Op zoek naar vipassana meditatie nederland?

vipassana meditatie nederland
Vipassana Meditation: Cursussen.
Meditatie cursussen wereldwijd. Meditatie cursussen Europa. Cursussen in Nederland. De Nederlandse Vipassana Stichting organiseert verschillende Vipassana-meditatiecursussen in Nederland. Naast een aantal 10-daagse cursussen worden tevens 1-daagse cursussen voor oud-studenten aangeboden. Aangezien er op dit moment geen permanent Vipassana-centrum in Nederland is, worden de cursussen gehouden op gehuurde locaties.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
View Larger Image Meditatie: 10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie. Het is nu precies een week geleden dat ik terug kwam van mijn 10 daagse stilte vipassana mediatie retraite. Woorden als sex, helse pijn, heerlijkheid, rust en een paar kilo lichter omschrijven mijn ervaring aardig.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Sinds 2010 beoefent hij jaarlijks een paar maanden in de bakermat van de Mahasi-methode: Bij Panditarama onder wijlen Sayadaw U Pandita in Myanmar Birma en bij de Duitser U Vivekananda in Nepal. De rest van het jaar deelt hij zijn ervaringen door het begeleiden van 5 en 10-daagse retraites in Nederland en Engeland. Organisatie en begeleiding: Jerome Stoel draagt zorg voor de organisatie en assisteert Guus in het begeleiden van de retraite. Maximaal aantal deelnemers: 19 personen. vierpersoonskamer 350, donatie voor de begeleiders. tweepersoonskamer 525, donatie voor de begeleiders. éénpersoonskamer 625, donatie voor de begeleiders. Klik op de knop om je direct aan te melden. 35000, 62500, plus donatie Direct Aanmelden. Meer over de donatie. Achteraf vragen wij een donatie. Dit gebruiken wij voor ons levensonderhoud en om toekomstige retraites mogelijk te maken. Belangrijk is dat wat je geeft, vanuit je hart komt. Voor iedereen, ook voor ons is het een oefening in vrijgevigheid en onvoorwaardelijke dankbaarheid. Dit is waar vipassana meditatie over gaat.
Vipassana Meditatie Breda.
WIE ZIJN WIJ. Welkom bij Vipassana Meditatie Breda. Heb je soms ook moeite met ons volle westerse bestaan? Zoek je naar een manier om beter om te gaan met frustratie, stress, angst, verdriet, pijn of ongemak. Dan is het beoefenen van Vipassana of inzichtmeditatie misschien iets voor jou.
Collectief vipassana-meditatie.nu.:
Frits vormt samen met enkele andere meditatiebegeleiders een collectief van retraitebegeleiders die vipassana-meditatie faciliteren in Nederland. Dit doen zij niet specifiek in de lijn van één leraar of stroming binnen de vipassana. De bindende factor in de groep van retraitebegeleiders is de beoefening en begeleiding van vipassana-meditatie, zoals in het Theravada-boeddhisme onderwezen. Uitgangspunt daarbij zijn ethiek, meditatie en wijsheid.
10-daagse Vipassana inzichtsmeditatie Stilte Retraite Januari 2018 Hans Kloosterman Hans Kloosterman.
Van 2000 tot 2005 heeft hij de 3 jarige hatha opleiding en 2 jarige meditatieopleiding gevolgd bij Osmose in Den Haag. Hij geeft klassiek les in hatha yoga, Chi Kong en verstillings, analystische en non duale meditatie, te weten shamatha, vipassana en samadhi.
Vipassana-Meditatie Collectief retraitebegeleiders en leraren in Nederland.
Wij vormen een collectief van retraitebegeleiders die vipassana-meditatie faciliteren in Nederland. Dit doen we niet specifiek in de lijn van één leraar of stroming binnen de vipassana. De bindende factor in de groep van retraitebegeleiders is de beoefening en begeleiding van deze vorm van meditatie.
Wat is Vipassana meditatie?
Zo mediteer je jezelf gelukkig. Vipassana wordt mogelijk gemaakt op basis van vrijwillige donaties van deelnemers die deze vorm van meditatie ook beschikbaar wil maken voor anderen. Wereldwijd zijn er centras waar je deze meditatievorm kan leren. Zo ook in Nederland en België.
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Blogbewust.
Mediteren in Zwolle. Meditatie Meditatie retraites Vipassana meditatie. Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? 28 februari 2016 27 september 2017 gerjan 0 reacties retraite, vipassana, Vipassana meditatie. Ik beveel iedereen die al iets langer mediteert een Vipassana retraite aan.
Sangha Metta.
Over Sangha Metta. Steun Sangha Metta. Wat is Vipassana meditatie? Resultaten van meditatie. Vipassana meditatie instructie. Wat is Metta meditatie? Wat is Insight Dialogue? Wat is een retraite? Meest gestelde vragen. Overzichtlijst programma 2018. Annual review English retreats 2018. Over Sangha Metta.
Vipassana Meditatiecentrum Dhammadipa.
17 april 2018 / door Marc Heijmerink Vipassana stadsretraite Hemelvaart 10 t/m 13mei. 8 april 2018 / door Marc Heijmerink Meditatie weekend 28 en 29 april olv Henk van Voorst en Aad Verboom. 19 april1930: 2130: 7 Dhammadipa Ochtendmeditatie zondag.

Contacteer ons