Resultaten voor vipassana retraite belgie

vipassana retraite belgie
Dharma exploration vipassana retraite Instituut voor Aandacht Mindfulness.
Mindful opvoeden met compassie en wijsheid. Dharma exploration vipassana retraite. 14/04/2018 1400: 19/04/2018 1400.: De Kluizerij Affligem. De retraite start op 14 april om 14u en eindigt op 19 april om 14u. Om tijdig te kunnen starten, vragen we eerder toe te komen zodat je je kamer en het domein kan verkennen.
Vipassana meditatie: inzichtmeditatie.
Concentratie en inzichtmeditatie. Vipassana naar het Westen. Vipassana en Mindfulness. Startpagina / Vipassana / Wat is vipassana meditatie? Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages. Wat is vipassana? Concentratie en inzichtmeditatie. Vipassana naar het Westen. Vipassana en Mindfulness.
Osho Nieuws Blog Vrienden van Osho.
Iets in die mensen had mij geraakt en dat gevoel had ik de volgende dag nog. Ik besloot dat gevoel te volgen en nam de nachtbus naar Poona, hoewel ik geen speciale interesse had in ashrams, goeroes of ander spiritueel gedoe.
Home.
Metta op zondag in Mechelen. 18-19 mei 2019. 8-14 juni 2019. 7-daagse internationale retraite: Oost ontmoet West. Upul Gamage Paul Van hooydonck. 9 juni 2019. Metta op zondag in Mechelen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Webdesign: Het Ministerie Van Positieve Zaken.
Wat is een vipassana meditatie stilte retraite? dit staat je te wachten.
Of in Nederland in conferentiecentrum de Glind in Amersfoort. Wat zijn de kosten? Er zijn geen kosten aan de retraite verbonden. Ook niet voor het eten en onderdak. De enige kosten die je hebt zijn die van het heen en terug reizen naar de locatie van de retraite. Hoe lang duurt een Vipassana retraite? De meest gebruikelijke lengte is 10 dagen. Maar soms is het ook mogelijk om nog langer te blijven. Ook worden er soms cursussen van 1 dag aangeboden, speciaal voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Wat ga je precies doen tijdens de retraite? In principe ga je elke dag de hele dag mediteren. Je staat elke dag heel vroeg op om voor jezelf te mediteren en gaat na het groepsontbijt naar de groepsles. Je luncht ook met de groep. Het is echter niet de bedoeling dat er met elkaar gesproken wordt. Iedereen is altijd helemaal stil. Met uitzondering van dat je soms een vraag mag stellen aan de docent. De oefeningen worden onder andere gedoceerd door middel van videos.
Vipassana meditatie is extreem en onvergetelijk ervaring.
Bij Vipassanameditatie zoek je deze spanningen, lasten en pijntjes bewust op en observeer je ze. Hiermee draai je het proces waarmee de spanning is opgebouwd om. Door Vipassana breek je opgebouwde stress af, je ruimt je troep op. Goenka Vipassana Meditatie.
Off the grid in Belgiƫ. Off the grid in Belgiƫ.
dienen betekent dat jij jezelf opoffert voor anderen, zodat zij 10 dagen zonder zorgen kunnen mediteren. Met een klein team zorg je de hele dag voor de maaltijden van ruim 100 mede-studenten. Dienen begint om 500: sochtends en gaat door tot 2200: savonds. Je maakt lange dagen die je gelijkmoedigheid enorm op de proef zullen stellen. Het was een fysiek zware ervaring die me weer iets meer heeft geleerd over compassie. Compassie voor anderen en goede intenties kan je alleen opbrengen als je zelf goed in je vel zit. Dienen heeft me bewust gemaakt niet over mijn eigen mijn grenzen te gaan en aan de rem te treken ook al lijken de verantwoordelijkheden die je hebt te groot en niet overdraagbaar. Werken in de keuken loopt parallel aan het echte leven en is daarom een goede omgeving om een balans te vinden tussen werk en meditatie. Sinds dat ik terug ben is mijn ego is weer een stukje verder afgebroken, ik ben weer iets dichter bij mijzelf. Het was een hele dankbare ervaring die ik elke old-student kan aanraden. Sowieso kan ik vipassana aanraden, in de stilte zal je het beste gesprek ever voeren, die met jezelf.
vipassana vipassana retraite vipassana retraite belgie.
Meer resultaten voor vipassana retraite belgie. vipassana retraite belgie. vipassana meditatie oefeningen. vipassana retraite Volg een retraite en geef jezelf precies wat je nodig hebt. Zo kom je in contact met je natuurlijke ritme en ervaar je hoe het is om zo bij jezelf en anderen te zijn. Voor mij hebben deze dagen ervoor gezorgd dat ik weer een beetje van mezelf ben gaan houden.
Vipassana Meditation Center Dilsen-Stokkem 2020 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat Tripadvisor.
Vipassana Meditation Center. Vipassana Meditation Center. 3 van 4 dingen om te doen in Dilsen-Stokkem. Spa en wellness, Yoga pilates. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Kies een andere datum.
Yogadreams Opleidingen Yin Yoga Docentenopleiding Docententeam.
Vipassana 10-daagse meditatie cursus Belgie. Origins of Yoga Philosophy Shirley Woods huidige studie tm 2018. Myrna van Kemenade. Je bent docent en nu? Hoe run je een yoga business. Als oprichter en eigenaar van Yogadreams zie ik vele mensen binnen komen met stress, fysieke klachten en emotionele problemen.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Wat is Vipassana-meditatie? Vipassana betekent de dingen zien zoals ze zijn en is een van de oudste meditatietechnieken uit India. Het is een universele remedie voor universele kwalen, een kunst om te leven. Bekijk een introductie tot Vipassana door Dhr.

Contacteer ons