Resultaten voor meditatie retraite thailand

meditatie retraite thailand
Ajahn Sumedho Wikipedia.
Sindsdien woont hij in Thailand. Belangrijke elementen uit zijn leer zijn onder meer The Sound of Silence een meditatie techniek en het Intuïtief Gewaarzijn. Boeken van Sumedho zijn gratis verkrijgbaar bij de diverse kloosters van de traditie van Ajahn Chah.
Yoga Stilte Retraites in Thailand met Beoordelingen.
Budget Retreats in Thailand. Bekijk ook onze andere 67 yoga en stilte retraites in Azië Oceanië. Verwijder deze listing van Favorieten Voeg toe aan Favorieten. 19 personen nu geïnteresseerd. 4-Daagse Yoga en Meditatie Retraite in Siem Reap, Cambodja. Geschikt voor vegetariërs.
Vakantieverhaal over Thailand Tiendaags meditatieretraite in Thailand Reisgraag.nl.
Nu ben ik niet iemand die graag dubbel werk doet en aangezien iemand anders op wonderbaarlijke wijze de binnenkant ook al aan het vegen was, besloot ik deze vrije tijd te gebruiken voor wat liggende meditatie lees: slapen. De inschrijvingsdag: Heb ik me aangemeld voor een gevangenisexperiment? Ik wil even snel uitleggen hoe het programma van deze retraite eruit zag.
Frits Koster vipassana-meditatie.
Ik heb een aantal boeken over meditatie en over de boeddhistische psychologie geschreven, zie hiervoor www.fritskoster.nl/publicaties. Enkele van deze boeken zijn via uitgeverij Silkworm Books Thailand vertaald en uitgegeven in het Engels. Daarnaast heb ik via uitgeverij Boom twee boeken i.s.m.
Yoga retreat Thailand met spa, zwembad, aan zee.
Je kunt je yoga retreat bij Puur en Kuur combineren met iedere gewenste ontspannings vakantie of weekend. Dus bijvoorbeeld een yoga retreat in Thailand met meditatie en mindfulness of een yoga weekend in Spanje combineren met een retraite weekend. Je kunt dus indiviueel invullen hoe jouw yoga of stilte retraite eruit moet zien.
Frits Koster.:
Via Silkwormbooks Thailand zijn de volgende boeken vertaald en uitgegeven in het Engels: Bevrijdend inzicht wordt uitgegeven als Liberating Insight, Stress: wat kan ik er zelf aan doen? wordt uitgegeven als Buddhist meditation in Stress Management en Het web van wijsheid wordt uitgegeven als The Web of Buddhist Wisdom. Samen met Erik van den Brink heeft hij boek Compassievol leven 2012 en Compassie in je leven 2015 geschreven; deze boeken zijn verschenen bij uitgeverij Boom. Deze boeken zijn en worden vertaald in het Duits, Engels, Spaans en Koreaans. Een overzicht van de te bestellen artikelen kun je op het bestel formulier vinden. Bestel hier audioboeken. Op het kussen. Artikelen Frits Koster. Een stekelvarken ingeslikt, wat nu? De zorgzame moeder versus de samoerai. Lust is een pitbull. Bloemkool of spruitjes. Fitness voor de geest. Omgaan met pijn. Geduldig plantjes water geven. Gaan antidepressiva en meditatie samen?
Vipassana retraite De kunst van het leven 10 dagen in complete stilte.
Onthouding van religieuze uitoefeningen zoals; bidden, mantras en andere rituelen. Zelf heb ik een 10 daagse Vipassana retraite gevolgd in het Vipassana klooster in Kanchanaburi, Thailand. Een fantastisch mooie locatie middenin de jungle met zowel kleine chalets verspreid in de tuin als kamers in het hoofd gebouw.
Wellness in Thailand Happysoultravel.nl.
Het is een duurzaam programma met professionele therapieën, fitnesslessen, yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het programma is inclusief.: Healthy Weight Program therapieën, behandelingen en kruidensupplementen. alle maaltijden, fruit, sappen en thee. gebruik van zwembad en kruidensauna. gratis jetlag foot massage van 60 minuten bij aankomst. mail ons voor uitgebreide informatie over het volledige programma. Aantal nachten Naam Programma Kamer Prijs Beschikbaarheid. Wellness Spa Programma. Wellness Spa Programma. Semi Private Room. Wellness Spa Programma. Single Superior Room. Wellness Spa Programma. Wellness Spa Programma. Semi Private Room. Wellness Spa Programma. Single Superior Room. Wellness Spa Programma. Wellness Spa Programma. Semi Private Room. Wellness Spa Programma. Single Superior Room. Check de beschikbaarheid van Wellness in Thailand terug naar overzicht.
De Reisgids voor een Yogi in Thailand De Betere Wereld.
Must dos voor yogis in Thailand. De meeste bezoekers gaan direct naar de eilanden Koh Phangan, Koh Samui of Koh Tao. En ze zijn populair voor een goede reden. Het noorden van Koh Phangan Island is het persoonlijke paradijs van Amélie bijvoorbeeld de meeste mensen kennen enkel de Full Moon party; het noordelijkste deel van het eiland is nog zeer onbekend voor veel mensen. Er zijn geweldige yogascholen, afgelegen stranden, veganistische restaurants, en magische ongerepte bossen rondom. Er is ook een boeddhistische tempel die een tiendaagse stille Vipassana meditatie retraite biedt hoog op een berg.
De Beste Meditatie-Retraites In Thailand 2019.
Dit resort is alleen gespecialiseerd in de beste holistische arrangementen en biedt op maat gemaakte behandelingen door medische professionals. Retreats zijn onder andere meditatie, yoga, massage en gezondheidsbehandelingen en privéconsultaties. De Kamalaya, 102/9 Moo 3, Laem Set Road, Na-Muang, Koh Samui, Suratthani, Thailand, 66 77 429 800. De prachtige Kamalaya thilo's' wereld / Flickr Dharana-meditatie en retraitecentrum. Op het prachtige eiland Phuket beweren Dharana Meditation Center en Retreat Center een van de beste meditatie-ervaringen in Zuidoost-Azië te bieden, door een ontspannen vakantie te combineren met een echt authentiek retraite programma.
Koh Phangan, Thailand De beste tips voor 2017 Tips Thailand.
Deze mooie, kleine baai is erg rustig en redelijk ongerept. Hier vind je The Sanctuary, waar je een detox yoga retraite kunt doen met yoga, meditatie en gezond eten op het strand. Bekijk ook zeker even de twee grenzende stranden!

Contacteer ons