Meer resultaten voor meditatie retraite thailand

meditatie retraite thailand
Ajahn Sumedho Wikipedia.
Sindsdien woont hij in Thailand. Belangrijke elementen uit zijn leer zijn onder meer The Sound of Silence een meditatie techniek en het Intuïtief Gewaarzijn. Boeken van Sumedho zijn gratis verkrijgbaar bij de diverse kloosters van de traditie van Ajahn Chah.
Frits Koster.:
Via Silkwormbooks Thailand zijn de volgende boeken vertaald en uitgegeven in het Engels: Bevrijdend inzicht wordt uitgegeven als Liberating Insight, Stress: wat kan ik er zelf aan doen? wordt uitgegeven als Buddhist meditation in Stress Management en Het web van wijsheid wordt uitgegeven als The Web of Buddhist Wisdom. Samen met Erik van den Brink heeft hij boek Compassievol leven 2012 en Compassie in je leven 2015 geschreven; deze boeken zijn verschenen bij uitgeverij Boom. Deze boeken zijn en worden vertaald in het Duits, Engels, Spaans en Koreaans. Een overzicht van de te bestellen artikelen kun je op het bestel formulier vinden. Bestel hier audioboeken. Op het kussen. Artikelen Frits Koster. Een stekelvarken ingeslikt, wat nu? De zorgzame moeder versus de samoerai. Lust is een pitbull. Bloemkool of spruitjes. Fitness voor de geest. Omgaan met pijn. Geduldig plantjes water geven. Gaan antidepressiva en meditatie samen?
Vipassana meditatie in Chiang Mai: mijn ervaring Featherlife.
Wij blijven buiten wachten op de koude stenen in zeemeerminhouding. Jaaaa, ik ben terug uit meditatie retraite. Zo blij Ik heb het gedaan, 10 dagen. Het was echt wel zwaar op sommige momenten, maar ik heb heel mooie inzichten gekregen en veel geleerd. Na een grote Pad Thai, ga ik nu voor een warme! Deze foto met mijn meditatie-outfit aan is genomen tijdens Boeddha day, volle maan en op de achtergrond zie je Chiang Mai. chiangmai thailand thailandtravel asian asiatravel meditation vipassana vipassanameditation doisuthep doisutheptemple travel travelpics traveling travelinspiration wereldreis travelmindset travelgram traveltheworld solotravel solotraveler beautifulplaces wearetravelgirls wearetravelers girlsgoneglobal knowyourself lovingandkindness.
De Reisgids voor een Yogi in Thailand De Betere Wereld.
Must dos voor yogis in Thailand. De meeste bezoekers gaan direct naar de eilanden Koh Phangan, Koh Samui of Koh Tao. En ze zijn populair voor een goede reden. Het noorden van Koh Phangan Island is het persoonlijke paradijs van Amélie bijvoorbeeld de meeste mensen kennen enkel de Full Moon party; het noordelijkste deel van het eiland is nog zeer onbekend voor veel mensen. Er zijn geweldige yogascholen, afgelegen stranden, veganistische restaurants, en magische ongerepte bossen rondom. Er is ook een boeddhistische tempel die een tiendaagse stille Vipassana meditatie retraite biedt hoog op een berg.
Beginner Meditation Retreat in Thailand: Wat Pa Tam Wua Forest Monastery Two Wandering Soles.
April 03, 2018 Beginner Meditation Retreat in Thailand: Wat Pa Tam Wua Forest Monastery. April 03, 2018 / Katie Diederichs. The more time we spent in the Thailand, the more we heard about meditation retreats. In all honesty, they sounded terrifying.
Meditatie cursus Thailand.
ga terug naar Thailand. Meditatie cursus Thailand. Tiendaagse meditatiecursus Wat Suan Mokkh. Mediteren in de Doi Suthep tempel in Chiang Mai, Thailand. Ik heb de volledige basiscursus meditatie gedaan, welke 3 weken duurt. De meditatiecursus is voor iedereen geschikt, onervaren tot pro.
Vipassana meditatie is eenvoudig praktisch, 10-daagse cursus.
Ik ben afgelopen zaterdag terug gekomen van mijn retraite in België, was erg intensief zowel lichamelijk als geestelijk. Maar een prachtige ervaring in een unieke goed verzorgde setting. Ik ga hier nog een bericht over schrijven dus meer info later. Robert van Boxtel. Vote Up 0 Vote Down Reageer. 5 jaren geleden. Robert van Boxtel. Ja dat is grappig de wereld is maar klein Ik zal een uitvoerig verslag maken als ik de cursus gedaan heb. Vote Up 0 Vote Down Reageer. 6 jaren geleden. Dat is grappig ik heb ook de meditatie gedaan in Thailand maar dan 4 jaar geleden.
Begeleiders Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Frits Koster 1957 kwam in 1979 in aanraking met Vipassana-meditatie. Geïnspireerd door de praktische werkbaarheid van meditatie maakte hij eind 1982 een reis naar Azië. Tijdens deze reis is Frits ingetreden als boeddhistische monnik en heeft onder de naam Phra Jhananando ruim vijf jaar gemediteerd en gestudeerd in Thailand, Birma, Sri Lanka en Maleisië.
8 Yoga Stilte Retraites in Thailand BookYogaRetreats. Tripaneer logo. Illustration of an envelope with a picture. Tripaneer logo.
3 dagen / 2 nachten. Log in om op te slaan bij je favorieten. 4-Daagse Meditatie en Awakening Retreat op Koh Phangan, Thailand. Alle maaltijden inbegrepen. 4 dagen / 3 nachten. Log in om op te slaan bij je favorieten.
Retraite in Thailand Makkhawitee.
Wij zetten u op de lijst van geïnteresseerden en houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en details over de reis. Ik wil ook op retraite! in Evenementen / Retraite 0 comments. Post tags Azië chiang mai groepsreis lampang meditatie mediteren mindfulness Mindfulnesscentrum Reis Retraite Thailand vipassana zen.
Retraite Thailand Makkhawitee.
Ik niet kon wachten om te vertrekken! Retraite Thailand vipassana meditatie mediteren mindfulness boeddisme boeddha Nederland. Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Wilt u zo vriendelijk zijn om het inschrijfformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen?

Contacteer ons