot kloosterwandeling.
Eigentijds Klooster in Italië Happysoultravel.nl.
Als je alleen maar van plan bent in het klooster te verblijven en waarschijnlijk wil je eenmaal daar nergens anders heen raden we je aan de trein te nemen en je op te laten halen van het station Fabro-Ficulle 30 per rit.
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Momenten van meditatie zoals yoga, tai-chi en muziek meditatie worden op diverse momenten van de dag aangeboden waaraan u vrij kunt aansluiten. Bekijk de agenda voor data. Wilt u uitrusten, ruimte creeren voor u zelf en een verdiepingsslag maken. Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Ervaar hoe fijn deze offline retreat is, een digitale detox gebaseerd op het principe van geen telefoon, Wifi, internet, tv, pc of andere digitale middelen. Ik wil jullie laten weten dat ik me zó veel prettiger voel dan voor de retraite.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Yoga, Meditatie Mindfulness 3-daagse Voorjaars Retraite Leren Mediteren' van 20-05-2018 tot 23-05-2018 in Groningen Klik hier voor meer informatie. 4-daagse zomer retraite Stress Reductie in Huy van 11-06 t/m 15-06 2018 klik hier voor meer informatie. Weekend retraite Yoga Mindfulness 16 18 november 2018.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel. Iedereen die zich even wil terugtrekken uit de snelle dagelijkse wereld om tijd te nemen voor bezinning, meditatie of studie, kan hier terecht.
Cursussen Abdij van Egmond.
Tijdens onze retraites bent u te gast bij de monniken van de St.-Adelbertabdij en leeft u mee in het ritme van het klooster. Voor informatie over de retraite Verdieping" Contemplatie" klikt u in de linker kolom op Contemplatie. NIEUW: Iconen schilderen in de Abdij.

Contacteer ons