Zoeken naar tibetaans vertalen

tibetaans vertalen
Tibetaans vertaling Nederlands-Engels.
Tibetaans Vertaling Nederlands-Engels.
In het Natuurwoordenboek staan 11 mogelijke resultaten voor Tibetaans. Ook in de database. Tibetaanse bruine beer. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Vertaling naar Tibetaans Computer Idee Forum.
22 March 2011, 2229.: Geregistreerd: 17 March 2005. Vertaling naar Tibetaans. Voor mijn dochter ben ik op zoek naar iemand die een korte Nederlandse zin voor ons kan vertalen naar het Tibetaans. De bedoeling is dit als tatoeage te gaan gebruiken.
Nederlands-Tibetaans woordenboek, Glosbe.
Glosbe woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Nederlands of Tibetaans: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen.
Vertalingsservices. Gratis online vertalingen.
Instant websitevertaler Vertaal uw website meteen in talen die gesproken worden door meer dan 90% van de internet gebruikers dor een codelijn toe te voegen aan uw web pages. Ontwikkelaars API Ontwikkel meertalige applicaties met WorldLingo's' krachtig enterprise quality web API.
TIBETAANS VERTALEN door Sopu Tsundue: Tatoeage in de Tibetaanse taal.
Kleine teksten die als tatoeage worden geplaatst zijn vaak universeel en dus ook goed te vertalen naar het Tibetaans. Met regelmaat vragen mensen mij of ik een vertaling wil controleren. Ik zie onmiddellijk dat het vertaald is door een machinevertaler.
Vertaalbureau Tibetaans Vertalingen.nl.
Tibetaanse vertalingen; van en naar alle talen. Tibetaans vertaalbureau Vertalingen.nl biedt de volgende Tibetaanse vertalingen aan.: Tibetaans Nederlands vertalen. Nederlands Tibetaans vertalen. Tibetaans Duits vertalen. Duits Tibetaans vertalen. Tibetaans Frans vertalen. Frans Tibetaans vertalen. Een vrijblijvende offerte binnen 2 uur.
Tibetaans Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Tibetaans" vertalen Engels. Tibetaans" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. De systematische onderdrukking van alles wat Tibetaans is, typeert de Chinese politiek betreffende Tibet. expand_more The systematic repression of all things Tibetan just about sums up Chinese policy on the matter.

Contacteer ons