Meer resultaten voor meditatie retraite thailand

meditatie retraite thailand
Tien dagen stilte: mediteren in Thailand Travellust.nl.
11 gedachten over Tien dagen stilte: Mediteren in Thailand. Laura What about her 5 juni 2014 om 1435.: Dat zou ik ook nog wel eens willen doen. Echt in retraite. Ik wil dan het liefst naar een ashram in India.
286 Yoga en Meditatie Retreats in Thailand met Beoordelingen.
Aanbevolen Populariteit Duur van kort naar lang Duur van lang naar kort Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Prijs per dag, van laag naar hoog Prijs per dag, van hoog naar laag Aantal beoordelingen. 6 personen nu geïnteresseerd. 6-Daagse Yoga en Meditatie Retraite in Chiang Rai, Thailand.
REISJUNK Interview: 10 dagen in een Thais stilteklooster.
Mijn naam is Anna Stalknecht, ik ben 21 jaar en woon in Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik in totaal 25, maand rondgereisd door Zuidoost Azië, waarvan het merendeel door Thailand. Na twee weken in Bangkok te hebben geacclimatiseerd heb ik tien dagen doorgebracht in Wat Suan Mokkh, een boeddhistisch stilteklooster in de stad Chaiya. Iedere eerste dag van de maand start in Suan Mokkh een zogenaamd retreat, een tiendaags verblijf waarbij meditatie, eenvoud en absolute stilte centraal staan.
Yoga Stilte Retraites in Thailand met Beoordelingen.
8-Daagse Yoga en Meditatie Retraite in Siem Reap, Cambodja. Beschikbaar van april tot december. Goed Gebaseerd op 104 beoordelingen. Geschikt voor vegetariërs. Goed Gebaseerd op 104 beoordelingen. 8 dagen / 7 nachten. 1 2 3 4 5 6 7 Volgende pagina. Ontspan en verjong jezelf met een yoga retreat in Thailand.
Mijn Eerste Meditatie Retraite 7 Dagen in Complete Stilte tussen de Monniken Levenslessen Eigentijdse Jongeren.
De meditatie retraite in Thailand zou de afsluiting van mijn droomreis worden. Ik wilde mijn lichaam beter leren kennen en met die kennis andere mensen inspireren. In mijn rol als online mindset coach is mediteren een belangrijk hulpmiddel om het zelfvertrouwen van mensen te verhogen.
10 dagen Vipassana meditatie in een stilteklooster in Thailand. Leijp.
10 dagen Vipassana meditatie in een stilteklooster in Thailand. 27 sep 2016 Reizen, Azië, Algemeen, Nieuws, Lifestyle, Featured. Tien maanden reis ik inmiddels rond in Zuid-Oost Azië, begonnen in Thailand en daar ben ik op het moment van schrijven weer. Dit om hoogstwaarschijnlijk mijn reis in Azië af te sluiten. En hoe kun je dat nou beter doen dan 10 dagen mediterend te spenderen in een Boeddhistisch stilteklooster. Zonder muziek, boeken, electronica, zonder te praten en te schrijven, zonder luxe. Waar ben ik aan begonnen. Wat dan wel? Hou er maar rekening mee, het is een lang bericht. Maar ben je geïnteresseerd hoe het is, is het belangrijk om te weten waar het om draait. Dit mediteren deed ik in de vorm van een stilte retraite of stilte retreat in Doi Suthep, Chiang Mai Noord-Thailand.
Retraite Thailand Makkhawitee.
Ik niet kon wachten om te vertrekken! Retraite Thailand vipassana meditatie mediteren mindfulness boeddisme boeddha Nederland. Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Wilt u zo vriendelijk zijn om het inschrijfformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen?
Mijn eerste Meditatie Retraite Ervaring Stilte Retraite Thailand.
Mijn eerste Meditatie Retraite Ervaring Stilte Retraite Thailand. Mijn eerste Meditatie Retraite staat op het programma. En waar kan dat beter dan in een klooster op Thailand, waar 98% van de mensen gelooft in het Boeddhisme? Luister naar de stilte, want in de stilte hoor je alles.
Meditatie cursus in het stilte klooster Backpacken in Azie.
Wat Phrathat Doi Suthep, een bekend meditatiecentrum in Thailand. Er zijn veel verschillende tempels in Azië waar de meditatie cursussen worden aangeboden. Bijvoorbeeld in India, Myanmar en Thailand. Een bekend meditatiecentrum in Thailand is de Wat Phrathat Doi Suthep tempel in Chiang Mai.
Retraite in Thailand Makkhawitee.
Wij zetten u op de lijst van geïnteresseerden en houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en details over de reis. Ik wil ook op retraite! in Evenementen / Retraite 0 comments. Post tags Azië chiang mai groepsreis lampang meditatie mediteren mindfulness Mindfulnesscentrum Reis Retraite Thailand vipassana zen.

Contacteer ons