Resultaten voor spiritueel bewustzijn

spiritueel bewustzijn
Praktijk voor spirituele psychologie Helder BewustZijn: praktijk voor spirituele psychologie van Lea van der Eem, spiritueel psycholoog.
De audio opnames hebben elk een eigen thema en begeleiden jou bij jouw overgang naar de nieuwe tijd. Het luisteren naar deze opnames brengt inzicht en bewustzijn. Het ondersteunt jou om een diepere verbinding met jezelf te maken en verder te komen in het betreffende thema. Meer info over de audio-opnames. Begeleid jij mensen als bijvoorbeeld psycholoog, coach of loopbaanbegeleider? Werk je al vanuit een spiritueel kader of zou je dit meer willen en durven doen?
Wat is spirituele verlichting en kan iedereen dat bereiken?
Ook het idee dat het oplossen van alle Karma leidt tot verlichting is een illusie. Zo lang je nog in het bewustzijn van Karma dualiteit leeft blijf je hangen in het idee dat er goed en slecht en stijg je niet boven dit bewustzijn uit.
Wat zijn de symptomen van een hoger bewustzijn?
Spiritueel Ondernemen voor hooggevoelige onderneemsters Jaarprogramma inclusief coaching. Je kunt in contact met mij komen via: info@vrouwenkrachtacademie.nl of klik hier. Bezoek mij ook op de Vrouwenkrachtacademie Facebook pagina. Hieronder staan mijn online programmas. Klik op de boeken voor meer informatie.
Bewustzijn en Wijsheid lang niet enkel positief spiritueel wetenschap ruimte en natuur forum.
Bewustzijn lang niet enkel positief, de keerzijde van Wijsheid.: Ik las een topic en reacties van Man2 deden me opeens terugdenken aan 2 onderwerpen: dat iets zoeken in spiritualiteit uiteindelijk niet de bedoeling is en 2: dat velen de opperste vorm van spiritueel bewustzijn als iets uiterst positief ervaren ergens wel hoor: je weet vaak beter, wat je staat te wachten, hoe te handelen, je doorziet mensen, beseft relevante dingen sneller etc maar in dit blog zal ik uitleggen waarom âhet bewustzijnâ ook keerzijden heeft.
Het" mooie van lijden is dat het bewustzijnsgroei tot gevolg heeft" Nieuw Wij.
Dan zegt hij: Ja natuurlijk heb ik een bewustzijn. Dat kennen we wel en het heeft een sterk gevoel van ik bij zich. Die ik heeft ook altijd een naam, dus dat is het standaard antwoord als je vraagt wie ben je: de naam, levensgeschiedenis, rollen die we spelen, alles wat we hebben ervaren, dat vormt je zelfbeeld. Als een soort sneeuwbal: elke dag komt er iets bij en soms valt er iets af. Dat heet dan dissociatie, afsplitsing pijnlijke stukken worden weggeduwd zodat je je er niet meer bewust van bent, totdat ze weer worden getriggerd. Daarmee zijn we volledig versmolten, geïdentificeerd, zonder dat je je dat realiseert. Het eerste stadium van spirituele groei is dat je je bewust wordt van die identificatie. Daarbij ontstaat meteen de valkuil dat je er graag vanaf wilt Dat stomme ego, ik wil mezelf niet meer afwijzen, ik wil niet meer bang zijn om verlaten te worden! Dan ontstaat een gevecht tegen je ego, waaruit een soort spiritueel correct ego ontstaat.
Spiritueel Bewustzijn Goddelijke Ziel Vraag je gidsen Orakelkaarten Online Orakels.
0909 7000 000 / BOX: 1439 0.90 p/m. Spiritueel energetisch helderziend/wetend, lichtwerker, vedische astrology, chakra, toekomstvoorspellen., 0909 7000 000 / BOX: 1424 0.90 p/m. Al onze consulenten. WAT VOND JIJ VAN SPIRITUEEL BEWUSTZIJN GODDELIJKE ZIEL? DEEL HIER JOUW ERVARING! Het Dieren Orakel der Druïden.
Spiritueel Bewustzijn.
Opleiding tot Leraar Chakra Healing. Wat is Helen? Welkom op de site van Spiritueel Bewustzijn. HERINNER JE WIE JE IN WEZEN BENT. Voor alle cursussen in Bewustzijn zoals.: Atlantis Heling binnenkort meer. Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.
Home de Bewustzijn School.
Binnen De Bewustzijn School ervaar je in praktische zin dat álles al in jezelf ligt besloten. Je hiervan bewust worden is de sleutel tot rust en geluk. Meesterschap in Zelfvertrouwen. The Business School. The Business School. Personal Business Session. Over De Bewustzijn School.
Christus bewustzijn Jezus en de Heilge Geest.
Ons bewustzijn gaat naar een nieuw niveau. Steeds meer mensen worden zich bewust van onze goddelijke oorsprong. Kennis neemt toe in wetenschap en spiritualiteit en deze twee gebieden lijken elkaar te naderen. Je kunt cursussen volgen om te groeien in christusbewustzijn of dat dit christusbewustzijn in je wakker wordt gemaakt. De christus energie moet worden vrijgezet zodat de liefdesenergie in ons zich kan ontwaken en de godsvonk die in een ieder van ons aanwezig is, zich kan ontwikkelen. Waarom wordt dit christusbewustzijn genoemd? Volgens deze spirituele beweging heeft Jezus Christus dit christusbewustzijn ten volle in zichzelf laten stromen en is zo een voorbeeld geworden voor de mensheid. Jezus was gewoon een mens zoals jij en ik die zich spiritueel heeft ontwikkeld en verlicht is geworden door deze christus energie.
Helderziende legt uit wat spirituele bewustwording is.
Misschien ben je in je zoektocht naar spirituele bewustwording verleid door een proces en gewoon niet de tijd hebt gehad om bewust te worden. Zet al je restricties en beperkingen opzij en sta jezelf toe om tot jezelf te komen. Op dit moment kijk je niet terug, noch vooruit en sta je jezelf toe om je geest te zien. Het is jij, daar, in afwachting om herontdekt te worden. Het is altijd in ons verlangen om de geest weer vrijheid te geven en één geheel te zijn met ieder van ons. Het is niet nodig om te strijden, noch fysiek, noch geestelijk. Het is jouw strijd, die je verward en alleen laat. Je doel, dat wat je zoekt, is er voor je en er zijn vele wegen om je te helpen heel te worden. Heelwording is simpel, uniek voor jouw, en voor anderen, allen hebben dezelfde paden betreden en kunnen je van dienst zijn voor als je op reis bent net zoals jij van dienst kan zijn voor hen. Vaak door deelname aan een spiritueel bewustzijn retraite kun je jezelf terugtrekken uit je alledaagse dingen en geef je jezelf de tijd om echt stil te zijn.
Bewustzijn in liefde Spiritualiteit.
Dus als je het pad volgt van gewaarzijn, laat liefde dan het criterium zijn. Als je gewaarzijn plotseling opbloeit in liefde, weet dan dat bewustzijn is geschied, dat samadhi bereikt is. Als je het pad volgt van liefde, laat bewustzijn dan als criterium functioneren.

Contacteer ons