Meer resultaten voor vipassana retraite belgie

vipassana retraite belgie
Dharma exploration vipassana retraite Instituut voor Aandacht Mindfulness.
Mindful opvoeden met compassie en wijsheid. Dharma exploration vipassana retraite. 14/04/2018 1400: 19/04/2018 1400.: De Kluizerij Affligem. De retraite start op 14 april om 14u en eindigt op 19 april om 14u. Om tijdig te kunnen starten, vragen we eerder toe te komen zodat je je kamer en het domein kan verkennen.
Vipassana meditatie: inzichtmeditatie.
Concentratie en inzichtmeditatie. Vipassana naar het Westen. Vipassana en Mindfulness. Startpagina / Vipassana / Wat is vipassana meditatie? Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages. Wat is vipassana? Concentratie en inzichtmeditatie. Vipassana naar het Westen. Vipassana en Mindfulness.
Osho Nieuws Blog Vrienden van Osho.
Iets in die mensen had mij geraakt en dat gevoel had ik de volgende dag nog. Ik besloot dat gevoel te volgen en nam de nachtbus naar Poona, hoewel ik geen speciale interesse had in ashrams, goeroes of ander spiritueel gedoe.
Home.
Metta op zondag in Mechelen. 18-19 mei 2019. 8-14 juni 2019. 7-daagse internationale retraite: Oost ontmoet West. Upul Gamage Paul Van hooydonck. 9 juni 2019. Metta op zondag in Mechelen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Webdesign: Het Ministerie Van Positieve Zaken.
bol.com In stilte, Mirjam van Biemen 9789025367176 Boeken.
Moeilijk te geloven Leven in een klooster in Parijs. Hunkeren naar rust. Bekijk de hele lijst. Vaak samen gekocht. Verkoop door Bloske. Een wereld van stilte Proef het kloosterleven van de 21e eeuw. Verkoop door Booxbooxboox. Yoga op leeftijd. Verkoop door Boekenbalie Belgie.
Vipassana meditatie is extreem en onvergetelijk ervaring.
Bij Vipassanameditatie zoek je deze spanningen, lasten en pijntjes bewust op en observeer je ze. Hiermee draai je het proces waarmee de spanning is opgebouwd om. Door Vipassana breek je opgebouwde stress af, je ruimt je troep op. Goenka Vipassana Meditatie.
Links.
Inzichtmeditatie Vipassana meditatie centrum in Enschede. FritsKoster.nl Vipassana meditatie en cursussen in Ezinge. Vipassana Groningen Vipassana centrum in Groningen. Vipassana Nijmegen Stichting Vipassana Nijmegen. Vipassana Rotterdam Vipassana meditatie centrum in Rotterdam. Vipassana Utrecht Vipassana meditatie centrum in Utrecht. Centra in België.
Vipassana: wat doet tien dagen stilte met je?
Er zijn verschillende centra. Tegenwoordig zijn over de hele wereld officiële Vipassana centra te vinden. In tien dagen krijg je de basistechnieken van de meditatie uitgelegd. Mannen en vrouwen worden strikt gescheiden, er wordt niet gesproken, elke dag gaat om 4 uur s ochtends de gong voor de eerste meditatiesessie en verder worden er 2 maaltijden per dag en wat fruit geserveerd. En dit alles op basis van een vrijwillige bijdrage, zodat iedereen mee kan doen. Spierpijn, vermoeidheid en hallucinaties. Er was spierpijn en lichamelijk ongemak van het uren stil zitten. Er was vermoeidheid van het dagelijks om 4 uur opstaan. Er was honger, omdat er maar 2 maaltijden per dag werden geserveerd en wat fruit. En er waren de hallucinaties. Mijn brein nam me mee op ontdekkingstochten, die ik normaal alleen s nachts in mijn dromen meemaakte. Herinneringen, emoties en ervaringen mengden zich tot één grote ondoordringbare brei van onwerkelijkheid.
Op retraite.:
Opmerkzaamheid en stilte. Bij een vipassana of mindfulnessretraite staat het ontwikkelen van opmerkzaamheid centraal. Het is een intensieve training waarbij we het vermogen trainen op een erkennende, niet-oordelende manier gewaar te zijn wat zich in het nu in of aan ons voordoet. We nemen als het ware vakantie van het gewone leven waarin de nadruk meer ligt op doen en presteren; we ontwikkelen de kunst van het zijn met wat zich voordoet. Om dit vermogen goed tot bloei te laten komen worden doorgaans allerlei praktische trainingregels gehanteerd. Zo word je als deelnemer bijvoorbeeld gevraagd de retraite zo veel mogelijk in stilte door te brengen en alleen te communiceren als het louter functioneel is.
Yogadreams Opleidingen Yin Yoga Docentenopleiding Docententeam.
Vipassana 10-daagse meditatie cursus Belgie. Origins of Yoga Philosophy Shirley Woods huidige studie tm 2018. Myrna van Kemenade. Je bent docent en nu? Hoe run je een yoga business. Als oprichter en eigenaar van Yogadreams zie ik vele mensen binnen komen met stress, fysieke klachten en emotionele problemen.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Bekijk een introductie tot Vipassana door Dhr. Hoe is het te leren? De techniek van Vipassana-meditatie wordt onderwezen tijdens 10-daagse residentiële cursussen. De cursussen worden uitsluitend gefinancierd door vrijwillige bijdragen. Lees meer over de techniek en de regels voor de cursus.

Contacteer ons