Meer resultaten voor tibetaans vertalen

tibetaans vertalen
Tibetaans vertaling Nederlands-Engels.
Vertaalbureau Tibetaans Vertalingen.nl.
Tibetaans vertaalbureau Vertalingen.nl biedt de volgende Tibetaanse vertalingen aan.: Tibetaans Nederlands vertalen. Nederlands Tibetaans vertalen. Tibetaans Duits vertalen. Duits Tibetaans vertalen. Tibetaans Frans vertalen. Frans Tibetaans vertalen. Een vrijblijvende offerte binnen 2 uur Wij werken uitsluitend voor bedrijven. Sleep bestanden hierheen of Selecteer bestanden.
Tibetaans Vertaling Nederlands-Engels.
In het Natuurwoordenboek staan 11 mogelijke resultaten voor Tibetaans. Ook in de database. Tibetaanse bruine beer. NLEN: onderuit halen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
On-line en pm.
Nederlands-Tibetaans woordenboek, Glosbe.
Nederlands Tibetaans woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Tibetaans. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes. toe te voegen vertaling Recente wijzigingen.
Vertalingsservices. Gratis online vertalingen.
Instant websitevertaler Vertaal uw website meteen in talen die gesproken worden door meer dan 90% van de internet gebruikers dor een codelijn toe te voegen aan uw web pages. Ontwikkelaars API Ontwikkel meertalige applicaties met WorldLingo's' krachtig enterprise quality web API.
in het Tibetaans Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Tot slot, uitbreiden is niet slechts een spel van woorden want het is niet door de mensenrechtenverklaring in het Tibetaans te vertalen dat de mensenrechten in Tibet er wel bij varen. Finally, enlargement is not just a game of words, because we cannot improve the human rights situation in Tibet just by translating the human rights declaration into Tibetan."
Tibetaans Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Tibetaans" vertalen Engels. Tibetaans" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. De systematische onderdrukking van alles wat Tibetaans is, typeert de Chinese politiek betreffende Tibet. expand_more The systematic repression of all things Tibetan just about sums up Chinese policy on the matter.
Vertaling naar Tibetaans Computer Idee Forum.
Voor mijn dochter ben ik op zoek naar iemand die een korte Nederlandse zin voor ons kan vertalen naar het Tibetaans. De bedoeling is dit als tatoeage te gaan gebruiken. Kan iemand hier ons misschien helpen? The information went data way.

Contacteer ons