Meer resultaten voor vipassana retraite

vipassana retraite
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Vipassana 10-daagse stilte retraite 35000, 67500, plus donatie. Retraite Lite Weekend 21000, 23000, plus donatie. Vipassana Stilte Weekend 16000, 23000, plus donatie. Ervaringen Vipassana 10-daagse. De vipassana 10-daagse retraite was goed gestructureerd, goede opbouw en inhoud, fijn dagschema en goede kennis van zaken door leraren.
Stilteweek 5-daagse stilte retraite twee-daagse retraite. Facebook.
Stilte retraite in Drenthe. Retraites door De Maanhoeve. Retraites door anderen. Mindfulness en stilte retraite. Over De Maanhoeve. Meerdaagse Vipassana retraite. Vipassana betekent inzichtsmeditatie. Je oefent om te zijn met wat er is, zonder oordeel. Om inzicht en verbinding te krijgen met je ware aard.
Agenda vipassana-meditatie.
Vipassana meditatieretraite 7 etm o.l.v. Frits Koster en Jetty Heynekamp. Zencentrum Noorder Poort, Wapserveen. Jetty Heynekamp, tel. 0594-621807 of e-mail. Do 27 dec do 3 jan 2019. Oud-en-nieuw retraite 7 etm o.l.v. Joost van den Heuvel Rijnders en Frits Koster.
Vipassana / Mindfulness Retraite Guus Went.
Wie langer dan 10 dagen de Mahasi methode wil beoefenen wijst Guus door naar buitenlandse leraren. Zie ook de Vipassana Startpagina. Schrijf in voor de halfjaarlijkse Nieuwsbrief en ontvang komend najaar de Nieuwsbrief Guus Went 2018-2. Stilteweekend met Vipassana. 5-daagse Vipassana retraites. 10-daagse Vipassana retraites. Langere Vipassana retraites.
10-daagse Vipassana inzichtsmeditatie Stilte Retraite Januari 2018 Hans Kloosterman Hans Kloosterman.
uitleg krijgen over de 3 meditatievormen: shamatha, vipassana en dcogchen en je krijgt ook een teaching over zuiverheid en onzuiverheid en het moreel gedrag gedurende deze vipassana retraite.: Onthouden van het doden van welk levend wezen dan ook. Onthouden van stelen.
Stichting Inzichts Meditatie Agenda.
Het aan den lijve ervaren van de grond-karakteristieken van het bestaan laat geen ruimte voor twijfel. Een intensieve Vipassana retraite met begeleiding op basis van de methode van Mahasi Sayadaw. Deze retraite is onderdeel van de Sangha Metta Zomerretraite maar kan goed als zelfstandige retraite gedaan worden.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiƫle cursus.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
Retraite ervaringen.:
Ik kijk op deze retraite terug met een gevoel van dankbaarheid. Door jouw milde manier van begeleiden bood je opnieuw een veilige plek waarin ik de ruimte kreeg me verder te kunnen ontwikkelen. Dank je wel Frits. Het leven voelt lichter. Klik hier voor info over aanstaande vipassana meditatieretraites.
Vipassana 8 dgn meditatieretraite Dingeman Boot en Robert Bridgeman.
De retraite is voor iedereen die zich in stilte wil verdiepen en verbinden met zichzelf. Voor iedereen die de verbinding tussen lichaam en geest wil verruimen. Ervaring met mindfulness en/of vipassana is handig, maar geen vereiste. Het is belangrijk dat je bereid bent lange tijd in stilte door te brengen, zonder dat je contact hebt of maakt met anderen.
Mijn eerste Vipassana Meditatie Ervaring Maria Johanna.
Tags: ervaring vipassana meditatie, experience vipassana retreat, mindfulness meditatie, Sayadaw U Nyanaramsi, Sayadaw U Nyanaramsi teacher, Sayadaw U Nyanaramsi Vipassana, stilte retraite, stilte retraite bali, stilte retreat, vipassana, vipassana bali, vipassana meditatie, vipassana meditatie bali, vipassana meditation, vipassana myanmar, vipassana retreat Bali.

Contacteer ons