Meer resultaten voor vipassana retraite belgie

vipassana retraite belgie
Vipassana meditatie is extreem en onvergetelijk ervaring.
Bij Vipassanameditatie zoek je deze spanningen, lasten en pijntjes bewust op en observeer je ze. Hiermee draai je het proces waarmee de spanning is opgebouwd om. Door Vipassana breek je opgebouwde stress af, je ruimt je troep op. Goenka Vipassana Meditatie.
Osho Nieuws Blog Vrienden van Osho.
Iets in die mensen had mij geraakt en dat gevoel had ik de volgende dag nog. Ik besloot dat gevoel te volgen en nam de nachtbus naar Poona, hoewel ik geen speciale interesse had in ashrams, goeroes of ander spiritueel gedoe.
Home.
Metta op zondag in Mechelen. 18-19 mei 2019. 8-14 juni 2019. 7-daagse internationale retraite: Oost ontmoet West. Upul Gamage Paul Van hooydonck. 9 juni 2019. Metta op zondag in Mechelen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Webdesign: Het Ministerie Van Positieve Zaken.
Krystl: STILTE.
Ik bevind me namelijk in het Vipassana Meditatie Centrum in Dilsen-Stokkem te België. Het is de 10 e dag en ik heb er alweer twee meditatie-uren opzitten. Niks chille retraite; het is hier keihard aan jezelf werken. Iedere ochtend luidt om 04.00 uur de gong en begint de meditatiedag, die tot 21.00 uur zal duren.
INTENSIEVE RETRAITE.
Intensive retraite of Vipassana meditatie onder de leiding van Ven Sayadaw UThuzana. Dit bedrag dekt alleen maar een deel van de kosten van de retraite.U kunt ook bijdragen aan de organisatie door een maaltijd te schenken of met een gift aan Dhammagroup.
Intensieve Vipassana retraite U.B.B. B.U.B.
Activiteiten van de verenigingen. Intensieve Vipassana retraite. Intensieve Vipassana retraite. zaterdag 22 juni 2019 2030: zondag 7 juli 2019 1430.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. INTENSIEVE VIPASSANA RETRAITE. onder leiding van Eerwaarde.
Vipassana: wat doet tien dagen stilte met je?
Er zijn verschillende centra. Tegenwoordig zijn over de hele wereld officiële Vipassana centra te vinden. In tien dagen krijg je de basistechnieken van de meditatie uitgelegd. Mannen en vrouwen worden strikt gescheiden, er wordt niet gesproken, elke dag gaat om 4 uur s ochtends de gong voor de eerste meditatiesessie en verder worden er 2 maaltijden per dag en wat fruit geserveerd. En dit alles op basis van een vrijwillige bijdrage, zodat iedereen mee kan doen. Spierpijn, vermoeidheid en hallucinaties. Er was spierpijn en lichamelijk ongemak van het uren stil zitten. Er was vermoeidheid van het dagelijks om 4 uur opstaan. Er was honger, omdat er maar 2 maaltijden per dag werden geserveerd en wat fruit. En er waren de hallucinaties. Mijn brein nam me mee op ontdekkingstochten, die ik normaal alleen s nachts in mijn dromen meemaakte. Herinneringen, emoties en ervaringen mengden zich tot één grote ondoordringbare brei van onwerkelijkheid.
De 10-daagse Vipassana retraite Bas Kniest.
Op 25 februari 2014 op de trein gestapt naar Heerlen, daar opgehaald door mijn neef die mij de grens over bracht naar de locatie in België, voor de Vipassana Retraite van S.N. De eerste avond een samenkomst van zon 60 deelnemers, mannen en vrouwen.
Yogadreams Opleidingen Yin Yoga Docentenopleiding Docententeam.
Vipassana 10-daagse meditatie cursus Belgie. Origins of Yoga Philosophy Shirley Woods huidige studie tm 2018. Myrna van Kemenade. Je bent docent en nu? Hoe run je een yoga business. Als oprichter en eigenaar van Yogadreams zie ik vele mensen binnen komen met stress, fysieke klachten en emotionele problemen.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Bekijk een introductie tot Vipassana door Dhr. Hoe is het te leren? De techniek van Vipassana-meditatie wordt onderwezen tijdens 10-daagse residentiële cursussen. De cursussen worden uitsluitend gefinancierd door vrijwillige bijdragen. Lees meer over de techniek en de regels voor de cursus.
10 dagen in stilte.
Wie denkt aan een retraite krijgt al snel het beeld voor ogen van uren dromerig voor je uit staren, relaxt je eigen flow volgen en lekker je hoofd leegmaken. Dan heb je nog geen Vipassana-retraite gedaan. In deze 10-daagse meditatiecursus in de traditie van Sayagyi U Ba Khin staat niet zozeer de rust in je hoofd centraal, maar het zuiveren van de geest. Met specifieke ademhalingstechnieken en het observeren van je lichaam leer je een gelijkmoedige houding te ontwikkelen die je helpt om te gaan met de wisselvalligheden van het leven. Gebeurtenissen te gaan zien zoals ze zijn, niet zoals je wilt dat ze zijn. Dat is wat Vipassana betekent: dingen waarnemen zoals ze zijn.

Contacteer ons