Resultaten voor meditatie retraite klooster

meditatie retraite klooster
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Momenten van meditatie zoals yoga, tai-chi en muziek meditatie worden op diverse momenten van de dag aangeboden waaraan u vrij kunt aansluiten. Bekijk de agenda voor data. Wilt u uitrusten, ruimte creeren voor u zelf en een verdiepingsslag maken. Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
Retraite.
Deze vijf dagen ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen. Ik heb genoten van de rust, de stilte en het ritmische monastieke leven in het klooster. Ik voel me een ander mens; zo compleet onthaast en vol compassie naar mijn medemensen. Ton, dank voor je bezielende leiding. Ik voel me een ander mens. Ik heb de stilte tijdens de retraite als helend ervaren. Ik voel me weer fris en helder. Ik ben dankbaar voor wat de retraite mij allemaal bracht. Ik heb de stilte als helend ervaren. Ik ben diep onder de indruk van de professionele en vooral warme begeleiding van Ton Roumen tijdens de bijzondere retraitedag de reis naar je hart. Ik heb gevoeld dat ieder mens, dus ook ik, af en toe pas op de plaats moet maken en een reis naar het hart kan maken. Vooral de laatste meditatie was balsem voor mij.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Lokatie meditatie retraite. Het meditatie weekend vindt plaats in de vedische ashram Sada Shiva Dham, in Loenen Gelderland. Dit vedische klooster werd in 1992 gebouwd en is gewijd aan Haidakhan Babaji. Deze leraar verscheen in 1970 in een grot in het noorden van India.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over mindfulness en meditatie overMindfulness en stilte retraite. Meerdaagse Vipassana retraite. Vijf dagen in volledige stilte doorbrengen is een uitdagende en inspannende opgave. De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd.
Eigentijdse retraites Je rust terug door stilte.
Individuele gesprekken als je daar behoefte aan hebt. Een palet van verstillende en inzicht gevende activiteiten zoals lichaamswerk, visualisatie, meditatie, tekenen, schrijven, dans en natuuroefeningen. Ik voelde me na de retraite herboren, rustig en voldaan. Ik had een grote behoefte om eens lang, langer dan een uur of middag, ruimte voor mezelf te maken. Om rust te vinden. Daarom deed ik mee aan de retraite van een etmaal. En ik vond het heerlijk! Wat is het Lioba klooster een mooie plek!
Stilteweekend www.stbonifatiuskerk.nl.
Annulering: tot 2 weken vóór aanvang van de retraite gratis. Daarna, tot 48 uur vóór aanvang van de retraite: 50% annuleringskosten. Bij annulering minder dan 48 uur vóór aanvang van retraite: 100 % annuleringskosten. Het deelnamegeld wordt voldaan middels de onderstaande machtiging.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel. Iedereen die zich even wil terugtrekken uit de snelle dagelijkse wereld om tijd te nemen voor bezinning, meditatie of studie, kan hier terecht.
Gezocht: stilteverblijf retraite klooster of natuur Ouders Online.
Gezocht: stilteverblijf retraite klooster of natuur. Ik zit op het moment niet echt lekker in mijn vel en wil een paar dagen er tussen uit om weer tot mezelf te komen. Naar mijn gevoelens zoeken en luisteren, achterkomen wat ik eigenlijk wil.
Cursussen Abdij van Egmond.
Tijdens onze retraites bent u te gast bij de monniken van de St.-Adelbertabdij en leeft u mee in het ritme van het klooster. Voor informatie over de retraite Verdieping" Contemplatie" klikt u in de linker kolom op Contemplatie. NIEUW: Iconen schilderen in de Abdij.
Stilte retraite aan zee Retraitehuis Bloeiplaats.
Reserveer je retraite aan zee hier en kom helemaal tot rust! Vrienden van de Bloeiplaats. Behandelaars en begeleiders in de nabije omgeving van de Bloeiplaats in Egmond, Heiloo of Castricum waar je terecht kunt voor individuele begeleiding. Stichting Filosofie Meditatie.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Yoga en Mindfulness weekend in Tibetaans klooster Stress Reductie. 16-11-2018 18-11-2018 in Huy, België. Stress, Burn-out en Depressie neemt de laatste jaren alleen maar toe. We moeten teveel in deze samenleving! Tijdens deze retraite speciaal gericht op burn-outs leer je alles wat nodig is om een burn-out te voorkomen, maar er ook van te genezen. Yoga, Meditatie Mindfulness Weekend aan het Strand Verstilling.

Contacteer ons