Zoeken naar tibetaans vertalen

tibetaans vertalen
TIBETAANS Vertaling Nederlands-Engels.
In het Natuurwoordenboek staan 11 mogelijke resultaten voor TIBETAANS. Ook in de database. Tibetaanse bruine beer. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk priv├ę-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
wat is Tibetaanse Taal en Literatuur Nyingma Centrum Nederland.
Online training Tibetaanse Taal en Literatuur niveau 1 module 2 Vervolgcursus. Tijdens module 2 leer je over de opbouw van zinnen en de woordsoorten in het Tibetaans, en krijg je een introductie in het gebruik van werkwoorden en naamvallen. Na afronding van module 2 zal ook module 3 online aangeboden worden. 10 webinars en 1 life workshop. Woensdag 12-09 t/m 28-11-2018. Tijd: 10.30-11.30 uur. Begeleiding: Guda van der Lee en Guusje Ebbens. Zie brochure Studiegroep Dharma en Tibetaanse taal gevorderden. Deze groep houdt zich bezig met bestuderen en vertalen van teksten uit de Kanjur de woorden van de Boeddha.
Tibetaans vertalen Tibetaans definitie in het Online Woordenboek.
Alle inhoud van deze website, met inbegrip van woordenboeken, thesauri, literatuur, geografie, en andere referentie-gegevens is alleen voor informatieve doeleinden. Deze informatie moet niet worden beschouwd als volledig, up-to-date, en is niet bedoeld om gebruikt te worden in plaats van een bezoek, raadpleging, of adviezen van juridische, medische, of een andere professioneel.
Tibetaans schrift voor tattoo.
Tibetaans schrift voor tattoo. Ik vind het Tibetaans schrift echt ongelofelijk mooi en ik wil al lang een kleine horizontale in m'n' nek, of een verticale langs mn ruggegraat. er zijn genoeg sites die een tibetaanse vertaling kunnen geven, maar ik voel er niet zoveel voor om geld te betalen en dan met ik ben gek op me te lopen.
Vertaling naar Tibetaans Computer Idee Forum.
22 March 2011, 2329.: Geregistreerd: 17 March 2005. Vertaling naar Tibetaans. Voor mijn dochter ben ik op zoek naar iemand die een korte Nederlandse zin voor ons kan vertalen naar het Tibetaans. De bedoeling is dit als tatoeage te gaan gebruiken.
Suske Wiske: Internationaal.
Anderzijds kregen sommige personen bij nieuwe vertalingen nieuwe namen zoals Sus Antigoon of Jef Blaaskop. Er is informatie beschikbaar over vertalingen in de volgende talen: Afrikaans, Baskisch, Brabants, Braziliaans, Chinees, Deens, Duits, Engels, Esperanto, Fins, Frans, Fries, Grieks, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn Limburgs, Nederlands, Noors, Perzisch, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Swahili, Tamil, Tibetaans, Vlaams, Zweeds.
Tibetan Tattoos: Voorspoed en geluk Darko's' Oneness.
De voorstellingen in Tibetaanse tatoeages draaien om voorspoed en geluk. Zelfs de meest afschrikwekkende afbeeldingen vertegenwoordigen een positieve kracht. Darko is erg geïnteresseerd in het Tibetaans boeddhisme en hij probeert deze filosofie dan ook te vertalen in zijn Tibetaanse tattoos.
Tibetaans boeddhisme, 2011-2012 e-StudieGids, Universiteit Leiden.
Op basis van uw essays zullen we ook nieuwe lemmata over Tibetaans boeddhisme aan de Nederlandstalige Wikipedia toevoegen; incidenteel herschrijft u bestaande maar ontoereikende Wikipedia artikelen, eventueel ook uit andere talen maar dus nooit enkel het vertalen van al bestaande Wikis.
Tibetaanse geneeskunde.
In de Tibetaanse Geneeskunde kent men bijvoorbeeld symptomen die wij niet herkennen. Zo is pijn die regelmatig in een ander deel van het lichaam optreedt nu eens buikpijn, dan weer hoofd of rugpijn voor een Tibetaans arts een kenmerkend symptoom van rlung.
Kerstcadeautje: sprekende Vertaalcomputer Wereldfietser Forum.
Toon schreef: Ik heb van mijn vriendin voor mijn komende tocht een sprekende vertaalcomputer met 40 talen gekregen, zelfs Tibetaans staat erop. Dat scheelt een hoop woordenboekjes meesleuren.: voor degene die interesse hebben.: Das niet goedkoop en hoe is de kwaliteit of vertaalt het apparaat uitsluitend hallo hello en goodday berichten? Heb er zelf zo eentje van ca. Zoek trouwens al jaren een elektronisch woordenboekcomputer Nederlands. Webster op m'n' HP PDA functioneerde maar matig. Groet, Dries De fietsende en wandelende tak van de familie. Forum Lid Berichten: 171 Lid geworden op: 22 september 2006 Locatie: Leuven maar ben wel NL. Re: Kerstcadeautje: sprekende Vertaalcomputer. Bericht door Toon do 31 dec, 2009 1034.: Op de website staat 20.000" woorden en 2.300 nuttige zinnen per taal. Ik neem dus aan dat dat apparaat meer kan dan alleen hoi en doei vertalen.
Nederlands-Tibetaans woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Tibetaans woordenboek. Nederlands Tibetaans woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Tibetaans. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.

Contacteer ons