Meer resultaten voor vipassana amersfoort

vipassana amersfoort
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Mindfulness MBSR training 8 weken 39500., Vipassana Stilte Weekend 16000, 23000, plus donatie. Vipassana 10-daagse stilte retraite 35000, 62500, plus donatie. Vipassana 5-daagse stilte retraite 28000, plus donatie. Retraite Lite Weekend 34900, 36900., Ervaringen Vipassana 10-daagse. Mijn ervaring van de 10-daagse vipassana retraite.
SIM.
Deze cursus biedt een verdieping van de theoretische en praktische kennis van het Theravada-boeddhisme en de inzichtmeditatie. Het vormen van een fonds, waarop minderdraagkrachtigen een beroep kunnen doen voor het deelnemen aan retraites. Hans Gijsen 0620-233245. Fonteinkerk, Robert Kochstraat 4. 3817 JM Amersfoort. Paul Boersma 035-6857880. SIM Vipassana Meditatie Breda.
PAUL BOERSMA Vipassana meditatie Amersfoort.
In Amersfoort zijn de volgende meditatie activiteiten.: De maandagavond meditatie. Voor soortgelijke Vipassana cursussen zie.: De Stichting Inzichts Meditatie: www.simsara.nl. Vipassana Utrecht, Henk van Voorst Aad Verboom. 1 De Basiscursus Vipassana 2011. Deze cursus vormt een grondige inleiding in de Vipassana meditatietechniek.
Vipassana, een 10-daagse retraite in meditatie CoachSander.nl. Facebook. Instagram. Linkedin. Pinterest. Twitter.
Meer informatie over de Vipassana meditatie vind je hier. En als je besluit om te gaan k wens je veel rust en inzichten! december 22, 2015 at 431: pm. Hallo Sander, ik heb mijnent ingeschreven voor de 10 daagse in Amersfoort.
Vipassana meditatie cursus/ retraite. Gratis voor iedereen!
19 november 2015. tie_full_img/tie_full_img Vipassana meditatie Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven.
PAUL BOERSMA Vipassana Meditatie Amersfoort en Hilversum.
Sinds 2002 geeft Paul Vipassana meditatie in Amersfoort. Zijn lessen kenmerken zich door milde openheid; mensen uit allerlei achtergronden zijn van harte welkom. Op de maandagavond geeft hij praktische instructies en verdieping over actuele boeddhistische thema's. Meer over Paul Boersma.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
PAUL BOERSMA VIPASSANA MEDITATIE AMERSFOORT.
Vermoedelijk heeft één van deze interesses u ook bewogen om naar deze website te gaan. Hierin geef ik een beschrijving van de Vipassana meditatie. Daarnaast is er een overzicht van alle meditatie actviteiten in Amersfoort. U kunt zich daarvoor inschrijven.
Vipassana: zo voelt 10 dagen je mond houden Holistik.
Even later trek ik de deur achter me dicht en rij naar Amersfoort waar ik zal deelnemen aan een tiendaagse stilte retraite: Vipassana. Bij de inschrijving wordt uitgelegd waar mijn kamer is. Als ik boven kom zie ik 8 matrassen op de grond liggen.
Wat is Inzicht Meditatie.
Inzichtmeditatie vipassana is een eenvoudige techniek waarbij je leert om helder van geest direct en ongekleurd naar je eigen ervaringen te kijken. Centraal daarbij staat het ontwikkelen van aandacht mindfulness. Aandachtig zijn zonder te oordelen, zonder te analyseren, zonder verwachtingen.
Vipassana Meditation: De Glind.
Houdt u er rekening mee minstens één uur vóór aankomst in Amersfoort of Barneveld de regiotaxi aan te vragen. Voor regio taxis kunt u bellen met 0900-0276. Voor verdere informatie over treinvervoer naar Amesfoort of Barneveld kunt u kijken op www.9292ov.nl of bel met 0900-9292. Vipassana Stichting All Rights Reserved.

Contacteer ons