Meer resultaten voor vipassana retraite

vipassana retraite
Vipassana retraite maart Naropa. Vipassana retraite maart Naropa.
Een paar keer per jaar geeft Naropa een vipassana stilte retraite in het Studiecentrum van de school voor filosofie Oxerhof aan de rand van Deventer en in Tsjechiƫ in het centrum Sammasati nabij Ceska Lipa. Naropa is vanaf 1986 vertrouwd met vipassana.
Mijn eerste Vipassana Meditatie Ervaring Maria Johanna.
Tags: ervaring vipassana meditatie, experience vipassana retreat, mindfulness meditatie, Sayadaw U Nyanaramsi, Sayadaw U Nyanaramsi teacher, Sayadaw U Nyanaramsi Vipassana, stilte retraite, stilte retraite bali, stilte retreat, vipassana, vipassana bali, vipassana meditatie, vipassana meditatie bali, vipassana meditation, vipassana myanmar, vipassana retreat Bali.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen Vipassana Retraites Retraite Weekenden Mindfulness Trainingen Coaching Therapie. Retraite Lite Weekend. Vipassana Weekend Retraite. Vipassana Trauma Retraite. Vipassana 5 daagse Retraite. Vipassana 10 daagse Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers.
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
10-daagse Vipassana inzichtsmeditatie Stilte Retraite Januari 2018 Hans Kloosterman Hans Kloosterman.
Je zal tijdens de retraite o.a. uitleg krijgen over de 3 meditatievormen: shamatha, vipassana en dcogchen en je krijgt ook een teaching over zuiverheid en onzuiverheid en het moreel gedrag gedurende deze vipassana retraite.: Onthouden van het doden van welk levend wezen dan ook.
Vipassana 8 dgn meditatieretraite Dingeman Boot en Robert Bridgeman.
De retraite is voor iedereen die zich in stilte wil verdiepen en verbinden met zichzelf. Voor iedereen die de verbinding tussen lichaam en geest wil verruimen. Ervaring met mindfulness en/of vipassana is handig, maar geen vereiste. Het is belangrijk dat je bereid bent lange tijd in stilte door te brengen, zonder dat je contact hebt of maakt met anderen.
Sangha Metta.
Vipassana retraite voor LHBTI gemeenschap. November 8 11, 2018. 12 18 november 2018. Vipassana retraite met Pascal Auclair. November 12 18, 2018. Vipassana retreat with Pascal Auclair. 20 22 december 2018. Insight Dialogue retraite Diversiteit. 22 t/m 28 december 2017.
Vipassana / Mindfulness Retraite Guus Went.
Wie langer dan 10 dagen de Mahasi methode wil beoefenen wijst Guus door naar buitenlandse leraren. Zie ook de Vipassana Startpagina. Schrijf in voor de halfjaarlijkse Nieuwsbrief en ontvang komend najaar de Nieuwsbrief Guus Went 2018-2. Stilteweekend met Vipassana. 5-daagse Vipassana retraites. 10-daagse Vipassana retraites. Langere Vipassana retraites.
Retraite Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Retraites kunnen een weekend duren, maar het Vipassana meditatiecentrum organiseert ook retraites van een week. Zie de agenda voor de eerstvolgende retraite. Voordelen van een retraite.: De beschikbare tijd wordt optimaal besteed aan meditatie. Dagelijkse bezigheden worden tot een minimum beperkt.
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Vihara meditatie en bewustwording Zwolle.
Let wel goed op waar je in retraite gaat. Sommige vakanties krijgen de titel retraite, maar dan mis je hetgeen waar het om gaat. Je kunt mij altijd naar mijn mening vragen voordat je jezelf ergens inschrijft. Vipassana Retraites Nederland.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiƫle cursus.

Contacteer ons