Resultaten voor boeddhistische retraite nederland

boeddhistische retraite nederland
Retraites en Weekenden voor rust en bezinning Bewust Vrij.
Vipassana boeddhistische meditatie is de oorsprong van mindfulness meditatie. Het is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren. Door de oefening, versterken we de vijf kwaliteiten: vertrouwen, energie/inspanning, mindfulness. Voeg toe aan Timely Kalender. Voeg toe aan Google. Voeg toe aan Outlook. Voeg toe aan Apple Kalender. Voeg toe aan andere kalender. Export to XML. Bewust Vrij Training en Coaching is een handelsnaam van Mindfactory, en is eigendom van Jerome Stoel. Bank: NL83ABNA 0432756612. Niets van deze website mag zonder bronvermelding en toestemming van de eigenaar worden gekopieerd. Mindfulness MBSR Training. Retraite Lite Weekend. Vipassana Retraite Weekend. Vipassana 10-daagse Retraite. Vipassana 5-daagse Retraite. Coaching Therapie Individuele begeleiding. FAQ Vipassana 10-daagse. Assisteren in een retraite. Vergoeding MBSR training. Ervaringen van de deelnemers. 3841 GV Harderwijk. Jerome Stoel is als categorie 1 lid aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen.
Het belang van retraite Tibetaans boeddhisme.
De derde reden heeft te maken met de drukte van ons dagelijkse leven: we gaan in het algemeen zo op in hallucinaties, het genot van de zintuigen en onze verschillende sociale verplichtingen dat de tijd in retraite de enige tijd is die we hebben om te ontspannen.
Rigpa Nederland Centrum voor Tibetaans Boeddhisme.
Dzogchen Beara is een retraite centrum in Ierland waar cursussen en retraites gegeven worden, in een mooie natuurlijke omgeving. Op de internationale website van Rigpa vind je actuele informatie en een overzicht van alle activiteiten en centra over de hele wereld. Sogyal Rinpoche is niet langer de spiritueel directeur van Rigpa. Meer informatie vind je hieronder.: Update januari 2018. Persbericht augustus 2017. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief! Leave this field empty if you're' human.: Volg Rigpa Nederland op Facebook.
Agenda Boeddhistische Unie Nederland.
De stadsretraite is te volgen voor iedereen die al eerder Chöd onderricht heeft ontvangen. Als dit niet het geval is, maar je wel voldoende kennis hebt over de basisprincipes van boeddhistische zienswijzen, ben je van harte welkom. Bij twijfel; neem gerust contact met ons op om te overleggen. Het is zeldzaam om dit authentieke onderricht in Nederland te kunnen volgen. De retraite wordt eenmalig in onze stadslocatie gehouden, en is daarom een buitengewone mogelijkheid voor iedereen om zich verder te verdiepen in deze diepgaande en effectieve beoefening.
Annemarie faalt verder: op retraite Bodhitv.
Dus ik ging naar Nepal, in m'n' eentje, en bovendien voor het introspectieve randje wat erbij hoort als blanke Westerling met een redelijk inkomen van bijna-middelbare leeftijd op retraite. Want opgesloten mediteren in Azië, daar lees je over in al je boeken. Bijna elke leraar had wel een voor mij op dat moment vrij onbegrijpelijke spirituele bromance met een dude altijd een dude in een Mystiek Oosters Klooster gehad, en die Wésterse leraren, die snapte ik wel. Dus, ondanks het blatante Oriëntalisme dat van de planken van mijn Boeddhistische boekenkast drupte, zat er wellicht toch een kern van waarheid in!
Plum Village Frankrijk Leven in Aandacht.
Plum Village Frankrijk. Plum Village is het hoofdklooster van de internationale boeddhistische gemeenschap die door Thich Nhat Hanh werd gesticht in 1982. Hiermee realiseerde hij zijn droom: het scheppen van een heilzame, voedende omgeving waar mensen kunnen oefenen om in harmonie met elkaar en met de Aarde te leven. Plum Village ligt in het plaatsje Thenac, in de omgeving van Bergerac, Zuid-Frankrijk. In de loop van de jaren werd het kloostercomplex uitgebreid met diverse hamlets vestigingen in verschillende dorpjes in de omgeving. Plum Village pruimendorp is genoemd naar de pruimenboomgaarden die rondom de kloosters zijn aangeplant. In Plum Village worden vrijwel het hele jaar rond retraites gegeven. Duizenden mensen van over de hele wereld nemen hieraan deel. Vooral de zomerretraite is geliefd. Engels, Frans en Vietnamees zijn de hoofdtalen. De jaarlijkse zomerretraite Zomer Opening is in juli. Het accent ligt op aandachtig leren zijn in het dagelijks leven. Ook kinderen zijn bij deze retraite van harte welkom.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Tussendoor wordt er heerlijk vegetarisch gekookt. De Yoga en Mindfulness weekend retraite wordt gegeven door Hans Kloosterman. Hans geeft veiligheid en vertrouwen. Hij verbindt de boeddhistische waarden met het leven waar de meesten van ons dagelijks mee te maken hebben: een leven vol drukte, files en gedoetjes.

Contacteer ons