Resultaten voor vipassana amersfoort

vipassana amersfoort
Vipassana Meditatie in Amersfoort De Stad Amersfoort.
Paulus Borstraat 37, Amersfoort. Er zijn vele redenen om te mediteren. Naast diepere zingeving en kalmte, helpt de Vipassana ons bij omgaan met pijn, verlies en stress in deze hectische wereld. Vipassana begint vanuit het vertrouwen dat je kunt leren je geest te kalmeren.
Boekwinkeltjes.nl.
Oosterse en Westerse meditatie. Amersfoort, De Horstink afd. mens en maatschappij. Paperback, DIC map 69. Leer ons stil te zitten Een scepticus zoekt zin en gezondheid meer info. 2010 / paperback / 317 pag. / 458 gram / in goede staat. Vipassana meditatie meer info.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie, Vipassana-meditatie.nu en van Sangha Metta.
Non-duale Coaching en Therapie Opleiding Art of Life Mindfulness.
Werkvormen voor de ontwikkeling van non-duaal bewustzijn toepassen in de coachpraktijk. Meditatievormen waaronder Mindfulness, Vipassana en non-meditation. Momenten van zelfrealisatie. Aan de Non-duale Coaching Therapie Opleiding zijn 69 PE punten toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO. Met deze PE punten kunnen NOBCO coaches hun continue ontwikkeling aantonen in een EIA assessementprocedure, ter verkrijging van het.
Amersfoort SIM.
Stichting Inzichts Meditatie. Sinds 2002 geeft Paul Vipassana meditatie in Amersfoort. Zijn lessen kenmerken zich door milde openheid; mensen uit allerlei achtergronden zijn van harte welkom. Op de maandagavond geeft hij praktische instructies en verdieping over actuele boeddhistische thema's. De maandagavond staat open voor de doorgaande groep meditatoren.
Bridgeman opleidingen, online trainingen, retraites workshops.
Kom dan naar onze transformatieretraite of naar onze retraite speciaal voor coaches! Of ervaar de stilte tijdens onze 8-daagse Vipassana stilteretraite. De essentie van transformatief coachen. Dit boek is geschreven voor alle coaches in opleiding, healers, psychologen en andere professionele behandelaars die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden en hun cliƫnten de weg naar zelfrealisatie willen wijzen. Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. 2 april Informatieavond Meditatietrainersopleiding Leerhotel Het Klooster Amersfoort 1900: 000.,
Mediteren in Nederland Vrienden van Osho.
De ene week worden er Actieve meditaties gegeven. de Osho Kundalini, Nadabrahma en No-Dimensions meditatie. en de andere week is er Vipassana meditatie in combinatie met Mindful Movements. Onlangs heeft Gerjan een interview gehad in het blad C van Chantal Janzen.
Bijeenkomsten van stichting soefi orde.
Mijn spirituele pad is begonnen zon 25 jaar geleden toen ik met de Vipassana in aanraking kwam Aandachtmeditaite. Daardoor heb ik aan veel langdurige boeddhistische retraites in de Theravada traditie deelgenomen in het binnen en buitenland: Thailand, Birma en Engeland. In universitaire termen zou je kunnen zeggen dat ik mijn Bachelors heb en onderweg ben om mijn Masters af te ronden. Dank aan mijn leraar Sayadaw U Kundalay, verbonden aan het Saddamaransi Centrum in Rangoon Birma. De laatste jaren ben ik verbonden met de Soefi Orde Nederland en ben als Cherag ingewijd. Sinds 2012 volg ik de Representantentraining van de Orde. De visie waaruit ik werk is te proberen om de werkelijkheid waarvan ik overtuigd ben dat die spiritueel en religieus van nature is, vorm te geven en uit te dragen. Religare betekent terug-verbinden door het beleven van en vorm geven aan een innerlijke verbinding. Dat is het zoeken naar grond-ervaringen, zodat onze levenservaringen op het zuiver fysieke vlak weerklank vinden binnen ons eigen innerlijkste wezen.citaat Joseph Campbell. Bijeenkomsten van de soefi orde van 10.30-11.30. 20 september 2015. 17 januari 2016. Voor meer informatie.: Soefi Platform Amersfoort.
IZI Yoga studio Baarn Contact.
Contact IZI Yogastudio Baarn, voor yoga, mindfulness, meditatie als les of training. Hoog gewaardeerde lessen, docent en locatie. Combinatie met tai chi qi gong, pilates, vinyasa flow, yin, en vooral mindfulness. Zaalverhuur in overleg. Routebeschrijving naar Leestraat33, 3743 EH BAARN.
Meditatie cursus, training en opleiding, makkelijk mediteren leren!
Het gaat er daarbij vooral om dat je door oefening meditatie leert begrijpen; dat je de slag te pakken krijgt. Tijdens een meditatie cursus van Anand leer je verschillende soorten meditaties zoals vipassana, zen boeddhisme, trancedente meditatie, tibetaans boeddhisme, geleide meditatie, gids meditatie etc.
Vipassana Meditation: De Glind.
Voor Amersfoort belt u met Regiotaxi Eemland-Heuvelrug: 0900-1122445. Dit is een rit van 20 minuten en kost 11. Betalen per pin is mogelijk. Voor Barneveld belt u met de Valleihopper: 0900-5511551. Dit is een rit van 15 minuten en kost 7. Echter, als er ook ander openbaar vervoer beschikbaar is buurtbus kost de rit ongeveer 1250. Betaling alleen contant. Meer informatie over openbaar vervoer vindt op www.9292ov.nl of via tel. 0900-9292 090, p/m max. Vipassana Stichting All Rights Reserved.

Contacteer ons