Meer resultaten voor tibetaans vertalen

tibetaans vertalen
On-line en pm.
Tibetan Tattoos: Voorspoed en geluk Darko's' Oneness.
De voorstellingen in Tibetaanse tatoeages draaien om voorspoed en geluk. Zelfs de meest afschrikwekkende afbeeldingen vertegenwoordigen een positieve kracht. Darko is erg geïnteresseerd in het Tibetaans boeddhisme en hij probeert deze filosofie dan ook te vertalen in zijn Tibetaanse tattoos.
Zhongdian Shangri-La. Tibetaanse kloosters en monniken. Mango Travel, China specialist in maatwerk individuele rondreizen.
In Shangri-La voel jij je echt in Tibet. Shangri-La kun je het beste vertalen met het Aardse paradijs. De rust en spiritualiteit van het Tibetaans Boeddhisme en de harmonie met het leven in de natuur, je vindt het hier allemaal.
Vertaldienst Apeldoorn Vertalers Vertalbureau LinguaVox Vertalingen.
Vertalingen naar meer dan 150 talen: Arabisch, Baskisch, Bulgaars, Catalaans, Chinees, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Fins, Vlaams, Frans, Galicisch, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Engels, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servo-Kroatisch, Slowaaks, Sloveens, Zweeds, Turks, Urdu, Valenciaans, Afrikaans, Albanees, Belorussisch, Bengaals, Bosnisch, Birmees, Kroatisch, Estisch, Gaelisch, Hindi, Indonesisch, Iers, Lets, Macedonisch, Maltees, Perzisch, Panjabi, Schots, Servisch, Thais, Oekraïens, Vietnamees, Welsh, Amhaars, Armeens, Bretons, Tsjetsjeens, Dari, Esperanto, Farsi, Filippijns, Georgisch, Groenlands, Kazachs, Koerdisch, Latijn, Lingala, Luxemburgs, Moldovaans, Mongools, Nepali, Occitaans, Quechua, Rwandees, Singalees, Somalisch, Swahili, Tartaars, Tibetaans, Turkmeens, Oezbeeks, Zoeloe. Professioneel vertaalbureau LinguaVox Vertalingen. Beëdigde vertaling Apeldoorn. Financiële vertaling Apeldoorn. Juridische vertaling Apeldoorn. Marketing vertalen Apeldoorn.
Tibetaans Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: Tibetaans DE Tibetaans ES Tibetaans FR. Definities op Encyclo.nl: Tibetaans 4x. Vertalingen Tibetaans NLEN. Bron: Wakefield genealogy pages. Voorbeeldzinnen met Tibetaans. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 11 mogelijke resultaten voor Tibetaans. Ook in de database. Tibetaanse bruine beer. NLEN: Amerikaanse gebarentaal. NLEN: amerikaanse gebarentaal. NLEN: hoge tonen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
wat is Tibetaanse Taal en Literatuur Nyingma Centrum Nederland.
Online training Tibetaanse Taal en Literatuur niveau 1 module 2 Vervolgcursus. Tijdens module 2 leer je over de opbouw van zinnen en de woordsoorten in het Tibetaans, en krijg je een introductie in het gebruik van werkwoorden en naamvallen. Na afronding van module 2 zal ook module 3 online aangeboden worden. 10 webinars en 1 life workshop. Woensdag 12-09 t/m 28-11-2018. Tijd: 10.30-11.30 uur. Begeleiding: Guda van der Lee en Guusje Ebbens. Zie brochure Studiegroep Dharma en Tibetaanse taal gevorderden. Deze groep houdt zich bezig met bestuderen en vertalen van teksten uit de Kanjur de woorden van de Boeddha.
Tibetaans vertalen Tibetaans definitie in het Online Woordenboek.
Alle inhoud van deze website, met inbegrip van woordenboeken, thesauri, literatuur, geografie, en andere referentie-gegevens is alleen voor informatieve doeleinden. Deze informatie moet niet worden beschouwd als volledig, up-to-date, en is niet bedoeld om gebruikt te worden in plaats van een bezoek, raadpleging, of adviezen van juridische, medische, of een andere professioneel.
Archief Woordenboek Stichting Tibet Support Groep Nederland.
Bekendste mantra in het Tibetaans Boeddhisme. Het is de mantra van Avalokiteshvara. In zijn geheel zou de mantra O, juweel in de lotusbloem betekenen, maar eigenlijk is het niet te vertalen. De lettergreep OM staat voor lichaam, geest en taal van de Boeddha, MANI voor de weg van de leer, PADME voor het wijsheidsaspect en HUM duidt op de vereniging van wijsheid en de weg.
Vertaling naar Tibetaans Computer Idee Forum.
22 March 2011, 2329.: Geregistreerd: 17 March 2005. Vertaling naar Tibetaans. Voor mijn dochter ben ik op zoek naar iemand die een korte Nederlandse zin voor ons kan vertalen naar het Tibetaans. De bedoeling is dit als tatoeage te gaan gebruiken.
Vertalingen van en naar het Tibetaans.
Gaat u op zakenreis naar Tibet, of doet u er zaken? Dan hebt u vast wel een vertaling nodig naar het Tibetaans. Bent u Tibetaan en wilt u in een ander land gaan wonen, dan moeten bepaalde officiële documenten zoals uw geboorteakte, diploma's, rijbewijs, etc. naar de taal van dat land worden vertaald. Bij ons kunt u terecht voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van documenten bestemd voor officiële doeleinden. Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal en beheersen ook de brontaal van uw document uitstekend. Zij hebben bovendien ook een talenopleiding genoten en hebben jarenlange ervaring in hun vak. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers vinden wij gemakkelijk een taalspecialist voor uw project. Zelfs voor vertalingen waarvoor specifieke kennis van een sector of vakgebied is vereist. Onze vertalers zijn in minstens één vakgebied gespecialiseerd. Zo vinden wij altijd de perfecte vertaler voor u! Onze projectmanagers beantwoorden al uw vragen en bezorgen u een gratis en vrijblijvende offerte voor uw project. Stuur ons de tekst die u wilt laten vertalen via e-mail of gebruik het offerteformulier.
Bardo meditatie.
Je maakt kennis met de manier waarop de Tibetanen met leven, dood en wedergeboorte omgaan en wordt uitgenodigd dit te vertalen naar je eigen omstandigheden. Vertaling naar westerse begrippen. Als basis hebben we een vertaling van de klassieke teksten door sw.

Contacteer ons