Op zoek naar meditatie retraite klooster?

meditatie retraite klooster
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Deze activiteiten zijn overigens geheel vrijblijvend. Lees meer onder het kopje Programma stilte retraite. Deze stilte retraite is geschikt voor zowel de beginners, degene die willen ervaren wat de stilte met hen doet, als voor de ervaren liefhebbers. Retraite Klooster tot kloosterwandeling.
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Momenten van meditatie zoals yoga, tai-chi en muziek meditatie worden op diverse momenten van de dag aangeboden waaraan u vrij kunt aansluiten. Bekijk de agenda voor data. Wilt u uitrusten, ruimte creeren voor u zelf en een verdiepingsslag maken. Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In het nabijgelegen Kasteel Slangenburg ontvangen de benedictijner monniken hun bezoekers. In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel. Iedereen die zich even wil terugtrekken uit de snelle dagelijkse wereld om tijd te nemen voor bezinning, meditatie of studie, kan hier terecht.
retraites.
Ervaar de kracht van de stilte, met het kloosterritme als inspiratiebron. Meditatie, tekstreflectie, uitwisseling, muziek, deelname aan de kloostervieringen en heerlijke kloostermaaltijden. Geniet van een dag voor jezelf! 14 december 2018. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Verstillen, tot rust komen en genieten in het klooster.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Deze retraite, met meditatie, satsang, beweging en ontspanning is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan betrekking tot jezelf en je omgeving; betekenisvolle groepssessies en voldoende vrije ruimte voor jou om even helemaal niks te hoeven, momenten om te wandelen, te rusten, te genieten van de plek, de natuur, het samenzijn en het op jezelf zijn.
Eigentijdse retraites Je rust terug door stilte.
Individuele gesprekken als je daar behoefte aan hebt. Een palet van verstillende en inzicht gevende activiteiten zoals lichaamswerk, visualisatie, meditatie, tekenen, schrijven, dans en natuuroefeningen. Ik voelde me na de retraite herboren, rustig en voldaan. Ik had een grote behoefte om eens lang, langer dan een uur of middag, ruimte voor mezelf te maken. Om rust te vinden. Daarom deed ik mee aan de retraite van een etmaal. En ik vond het heerlijk! Wat is het Lioba klooster een mooie plek!
Cursussen Abdij van Egmond.
Tijdens onze retraites bent u te gast bij de monniken van de St.-Adelbertabdij en leeft u mee in het ritme van het klooster. Voor informatie over de retraite Verdieping" Contemplatie" klikt u in de linker kolom op Contemplatie. NIEUW: Iconen schilderen in de Abdij.
In stilte retraite in een klooster een ervaring Coach IJburg, Amsterdam, coaching en individuele mindfulness.
Mijn aanpak is grondig en zorgvuldig. In stilte retraite in een klooster een ervaring. Waar kom je nu echt tot rust? Rouwdeskundige Xandra Koster vroeg het zich na een zware tijd af en vond het antwoord: bij een stilte retraite in een klooster.

Contacteer ons