Meer resultaten voor vipassana slechte ervaring

vipassana slechte ervaring
Ervaring Vipassana stilte retraite, wat kun je verwachten? Pause to Play.
Deze ervaring heeft me een evenwichtiger mens gemaakt. Ik voel me opgeruimder en relaxter en kan het iedereen van harte aanbevelen! Meer informatie over vipassana en meditatiecentra bij jou in de buurt. Vipassana is de leer van Gautama de Buddha en er schuilt nog veel meer wijsheid in zijn leringen.
Mijn Vipassana ervaring Sjaak's' blog.
Update 1 augustus 2015. Het blog over mijn Vipassana ervaring is met afstand mijn meest gelezen blog. Ik heb het geschreven om mijn ervaring en beleving van deze tiendaagse Vipassana cursus op een realistische, leuke en toegankelijke manier te delen.
10 dagen in stilte.
Voor de Vipassana is de rust in het hoofd echter niet meer dan een bijproduct, een begin. Ik vind persoonlijk dat ze het belang van een rustige geest een beetje onder het tapijt schuiven. Mijn ervaring in mijn praktijk is dat deze rust juist een belangrijk fundament is voor een evenwichtig leven.
6 Mijn ervaring gedurende een 10-daagse Vipassana meditatie-retraite Vipassana Meditatie 10-daagse Stilte Retraite.
6 Mijn ervaring gedurende een 10-daagse Vipassana meditatie-retraite. Onjuiste invoer Geen tekens en maximaal 3 woorden. Onjuiste invoer Geen tekens en maximaal 3 woorden. In de voetsporen van een wijze: Deel 6. De motor raasde met een enorme snelheid door een druk verkeer.
Wat ik leerde van 95, dag mijn bek dicht houden Surfoloog. Bloglovin. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube.
Bedankt voor het delen van je Vipassana ervaring. Ik heb er ook vaak over gedacht omdat ik ook net als zovelen op zoek ben naar innerlijk geluk of zoiets en ook omdat deze therapie gratis is. Ik noemde me zelf een uitgeproduceerde zorgzoeker.Maar hoorde bv ook een verhaal van iemand die niet klaar was voor Vipassana en daar psychoses kreeg!
Mijn eerste Vipassana Meditatie Ervaring Maria Johanna.
Tags: ervaring vipassana meditatie, experience vipassana retreat, mindfulness meditatie, Sayadaw U Nyanaramsi, Sayadaw U Nyanaramsi teacher, Sayadaw U Nyanaramsi Vipassana, stilte retraite, stilte retraite bali, stilte retreat, vipassana, vipassana bali, vipassana meditatie, vipassana meditatie bali, vipassana meditation, vipassana myanmar, vipassana retreat Bali.

Contacteer ons