Op zoek naar vipassana retraite belgie?

vipassana retraite belgie
Over mijn 10 daagse Vipassana retraite meh.
That's' where it all falls down of course. Home life Over mijn 10 daagse Vipassana retraite. Over mijn 10 daagse Vipassana retraite. January 16, 2013 wvanhoof Leave a comment Go to comments. In september heb ik een 10 daagse Vipassana retraite gedaan in het Belgische Dilsen-Stokkem.
De 10-daagse Vipassana retraite Bas Kniest.
Op 25 februari 2014 op de trein gestapt naar Heerlen, daar opgehaald door mijn neef die mij de grens over bracht naar de locatie in Belgiƫ, voor de Vipassana Retraite van S.N. De eerste avond een samenkomst van zon 60 deelnemers, mannen en vrouwen.
meditatie retraite belgie.
Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor Belgiƫ en Nederland. Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging?
10 dagen in stilte.
Wie denkt aan een retraite krijgt al snel het beeld voor ogen van uren dromerig voor je uit staren, relaxt je eigen flow volgen en lekker je hoofd leegmaken. Dan heb je nog geen Vipassana-retraite gedaan. In deze 10-daagse meditatiecursus in de traditie van Sayagyi U Ba Khin staat niet zozeer de rust in je hoofd centraal, maar het zuiveren van de geest. Met specifieke ademhalingstechnieken en het observeren van je lichaam leer je een gelijkmoedige houding te ontwikkelen die je helpt om te gaan met de wisselvalligheden van het leven. Gebeurtenissen te gaan zien zoals ze zijn, niet zoals je wilt dat ze zijn. Dat is wat Vipassana betekent: dingen waarnemen zoals ze zijn.
Vipassana meditatie in Chiang Mai: mijn ervaring Featherlife.
Met mijn witte meditatie-kleding van de local market vertrek ik naar Wat Phrathat Doi Suthep. De tempel waar ik de komende 10 dagen vipassana meditatie zal leren. Hier lees je hoe ik deze dagen heb ervaren, met enkele dagboekfragmenten hoewel ik niet allowed was te schrijven tijdens de retraite.
Osho Nieuws Blog Vrienden van Osho.
Iets in die mensen had mij geraakt en dat gevoel had ik de volgende dag nog. Ik besloot dat gevoel te volgen en nam de nachtbus naar Poona, hoewel ik geen speciale interesse had in ashrams, goeroes of ander spiritueel gedoe.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Wat is Vipassana-meditatie? Vipassana betekent de dingen zien zoals ze zijn en is een van de oudste meditatietechnieken uit India. Het is een universele remedie voor universele kwalen, een kunst om te leven. Bekijk een introductie tot Vipassana door Dhr.
Waar kan ik een vipassana retraite doen?
Nederlands eerste permanente vipassana centrum in de maak. Reactie 6 Gepost op: 06-03-2013 1256.: Laatst bewerkt op: 07-09-2013 2124: door lord rainbow. vipassana retraite in Belgie. Reactie 7 Gepost op: 01-10-2013 1930.: Laatst bewerkt op: 01-10-2013 1931: door lord rainbow.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen Vipassana Retraites Retraite Weekenden Mindfulness Trainingen Coaching Therapie. Retraite Mystery Painting Meditatie. Vipassana Weekend Retraite. Vipassana 10 daagse Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers. Return to Content. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite.
Links.
Wat is Vipassana meditatie? Resultaten van meditatie. Vipassana meditatie instructie. Wat is Metta meditatie? Wat is Insight Dialogue? Wat is een retraite? Meest gestelde vragen. Overzichtlijst programma 2018. Overzichtlijst programma 2019. Annual review English retreats 2018. Annual review English retreats 2019.
Home.
Metta op zondag in Mechelen. 18-19 mei 2019. 8-14 juni 2019. 7-daagse internationale retraite: Oost ontmoet West. Upul Gamage Paul Van hooydonck. 9 juni 2019. Metta op zondag in Mechelen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Webdesign: Het Ministerie Van Positieve Zaken.

Contacteer ons